Osniva se radikalno feministički pokret u Hrvatskoj
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Osniva se radikalno feministički pokret u Hrvatskoj
baš naprotivmelkior wrote:Evo, ne nudim kurac ni ništa, neću ti spominjati biološki sat niti te pitati broj telefona. Ovo je u stvari, savršena simbioza osoba koje se ne poznaju niti se žele upoznati. To pruža nadu u bolju budućnost svijeta. Još samo da maknem i državu sa svog novčanika i ja sam sretan čovjekmortal wrote:ja tako živim već više godina za redommelkior wrote:Imam prijedlog za tebe, ajmo se mi dogovoriti ovako, pa da predložimo državi: da muškarci žive odvojeno od žena, ali da žene nikada i nigdje nemaju nikakvog kontakta s bilo kojim muškarcem. Ja ću njega izdrkat, ali tebi curi biološki sat.mortal wrote:prostituciju najstrožje zabranitimelkior wrote:Želimo biti sebični i plaćati kurve, ljubav nam ionako ništa ne koristi a previše boli, jebo ju onaj tko ju izmisli.melkior wrote:Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
Koji je ovo kuac ?!?!?!?!
ali abortus bi svakako trebalo zabraniti, ili bar pozivati osvještenju onih koji su skloni abortiranju
svakoj koja to radi kožu oderati
ako niste spremni žene poštivati, uvažaavti, treba vam uskratiti svaki užitak s ženama
osoba koja mi nudi samo kurac je kurac od osobe
isto tako mi ne trebaju oni koji bi preuzimali vlas nada mnom
podređivali, škrtci.........ima toga
ali ja imam sina i boli me briga za satove koje spominješ
takvi stavovi dovode do otuđenja, povlačenja u sebe, zahlađenja duha
ali kad nije bolje, dobro je i ovako
kad se opečeš, pušeš i na hladno
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Sloboda nema cijenemelkior wrote:
Evo, ne nudim kurac ni ništa, neću ti spominjati biološki sat niti te pitati broj telefona. Ovo je u stvari, savršena simbioza osoba koje se ne poznaju niti se žele upoznati. To pruža nadu u bolju budućnost svijeta. Još samo da maknem i državu sa svog novčanika i ja sam sretan čovjek
Muškarci, emancipirajte se, oslobodite se Države, Crkve i žena.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Oslobođen distrakcija i kočnica, čovjek se može posvetiti većim ciljevima i višem smislu života.
2015-08-09
melkior wrote:Oslobođen distrakcija i kočnica, čovjek se može posvetiti većim ciljevima i višem smislu života.
žena također
2014-04-16
Ne moramo se voljeti, ali možemo se respektirati.mortal wrote:melkior wrote:Oslobođen distrakcija i kočnica, čovjek se može posvetiti većim ciljevima i višem smislu života.
žena također
2015-08-09
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Knez osniva novu stranku u BiH: Hercegovački narodni pokret
» Talijanski ministar izlazi iz stranke Pokret pet zvijezda i osniva svoju
» Soroš i liberalni milijarderi kuju planove protiv Trumpa:Osniva se pokret otpora njegovoj vladavini!
» Domovinski pokret = Putinov pokret
» Feministički antimilitaristički kolektiv protiv Herceg Bosne :)
» Talijanski ministar izlazi iz stranke Pokret pet zvijezda i osniva svoju
» Soroš i liberalni milijarderi kuju planove protiv Trumpa:Osniva se pokret otpora njegovoj vladavini!
» Domovinski pokret = Putinov pokret
» Feministički antimilitaristički kolektiv protiv Herceg Bosne :)
Page 5 of 5