Molba Endu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Molba Endu
Ko dragoga Boga te molim pristani se vise pucati heroinom.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Molba Endu
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Ko dragoga Boga te molim pristani se vise pucati heroinom.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Ko dragoga Boga te molim pristani se vise pucati heroinom.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Ko dragoga Boga te molim pristani se vise pucati heroinom.
Guest- Guest
Svi pod hitno smanjite to na čemu god da jeste. Prijateljski savjet.
Momci dobrro vam je starkelja tominjo rekla
Smanjite te derivate ja sam.vec na trecem od jutros.
Lijepo je biti napusen
Smanjite te derivate ja sam.vec na trecem od jutros.
Lijepo je biti napusen
2015-09-13
Similar topics
» Poema Endu
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex
» Molba za enda
» Molba za Dorh
» Molba za Enda
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex
» Molba za enda
» Molba za Dorh
» Molba za Enda