Ponovno preokret: MOST zove nazad HDZ, žele ih u Vladi
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Ponovno preokret: MOST zove nazad HDZ, žele ih u Vladi
Ero wrote:Zatvorite dobro vrata i ne izlazite, neka vas tamo...Caritas će vas 'ranit, niš ne brinite.sitting_bull wrote:
još uvijek su vam vrata otvorena, slobodno uđite...
... i duvanit
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
Pa HDZ nema vladu 4 godine a nema je ni sada tako da je deplasirano kuvertirati lopovluk prema HDZu u ovom trenutku kada su ovi u 4 godine zamračili dvadesetak milijardi kn. fimi medija i crni fondovi HDZa izgledaju kao dječiji vrtić za ove lopine. Vidiš da se milanović uhvatio panđama i zubima samo da ostane na vlasti da ne bi u ćuzi završio.Neoliberalni portugalac wrote:vidit ćemo.. do sada su HDZ/SDP razjebali i opljačkali državu, a MOST za sada nije maznio kune.. vidit ćemo nakon nekog vremena hoće li MOST barem zaustaviti pljačku , ili će nastaviti kao ova bratija..tre911 wrote:Molim lijepo, ovaj put ubaci MOST umjesto HDZa :)Neoliberalni portugalac wrote:Izgleda da će se formirati vlada.. šteta.. kamo sreće da se vlada nikada ne formira..
evo Veber otvorio temu, gdje cijena goriva pada nekontrolirano, jer nema vlade da je "korigira" u prijevodu da nabije još koju trošarinu na štetu RH građana u korist HDZ/SDP uhljeba i lopova.
Šteta što neće biti novi izbori, pa da MOST opet osvoji 15-20mandata pa da se opet guze
ja iskreno se ne nadam u MOST ali eto, kupuju vrijeme građanima , što duže nema vlade, većini RH građana bolje.. za početak nema tko da "korigira cijene goriva"
Guest- Guest
Da nadopunim, petrina je sa MOSTove liste i već se domogao deset milijuna kuna.tre911 wrote:Pa HDZ nema vladu 4 godine a nema je ni sada tako da je deplasirano kuvertirati lopovluk prema HDZu u ovom trenutku kada su ovi u 4 godine zamračili dvadesetak milijardi kn. fimi medija i crni fondovi HDZa izgledaju kao dječiji vrtić za ove lopine. Vidiš da se milanović uhvatio panđama i zubima samo da ostane na vlasti da ne bi u ćuzi završio.Neoliberalni portugalac wrote:vidit ćemo.. do sada su HDZ/SDP razjebali i opljačkali državu, a MOST za sada nije maznio kune.. vidit ćemo nakon nekog vremena hoće li MOST barem zaustaviti pljačku , ili će nastaviti kao ova bratija..tre911 wrote:Molim lijepo, ovaj put ubaci MOST umjesto HDZa :)Neoliberalni portugalac wrote:Izgleda da će se formirati vlada.. šteta.. kamo sreće da se vlada nikada ne formira..
evo Veber otvorio temu, gdje cijena goriva pada nekontrolirano, jer nema vlade da je "korigira" u prijevodu da nabije još koju trošarinu na štetu RH građana u korist HDZ/SDP uhljeba i lopova.
Šteta što neće biti novi izbori, pa da MOST opet osvoji 15-20mandata pa da se opet guze
ja iskreno se ne nadam u MOST ali eto, kupuju vrijeme građanima , što duže nema vlade, većini RH građana bolje.. za početak nema tko da "korigira cijene goriva"
Guest- Guest
Neoliberalni portugalac wrote:Izgleda da će se formirati vlada.. šteta.. kamo sreće da se vlada nikada ne formira..
pa da vlade uopće nema gorivo bi koštalo dvije kune
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
tre911 wrote:
Pa HDZ nema vladu 4 godine a nema je ni sada tako da je deplasirano kuvertirati lopovluk prema HDZu u ovom trenutku kada su ovi u 4 godine zamračili dvadesetak milijardi kn. fimi medija i crni fondovi HDZa izgledaju kao dječiji vrtić za ove lopine. Vidiš da se milanović uhvatio panđama i zubima samo da ostane na vlasti da ne bi u ćuzi završio.
HDZ jesu odvratne kurve i lopovi, ali su ovi još gori.
Tako da sam ja svi srcem i dušom uz HDZ, nek dođu opet oni.
crvenkasti-
2014-04-17
Koji ovi, crveni?crvenkasti wrote:tre911 wrote:
Pa HDZ nema vladu 4 godine a nema je ni sada tako da je deplasirano kuvertirati lopovluk prema HDZu u ovom trenutku kada su ovi u 4 godine zamračili dvadesetak milijardi kn. fimi medija i crni fondovi HDZa izgledaju kao dječiji vrtić za ove lopine. Vidiš da se milanović uhvatio panđama i zubima samo da ostane na vlasti da ne bi u ćuzi završio.
Nisam u toku, pojasni, pls.
2014-04-12
maggie13 wrote:Koji ovi, crveni?crvenkasti wrote:tre911 wrote:
Ja sam navijač HDZ-a. I kad igraju loše, oni su moji. Ne mogu protiv sebe.
crvenkasti-
2014-04-17
MOST uhvaćen u prometnom prekršaju.
Guest- Guest
Ustav nije nedorečen, jasno traži većinu ukupnoga broja zastupnikah.kolerik wrote:Zasto nije u izbornoj noci konstantirao relativnu izbornu pobjedu i pozvao Predsjednicu da mu povjeri mandat za sastavljanje Vlade i stjera ju u kut kad je Ustav nedorecen?
Ne pitam za koga si i protiv koga ne možeš, nego protiv koga jesi.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Koji ovi, crveni?crvenkasti wrote:tre911 wrote:
Ja sam navijač HDZ-a. I kad igraju loše, oni su moji. Ne mogu protiv sebe.
2014-04-12
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Agitpropovština priliči vama, to vam je ušlo u srž bitka, kako političkoga, tako i ljudskoga. Stvar je jednostavna: Partija nije htjela podržati hrvatsku neovisnost pa je tražila kojekakve izgovore, da nije ovo, bilo bi što nije omogućeno povezivanje s Klingoncima.sitting_bull wrote:Regoč wrote:Izvlačite se koliko želite, ali ostat će vam zapisano da ste glasovali protiv hrvatske neovisnosti.sitting_bull wrote:Povijesna krivotvorina
možete vi glumiti göbelse koliko vam volja, ali laž nikada neće postati istina.
dapače, neprekidnim ponavljanjem laži pokazujete koje ste sorte...
Tražiš kog bi još cinkala, ko 47. na SORA-i?Sora wrote:Pa dobro marcelko, kače vise deideologizaciju u adzejumarcellus wrote:sitting_bull wrote:Regoč wrote:Izvlačite se koliko želite, ali ostat će vam zapisano da ste glasovali protiv hrvatske neovisnosti.sitting_bull wrote:Povijesna krivotvorina
možete vi glumiti göbelse koliko vam volja, ali laž nikada neće postati istina.
dapače, neprekidnim ponavljanjem laži pokazujete koje ste sorte...
lajte kere jakobsfelda
Pa da vidimo bolje sutra . Majku mu ...
Terate me da stalno proučavam ustaške zločince u povijesnim papirima
Idi kopaj grobove, ko i 47.Sora wrote:Imas prav. Nema bez farbanja stranke. Samo onda bar NEK bude pobjednička ideologija i NEK bude nesto novo. Ovo se fakat izlizalo, ti ustase i partizani. Vec nam se smije svak.
Ta vaša . HDZ ideologija je kao sto vidis propala. Antikomunizam u drzavi koja ima iz KOMUNZMA sve sto vrijedi. Oćeš privatno Oćeš društveno , koja zivi od prodaje te imovine vec 25 godina ( pa i ja ) ljudima ne mozete stalno istu antikomunističku ideju prodavati. Moze
Samo primitivcima
Boljševički mentalitet u tebe, Soro, ko u Čvorovićah.Sora wrote:Mislim marcelko , tko nije za ovih 25 godina skuzil koju ste vi Hdzeovci ideologiju prodavali , pocev od negiranja istine o ratu i NOBu do socijalizma, taj je zavrijedio da mu HDZ bude na celu. U vladi ocu reci. I da ga dalje osiromašuje . E ..nego u cara trojana kozje usi , ima nas koje niste pero vode preveli žedne ... Lopovi ujedinite se .
HZHB spasila je BH-Hrvate od nestanka, a hrvatski jug od okupacije. No, vas četničke jatake to i boli.Sora wrote:Ne , zapamtio samo HZHBEro wrote:Evo ti, šta san reka...SKH...Sora wrote:. Antikomunizam u drzavi koja ima iz KOMUNZMA sve sto vrijedi.
Ta je učinila dosta za hrvatsku ..
Milijunski steta a da ne vrlim pizdarija o hrvatskim interesima ..Aj siiiic ero
Mozemo samo kao susjedi pričati ali preko žice
HDZ treba pustiti SDP i Most da se isposvađaju pa ujesen premoćno uzeti vlast.
Peternel je ovo najbolje prokomentirao. "Kad ti netko poruči da će ti dati još jednu šansu, a koju nisi tražio, onda trebaš biti sigurniji no ikad kako je odlično što si ga odjebao"
I zato ostati vani pa nek se ovi unutra glođu, a za Božić 2016. uživati u premijerskoj poziciji s premoćnom većinom.marcellus wrote:Peternel je ovo najbolje prokomentirao. "Kad ti netko poruči da će ti dati još jednu šansu, a koju nisi tražio, onda trebaš biti sigurniji no ikad kako je odlično što si ga odjebao"
Regoč wrote:HZHB spasila je BH-Hrvate od nestanka, a hrvatski jug od okupacije. No, vas četničke jatake to i boli.
kaj god. hzhb je brinula samo za interese hrvata u hercegovini, a hrvatsku bosansku posavinu je isporučila srbima i definitivno razjebala hrvatski nacionalni korpus u bih.
najebali su tuđmana da pusti srbe do save na granici s hrvatskom i to bez borbe. pitaj prkačina što o tome misli!
zahvaljujući hzhb je rh u ratu u bosni i dobila status agresora u međunarodnoj zajednici...
sitting_bull-
2015-09-28
Sad Karamarko ne zna bi li piškio ili kakio.
Relativni je pobjednik a ipak nije pobijedio. SDP opet u Vladi a izgubili su. Biti u oporbi opet 4 godine za Karamarka je smrt a vlast je slast, da ga jebeš.
Relativni je pobjednik a ipak nije pobijedio. SDP opet u Vladi a izgubili su. Biti u oporbi opet 4 godine za Karamarka je smrt a vlast je slast, da ga jebeš.
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
» Vauuuu....IDS bi mogao podrzati novu vlast ako ministar turizma u Oreskovicevoj vladi bude ponovno Lorencin
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» ŠOK, PA PREOKRET
» Vauuuu....IDS bi mogao podrzati novu vlast ako ministar turizma u Oreskovicevoj vladi bude ponovno Lorencin
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» ŠOK, PA PREOKRET
Page 7 of 11