Molba za Enda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Molba za Enda
Imas li jos ono kad je gluperda iz nisa sama sebi rekla da je glup ko kurac i da je volina. Steta bi bila da zaboravimo takvo priznanje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Molba za Enda
poslije razvaljivanja atalante proslavit ćemo uz taj hall of fame trenutak kad bracala sam sebi govori da je volina glupa ko kurac
End- Posts : 21177
2015-08-25
Hvala brate .. sad kad razbijemo atalantu da dozivljaj bude jos veci. A niche se ubine od tugeEnd wrote:poslije razvaljivanja atalante proslavit ćemo uz taj hall of fame trenutak kad bracala sam sebi govori da je volina glupa ko kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ma nema tuge večeras...PABLO ESCOBAR wrote:Hvala brate .. sad kad razbijemo atalantu da dozivljaj bude jos veci. A niche se ubine od tugeEnd wrote:poslije razvaljivanja atalante proslavit ćemo uz taj hall of fame trenutak kad bracala sam sebi govori da je volina glupa ko kurac
Kad buden vidija taj hall od fame, sve mi bude smisno...
:D
Guest- Guest
Gori forum.End wrote:
2015-09-13
“Ovo je mal korak za glupana, al veliki za samu glupost.”End wrote:
- Albert Einstein
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:“Ovo je mal korak za glupana, al veliki za samu glupost.”End wrote:
- Albert Einstein
<3
Treslo se danas kod tebe...
Guest- Guest
End wrote:
2015-09-13
Ne rugaj se s tim, nesrico...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:“Ovo je mal korak za glupana, al veliki za samu glupost.”End wrote:
- Albert Einstein
<3
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ne rugaj se s tim, nesrico...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:“Ovo je mal korak za glupana, al veliki za samu glupost.”End wrote:
- Albert Einstein
<3
;)
Ne rugam se, samo kažem-manje pričaj, manje će se tresti...
Guest- Guest
Vrime mi je za u krpe...
Volin vas!
A najviše Boginju talijanskog baluna...
<3
Volin vas!
A najviše Boginju talijanskog baluna...
<3
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1