Ponovno preokret: MOST zove nazad HDZ, žele ih u Vladi
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Ponovno preokret: MOST zove nazad HDZ, žele ih u Vladi
Sad Karamarko ne zna bi li piškio ili kakio.
Relativni je pobjednik a ipak nije pobijedio. SDP opet u Vladi a izgubili su. Biti u oporbi opet 4 godine za Karamarka je smrt a vlast je slast, da ga jebeš.
Relativni je pobjednik a ipak nije pobijedio. SDP opet u Vladi a izgubili su. Biti u oporbi opet 4 godine za Karamarka je smrt a vlast je slast, da ga jebeš.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Di je sdp dobio? ...imaju li premijera?...nemaju...most je zakapario sva najbolja ministarszva...pirova je to pobjeda..a tko garantira cetri godine vladavineprovocator wrote:Sad Karamarko ne zna bi li piškio ili kakio.
vuksadinare- Posts : 100231
2015-09-08
U konačnici Karamarku se obilo o glavu što je predizbornu retoriku gradio na konačnom obračunu s Titom i partizanima. Pouzdano znam da je HDZ očekivao najmanje između 75 i 80 mandata i to bez dijaspore. No malo curca... Da je SDP u izbore ušao s IDS-om u koaliciji oni bili pobjednici s mandatom više. Nemreš ti na Tita sam tak. Ipak je Tito bio manga... I mrtav je jači od Karamarka.
Kaj si ti malo trupina? Gdje sam ja napisao da je SDP dobio, gdje? Daj čitaj napisano s razumijevanjem.vuksadinare wrote:Di je sdp dobio? ...imaju li premijera?...nemaju...most je zakapario sva najbolja ministarszva...pirova je to pobjeda..a tko garantira cetri godine vladavineprovocator wrote:Sad Karamarko ne zna bi li piškio ili kakio.
...bosansku posavinu smo mi svi izdali...osim nas par stotina dragovoljaca koji smo otisli...kad se sjetim onih zena koje su prosvjedovale u koprivnici,cazmi,djurdjevcu,osjeku,krapini da ne zele da im idu sinovi i ocevi tamo u neku bos.posavinu kako su rekle...i taj prosvjed je bio u 5 mjessevecu 1992 dakle mjesec i po dana prije alcije koridor onda je i to na jedan nacin izdaja posavine...ma u biti tu se poklopoli mnogo negativnih faktora..i uvijek sam tvrdio i tvrdim da se hv nije trebala mjesat u bos.posavinu jednostavno dati oruzje domacim postrojbama i domaci covjek najbolje brani svoj fom uz pomoc dragovoljaca...ovako dosla hv a pola domacih skinulo uniformu i otisla poljoprivredom se bavit...plus umjesanost politike,prosvjeda i rezultat nije mogao biti pozitivansitting_bull wrote:Regoč wrote:HZHB spasila je BH-Hrvate od nestanka, a hrvatski jug od okupacije. No, vas četničke jatake to i boli.
kaj god. hzhb je brinula samo za interese hrvata u hercegovini, a hrvatsku bosansku posavinu je isporučila srbima i definitivno razjebala hrvatski nacionalni korpus u bih.
najebali su tuđmana da pusti srbe do save na granici s hrvatskom i to bez borbe. pitaj prkačina što o tome misli!
zahvaljujući hzhb je rh u ratu u bosni i dobila status agresora u međunarodnoj zajednici...
2015-09-08
ovo je čista milanovićeva kocka, koalicija nije sklopljena u dobroj vjerivuksadinare wrote:Di je sdp dobio? ...imaju li premijera?...nemaju...most je zakapario sva najbolja ministarszva...pirova je to pobjeda..a tko garantira cetri godine vladavineprovocator wrote:Sad Karamarko ne zna bi li piškio ili kakio.
Auuu...kod vas ko u spanskoj seriji... Hoce li da se uzmu na kraju? :)
Ili će da se razvedu uz bujicu uvreda i prosera kao kod vas Srba. Nemaš lepše nego kada se do jučer deklarirani četnik sada buni što u hrvatskim udžbenicima piše da smo ratovali protiv četnika.
vuksadinare wrote:...bosansku posavinu smo mi svi izdali..
malo sutra!
bosansku je posavinu izdao hdz!
hercegovački je lobi najebao franju da bez otpora prepusti bosansku posavinu srbima.
uzalud sad perete ruke...
sitting_bull-
2015-09-28
još nije gotovo ali ako će po tom takvom Milanović biti glavni u kokošinjcu,Sabor će procvjetati i napokon će biti zanimljiv i gledljiv.
vili40-
2015-08-02
Kazem i politika....ja ne perem tupsone jer sam bio kao hosovac i nesto kasnije kao hvo dragovoljac u posavini kod dervente,tamo i ranjen,sudionik mmogih teskih borbi..i zato me ne trpaj negdje..napisao sam i knjigu o dogadjajima u bos.posavini..hdz ima krivnju u tome svakako...ali jbg naiva tamosnjih ljudi i zajednicka borba s muslimanima protiv srpskog agresora je bio izgleda krimen...plus krivnja i na sarajevu koji je na dogadjaje u posavini dosta pasivno promatrao..jer su tamo hrvati bili vecinasitting_bull wrote:vuksadinare wrote:...bosansku posavinu smo mi svi izdali..
malo sutra!
bosansku je posavinu izdao hdz!
hercegovački je lobi najebao franju da bez otpora prepusti bosansku posavinu srbima.
uzalud sad perete ruke...
2015-09-08
No mislim da i sluzbeni zagreb nije bio bas zainteresiran za bos posavinu u onolikoj mjeri koliko je trebao...jbg...mjesovita sredina istina hrvati bili vecina ali brojni su bili srbi i muslimani...ne znam sto da kazem...s danasnje distance mogu reci da su se posavljaci trebali vise politicki angazirati prije rata,vrsiti pritisak da imaju sto vise svojih ljudi u vrhu hdza,hrvatske...ovako naivnima drugi iskoristili priliku
2015-09-08
pa sta ce im par milijardi godisnje kad sad mogu posisat cijeli proracunmarcellus wrote:rigbi wrote:hoceli se ponistit Vatikanski sporazumi sad kad su na vlasti
malo morgen, sporazum se ne može raskinuti jednostrano, i kad bi postojao ikakav sporazum s vatikanom, a ne postoji
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
A to nisu učinili jer je vrh HDZ imao dogovor s Milosevicem o zamjeni teritorija unutar Bosne . Pa se posavljaci našlo na brisanom prostoru . A ti vuče naivan ko djevica pod laktomvuksadinare wrote:No mislim da i sluzbeni zagreb nije bio bas zainteresiran za bos posavinu u onolikoj mjeri koliko je trebao...jbg...mjesovita sredina istina hrvati bili vecina ali brojni su bili srbi i muslimani...ne znam sto da kazem...s danasnje distance mogu reci da su se posavljaci trebali vise politicki angazirati prije rata,vrsiti pritisak da imaju sto vise svojih ljudi u vrhu hdza,hrvatske...ovako naivnima drugi iskoristili priliku
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Uz mene i tu jos ponekog doista nitko ne zna sto se tamo desavalo ratnih mjeseci i tu ne mislim samo na ratne sukobe ...jednostavno ti ljudi tamo su dobar dio njih imali volju da se bore ali nije bilo ili ih je bilo vrlo malo ljudi da ih kvalitetno vode narocito u politickom smislu...ipak mislim ako ih neko zeli prodat ti osobno ne zelis i boris se...najveci problem je sto su se tamo ljudi previse pouzdali u hv...koji je dosao polovicom petog mjeseca 1992...do dolaska hv-a dobro su branile te prostore domace snage...onda dolaskom mnogi su se ostavili oruzja i posvetili drugim stvarima i nastala je neka letargija..osobno sam tome svjedokSora wrote:A to nisu učinili jer je vrh HDZ imao dogovor s Milosevicem o zamjeni teritorija unutar Bosne . Pa se posavljaci našlo na brisanom prostoru . A ti vuče naivan ko djevica pod laktomvuksadinare wrote:No mislim da i sluzbeni zagreb nije bio bas zainteresiran za bos posavinu u onolikoj mjeri koliko je trebao...jbg...mjesovita sredina istina hrvuzati bili vecina ali brojni su bili srbi i muslimani...ne znam sto da kazem...s danasnje distance mogu reci da su se posavljaci trebali vise politicki angazirati prije rata,vrsiti pritisak da imaju sto vise svojih ljudi u vrhu hdza,hrvatske...ovako naivnima drugi iskoristili priliku
2015-09-08
Francek se okreće u grobu....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Nisam pratio vijesti. Da li se vraća HDZ u pregovore?...
Guest- Guest
red wolf wrote:Nisam pratio vijesti. Da li se vraća HDZ u pregovore?...
ne, naravno
marcellus- Posts : 45995
2014-04-16
Evo sad baš čitam da se vraćaju, ali na neki drugi način. Koji sad pak drugi način?marcellus wrote:red wolf wrote:Nisam pratio vijesti. Da li se vraća HDZ u pregovore?...
ne, naravno
Guest- Guest
red wolf wrote:Evo sad baš čitam da se vraćaju, ali na neki drugi način. Koji sad pak drugi način?marcellus wrote:red wolf wrote:Nisam pratio vijesti. Da li se vraća HDZ u pregovore?...
ne, naravno
debotoijusto- Posts : 31553
2014-04-12
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
» Vauuuu....IDS bi mogao podrzati novu vlast ako ministar turizma u Oreskovicevoj vladi bude ponovno Lorencin
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» ŠOK, PA PREOKRET
» Vauuuu....IDS bi mogao podrzati novu vlast ako ministar turizma u Oreskovicevoj vladi bude ponovno Lorencin
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» ŠOK, PA PREOKRET
Page 8 of 11