Đžaferović : Nad Palestincima se odvija velika nepravda a majorizacija Hrvata kršćana od islamskih okupatora Bosne je super stvar
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Đžaferović : Nad Palestincima se odvija velika nepravda a majorizacija Hrvata kršćana od islamskih okupatora Bosne je super stvar
Ali dingo neljuti se Antisa na tebe. Ipak si toj Ujko. Sarajevo ispod trebevica bit ces opet Maksa Luburica
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Đžaferović : Nad Palestincima se odvija velika nepravda a majorizacija Hrvata kršćana od islamskih okupatora Bosne je super stvar
Pa ja Antisu uvijek pozdravim kad dodjem u Hrvatski Dom ...njegovu bistu na ulazu
Sta cu, ipak je nas.. iako je zajebo stvar..
Ali nije tu samo on kriv.
Sta cu, ipak je nas.. iako je zajebo stvar..
Ali nije tu samo on kriv.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pozdravi ekipu u Geelongu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Izraelsko-palestinski konflikt u 6 minuta
https://poskok.info/izraelsko-palestinski-konflikt-u-6-minuta/
https://poskok.info/izraelsko-palestinski-konflikt-u-6-minuta/
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Ne znam ih puno iz Geelonga samo par njihFRANK wrote:Pozdravi ekipu u Geelongu
Ali pozdravit cu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tamo je dosta suboracaRingo10 wrote:Ne znam ih puno iz Geelonga samo par njihFRANK wrote:Pozdravi ekipu u Geelongu
Ali pozdravit cu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
jednom prilikom smo stali u đilongu rođo i ja i rođo naručio 50 baklji. Kad mu prodavačica reče mrtvo hladno ti si sigurno Hrvat. Rođo u čudu i pita kako ona to zna a ona će mu - pa samo Hrvati kupuju toliko baklji odjednom i nitko višeFRANK wrote:Pozdravi ekipu u Geelongu
FRANK wrote:Tamo je dosta suboracaRingo10 wrote:Ne znam ih puno iz Geelonga samo par njihFRANK wrote:Pozdravi ekipu u Geelongu
Ali pozdravit cu
Tako kad sam ja jednom htio kupiti harmoniku. A prodavačica kaže, ti si sigurno Hrvat.
Ja se izbečim, kako znaš? Ispostavilo se na kraju, poslije duge prepirke, da je to bio radijator.
Ja se izbečim, kako znaš? Ispostavilo se na kraju, poslije duge prepirke, da je to bio radijator.
crvenkasti-
2014-04-17
ti si se htio objesti o njega kao i drug Hebrang koji se objesio o radijator u sobi bez radijatora. Ako meni ne vjeruješ pitaj druga herojjastreba koji sve zna o tome.crvenkasti wrote:Tako kad sam ja jednom htio kupiti harmoniku. A prodavačica kaže, ti si sigurno Hrvat.
Električni klavir je drugačiji od klavijature.
Ali u muzičkim školama podučavaju samo klavir.
Tako da sam maloj morao kupiti to.
Ali u muzičkim školama podučavaju samo klavir.
Tako da sam maloj morao kupiti to.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Mlaćenje islamskih okupatora u Jeruzalemu
» Benjamin Netjanjahu se zahvalio BiH na javnoj podršci protiv islamskih okupatora Izraela
» Janša izvjesio cionističku zastavu na zgradu slovenske vlade kao podršku u slamanju islamskih okupatora Izraela
» Đžaferović u Bugojnu slavi protjerivanje Hrvata
» Mlaćenje islamskih okupatora u Jeruzalemu
» Benjamin Netjanjahu se zahvalio BiH na javnoj podršci protiv islamskih okupatora Izraela
» Janša izvjesio cionističku zastavu na zgradu slovenske vlade kao podršku u slamanju islamskih okupatora Izraela
» Đžaferović u Bugojnu slavi protjerivanje Hrvata
Page 2 of 2