Osniva se radikalno feministički pokret u Hrvatskoj
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Osniva se radikalno feministički pokret u Hrvatskoj
Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
Koji je ovo kuac ?!?!?!?!
ali abortus bi svakako trebalo zabraniti, ili bar pozivati osvještenju onih koji su skloni abortiranju
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
ali abortus bi svakako trebalo zabraniti, ili bar pozivati osvještenju onih koji su skloni abortiranju
2015-08-09
da ti se ja skinem s alimentacijemelkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
2014-04-16
Želimo biti sebični i plaćati kurve, ljubav nam ionako ništa ne koristi a previše boli, jebo ju onaj tko ju izmisli.melkior wrote:Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
2015-08-09
ako si dijete napravio zakon te mora natjerati da ga uzdržavaš, možda i svoju dragu koju si navukao na ...melkior wrote:Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
i to je potpuno ok
sve suprotno bilo bi nerazumno i nasilnički prema ženama
ako sve to želiš izbjeći spremi si malog duboko u hlače i ne vadi !!!!!!
sve jasno
2014-04-16
mortal wrote:da ti se ja skinem s alimentacijemelkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
2015-08-09
Ne moramortal wrote:ako si dijete napravio zakon te mora natjerati da ga uzdržavaš,melkior wrote:Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
2015-08-09
prostituciju najstrožje zabranitimelkior wrote:Želimo biti sebični i plaćati kurve, ljubav nam ionako ništa ne koristi a previše boli, jebo ju onaj tko ju izmisli.melkior wrote:Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
svakoj koja to radi kožu oderati
ako niste spremni žene poštivati, uvažaavti, treba vam uskratiti svaki užitak s ženama
2014-04-16
ahaha, ali vas dere kao musa jarcamelkior wrote:Ne moramortal wrote:ako si dijete napravio zakon te mora natjerati da ga uzdržavaš,melkior wrote:Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
2014-04-16
Časni sude, ona je mene napila, ja se ničega ne sjećam, nit sam pristao donirat spermu nit pristajem plaćat alimentaciju.melkior wrote:Ne moramortal wrote:ako si dijete napravio zakon te mora natjerati da ga uzdržavaš,melkior wrote:Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
2015-08-09
ako si napravio dijete uzmi ga sebi pa ga odgajaj i hrani, peri, čisti za njim i oko njega
oblači, plaćaj školarinu a žena neka se provodi kako si ti naumio i neka ti plati tih 500 i manje kuna mjesečno
oblači, plaćaj školarinu a žena neka se provodi kako si ti naumio i neka ti plati tih 500 i manje kuna mjesečno
2014-04-16
stvarno imaš dijete?? malo ili već veće??melkior wrote:Časni sude, ona je mene napila, ja se ničega ne sjećam, nit sam pristao donirat spermu nit pristajem plaćat alimentaciju.melkior wrote:Ne moramortal wrote:ako si dijete napravio zakon te mora natjerati da ga uzdržavaš,melkior wrote:Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
2014-04-16
Imam prijedlog za tebe, ajmo se mi dogovoriti ovako, pa da predložimo državi: da muškarci žive odvojeno od žena, ali da žene nikada i nigdje nemaju nikakvog kontakta s bilo kojim muškarcem. Ja ću njega izdrkat, ali tebi curi biološki sat.mortal wrote:prostituciju najstrožje zabranitimelkior wrote:Želimo biti sebični i plaćati kurve, ljubav nam ionako ništa ne koristi a previše boli, jebo ju onaj tko ju izmisli.melkior wrote:Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
ako niste spremni žene poštivati, uvažaavti, treba vam uskratiti svaki užitak s ženama
2015-08-09
Stvarno mi ga daš? Joj, baš si srcemortal wrote:ako si napravio dijete uzmi ga sebi pa ga odgajaj i hrani, peri, čisti za njim i oko njega
Evo, odreci ga se na sudu, kupujem odmah 100 paketa pelena i tražim porodiljni dopust.
2015-08-09
Imam mačku, ali bacit ću ju susjedu u bunar jer mi i jedno i drugo idu na kurac.mortal wrote:stvarno imaš dijete?? malo ili već veće??melkior wrote:Časni sude, ona je mene napila, ja se ničega ne sjećam, nit sam pristao donirat spermu nit pristajem plaćat alimentaciju.melkior wrote:Ne moramortal wrote:ako si dijete napravio zakon te mora natjerati da ga uzdržavaš,melkior wrote:Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
2015-08-09
Evo, odričem se zbog njega i birtije i lošeg društva, kupit ću si za doma gajbu pivemelkior wrote:Stvarno mi ga daš? Joj, baš si srcemortal wrote:ako si napravio dijete uzmi ga sebi pa ga odgajaj i hrani, peri, čisti za njim i oko njega
Evo, odreci ga se na sudu, kupujem odmah 100 paketa pelena i tražim porodiljni dopust.
2015-08-09
ja tako živim već više godina za redommelkior wrote:Imam prijedlog za tebe, ajmo se mi dogovoriti ovako, pa da predložimo državi: da muškarci žive odvojeno od žena, ali da žene nikada i nigdje nemaju nikakvog kontakta s bilo kojim muškarcem. Ja ću njega izdrkat, ali tebi curi biološki sat.mortal wrote:prostituciju najstrožje zabranitimelkior wrote:Želimo biti sebični i plaćati kurve, ljubav nam ionako ništa ne koristi a previše boli, jebo ju onaj tko ju izmisli.melkior wrote:Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
osoba koja mi nudi samo kurac je kurac od osobe
isto tako mi ne trebaju oni koji bi preuzimali vlas nada mnom
podređivali, škrtci.........ima toga
ali ja imam sina i boli me briga za satove koje spominješ
2014-04-16
moraš si naći mlađumelkior wrote:Evo, odričem se zbog njega i birtije i lošeg društva, kupit ću si za doma gajbu pivemelkior wrote:Stvarno mi ga daš? Joj, baš si srcemortal wrote:ako si napravio dijete uzmi ga sebi pa ga odgajaj i hrani, peri, čisti za njim i oko njega
2014-04-16
melkior wrote:
Imam mačku, ali bacit ću ju susjedu u bunar jer mi i jedno i drugo idu na kurac.
2014-04-16
Evo, ne nudim kurac ni ništa, neću ti spominjati biološki sat niti te pitati broj telefona. Ovo je u stvari, savršena simbioza osoba koje se ne poznaju niti se žele upoznati. To pruža nadu u bolju budućnost svijeta. Još samo da maknem i državu sa svog novčanika i ja sam sretan čovjekmortal wrote:ja tako živim već više godina za redommelkior wrote:Imam prijedlog za tebe, ajmo se mi dogovoriti ovako, pa da predložimo državi: da muškarci žive odvojeno od žena, ali da žene nikada i nigdje nemaju nikakvog kontakta s bilo kojim muškarcem. Ja ću njega izdrkat, ali tebi curi biološki sat.mortal wrote:prostituciju najstrožje zabranitimelkior wrote:Želimo biti sebični i plaćati kurve, ljubav nam ionako ništa ne koristi a previše boli, jebo ju onaj tko ju izmisli.melkior wrote:Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
2015-08-09
baš naprotivmelkior wrote:Evo, ne nudim kurac ni ništa, neću ti spominjati biološki sat niti te pitati broj telefona. Ovo je u stvari, savršena simbioza osoba koje se ne poznaju niti se žele upoznati. To pruža nadu u bolju budućnost svijeta. Još samo da maknem i državu sa svog novčanika i ja sam sretan čovjekmortal wrote:ja tako živim već više godina za redommelkior wrote:Imam prijedlog za tebe, ajmo se mi dogovoriti ovako, pa da predložimo državi: da muškarci žive odvojeno od žena, ali da žene nikada i nigdje nemaju nikakvog kontakta s bilo kojim muškarcem. Ja ću njega izdrkat, ali tebi curi biološki sat.mortal wrote:prostituciju najstrožje zabranitimelkior wrote:Želimo biti sebični i plaćati kurve, ljubav nam ionako ništa ne koristi a previše boli, jebo ju onaj tko ju izmisli.melkior wrote:Ima Država epruvete, pa nek rađa GMO bebe. Nek si rađa tko šta hoće, samo ne vidim zašto bih ja to financirao i zašto žene misle da zaslužuju mušku potporu, samo zato jer su majke. To što su majke je njihov izbor, kakve to veze ima s nama? Skinite nam se s kurca i s novčanika, vrijeme je za mušku emancipaciju.melkior wrote:Muške ionako boli kurac za abortus, jer ionako ne rađaju. Samo nam se skinite s alimentacije.mortal wrote:zuče razumnoRayMabus wrote:Da nema onog dijela o abortusu pomislio bi da se radi o časnim sestrama.
takvi stavovi dovode do otuđenja, povlačenja u sebe, zahlađenja duha
ali kad nije bolje, dobro je i ovako
kad se opečeš, pušeš i na hladno
2014-04-16
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Knez osniva novu stranku u BiH: Hercegovački narodni pokret
» Talijanski ministar izlazi iz stranke Pokret pet zvijezda i osniva svoju
» Soroš i liberalni milijarderi kuju planove protiv Trumpa:Osniva se pokret otpora njegovoj vladavini!
» Domovinski pokret = Putinov pokret
» Feministički antimilitaristički kolektiv protiv Herceg Bosne :)
» Talijanski ministar izlazi iz stranke Pokret pet zvijezda i osniva svoju
» Soroš i liberalni milijarderi kuju planove protiv Trumpa:Osniva se pokret otpora njegovoj vladavini!
» Domovinski pokret = Putinov pokret
» Feministički antimilitaristički kolektiv protiv Herceg Bosne :)
Page 4 of 5