Tko je kandidat sekte na lokalnim izborima ?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Tko je kandidat sekte na lokalnim izborima ?
Niche i amperMontero wrote:Ili potiho podrzavaju zeljka zaca keruma?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
samo HDZ da ih opet spasi od bankrota
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sutra ce hrvatske gluperde opeti dati glas hdzsdp olosu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Na koju sektu ti misliš?Montero wrote:Ili potiho podrzavaju zeljka zaca keruma?
Onu "Doli udruga naš Hajduk"?
Pa evo:
Za one koji ne znaju Jadran Hrvatin je naš vridni, dobri i pošteni bivši pomorski pandur i žderač jastoga (Bukovac zvani Jastog, jebiga fejs mu ugasija njegov i ženin profil nakon opetovanog kršenja pravila). Kaže da je za nekog Markotića, on je kontra NH, to je valjda jedino bitno.
NH se nikad nije miješao u izbore, političke izbore pa tako nije ni sad. Pogotovo je sad jako malo bitno tko će biti gradonačelnik u kontekstu Hajduka kad je više od 25 % u rukama. Bitno je jedino u kontekstu stadiona Poljud jer bi stvarno bilo dobro da dođe neka nova, sposobnija ekipa (dosad je tu većinom bio HDZ, Kerum i mandat SDP, svi odreda nesposobni, a HDZ još i lopovi) pa da naprave projekt i srede stadion s novcima EU jer je vrh nesposobnosti proglasiti Poljud kulturnim dobrom, a ne povući sredstva iz EU fondova za njegovu obnovu. No to je druga priča.
Kad smo kod izbora u nediju, od svih kandidata, od svih osoba i ljudi, postoji samo jedan jedini vridan spomena. Nije iz Splita, nego iz Zadra:
Guest- Guest
Ne znam tko su ti anonimci, ocito nisu krkani kakve vole po Splitu
Kad grad zavrne spinu ce se osnovati NHS (nas hajduk stranka/sekta)
Guest- Guest
Ne znaš, ali očito su...Montero wrote:Ne znam tko su ti anonimci, ocito nisu krkani kakve vole po Splitu
Puno toga ti ne znaš, a i ostavi se ti Splita i građana Splita. Nisu oni 20 godina na vlasti držali krkana kao neki drugi, nego su davali priliku mnogima. U zadnjih 10-ak godina bio je tu i SDP-ov kandidat, bio je tu tada nezavisni kandidat i poduzetnik-krkan, pa evo sad i HDZ-ov Opara (koji nije toliko loš kao čovik u prvom redu, ali je ipak HDZ-ac i sve bitnije odluke je mora donositi po direktivi vrha stranke). Tako da, pokušavali su, mijenjali, nažalost ništa nije ispalo dobro.
Što se Hajduka tiče, grad je odavno zatvorio špinu, zadnjih godina daje 5 milijuna kuna za Akademiju i to je sve, drugo ni ne smije. Ma ne moraju ni to, samo nek srede i urede stadion, gradski stadion. To je njihova obaveza i dužnost. Proglasili su ga kulturnim dobrom i već 6 godina apsolutno ništa. Da ga nisu proglasili kao kulturno dobro, imao bi druge mogućnosti financiranja obnove (primjerice ideja s solarnim panelima što ovako nije moguće) a sad je jedini način EU fondovi i ništa se ne događa. Valjda čekaju da dio krova padne i nekog ubije, pa će se pokrenuti. Tako to inače u Hrvatskoj ide...
A NH politička stranka, volio bi ti to da možeš udarati, ali na tvoju žalost taj film nećeš gledati.
Guest- Guest
Funny shit kad dolazi od osobe koja stalno ima primjedbe na gradjane metropole
Da ne govorim da si gradjanin splita kao i ja
Guest- Guest
Postavio jednostavno pitanje, a umjesto odgovora dobio filozofiranje
Guest- Guest
Montero wrote:Postavio jednostavno pitanje, a umjesto odgovora dobio filozofiranje
Kao i svaki put kada se povede neka diskusija, puno slova a čovek ne kaže bi reč...
Guest- Guest
Nisam gradanin Splita, ali sam iznio cinjenice. U zadnjih 10 godina gradani i gradanke Splita su na izborima izabrali/le 3 razlicite opcije.Montero wrote:Funny shit kad dolazi od osobe koja stalno ima primjedbe na gradjane metropole
Guest- Guest
haha. Ti bi prihvatio jednostavan odgovor?!? Btw. Nisi definirao na koju ti to sektu mislis. Ako mislis na NH, odgovor je: NH nema svog kandidata i ne podrzava nikog. Zadovoljan?Montero wrote:Postavio jednostavno pitanje, a umjesto odgovora dobio filozofiranje
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Amper se bruka skupa s menom...
Opet...
:D
End- Posts : 21177
2015-08-25
Vidim da je i danasnji dan poceo u profesionalnom i kolegijalnom duhu.
2015-09-13
FRANK wrote:Vidim da je i danasnji dan poceo u profesionalnom i kolegijalnom duhu.
Guest- Guest
Niche pusi kurac
2015-09-13
Reci Contrerasu da ne bude previše grub...FRANK wrote:Niche, pusim kurac
<3
Guest- Guest
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Proruski kandidat ubjedljivo pobjedio na lokalnim izborima u jednom od najvećih gradova Ukrajine
» Kalmeta o lokalnim izborima
» Zeleni potukli Makrona na lokalnim izborima
» Pedro popušio na lokalnim izborima u Španjolskoj
» Slovenija: Ljevica vodi na lokalnim izborima :)
» Kalmeta o lokalnim izborima
» Zeleni potukli Makrona na lokalnim izborima
» Pedro popušio na lokalnim izborima u Španjolskoj
» Slovenija: Ljevica vodi na lokalnim izborima :)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 6