Kata antisemit
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kata antisemit
Palestinci su židovima poslali rakete za vrijeme bajrama. Sada su dobili natrag bombe za isti taj bajram...
Kad čačkaš mečku moraš biti spreman da će ti vratiti..
I sad im se događa baš to.
I nitko neće reći ni a ni b da ih zaustavi.
Bombardirati će dok imaju bombi kako vidim...a mislim da ih imaju dosta
Kad čačkaš mečku moraš biti spreman da će ti vratiti..
I sad im se događa baš to.
I nitko neće reći ni a ni b da ih zaustavi.
Bombardirati će dok imaju bombi kako vidim...a mislim da ih imaju dosta
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sora wrote:
ma da
Palestini za bajram bombe
To jje krscanski ha
židovi nisu kršćani, glupačo...
inače nije kršćanski ali je lijepo za vidjet
a uostalom kršćanstvo nikom ne negira pravo na samoobranu, pa ni židovima
Glupane tebi pisem koji podrzavas bombe u jeruzalemu
Nego, ja se pitam jel ti stvarno mislis da ljudi NE CITAJU NIS OSIM TEBE ?
ONO FAKAT
PSIHIC NE
ONO FAKAT
PSIHIC NE
Šojka opet nije dobro... Ali dobro
2015-08-08
Možda njima nisu trebali dati državu tamo, argument da su je imali prije 1000 godina i nije neki.
Al onog momenta kada su je dobili to je to. Imaju je pravo braniti do daske...sad je njihova.
Al onog momenta kada su je dobili to je to. Imaju je pravo braniti do daske...sad je njihova.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sora wrote:Glupane tebi pisem koji podrzavas bombe u jeruzalemu
ONO FAKAT
PSIHIC NE
pa ovi teroristi iz al fataha i al hamasa su prvi počeli granatirat, ti podržavaš teroriste
Ja uopće ne mrzim Židove, nego Srbe.
Međutim, Nijemci ih mrze.
Oni su nam rekli, dobro, možete Srbe, ali ako i Židove.
Nismo mi tu ništa krivi. Što smo drugo mogli?
Međutim, Nijemci ih mrze.
Oni su nam rekli, dobro, možete Srbe, ali ako i Židove.
Nismo mi tu ništa krivi. Što smo drugo mogli?
crvenkasti-
2014-04-17
ljevica podržava palestince čisto iz argumenta moći, Izraelci im se čine bogati i jaki, a Palestinci u krpama i autohtoni, ali situacija je puno složenija i arapi i ostali muslimani sigurno nikad neće prihvatiti ljevičarske postulate egalitarizma, oni su još uvijek bliži tribalističkom razmišljanju-
da skratimo priču ti isti arapi bi potarcali ljevičare dok si rekao muhamed a da ne bi ni trepnuli.kic wrote:
ljevica podržava palestince čisto iz argumenta moći, Izraelci im se čine bogati i jaki, a Palestinci u krpama i autohtoni, ali situacija je puno složenija i arapi i ostali muslimani sigurno nikad neće prihvatiti ljevičarske postulate egalitarizma, oni su još uvijek bliži tribalističkom razmišljanju-
Šandor Winnetou wrote:da skratimo priču ti isti arapi bi potarcali ljevičare dok si rekao muhamed a da ne bi ni trepnuli.kic wrote:
soru bi prvu kamenovali zbog kurvaluka i opijanja alkoholom a onda bi došli ovi drugi pederoleftardi na red. A ništa, ako dođe do toga investirati u kranove a posla bi bilo ohohomarcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:da skratimo priču ti isti arapi bi potarcali ljevičare dok si rekao muhamed a da ne bi ni trepnuli.kic wrote:
Šandor Winnetou wrote:da skratimo priču ti isti arapi bi potarcali ljevičare dok si rekao muhamed a da ne bi ni trepnuli.kic wrote:
pa da-
naravno
takvih budala ko sto su komunjare tesko je nac
to je bolest
podrska izraelu, kolko se sjecam palestincima je nudena ne znam ni koliko puta drzava a oni odbili
inace ovdje se jos prica o palestincima koje su uvezli kao najgorim migrantima po pitanju kriminala
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:
podrska izraelu, kolko se sjecam palestincima je nudena ne znam ni koliko puta drzava a oni odbili
jer je ovako arafat mogo krast humanitarnu pa mu je više odgovaralo minirat svake pregovore, kad god su mu židovi pristali na uvjete on bi izašo s novima čisto da sjebe mogućnost države
marcellus wrote:prckov wrote:
jer je ovako arafat mogo krast humanitarnu pa mu je više odgovaralo minirat svake pregovore, kad god su mu židovi pristali na uvjete on bi izašo s novima čisto da sjebe mogućnost države
Ja ne znam tko mi je miliji u ovoj priči, muslimani ili židovi.
Imam samo jedno pitanje, na koju kartu bi vi pristali da ste palestinac.
Đenosajd.mutava baštarda wrote:marcellus wrote:prckov wrote:
Ja ne znam tko mi je miliji u ovoj priči, muslimani ili židovi.
Imam samo jedno pitanje, na koju kartu bi vi pristali da ste palestinac.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Palestinci su instrument Islamistan, trebaju pristati na opcije drzave i uređenja koja im se nude. Ovako ih ko riste kao topovsko meso.
Jeruzalem je židovski grad.
Jeruzalem je židovski grad.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije bitno šta tko oće a posebno šta Hrvatska i Hrvati oće kad nam je to van ruke i nemamo nikakvi utjecaj. Usuglasili smo se s stajalištem EU da se prestane s progonom Palestinaca od stane izraelske vlade.
Sve je jasno al oni se sad moraju ispuvat ovi par dana i to je to.
Sve je jasno al oni se sad moraju ispuvat ovi par dana i to je to.
2014-04-11
Ne znam čemu zauzimati strane u ovom konfliktu. Ugurali su cijeli svijet u svoj sukob, još od 1950-ih.
Izrael se bavi državnim terorizmom i radi nekažnjeno stvari koje drugim zemljama ne smiju pasti napamet. Preko SAD-a su upregnuli čitav Zapad u svoj pohod.
Palestinci se bave terorizmom i islamskim fundamentalizmom, zapalili su cijeli islamski svijet za svoju borbu.
Brinem naše brige, ne vijem ničije zastave, niti mi pada napamet da se ikome od njih divim ili da ih žalim.
Izrael se bavi državnim terorizmom i radi nekažnjeno stvari koje drugim zemljama ne smiju pasti napamet. Preko SAD-a su upregnuli čitav Zapad u svoj pohod.
Palestinci se bave terorizmom i islamskim fundamentalizmom, zapalili su cijeli islamski svijet za svoju borbu.
Brinem naše brige, ne vijem ničije zastave, niti mi pada napamet da se ikome od njih divim ili da ih žalim.
niels-
2021-04-26
Točno. Brinemo svoje brige. Jedna od tih briga nam jje Erdogan koji uvlaći Sarajevo u ovaj sukob pa se moja malenkost umješala , rasplamsala nasilje i sad idemo zgasiti Erdoganove pulene.
https://m.vecernji.hr/vijesti/ne-vidi-se-kraj-sukobima-u-gazi-ubijeno-i-17-djece-turska-proziva-muslimanske-zemlje-1492110
Moramo neke stvari objasniti ovima u Sarajevu i slično.
https://m.vecernji.hr/vijesti/ne-vidi-se-kraj-sukobima-u-gazi-ubijeno-i-17-djece-turska-proziva-muslimanske-zemlje-1492110
Moramo neke stvari objasniti ovima u Sarajevu i slično.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Preživio pad s 3. kata pa se dao razapeti kao znak zahvale Isusu
» kata i bozica u epizodi "reda mora biti"
» Kata šmajser bez dlake na jeziku o Zokiju:'Pa on je najgori premijerski kandidat. Maltretirao je radnike.'
» Užas u Zagrebu: Vojni zapovjednik ubio ženu i 5-godišnju kćer, pa skočio s 4. kata
» Kata 'revolucionarka' shvatila za ideale ginu budale.Fotelja,lova čovjeka mjenja
» kata i bozica u epizodi "reda mora biti"
» Kata šmajser bez dlake na jeziku o Zokiju:'Pa on je najgori premijerski kandidat. Maltretirao je radnike.'
» Užas u Zagrebu: Vojni zapovjednik ubio ženu i 5-godišnju kćer, pa skočio s 4. kata
» Kata 'revolucionarka' shvatila za ideale ginu budale.Fotelja,lova čovjeka mjenja
Page 2 of 3