ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hezbollah ispalio raketu na Izrael

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Hezbollah ispalio raketu na Izrael - Page 2 Empty Re: Hezbollah ispalio raketu na Izrael

Post by Yehudi 22/12/2015, 19:45

AlfaOmega wrote:Assad mu je među prvima dao odlikovanje nakon što je pušten iz izraelskog zatvora 2008. godine. Znači da podržava njegovu borbu, a ti kao podržavaš Assada.  
A i sam Asila ti je to dobro rekao, čovjek je više doprinijeo spašavanju Kršćana od jihadista, nego i jedna zapadna zamlja.
Zato begaj, kaj više briješ, više se ukopavaš. :P

Ne podržavam ja Assada već sekularnost u Siriji, politiku koju on vodi.

On je smrtni čovjek i može sutra umriti od srčanog udara. 

Ja podržavam svakoga tko se bori protiv islamo terorista.

Medjutim ti ne kužiš tu razliku. Ako podržavam sekularnost, ne podržavam

islamiste a još manje tzv. "palestince" jer su to takodjer arapski nacionalisti

...teroristi. Pojma ti nemaš o čemu pričaš.

I stoga vozi sa svojom plitkom pameti.

Čim ti žališ islamo terorista koji je ubio Izraelsko dite tako da mu je glavu smrskao

od beton, onda je sve jasno. Isti ste smećari.

Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Hezbollah ispalio raketu na Izrael - Page 2 Empty Re: Hezbollah ispalio raketu na Izrael

Post by AlfaOmega 23/12/2015, 07:28

Jedini ko se istinski bori protiv islamo terora je Hezbollah (uz SAA i Irance, dakako). Sa druge strane, glavni sponzor islamo terora je uz SA i Tursku, Izrael.
To je svima jasno kao dan, osim tebi. :P

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Kermit 23/12/2015, 08:11

AlfaOmega wrote:
asilovski wrote:
gargamel0101 wrote:
Neoliberalni portugalac wrote:Navodno Assad u Iranu objavio da Rusija neće više tolerirati ovakve Izraelske upade
Hmmm...baš čudno. Kažu na temi o Sirji da je poginuli neki fašist. Da li to znači da us Rusi fašisti ako se ljute na smrt drugo fašista?
Hezbollah ispalio raketu na Izrael - Page 2 11443941b4e9811b2a04b188ae9b20731b40fc88_full
 Vas dvojcu veseli što je lik koji se bori protiv vehabijskih kanibala i koji štiti kršćane poginio u zasjedi pa ja ne znam da li može gluplje? da može pa vi podržavate umjerene kanibale koji kolju kršćane i koji bi da Vas kojom srećom uhvate natakli Vaše pametne glavice na kolac hahaha ono adio pameti
To sam i ja neki dan rekao pa me yehudi napao. Bit će da je lik prikriveni ljubitelj kanibala, tim više jer je prvi poletio da svrši kad sam ja objavio vijest o samirovoj pogibiji.
Ne ne poraz Hezbollaha, Rusije i Irana, a Assad cvili ispod stola ruskog ambasadora, strahota koliko gluposti u jednom mladom i perspektivnom ekonomistu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics