Erdogan provocira istočno rimsko carstvo : U Aja Sofiji klanjana moltiva prvi put nakon 87 godina
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Erdogan provocira istočno rimsko carstvo : U Aja Sofiji klanjana moltiva prvi put nakon 87 godina
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/turska-u-aja-sofiji-klanjan-prvi-ramazanski-bajram-namaz-nakon-87-godina/210513035
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Erdogan provocira istočno rimsko carstvo : U Aja Sofiji klanjana moltiva prvi put nakon 87 godina
rimsko carstvo uzvraća udarac:
https://www.msn.com/en-xl/sport/football/uefa-champions-league-final-moved-from-istanbul-to-porto/ar-BB1gEp46?ocid=mailsignout&li=BBJDXDP
doduše, oduvijek sam se čudio zašto se tursku uopće prihvaća pod okrilje uefe a 97% teritorija turske je azija...
https://www.msn.com/en-xl/sport/football/uefa-champions-league-final-moved-from-istanbul-to-porto/ar-BB1gEp46?ocid=mailsignout&li=BBJDXDP
doduše, oduvijek sam se čudio zašto se tursku uopće prihvaća pod okrilje uefe a 97% teritorija turske je azija...
Re: Erdogan provocira istočno rimsko carstvo : U Aja Sofiji klanjana moltiva prvi put nakon 87 godina
PA upravo radi tih europskih 3%T. wrote:
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
PA sramota ali moze im se jebi gaRayMabus wrote:
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/turska-u-aja-sofiji-klanjan-prvi-ramazanski-bajram-namaz-nakon-87-godina/210513035
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ja sam katolik a ne pravoslavac. Doduše i scientolog sam al nisam simpatizer scientološke crkve za koju mislim da je uzela autorska prava i koći znanje.
Ovo prvo moraju pravoslavci reagirat pa tek onda svi ostali.
2014-04-11
Muči me jedno pitanje. Ako ja pokrenem križarski rat čiji je onda taj dio Turske ?
Ne mogu katolici to osvajat a onda da Grci dođu na gotovo. S druge strane stvaranje latinskog carstva tu su mi tenzije na relaciji katolici pravoslavci.
Moje mišljenje je da prvo sve pravoslavne crkve moraju izać s deklaracijom zajedničkom kako se ne slažu da se to koristi kao đamija. Ne slažu se u mnogo čemu al bar ovdje bi se trebale moći usuglasiti.
Ne mogu katolici to osvajat a onda da Grci dođu na gotovo. S druge strane stvaranje latinskog carstva tu su mi tenzije na relaciji katolici pravoslavci.
Moje mišljenje je da prvo sve pravoslavne crkve moraju izać s deklaracijom zajedničkom kako se ne slažu da se to koristi kao đamija. Ne slažu se u mnogo čemu al bar ovdje bi se trebale moći usuglasiti.
2014-04-11
Dakle prvo zajednička deklaracija svih pravoslavnih crkava da ne žele da se to koristi kao đamija.
Ukratko udar na njegov neoosmanisam i jačanje utjecaja na Balkanu.
Ukratko udar na njegov neoosmanisam i jačanje utjecaja na Balkanu.
2014-04-11
Općenito smatrat ću da ona pravoslavna crkva koja ne stavi potpis na ovu deklaraciju želi povratak osmanskog carstva na Balkan.
Zanima me tko neće potpisati.
Zanima me tko neće potpisati.
2014-04-11
Tko je ne potpiše bar ćemo znati tko je izdajnik među pravoslavnim crkvama , tko želi povratak osmanskog carstva na Balkan i kome je Erdogan geopolitički saveznik.
Neke stvari moramo raščistit prije velikog rata.
Neke stvari moramo raščistit prije velikog rata.
2014-04-11
U jednu stvar možete biti sigurni : neću ostavit ni minimum šanse bugarskoj , srpskoj i makedonskoj crkvi da ostanu vojno neutralne.
U Bugarskoj puno Turaka. Makedonija albanci muslimani. Srbija Sanđak i bih.
Tko bude sjedio na dvije stolice i šurovao s Ereoganom kaznit ću ga.
U Bugarskoj puno Turaka. Makedonija albanci muslimani. Srbija Sanđak i bih.
Tko bude sjedio na dvije stolice i šurovao s Ereoganom kaznit ću ga.
2014-04-11
Moja vojna procjena je da meni ne trebaju dvoličnjaci tu na Balkanu.
U Bugarskoj ću podržavat Turke i islamsku manjinu kako bi prekinu prugu Berlin Istanbul odnosno njemački plan geostrategije.
U Srbiji Sanđak , Kosovo i BiH muslimane.
U Makedoniji albanske muslimane i autonomiju u Tetovu.
Sad da vidim tko će od vas sidit na dvi stolice.
U Bugarskoj ću podržavat Turke i islamsku manjinu kako bi prekinu prugu Berlin Istanbul odnosno njemački plan geostrategije.
U Srbiji Sanđak , Kosovo i BiH muslimane.
U Makedoniji albanske muslimane i autonomiju u Tetovu.
Sad da vidim tko će od vas sidit na dvi stolice.
2014-04-11
Ne ide jedno a drugim, ne može se biti katolik i nešto drugo uz to.RayMabus wrote:Ja sam katolik a ne pravoslavac. Doduše i scientolog sam al nisam simpatizer scientološke crkve za koju mislim da je uzela autorska prava i koći znanje.
Inače ne znam ali mislim da postoje nekakvi dogovori i sporazumi da se to ne radi nije bez razloga skoro 100 godina bilo bez tih muslimanskih obreda tu.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Onda zabrani čitanje knjiga pa ćemo samo čitat Bibliju.newuser wrote:Ne ide jedno a drugim, ne može se biti katolik i nešto drugo uz to.RayMabus wrote:Ja sam katolik a ne pravoslavac. Doduše i scientolog sam al nisam simpatizer scientološke crkve za koju mislim da je uzela autorska prava i koći znanje.
Zemlja je ravna ploča i te šeme pa eto danas smo ustvrdili da ipak nije.
2014-04-11
a jel se u crkvi sv.Petra vrse obredi ?
I zato nek u Aja Sofiji
Moguce je I da bude otvurena za turiste i za molitvr
I zato nek u Aja Sofiji
Moguće je da te ja prikoljem.Sora wrote:a jel se u crkvi sv.Petra vrse obredi ?
I zato nek u Aja Sofiji
Kako ti se to sviđa ?
2014-04-11
Bilo je radi mira u kući a sad više nije tako.newuser wrote:
Inače ne znam ali mislim da postoje nekakvi dogovori i sporazumi da se to ne radi nije bez razloga skoro 100 godina bilo bez tih muslimanskih obreda tu.
Napomena : Ne drži Erdogan mise nego islamska zajednica republike Turske.
2014-04-11
Za one koji ne znaju šta ovo znači ide prevod ; poubijati ću sve imame na Balkanu koji su u dobrim odnosima s islamskom zajednicom republike Turske.RayMabus wrote:Bilo je radi mira u kući a sad više nije tako.newuser wrote:
2014-04-11
Kiruški precizno. Poslat ću im glave u Istanbul.RayMabus wrote:Za one koji ne znaju šta ovo znači ide prevod ; poubijati ću sve imame na Balkanu koji su u dobrim odnosima s islamskom zajednicom republike Turske.RayMabus wrote:Bilo je radi mira u kući a sad više nije tako.newuser wrote:
Tako demoni rade a ja sam i anđeoska hijerarhija a demoni su to a srednje ime mi je Pakao.
Sad skeniramo.
2014-04-11
Nije Erdogan kriv. On je političar i islamista. Al ne drži on mise.
Neću ja pogriješit metu ne brinite se.
Islamska zajednica republike Turske i svaka islamska zajednica koja istu podržava.
To su mi mete.
Imami.
Neću ja pogriješit metu ne brinite se.
Islamska zajednica republike Turske i svaka islamska zajednica koja istu podržava.
To su mi mete.
Imami.
2014-04-11
Najepali ste. Snimio sam vas.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "KAO RIMSKO CARSTVO" Vilders: EU će se RASPASTI, uštedjet ćemo novac ako izađemo iz nje
» PRVI PUT NAKON 15 GODINA DRŽAVA SPAŠAVA BANKU
» Cijene stanova u Njemačkoj pale prvi put nakon 12 godina
» SAD zasjele na prvo mjesto globalnih proizvođača nafte prvi put nakon 45 godina
» GORAŽDE: klanjana dženaza partizanima partizanima iz 1. proleterske, 2., 3. i 4. sandžačke, 1. sarajevske i 6. istočno – bosanske brigade
» PRVI PUT NAKON 15 GODINA DRŽAVA SPAŠAVA BANKU
» Cijene stanova u Njemačkoj pale prvi put nakon 12 godina
» SAD zasjele na prvo mjesto globalnih proizvođača nafte prvi put nakon 45 godina
» GORAŽDE: klanjana dženaza partizanima partizanima iz 1. proleterske, 2., 3. i 4. sandžačke, 1. sarajevske i 6. istočno – bosanske brigade
Page 1 of 2