Tko je kandidat sekte na lokalnim izborima ?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Tko je kandidat sekte na lokalnim izborima ?
Reci Contrerasu da ne bude previše grub...FRANK wrote:Niche, pusim kurac
<3
Guest- Guest
Ajde gospeti doveza si se covika ko pijan plota. Samo zato sto dila drogu tebi je napet. Normalno nisan ni sumnja da bi ti bio napet primjerica jedna ugledna hrvatskog podrijetna znanstvenica Carmen Ivankovich Guillen.fridrih-niche wrote:Reci Contrerasu da ne bude previše grub...FRANK wrote:Niche, pusim kurac
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tebi je Contreras napetiji nego Carmen...
:D
Guest- Guest
Meni je tvoja zena najnapetija ..fridrih-niche wrote:Tebi je Contreras napetiji nego Carmen...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Vidim da je i danasnji dan poceo u profesionalnom i kolegijalnom duhu.
2015-09-13
Nisi ni lud...FRANK wrote:Meni je tvoja zena najnapetija ..fridrih-niche wrote:Tebi je Contreras napetiji nego Carmen...
<3
Guest- Guest
U rječniku pored pojma "udav" više ne stoji slika zmije nego njegova.Princ od Čaira wrote:Montero wrote:Postavio jednostavno pitanje, a umjesto odgovora dobio filozofiranje
Kao i svaki put kada se povede neka diskusija, puno slova a čovek ne kaže bi reč...
Roland Deschain wrote:U rječniku pored pojma "udav" više ne stoji slika zmije nego njegova.Princ od Čaira wrote:Montero wrote:Postavio jednostavno pitanje, a umjesto odgovora dobio filozofiranje
Kao i svaki put kada se povede neka diskusija, puno slova a čovek ne kaže bi reč...
2015-09-13
FRANK wrote:Roland Deschain wrote:U rječniku pored pojma "udav" više ne stoji slika zmije nego njegova.Princ od Čaira wrote:Montero wrote:Postavio jednostavno pitanje, a umjesto odgovora dobio filozofiranje
Guest- Guest
Aj aj, ti se javi a udavija si s ovom temom jer si opsjednut udrugom NH.
Guest- Guest
Boze dragi svi mi normalni forumasi kad krepamo idemo pravo u raj. Jer na ovom forumu smo prozivjeli teski pakao sa ovom poremecenom.tovarsko nadrogiranom hajduckon sektom.
P.s kad smo kod krepavanja sta je sa tominjom jel vrag dosa po svoje ili je jos tu
P.s kad smo kod krepavanja sta je sa tominjom jel vrag dosa po svoje ili je jos tu
2015-09-13
sekta je za dr.vicu.Montero wrote:Ili potiho podrzavaju zeljka zaca keruma?
zna se.
sitting_bull-
2015-09-28
Mada mi se sami spomen hdza gadi vi u zegeju ste bas olos odabralisitting_bull wrote:sekta je za dr.vicu.Montero wrote:Ili potiho podrzavaju zeljka zaca keruma?
zna se.
2015-09-13
ne kudi konja kojeg nisi jahao.FRANK wrote:Mada mi se sami spomen hdza gadi vi u zegeju ste bas olos odabralisitting_bull wrote:sekta je za dr.vicu.Montero wrote:Ili potiho podrzavaju zeljka zaca keruma?
zna se.
ova ekipa sigurno nisu kradoljubi kao hdz i partneri pa imajmo malo strpljenja, premda je već sada jasno kako će anemično đubre i vlada maksimalno opstruirati i sabotirati zagreb.
bandić je dao žetončiće za zaštitu od sudskog progona i još neku pinku iz zg-kase na račun kradezea, ovi će zavrnuti špinu i to anemičar neće moći izdržati bez da se pokuša umiješati.
o kaptolu da ne govorim. ti su na račun obnove tornjeva zagrebačke katedrale uzeli love za novu katedralu.
gore od bandić-hdz lopina ne može biti.
sitting_bull-
2015-09-28
Slusaj me sinesitting_bull wrote:ne kudi konja kojeg nisi jahao.FRANK wrote:Mada mi se sami spomen hdza gadi vi u zegeju ste bas olos odabralisitting_bull wrote:sekta je za dr.vicu.Montero wrote:Ili potiho podrzavaju zeljka zaca keruma?
zna se.
ova ekipa sigurno nisu kradoljubi kao hdz i partneri pa imajmo malo strpljenja, premda je već sada jasno kako će anemično đubre i vlada maksimalno opstruirati i sabotirati zagreb.
bandić je dao žetončiće za zaštitu od sudskog progona i još neku pinku iz zg-kase na račun kradezea, ovi će zavrnuti špinu i to anemičar neće moći izdržati bez da se pokuša umiješati.
o kaptolu da ne govorim. ti su na račun obnove tornjeva zagrebačke katedrale uzeli love za novu katedralu.
gore od bandić-hdz lopina ne može biti.
. Usprkos svim nasim.politickim.neslaganjima jedno je sigurno
Bio on sdp hdz tomasevic ili pokojni bandic ja im.jebem prvi red na sahrani. Ja sam.imao 17 godina i 11mjeseci kad sam.krenija u sveti rat za Hrvatsku Drzavu. Ja zbog ove veleizdajnicke gamadi nesmijem uci u svoju drzavu. Zbog 15 mrtvih cetnika. Jebem im majku svima odteda
Sramota me reci da sam.se borio za tu drzavu.. oni kradu pisu povijest a ja vec 9 godina nesmin doci viditi svoj imotski zvog 15 mrtvih cetnickih terorista
2015-09-13
FRANK wrote:Mada mi se sami spomen hdza gadi vi u zegeju ste bas olos odabralisitting_bull wrote:sekta je za dr.vicu.Montero wrote:Ili potiho podrzavaju zeljka zaca keruma?
zna se.
Zanimljivo, a Jastog bojna pokušava podmetnuti da su to sve SDP-ci u udruzi NH, dok evo tu ova izdrkotina bjegunica iz Međugorja izbacuje prolive da su za HDZ.
Kako kojem smradu i isprdku u banana državi paše.
Istina je samo jedna:
I lijevi, i desni, i oni centralni, i plavi, crveni, zeleni, Domovinski, Možemo, Ne možemo i svi ostali, od Hajduka odjebite!
A za ZNA SE, zna se jako dobri koji su i čiji su. Tko je ono davao podršku kao klub službeno zločinačkoj organizaciji HDZ-u s potpisom svih igrača?
Guest- Guest
tko savjestan može bit da ne glasa za generala vasilija
Guest- Guest
Ko je dobio u splitu? Opet neki zatucani balvan?
Guest- Guest
U grdu kromanjonaca, drugačiji ishod je nemoguć...
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Proruski kandidat ubjedljivo pobjedio na lokalnim izborima u jednom od najvećih gradova Ukrajine
» Kalmeta o lokalnim izborima
» Zeleni potukli Makrona na lokalnim izborima
» Pedro popušio na lokalnim izborima u Španjolskoj
» Slovenija: Ljevica vodi na lokalnim izborima :)
» Kalmeta o lokalnim izborima
» Zeleni potukli Makrona na lokalnim izborima
» Pedro popušio na lokalnim izborima u Španjolskoj
» Slovenija: Ljevica vodi na lokalnim izborima :)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 6