Hezbollah ispalio raketu na Izrael
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hezbollah ispalio raketu na Izrael
https://twitter.com/islamicworldupd/status/678584879706185729
Izraelski izvor,
BREAKING: A rocket has been fired by #Hezbollah from south #Lebanon towards Kiryat Shmona #Israel
sada će Izrael ponovo se iživljavati po Siriji
Izraelski izvor,
BREAKING: A rocket has been fired by #Hezbollah from south #Lebanon towards Kiryat Shmona #Israel
sada će Izrael ponovo se iživljavati po Siriji
Guest- Guest
Re: Hezbollah ispalio raketu na Izrael
[size=36]#Nasrallah: Any cadre of #Hezbollah gets assassinated, we will hold #Israel responsible and we will reply as necessary [/size]
Guest- Guest
Navodno Assad u Iranu objavio da Rusija neće više tolerirati ovakve Izraelske upade
Guest- Guest
I? Assad i Iran se bore protiv Nusre ISIL-a, 55 frakcija kanibala, KSA, Turske, SAD-a, VB, Katara, Pakistana, Izraela, EU-a trabanta, UAE, većine arapskih država, batustana ko što mo mi, 80% svjetskih medija, ono i to uspijevaju 4 i pol godine da odole svim sranjima i da pređu u kontraofanzivu i to unatoč tvojim tuljenjima, podsmijehivanju i propalim procijenama, ali ne ubili su im je jednog člana i to od strane jebenog Izrela i šta sad propali su opet ili se opet veseliš da će propast a tvoji gore nabrojani pobijediti ili koji kurac?Neoliberalni portugalac wrote:Navodno Assad u Iranu objavio da Rusija neće više tolerirati ovakve Izraelske upade
Kermit-
2014-04-17
Hmmm...baš čudno. Kažu na temi o Sirji da je ubijen neki fašist. Da li to znači da su Rusi fašisti ako se ljute na smrt drugog fašiste?Neoliberalni portugalac wrote:Navodno Assad u Iranu objavio da Rusija neće više tolerirati ovakve Izraelske upade
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Vas dvojcu veseli što je lik koji se bori protiv vehabijskih kanibala i koji štiti kršćane poginio u zasjedi pa ja ne znam da li može gluplje? da može pa vi podržavate umjerene kanibale koji kolju kršćane i koji bi da Vas kojom srećom uhvate natakli Vaše pametne glavice na kolac hahaha ono adio pametigargamel0101 wrote:Hmmm...baš čudno. Kažu na temi o Sirji da je poginuli neki fašist. Da li to znači da us Rusi fašisti ako se ljute na smrt drugo fašista?Neoliberalni portugalac wrote:Navodno Assad u Iranu objavio da Rusija neće više tolerirati ovakve Izraelske upade
Kermit-
2014-04-17
bla bla bla bla, gdje piše da mi to podržavamo, mi samo komentiramo, dapače vi putinofili nitko od vas nema muda osuditi izrael jer su 3 navodna zhidova na forumu, isto putino/rusofili
ja i gargamel , however ne patimo od toga, niti ja i on podržavamo kanibale(nađi 1 post gdje ja i gargamel ih podržavamo) a zato se rugamo sa vama...
sada je vaš antifašistički saveznik Izrael napao vaše i sada ste u panici.. neznate reagirati..
isto kao onomad, ti i epikur ste hvalili erdogana na veliko, a onda ovaj napao ruse, i eto ga.. panika u glavi..
ja i gargamel , however ne patimo od toga, niti ja i on podržavamo kanibale(nađi 1 post gdje ja i gargamel ih podržavamo) a zato se rugamo sa vama...
sada je vaš antifašistički saveznik Izrael napao vaše i sada ste u panici.. neznate reagirati..
isto kao onomad, ti i epikur ste hvalili erdogana na veliko, a onda ovaj napao ruse, i eto ga.. panika u glavi..
Guest- Guest
U biti bilo bi dobro da dođu Vaše umjerene glavosječe prvo bi pobili mulce ko ti i onaj Gargakurac (on je vjerojatno isto u nekoj pečalbi u Winipigu i sl, nedođiji), pedere, pusićke, lezbače, a što se tiče Izraela ja stvarno ne znam na koji više način da kritiziram tu tvorbu da tvoji receptori to zamijete?Neoliberalni portugalac wrote:bla bla bla bla, gdje piše da mi to podržavamo, mi samo komentiramo, dapače vi putinofili nitko od vas nema muda osuditi izrael jer su 3 navodna zhidova na forumu, isto putino/rusofili
sada je vaš antifašistički saveznik Izrael napao svoje i sada ste u panici.. neznate reagirati..
Kermit-
2014-04-17
Navodno znaci puno toga...Ono sto je sigurno,Rusija i Israel o bombanju imaju dil,a u ovo spada i to..Neoliberalni portugalac wrote:Navodno Assad u Iranu objavio da Rusija neće više tolerirati ovakve Izraelske upade
Guest- Guest
Izrael se zajebava s Hzbolahom a za to nemaju razloga. Kada dobiju po pizdi onda budu tražili međunarodnu vojnu intervenciju.
Small #FSA group known as "Hourani Cavalry Division" Claimed responsibility for the assassination of #SamirKuntar
Izrael se zajebava sa hezbolahom........a šta bi tribalo,
puštati da raketiraju Izrael, naravno da ne.
Hezbollah backlash against #Israel will be in style of AT missile against a convoy of #IDF like last year #Lebanon
Izrael se zajebava sa hezbolahom........a šta bi tribalo,
puštati da raketiraju Izrael, naravno da ne.
Hezbollah backlash against #Israel will be in style of AT missile against a convoy of #IDF like last year #Lebanon
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa Hezbolah je nastao kao odgovor na vojnu okupaciju Izraela na dijelove Libanona a ne suprotno. Izrael je haračio po Libanonu i plaćao razno razne milicije da u njihovo ime prave pizdarije. Zahvaljujući Hezbolahu stjerani su nazad u okvire svoje države a Hezbolah im je lijepo rekao neka se okanu Libanona. 2006. su izraelci dobili po pizdi jer su opet krenuli rovarit po Libanonu i sad su se opet okomili na Hezbolah jer su ovi prijetnja ISIL.u koje Izrael simpatizira i pomaže.
provocator wrote:Pa Hezbolah je nastao kao odgovor na vojnu okupaciju Izraela na dijelove Libanona a ne suprotno. Izrael je haračio po Libanonu i plaćao razno razne milicije da u njihovo ime prave pizdarije. Zahvaljujući Hezbolahu stjerani su nazad u okvire svoje države a Hezbolah im je lijepo rekao neka se okanu Libanona. 2006. su izraelci dobili po pizdi jer su opet krenuli rovarit po Libanonu i sad su se opet okomili na Hezbolah jer su ovi prijetnja ISIL.u koje Izrael simpatizira i pomaže.
Tvoja je tvrdnja samo djelom istinita jer tako se najbolje prodaje obmana.
Jednako takav je tvoj vokabular di jedni (oni koje mrziš)"harače, plaćaju druge za nered, rovare,
sipatiziraju teroriste"
Dok drugi koje ljubiš,- daju po pizdi, stjeraju nazad, lijepo govore, prijetnja su isis-u- itd.
Istina jest da je i hezbolah na listi terorističkih organizacija, da je plaćen od Irana da
razbija Libanon kao jedinstvenu državu, imaju paravojne snage izvan regularne vojske
Libanona, suradjuju sa drugim terorističkim skupinama ( hamas itd)
Izrael nije zauzimao Libanon već je to bila ograničena akcija koja je imala za cilj
odbaciti teror skupine, milicije, hezbolaha dalje od granice Izraela jer su raketirali
teritorij Izraela ( kao jednom ranije šta je odbačem -plo- )
Izrael tolerira i pomaže Druze u Siriji ( koji su pri fsa ) a ne isis, to je laž.
2014-04-20
To sam i ja neki dan rekao pa me yehudi napao. Bit će da je lik prikriveni ljubitelj kanibala, tim više jer je prvi poletio da svrši kad sam ja objavio vijest o samirovoj pogibiji.asilovski wrote:Vas dvojcu veseli što je lik koji se bori protiv vehabijskih kanibala i koji štiti kršćane poginio u zasjedi pa ja ne znam da li može gluplje? da može pa vi podržavate umjerene kanibale koji kolju kršćane i koji bi da Vas kojom srećom uhvate natakli Vaše pametne glavice na kolac hahaha ono adio pametigargamel0101 wrote:Hmmm...baš čudno. Kažu na temi o Sirji da je poginuli neki fašist. Da li to znači da us Rusi fašisti ako se ljute na smrt drugo fašista?Neoliberalni portugalac wrote:Navodno Assad u Iranu objavio da Rusija neće više tolerirati ovakve Izraelske upade
ne milo moje,svijet nije crno-bijel..ima 16 milijardi sive...AlfaOmega wrote:To sam i ja neki dan rekao pa me yehudi napao. Bit će da je lik prikriveni ljubitelj kanibala, tim više jer je prvi poletio da svrši kad sam ja objavio vijest o samirovoj pogibiji.asilovski wrote:Vas dvojcu veseli što je lik koji se bori protiv vehabijskih kanibala i koji štiti kršćane poginio u zasjedi pa ja ne znam da li može gluplje? da može pa vi podržavate umjerene kanibale koji kolju kršćane i koji bi da Vas kojom srećom uhvate natakli Vaše pametne glavice na kolac hahaha ono adio pametigargamel0101 wrote:Hmmm...baš čudno. Kažu na temi o Sirji da je poginuli neki fašist. Da li to znači da us Rusi fašisti ako se ljute na smrt drugo fašista?Neoliberalni portugalac wrote:Navodno Assad u Iranu objavio da Rusija neće više tolerirati ovakve Izraelske upade
Guest- Guest
Javi mu da je izbačen iz kutka za rusofile. Nećemo ga više tamo. :P
Ma ko jebe sadistu ubojicu kojega vi ljubite jer je Arap
"palestinac" iako je terorist.
"palestinac" iako je terorist.
2014-04-20
Assad mu je među prvima dao odlikovanje nakon što je pušten iz izraelskog zatvora 2008. godine. Znači da podržava njegovu borbu, a ti kao podržavaš Assada.
A i sam Asila ti je to dobro rekao, čovjek je više doprinijeo spašavanju Kršćana od jihadista, nego i jedna zapadna zamlja.
Zato begaj, kaj više briješ, više se ukopavaš. :P
A i sam Asila ti je to dobro rekao, čovjek je više doprinijeo spašavanju Kršćana od jihadista, nego i jedna zapadna zamlja.
AlfaOmega wrote:Assad mu je među prvima dao odlikovanje nakon što je pušten iz izraelskog zatvora 2008. godine. Znači da podržava njegovu borbu, a ti kao podržavaš Assada.
Ne podržavam ja Assada već sekularnost u Siriji, politiku koju on vodi.
On je smrtni čovjek i može sutra umriti od srčanog udara.
Ja podržavam svakoga tko se bori protiv islamo terorista.
Medjutim ti ne kužiš tu razliku. Ako podržavam sekularnost, ne podržavam
islamiste a još manje tzv. "palestince" jer su to takodjer arapski nacionalisti
...teroristi. Pojma ti nemaš o čemu pričaš.
I stoga vozi sa svojom plitkom pameti.
Čim ti žališ islamo terorista koji je ubio Izraelsko dite tako da mu je glavu smrskao
od beton, onda je sve jasno. Isti ste smećari.
2014-04-20
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hezbollah upozorava na ‘velike gubitke’ ako Izrael proširi sukob u Libanu
» Islamisti ispalili raketu na Izrael - IDF napao položaje Assadove vojske
» Islamisti ispalili raketu na Izrael - IDF napao položaje Assadove vojske 666put zaredom
» švabe zabranile hezbollah
» Libanon: Hezbollah trijumfirao
» Islamisti ispalili raketu na Izrael - IDF napao položaje Assadove vojske
» Islamisti ispalili raketu na Izrael - IDF napao položaje Assadove vojske 666put zaredom
» švabe zabranile hezbollah
» Libanon: Hezbollah trijumfirao
Page 1 of 2