ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko je kandidat sekte na lokalnim izborima ?

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Tko je kandidat sekte na lokalnim izborima ? Empty Tko je kandidat sekte na lokalnim izborima ?

Post by Guest 14/5/2021, 18:16

Ili potiho podrzavaju zeljka zaca keruma?
Guest
Guest

Back to top Go down

Tko je kandidat sekte na lokalnim izborima ? Empty Re: Tko je kandidat sekte na lokalnim izborima ?

Post by FRANK 14/5/2021, 21:15

Montero wrote:Ili potiho podrzavaju zeljka zaca keruma?
Niche i amper

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Tko je kandidat sekte na lokalnim izborima ? Empty Re: Tko je kandidat sekte na lokalnim izborima ?

Post by Guest 14/5/2021, 21:45

Kako pilate, majko mila...
:(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 14/5/2021, 21:49

samo HDZ da ih opet spasi od bankrota
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2021, 22:04

HDZ = Laporta
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 14/5/2021, 23:14

Sutra ce hrvatske gluperde opeti dati glas hdzsdp olosu.

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2021, 00:50

Montero wrote:Ili potiho podrzavaju zeljka zaca keruma?
Na koju sektu ti misliš? 
Onu "Doli udruga naš Hajduk"?  :D

Pa evo:

Tko je kandidat sekte na lokalnim izborima ? 186540453_919629208829042_1559798686735708787_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=0Aw5ZpYrI2gAX9iFYUI&_nc_ht=scontent.flpl1-1

Za one koji ne znaju Jadran Hrvatin je naš vridni, dobri i pošteni bivši pomorski pandur i žderač jastoga (Bukovac zvani Jastog, jebiga fejs mu ugasija njegov i ženin profil nakon opetovanog kršenja pravila). Kaže da je za nekog Markotića, on je kontra NH, to je valjda jedino bitno.  cheers

NH se nikad nije miješao u izbore, političke izbore pa tako nije ni sad. Pogotovo je sad jako malo bitno tko će biti gradonačelnik u kontekstu Hajduka kad je više od 25 % u rukama. Bitno je jedino u kontekstu stadiona Poljud jer bi stvarno bilo dobro da dođe neka nova, sposobnija ekipa (dosad je tu većinom bio HDZ, Kerum i mandat SDP, svi odreda nesposobni, a HDZ još i lopovi) pa da naprave projekt i srede stadion s novcima EU jer je vrh nesposobnosti proglasiti Poljud kulturnim dobrom, a ne povući sredstva iz EU fondova za njegovu obnovu. No to je druga priča.

Kad smo kod izbora u nediju, od svih kandidata, od svih osoba i ljudi, postoji samo jedan jedini vridan spomena. Nije iz Splita, nego iz Zadra:

:hail :hail :hail
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2021, 07:40

Ne znam tko su ti anonimci, ocito nisu krkani kakve vole po Splitu

Kad grad zavrne spinu ce se osnovati NHS (nas hajduk stranka/sekta)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2021, 10:05

Montero wrote:Ne znam tko su ti anonimci, ocito nisu krkani kakve vole po Splitu

Kad grad zavrne spinu ce se osnovati NHS (nas hajduk stranka/sekta)
Ne znaš, ali očito su...  :20

Puno toga ti ne znaš, a i ostavi se ti Splita i građana Splita. Nisu oni 20 godina na vlasti držali krkana kao neki drugi, nego su davali priliku mnogima. U zadnjih 10-ak godina  bio je tu i SDP-ov kandidat, bio je tu tada nezavisni kandidat i poduzetnik-krkan, pa evo sad i HDZ-ov Opara (koji nije toliko loš kao čovik u prvom redu, ali je ipak HDZ-ac i sve bitnije odluke je mora donositi po direktivi vrha stranke). Tako da, pokušavali su, mijenjali, nažalost ništa nije ispalo dobro.

Što se Hajduka tiče, grad je odavno zatvorio špinu, zadnjih godina daje  5 milijuna kuna za Akademiju i to je sve, drugo ni ne smije. Ma ne moraju ni to, samo nek srede i urede stadion, gradski stadion. To je njihova obaveza i dužnost. Proglasili su ga kulturnim dobrom i već 6 godina apsolutno ništa. Da ga nisu proglasili kao kulturno dobro, imao bi druge mogućnosti financiranja obnove (primjerice ideja s solarnim panelima što ovako nije moguće) a sad je jedini način EU fondovi i ništa se ne događa. Valjda čekaju da dio krova padne i nekog ubije, pa će se pokrenuti. Tako to inače u Hrvatskoj ide...

A NH politička stranka, volio bi ti to da možeš udarati, ali na tvoju žalost taj film nećeš gledati.  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2021, 11:52

Funny shit kad dolazi od osobe koja stalno ima primjedbe na gradjane metropole

Da ne govorim da si gradjanin splita kao i ja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2021, 11:53

Postavio jednostavno pitanje, a umjesto odgovora dobio filozofiranje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2021, 11:55

Montero wrote:Postavio jednostavno pitanje, a umjesto odgovora dobio filozofiranje

Kao i svaki put kada se povede neka diskusija, puno slova a čovek ne kaže bi reč... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2021, 12:06

Montero wrote:Funny shit kad dolazi od osobe koja stalno ima primjedbe na gradjane metropole

Da ne govorim da si gradjanin splita kao i ja
Nisam gradanin Splita, ali sam iznio cinjenice. U zadnjih 10 godina gradani i gradanke Splita su na izborima izabrali/le 3 razlicite opcije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2021, 12:07

Amper dominira...
Opet...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2021, 12:09

Montero wrote:Postavio jednostavno pitanje, a umjesto odgovora dobio filozofiranje
:D haha. Ti bi prihvatio jednostavan odgovor?!? Btw. Nisi definirao na koju ti to sektu mislis. Ako mislis na NH, odgovor je: NH nema svog kandidata i ne podrzava nikog. Zadovoljan?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 15/5/2021, 12:44

fridrih-niche wrote:Amper se bruka skupa s menom...
Opet...
:D
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by FRANK 15/5/2021, 13:05

Vidim da je i danasnji dan poceo u profesionalnom i kolegijalnom duhu.

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2021, 13:14

FRANK wrote:Vidim da je i danasnji dan poceo u profesionalnom i kolegijalnom duhu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 15/5/2021, 13:19

Niche pusi kurac

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2021, 13:38

FRANK wrote:Niche, pusim kurac
Reci Contrerasu da ne bude previše grub...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics