Ustašoidi iz Rmade bacili vijenac RF u smeće
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ustašoidi iz Rmade bacili vijenac RF u smeće
ej crveni al kako je mogao znati u gram koliko je šaran bio težak kad ga nije izvagao??
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Malo kasne ovi rijecani, petorkaku smo zgazili 91
dijagram-
2015-08-09
Šandor Winnetou wrote:ej crveni al kako je mogao znati u gram koliko je šaran bio težak kad ga nije izvagao??
Jebala te riba i šaran i četnik.
Sve mi se pomiješalo u glavi.
Ti si kriv! Majmune jedan blesavi!
crvenkasti-
2014-04-17
jesmo li mu smjeli reći da laže ko srbin a da se ne uvrjedi? mislim ono ipak ste vi osjetljive biljčice i pupavka kaže da niko ne sme da vas bije!crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:ej crveni al kako je mogao znati u gram koliko je šaran bio težak kad ga nije izvagao??
Šandor Winnetou wrote:jesmo li mu smjeli reći da laže ko srbin a da se ne uvrjedi? mislim ono ipak ste vi osjetljive biljčice i pupavka kaže da niko ne sme da vas bije!crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:ej crveni al kako je mogao znati u gram koliko je šaran bio težak kad ga nije izvagao??
Gluplji sam od tebe! Ne možeš mi ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
Naravno, ipak si ti srbin.crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:jesmo li mu smjeli reći da laže ko srbin a da se ne uvrjedi? mislim ono ipak ste vi osjetljive biljčice i pupavka kaže da niko ne sme da vas bije!crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:ej crveni al kako je mogao znati u gram koliko je šaran bio težak kad ga nije izvagao??
Nego što misliš jel taj srbin laže ili se samo tako češlja?
Ne zajebavaj manjincaŠandor Winnetou wrote:Naravno, ipak si ti srbin.crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:jesmo li mu smjeli reći da laže ko srbin a da se ne uvrjedi? mislim ono ipak ste vi osjetljive biljčice i pupavka kaže da niko ne sme da vas bije!crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:ej crveni al kako je mogao znati u gram koliko je šaran bio težak kad ga nije izvagao??
Rasplakat ces pupija
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
Će plenki da proglasi dan žalosti!dijagram wrote:Ne zajebavaj manjincaŠandor Winnetou wrote:Naravno, ipak si ti srbin.crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:jesmo li mu smjeli reći da laže ko srbin a da se ne uvrjedi? mislim ono ipak ste vi osjetljive biljčice i pupavka kaže da niko ne sme da vas bije!crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:ej crveni al kako je mogao znati u gram koliko je šaran bio težak kad ga nije izvagao??
Rasplakat ces pupija
namjerno provociras pupija epija i slicneŠandor Winnetou wrote:Će plenki da proglasi dan žalosti!dijagram wrote:Ne zajebavaj manjincaŠandor Winnetou wrote:Naravno, ipak si ti srbin.crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:jesmo li mu smjeli reći da laže ko srbin a da se ne uvrjedi? mislim ono ipak ste vi osjetljive biljčice i pupavka kaže da niko ne sme da vas bije!crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:ej crveni al kako je mogao znati u gram koliko je šaran bio težak kad ga nije izvagao??
Rasplakat ces pupija
dijagram-
2015-08-09
što jes jesdijagram wrote:namjerno provociras pupija epija i slicneŠandor Winnetou wrote:Će plenki da proglasi dan žalosti!dijagram wrote:Ne zajebavaj manjincaŠandor Winnetou wrote:Naravno, ipak si ti srbin.crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:jesmo li mu smjeli reći da laže ko srbin a da se ne uvrjedi? mislim ono ipak ste vi osjetljive biljčice i pupavka kaže da niko ne sme da vas bije!crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:ej crveni al kako je mogao znati u gram koliko je šaran bio težak kad ga nije izvagao??
Rasplakat ces pupija
Šandor Winnetou wrote:Naravno, ipak si ti srbin.crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:jesmo li mu smjeli reći da laže ko srbin a da se ne uvrjedi? mislim ono ipak ste vi osjetljive biljčice i pupavka kaže da niko ne sme da vas bije!crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:ej crveni al kako je mogao znati u gram koliko je šaran bio težak kad ga nije izvagao??
Ponovi pitanje, ali daj što preciznije.
crvenkasti-
2014-04-17
ne mogu dovoljno precizno, jebiga kad si u srpskom moducrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Naravno, ipak si ti srbin.crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:jesmo li mu smjeli reći da laže ko srbin a da se ne uvrjedi? mislim ono ipak ste vi osjetljive biljčice i pupavka kaže da niko ne sme da vas bije!crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:ej crveni al kako je mogao znati u gram koliko je šaran bio težak kad ga nije izvagao??
Ponovi pitanje, ali daj što preciznije.
Ima jedna velika sličnost između velikog dijela članova Rmade i našeg Crvenkastog.
Pogodite koja
Pogodite koja
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ima, svi ste mesanci:)jastreb wrote:Ima jedna velika sličnost između velikog dijela članova Rmade i našeg Crvenkastog.
Pogodite koja
dijagram-
2015-08-09
darth_vader and veber like this post
marcellus wrote:Sora wrote:također nigdje nitko nije zabrani petokraku
Nitko i nikakav sud nece umanjiti krv i zivote onih koji su oslobodili Rijeku
I druge hrvhrvatske gradove od okupatora
da te podsjetim da su u zadnjem ratu okupatori bili antifašisti i imali su petokrake na kapama
a gradove su oslobađali klerofašisti zds
neznam šta da ti kažem. mozak ti je otišo na kvasinu. probaj nešto kurcem napisati.
Guest- Guest
Opet vrti staru,ofucanu ploču.Gnječ wrote:marcellus wrote:Sora wrote:također nigdje nitko nije zabrani petokraku
Nitko i nikakav sud nece umanjiti krv i zivote onih koji su oslobodili Rijeku
I druge hrvhrvatske gradove od okupatora
da te podsjetim da su u zadnjem ratu okupatori bili antifašisti i imali su petokrake na kapama
a gradove su oslobađali klerofašisti zds
neznam šta da ti kažem. mozak ti je otišo na kvasinu. probaj nešto kurcem napisati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Armada jaca od srpskog veleposlanika, Pupovca, SNV i lijevih medija. Da nisu reagirali covjek bi parkirnog mjesta radi sjedio u zatvoru. Svejedno mu je nanesena steta ali tko ga je nagazio, dobro je i prosao u DNRH. Armada plus kod mene. Ostalo, kila mozga??????????
2014-04-14
'Liberalna i tolerantna sredina' u prijevodu srbi, talijani, cigani i deca jugooficira, mešano meso...niels wrote:Neobično za Rijeku, to je uvijek bila liberalna i tolerantna sredina. Tamo je antifašizam na dodatnoj težini, Rijeka je spojena sa Sušakom i ujedinjena s maticom 1945. Vijenac je bio za partizane koji su to omogućili, naravno ne za ljude koji su napadali i razarali Vukovar, Gospić, Dubrovnik...
A navijači su svugdje navijači, izgleda.
Kod hrvata nema 'liberalne sredine'..
T.- Posts : 17552
2014-04-14
dijagram wrote:Malo kasne ovi rijecani, petorkaku smo zgazili 91
Ovu su biće s Grobnika...ni Mongoli im ništa nisu mogli...
darth_vader-
2014-04-17
T. wrote:'Liberalna i tolerantna sredina' u prijevodu srbi, talijani, cigani i deca jugooficira, mešano meso...niels wrote:Neobično za Rijeku, to je uvijek bila liberalna i tolerantna sredina. Tamo je antifašizam na dodatnoj težini, Rijeka je spojena sa Sušakom i ujedinjena s maticom 1945. Vijenac je bio za partizane koji su to omogućili, naravno ne za ljude koji su napadali i razarali Vukovar, Gospić, Dubrovnik...
A navijači su svugdje navijači, izgleda.
Kod hrvata nema 'liberalne sredine'..
ajd ne seri, ti i većina hrvata ste talog turskih kurčina.
Guest- Guest
Čim Esca tolika sujeta pere kad mu se spomene nedajbože talijansko-srpsko-šiptarsko porijeklo, znači da je Hrvat 1/1...cijenim...ZDS...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Polagali vijenac na partizanski spomenik a pas popisao se na vijenac
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» Uz Thompsona povampireni i ustasoidi postali Prljavo kazaliste,Ivica Kostelic...
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» Uz Thompsona povampireni i ustasoidi postali Prljavo kazaliste,Ivica Kostelic...
Page 3 of 5