Đžaferović : Nad Palestincima se odvija velika nepravda a majorizacija Hrvata kršćana od islamskih okupatora Bosne je super stvar
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Đžaferović : Nad Palestincima se odvija velika nepravda a majorizacija Hrvata kršćana od islamskih okupatora Bosne je super stvar
Evo ga :
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dzaferovic-nad-palestincima-se-odvija-teska-nepravda-a-u-bih-neki-vode-politiku-dodvoravanja/210514088
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dzaferovic-nad-palestincima-se-odvija-teska-nepravda-a-u-bih-neki-vode-politiku-dodvoravanja/210514088
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Đžaferović : Nad Palestincima se odvija velika nepravda a majorizacija Hrvata kršćana od islamskih okupatora Bosne je super stvar
U osnovi Bošnjaci se podsvjesno poistovjećuju s Palestinci a... Te strahuju od svog pojasa Gaze...
Umjesto da to proaktivno prihvate.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Đžaferović : Nad Palestincima se odvija velika nepravda a majorizacija Hrvata kršćana od islamskih okupatora Bosne je super stvar
Ne poistovjećuju se Bošnjaci nego SDA i islamska zajednica BiH.
To kad kažeš da se Bošnjaci poistovjećuju s tim je ko da kažeš da se svi Hrvati slažu s cionistima itd.
To kad kažeš da se Bošnjaci poistovjećuju s tim je ko da kažeš da se svi Hrvati slažu s cionistima itd.
2014-04-11
Boli nekog kurac za to doli. Ne bi se ni ja umiša da nisan vidija kako Erdogan uvlači Sarajevo u tu priču i skužija šta mu je cilj.
Sad ćemo ih naklepat doli.
Sad ćemo ih naklepat doli.
2014-04-11
Grčko pravoslavni patrijarh Jeruzalema protiv cionista i etničkog čišćenja Palestinaca
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/5/14/arhiepiskop-hanna-na-barikadama-nase-patnje-su-zajednicke
Nije to kršćansko muslimanski sukob nego židovsko islamski a ujedno ne podnose ti cionisti ni kršćane ni druge.
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/5/14/arhiepiskop-hanna-na-barikadama-nase-patnje-su-zajednicke
Nije to kršćansko muslimanski sukob nego židovsko islamski a ujedno ne podnose ti cionisti ni kršćane ni druge.
2014-04-11
Kako god , da skratim priču : Hamas koji vlada Gazom je ogranak muslimanskog bratstva kojemu je na čelu Erdogan i teroristička je organizacija.
Pošto Erdogan uvlači Sarajevo u ovaj sukob sad ćemo razvalit taj Hamas u Gazi vojno.
To je to. Za sada. Nastavak vojnih operacija ovisi o tome kako će se Erdogan postavit prema Balkanu.
Pošto Erdogan uvlači Sarajevo u ovaj sukob sad ćemo razvalit taj Hamas u Gazi vojno.
To je to. Za sada. Nastavak vojnih operacija ovisi o tome kako će se Erdogan postavit prema Balkanu.
2014-04-11
epikur37 wrote:U osnovi Bošnjaci se podsvjesno poistovjećuju s Palestinci a... Te strahuju od svog pojasa Gaze...
Pa stalno spominju Gazu i Andaluziju, svjesni su svog položaja, a opet samo zakuhavaju sa susjedima, upravo jer se osjete slabi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Isto je,vidim i sa masom Hrvata dene orijentacije koji se(a to čitam po portalima) opsjednuti samostalnom državom poistovjećuju sa Palestinima i traže neovisnu Palestinu i slične nebuloze.epikur37 wrote:U osnovi Bošnjaci se podsvjesno poistovjećuju s Palestinci a... Te strahuju od svog pojasa Gaze...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ineče to nije samo kad su Palestinci u pitanju.
Hrvati se često,potpuno neobjektivno i bez puno znanja o situaciji,stavljaju na stranu svakoga tko pokazuje nekakve separatističke i secesionističke težnje (Škoti,Katalonci,makedonski Albanci, pa čak i Čečeni).I poistovjećuju se sa njima.
No kad su u pitanju bosanski Srbi,ili ruski separatisti u Ukrajini onda te "oslobodilačke" težnje nisu u skladu sa njihovim poistovjećenjem,već te težnje poistovjećuju sa težnjama Srba iz Hrvatske u periodu od 90-95.
Hrvati se često,potpuno neobjektivno i bez puno znanja o situaciji,stavljaju na stranu svakoga tko pokazuje nekakve separatističke i secesionističke težnje (Škoti,Katalonci,makedonski Albanci, pa čak i Čečeni).I poistovjećuju se sa njima.
No kad su u pitanju bosanski Srbi,ili ruski separatisti u Ukrajini onda te "oslobodilačke" težnje nisu u skladu sa njihovim poistovjećenjem,već te težnje poistovjećuju sa težnjama Srba iz Hrvatske u periodu od 90-95.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa ja podržavam i secesiju RS-a i Kosova i Krima... Naravno, kako nam je u interesu raspad BIH, secesiju RS-a je od posebnog značaja.
2015-08-06
Pa zavisi, ako će bosanski katolici i muslimani ostati zajedno, onda ništa od toga.epikur37 wrote:Pa ja podržavam i secesiju RS-a i Kosova i Krima... Naravno, kako nam je u interesu raspad BIH, secesiju RS-a je od posebnog značaja.
Raspad Bosne što prije, ali na tri dijela, ne na dva. Opcija Bosna po pola je gora od onog što sada postoji.
To ti vidi s bosanski katolicima...
Važno da se cepa, meni je ok i na dva dijela... Posve dovoljno.
2015-08-06
Katolici i muslimani jedan, a Srbi drugi dio.epikur37 wrote:To ti vidi s bosanski katolicima...
Prešao i ti u pravaše?
Nisam nego si ti postao bezobrazan.mutava baštarda wrote:Katolici i muslimani jedan, a Srbi drugi dio.epikur37 wrote:To ti vidi s bosanski katolicima...
Prešao i ti u pravaše?
Vlaška posla.
2015-08-06
Nad Krdima se u Turskoj desetljećima vrši nepravda, ali islamističko majmunče ni riječi o tome. Daleko mu kuća.
Eroo wrote:Nad Krdima se u Turskoj desetljećima vrši nepravda, ali islamističko majmunče ni riječi o tome. Daleko mu kuća.
2014-04-11
Dok se god mlate medjusobno ja nemam nista protiv.
Hindusi balije zidovi istocni krscani ma samo se derite
Hindusi balije zidovi istocni krscani ma samo se derite
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Istocne krscane izuzmi budaletino.
Nisu svi Istocni krscani Srbi.
Jer znam da su u tvom retardiranom ustaskim mozgu Srbi problem a svi Istocni krscani su u tvome maloumnom ustaskom mozgu Srbi.
Glup si ustaso glup
Iako nije to cudno...USTASA I GLUP to su sinonimi koji se podrazumijevaju.
Nisu svi Istocni krscani Srbi.
Jer znam da su u tvom retardiranom ustaskim mozgu Srbi problem a svi Istocni krscani su u tvome maloumnom ustaskom mozgu Srbi.
Glup si ustaso glup
Iako nije to cudno...USTASA I GLUP to su sinonimi koji se podrazumijevaju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Smanji pice ustaso iz melbournea... i da ne zaboravimjebo ti ovaj Ustasa prvi red na sprovodu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ali dingo neljuti se Antisa na tebe. Ipak si toj Ujko. Sarajevo ispod trebevica bit ces opet Maksa Luburica
2015-09-13
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Mlaćenje islamskih okupatora u Jeruzalemu
» Benjamin Netjanjahu se zahvalio BiH na javnoj podršci protiv islamskih okupatora Izraela
» Janša izvjesio cionističku zastavu na zgradu slovenske vlade kao podršku u slamanju islamskih okupatora Izraela
» Đžaferović u Bugojnu slavi protjerivanje Hrvata
» Mlaćenje islamskih okupatora u Jeruzalemu
» Benjamin Netjanjahu se zahvalio BiH na javnoj podršci protiv islamskih okupatora Izraela
» Janša izvjesio cionističku zastavu na zgradu slovenske vlade kao podršku u slamanju islamskih okupatora Izraela
» Đžaferović u Bugojnu slavi protjerivanje Hrvata
Page 1 of 2