Ustašoidi iz Rmade bacili vijenac RF u smeće
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ustašoidi iz Rmade bacili vijenac RF u smeće
Čim Esca tolika sujeta pere kad mu se spomene nedajbože talijansko-srpsko-šiptarsko porijeklo, znači da je Hrvat 1/1...cijenim...ZDS...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Sad kad krenu tetrijeb i katarina 'cetri revolvera' cistit rijeku od zlih fasista iz rmade
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gnječ wrote:T. wrote:'Liberalna i tolerantna sredina' u prijevodu srbi, talijani, cigani i deca jugooficira, mešano meso...niels wrote:Neobično za Rijeku, to je uvijek bila liberalna i tolerantna sredina. Tamo je antifašizam na dodatnoj težini, Rijeka je spojena sa Sušakom i ujedinjena s maticom 1945. Vijenac je bio za partizane koji su to omogućili, naravno ne za ljude koji su napadali i razarali Vukovar, Gospić, Dubrovnik...
A navijači su svugdje navijači, izgleda.
Kod hrvata nema 'liberalne sredine'..
ajd ne seri, ti i većina hrvata ste talog turskih kurčina.
Ti si iznimka koja potvrđuje pravilo...
Da su žabari liberalno tolerantni...
Vidi se po tome kakvo sve smeće primaju u državu...
Čak i abbronzate...
Šta više kazati...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
jasambrend wrote:Čim Esca tolika sujeta pere kad mu se spomene nedajbože talijansko-srpsko-šiptarsko porijeklo, znači da je Hrvat 1/1...cijenim...ZDS...
je, malo morgen. ima ok hrvata i hrvatica ali većina hrvata je genetic waste. ja pričam o toj većini a ne onim hrvatima koji su u manjini. ako može talog turskih kurčeva izbosne bit hrvati onda sam ja kinez. atomska bomba i ćao.
Guest- Guest
Isto si mi drag iako ne znam kurca objasnit' zašto... :)
darth_vader-
2014-04-17
T. wrote:Gnječ wrote:T. wrote:'Liberalna i tolerantna sredina' u prijevodu srbi, talijani, cigani i deca jugooficira, mešano meso...niels wrote:Neobično za Rijeku, to je uvijek bila liberalna i tolerantna sredina. Tamo je antifašizam na dodatnoj težini, Rijeka je spojena sa Sušakom i ujedinjena s maticom 1945. Vijenac je bio za partizane koji su to omogućili, naravno ne za ljude koji su napadali i razarali Vukovar, Gospić, Dubrovnik...
Čak i abbronzate...
ta više kazati...
meni afrikanci ne smetaju. ima ih ludih krimosa isto kao i bijelaca nemožeš suditi nekoga po boji kože to rade samo impotentni iskompleksirani retardi. ja sudim ljude po djelima. a kako se iz priloženih 30 godina vidi rvati su demolirali vlastitu kuću a to može samo netko tko je mentalno retardiran, psihopata, lopina, a većina njih je izbosne vilayeta dvojno državljanstvo d.o.o.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Isto si mi drag iako ne znam kurca objasnit' zašto... :)
i ti si meni simpatičan iako ni ja ne znam kurca objasnit zašto.
ali nemoj da se to pročuje i maknimo te kurčeve ipak jer će ekipa svašta izmaštati...
Guest- Guest
dok se vi zajebavate sa crvenom zvijezdom i ZDS vaši rvati vas brutalno jebu i prskaju po vama.
ali ko ga jebe! bitna vam je crvena zvijezda i ZA DOM SPREMNI
Uvodi se PDV na male pošiljke iz Kine. I
z Porezne objasnili cijeli postupak oporezivanja
Prilikom kupnje dobara koja pristižu u pošiljkama iz trećih zemalja, krajnji kupci trebaju obratiti pažnju na to je li PDV uključen u iznos koji plaćaju isporučitelju. Ukoliko PDV nije uključen u taj iznos, prilikom preuzimanja pošiljke bit će obvezni platiti PDV pri uvozu, kažu iz Porezne.
Loše vijesti za sve one koji naručuju iz Kine jeftinije proizvode. Naime, paketi male vrijednosti do 160 kuna poskupjet će 25 posto od 1. srpnja. Za svaku takvu pošiljku naručenu iz trećih zemalja, uključujući i Kinu, bit će potrebno platiti porez na dodanu vrijednost.
"Od 1. srpnja 2021. ukida se oslobođenje od plaćanja PDV-a pri uvozu pošiljki male vrijednosti do 22 EUR (160,00 kuna) te će sve komercijalne pošiljke koje pristižu u Hrvatsku iz trećih zemalja ili trećih područja biti oporezive PDV-om neovisno o njihovoj vrijednosti", odgovorili su za Večernji list iz Porezne uprave. S tim u vezi, od 1. srpnja 2021. za porezne obveznike isporučitelje uvodi se opcionalni Posebni postupak oporezivanja za prodaju na daljinu dobara uvezenih iz trećih područja ili trećih zemalja tzv. IOSS (eng. Import One Stop Shop) koji obuhvaća dobra (osim dobara koja podliježu trošarinama) u pošiljkama vrijednosti do 150 EUR (1.135,00 kuna). Ako se navedeni postupak ne primjenjuje, Hrvatska pošta ili kurirske službe mogu primijeniti Posebni postupak za prijavu i plaćanje PDV-a na uvoz. Kako kažu iz Porezne prodaja na daljinu dobara uvezenih iz trećih područja ili trećih zemalja odnosi se na krajnje kupce te ne obuhvaća isporuke poreznim obveznicima upisanim u registar obveznika PDV-a te malim poreznim obveznicima koji su prešli prag stjecanja. Ako krajnji kupac kupi dobra vrijednost do 150 EUR od isporučitelja koji primjenjuje IOSS te pošiljka dolazi iz treće zemlje, primjerice Kine, izravno krajnjem kupcu u Hrvatsku, isporučitelj će zaračunati hrvatski PDV po stopi koja se primjenjuje na ta dobra, naplatiti PDV od kupca kao dio prodajne cijene, a dobra prijavljena u IOSS-u bit će oslobođena plaćanja PDV-a pri uvozu.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/uvodi-se-pdv-na-male-posiljke-iz-kine-iz-porezne-objasnili-cijeli-postupak-oporezivanja-1490663 - www.vecernji.hr
ali ko ga jebe! bitna vam je crvena zvijezda i ZA DOM SPREMNI
Uvodi se PDV na male pošiljke iz Kine. I
z Porezne objasnili cijeli postupak oporezivanja
Prilikom kupnje dobara koja pristižu u pošiljkama iz trećih zemalja, krajnji kupci trebaju obratiti pažnju na to je li PDV uključen u iznos koji plaćaju isporučitelju. Ukoliko PDV nije uključen u taj iznos, prilikom preuzimanja pošiljke bit će obvezni platiti PDV pri uvozu, kažu iz Porezne.
Loše vijesti za sve one koji naručuju iz Kine jeftinije proizvode. Naime, paketi male vrijednosti do 160 kuna poskupjet će 25 posto od 1. srpnja. Za svaku takvu pošiljku naručenu iz trećih zemalja, uključujući i Kinu, bit će potrebno platiti porez na dodanu vrijednost.
"Od 1. srpnja 2021. ukida se oslobođenje od plaćanja PDV-a pri uvozu pošiljki male vrijednosti do 22 EUR (160,00 kuna) te će sve komercijalne pošiljke koje pristižu u Hrvatsku iz trećih zemalja ili trećih područja biti oporezive PDV-om neovisno o njihovoj vrijednosti", odgovorili su za Večernji list iz Porezne uprave. S tim u vezi, od 1. srpnja 2021. za porezne obveznike isporučitelje uvodi se opcionalni Posebni postupak oporezivanja za prodaju na daljinu dobara uvezenih iz trećih područja ili trećih zemalja tzv. IOSS (eng. Import One Stop Shop) koji obuhvaća dobra (osim dobara koja podliježu trošarinama) u pošiljkama vrijednosti do 150 EUR (1.135,00 kuna). Ako se navedeni postupak ne primjenjuje, Hrvatska pošta ili kurirske službe mogu primijeniti Posebni postupak za prijavu i plaćanje PDV-a na uvoz. Kako kažu iz Porezne prodaja na daljinu dobara uvezenih iz trećih područja ili trećih zemalja odnosi se na krajnje kupce te ne obuhvaća isporuke poreznim obveznicima upisanim u registar obveznika PDV-a te malim poreznim obveznicima koji su prešli prag stjecanja. Ako krajnji kupac kupi dobra vrijednost do 150 EUR od isporučitelja koji primjenjuje IOSS te pošiljka dolazi iz treće zemlje, primjerice Kine, izravno krajnjem kupcu u Hrvatsku, isporučitelj će zaračunati hrvatski PDV po stopi koja se primjenjuje na ta dobra, naplatiti PDV od kupca kao dio prodajne cijene, a dobra prijavljena u IOSS-u bit će oslobođena plaćanja PDV-a pri uvozu.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/uvodi-se-pdv-na-male-posiljke-iz-kine-iz-porezne-objasnili-cijeli-postupak-oporezivanja-1490663 - www.vecernji.hr
Guest- Guest
Naravno da mogu suditi nekoga kako god mi se prohtije...Gnječ wrote:T. wrote:Gnječ wrote:T. wrote:'Liberalna i tolerantna sredina' u prijevodu srbi, talijani, cigani i deca jugooficira, mešano meso...niels wrote:Neobično za Rijeku, to je uvijek bila liberalna i tolerantna sredina. Tamo je antifašizam na dodatnoj težini, Rijeka je spojena sa Sušakom i ujedinjena s maticom 1945. Vijenac je bio za partizane koji su to omogućili, naravno ne za ljude koji su napadali i razarali Vukovar, Gospić, Dubrovnik...
[size=32]Ti si iznimka koja potvrđuje pravilo...
Čak i abbronzate...
ta više kazati... [/size]
meni afrikanci ne smetaju. ima ih ludih krimosa isto kao i bijelaca nemožeš suditi nekoga po boji kože to rade samo impotentni iskompleksirani retardi. ja sudim ljude po djelima. a kako se iz priloženih 30 godina vidi rvati su demolirali vlastitu kuću a to može samo netko tko je mentalno retardiran, psihopata, lopina, a većina njih je izbosne vilayeta dvojno državljanstvo d.o.o.
Da ne bih žabara pitao za dopuštenje...
Tim prije jer je IQ neraskidivo vezan za rasu...
Znanstveno dokazano...
Kao što mogu suditi da je maslina kvalitetnija od jele...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
T. wrote:Naravno da mogu suditi nekoga kako god mi se prohtije...Gnječ wrote:T. wrote:Gnječ wrote:T. wrote:'Liberalna i tolerantna sredina' u prijevodu srbi, talijani, cigani i deca jugooficira, mešano meso...niels wrote:Neobično za Rijeku, to je uvijek bila liberalna i tolerantna sredina. Tamo je antifašizam na dodatnoj težini, Rijeka je spojena sa Sušakom i ujedinjena s maticom 1945. Vijenac je bio za partizane koji su to omogućili, naravno ne za ljude koji su napadali i razarali Vukovar, Gospić, Dubrovnik...
[size=32]Ti si iznimka koja potvrđuje pravilo...
Čak i abbronzate...
Da ne bih žabara pitao za dopuštenje...
Tim prije jer je IQ neraskidivo vezan za rasu...
Znanstveno dokazano...
Kao što mogu suditi da je maslina kvalitetnija od jele...
za tebe koji imaš IQ raka govnara ovakav odgovor sam upravo i očekivao.
i ako možeš nabaciti barem 1 link gdje mogu pročitati znanstveni dokaz da je IQ vezan za rasu, e onda svaka ti dala.
Guest- Guest
Obojica ste mi jako dragi, a nisam derpe, časna pionirska... Ali moj Esco, biologiju teško možemo mijenjati... Nisu svi crnci tulavi, ali većina... svaka analogija s Balkanom je sasvim slučajna....
darth_vader-
2014-04-17
Gnječ wrote:jasambrend wrote:Čim Esca tolika sujeta pere kad mu se spomene nedajbože talijansko-srpsko-šiptarsko porijeklo, znači da je Hrvat 1/1...cijenim...ZDS...
je, malo morgen. ima ok hrvata i hrvatica ali većina hrvata je genetic waste. ja pričam o toj većini a ne onim hrvatima koji su u manjini. ako može talog turskih kurčeva izbosne bit hrvati onda sam ja kinez. atomska bomba i ćao.
Ovo se zove literarni vatromet
da evo to sto pise Gnjec je neoboriva istinaGnječ wrote:T. wrote:Gnječ wrote:T. wrote:'Liberalna i tolerantna sredina' u prijevodu srbi, talijani, cigani i deca jugooficira, mešano meso...niels wrote:Neobično za Rijeku, to je uvijek bila liberalna i tolerantna sredina. Tamo je antifašizam na dodatnoj težini, Rijeka je spojena sa Sušakom i ujedinjena s maticom 1945. Vijenac je bio za partizane koji su to omogućili, naravno ne za ljude koji su napadali i razarali Vukovar, Gospić, Dubrovnik...
Čak i abbronzate...
ta više kazati...
Hrvati su zapalili vlastitu kucu i sad analiziraju boju kože
A koga d9vraga ?
Pa drzava su preplavili bh s dvostrukim drzavdrzavljanstvom
I ovaj kripl T vidi neke obojene
Bogte ćorava
Evo kinezhi ka svaba..preplavili zagreb...mozda filipinci,indijci djava ce ih znat..nepalciSora wrote:da evo to sto pise Gnjec je neoboriva istinaGnječ wrote:T. wrote:Gnječ wrote:T. wrote:'Liberalna i tolerantna sredina' u prijevodu srbi, talijani, cigani i deca jugooficira, mešano meso...niels wrote:Neobično za Rijeku, to je uvijek bila liberalna i tolerantna sredina. Tamo je antifašizam na dodatnoj težini, Rijeka je spojena sa Sušakom i ujedinjena s maticom 1945. Vijenac je bio za partizane koji su to omogućili, naravno ne za ljude koji su napadali i razarali Vukovar, Gospić, Dubrovnik...
[size=44]Ti si iznimka koja potvrđuje pravilo...
Čak i abbronzate...
Hrvati su zapalili vlastitu kucu i sad analiziraju boju kože
A koga d9vraga ?
Pa drzava su preplavili bh s dvostrukim drzavdrzavljanstvom
I ovaj kripl T vidi neke obojene
Bogte ćorava
2015-09-08
..kripl T...tssss
2015-09-08
Negovuksadinare wrote:..kripl T...tssss
A ti ga branis jer ste isti
ovdje je samo Gnjeco zakon
Jednog dana ce , shvatiti gnjecu i mene netko
To ce biti zadnji hrvat u hrvatskoj
Ostali budu po svetu
Jednog dana ce , shvatiti gnjecu i mene netko
To ce biti zadnji hrvat u hrvatskoj
Ostali budu po svetu
Grobničani nisu takvi divljaci.jasambrend wrote:dijagram wrote:Malo kasne ovi rijecani, petorkaku smo zgazili 91
Ovu su biće s Grobnika...ni Mongoli im ništa nisu mogli...
Grobnik je pun spomenika revoluciji i žrtvama fašizma i ondje ni jedna spomen ploča nikad nije bila nanke išarana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gnječ wrote:T. wrote:Gnječ wrote:T. wrote:'Liberalna i tolerantna sredina' u prijevodu srbi, talijani, cigani i deca jugooficira, mešano meso...niels wrote:Neobično za Rijeku, to je uvijek bila liberalna i tolerantna sredina. Tamo je antifašizam na dodatnoj težini, Rijeka je spojena sa Sušakom i ujedinjena s maticom 1945. Vijenac je bio za partizane koji su to omogućili, naravno ne za ljude koji su napadali i razarali Vukovar, Gospić, Dubrovnik...
Čak i abbronzate...
ta više kazati...
Sto ti je dosljednost, o crncu bi da sudi individualno i na osnovu dijela a istovremeno o hrvatima i bosancima sudi kolektivno, na osnovu nacionalne pripadnosti, iako sve njih nikad u zivotu nije sreo niti ce srest. Ni crnca ni 60% hrvata. Ima li i jedan ljevicar na ovoj planeti da je dosljedan, da nema duple standarde. Ono bar da je svjestan svojih duplih standarda ako nista vise. Bar znas da svjesno sere a ne da o sebi misli kao pozitivcu, moralisti ili nekakvom borcu za ljucka prava. Drugo, ako se vec otkrije tako jednostavna stvar kao sudenje o ljudima na osnovu njihovih djela, (kao sto se u krscanstvu sudi) onda moras podrzat sistem koji je prvenstveno temeljen na tim vrijednostima, a to nije ni jedan sistem baziran na ljevicarskim idejama, naprotiv.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Šandor Winnetou wrote:Naravno, ipak si ti srbin.crvenkasti wrote:
Gluplji sam od tebe! Ne možeš mi ništa.
Jsu li svi Srbi gluplji od tebe?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Polagali vijenac na partizanski spomenik a pas popisao se na vijenac
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» Uz Thompsona povampireni i ustasoidi postali Prljavo kazaliste,Ivica Kostelic...
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» Uz Thompsona povampireni i ustasoidi postali Prljavo kazaliste,Ivica Kostelic...
Page 4 of 5