Porfirije o ustaškom vikaru Stepincu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Porfirije o ustaškom vikaru Stepincu
Eto da i to čujemo iz usta poglavara SPC
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/porfirije-sve-iznenadio-najnovijim-istupom-stepinac-nema-veze-s-ustaskim-zlocinima-hrvate-se-ne-moze-teretiti-za-ono-sto-se-dogadalo-u-jasenovcu-1095915
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/porfirije-sve-iznenadio-najnovijim-istupom-stepinac-nema-veze-s-ustaskim-zlocinima-hrvate-se-ne-moze-teretiti-za-ono-sto-se-dogadalo-u-jasenovcu-1095915
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Porfirije o ustaškom vikaru Stepincu
Ako doista tako misli..kazem ako..on pametniji od dinga,tetrijeba,sore
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A sto ja ovdje tvrdim? Pa isto sto i Porfirijus.vuksadinare wrote:Ako doista tako misli..kazem ako..on pametniji od dinga,tetrijeba,sore
Stepinac nije bio zlocinac. Ni svetac. Nije odgovoran za Jasrnovac i ustaska sranja. Pa ustase su mu i brata ubile.
I sta ja tvrdim nego da Hrvati jos manje imaju krivice za ustaske pizdarije. Hrvati su u partizanima bili najbrojnijo i partizani su među Hrvatima bili najbrojniji.
Dakle slijedeci isto Hrvati se plebiscitarno trebaju odreci ustastva i problem rijesen. Brzopotezni mat cetnicima je tu i cetnickom kralju spasa nema.
To sto se masa zatucanih Hrvata ne samo nece odteci ustasa,vec ih proglasava hrvatskom vojskom i nasim dobrim deckima ,drugi je par opanaka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sad je kod Sulje zaradio minus ko kućaRayMabus wrote:Eto da i to čujemo iz usta poglavara SPC
Last edited by Noor on 3/5/2021, 19:08; edited 1 time in total
Ovo je vrlo vazna izjava.
Sad smo mi na potezu.
Potvrditi da mi Hrvsti nismo odgovorni za ustaska sranja i problema nema.
ALI...
Sad smo mi na potezu.
ALI...
2014-04-22
Mislim da je na potezu katolička crkva. Nije hrvatska država postavila Stepinca. Štaviše postavio ga kralj Jugoslavije u dogovoru s Vatikanom jer je Stepinac bio solunski borac itd dakle bio je podoban i kraljevini Jugoslaviji odnosno svjetovnoj vlasti. Očito nije bio nikakav Srbofil jel.jastreb wrote:Ovo je vrlo vazna izjava.
Sad smo mi na potezu.
ALI...
Nemamo mi s tim ništa. Nema ali.
A šta se tiče Pavelića , ne sićan se da su bili nekakvi demokratski izbori na kojima je on pobjedio. Ako se dobro sićan čika Itler ga je tu postavija da vlada.
Šta ja iman s tin ?
2014-04-11
To je ono što i ja govorim.RayMabus wrote:
A šta se tiče Pavelića , ne sićan se da su bili nekakvi demokratski izbori na kojima je on pobjedio. Ako se dobro sićan čika Itler ga je tu postavija da vlada.
Šta ja iman s tin ?
Odjebati Pavelića i ustaštvo za sva vremena.
jasno reći:mi smo imali najjači antifašistički pokret. Mi Hrvati smo najviše bili zastupljeni u partizanskom pokretu i mi smo taj ustaški pokret i uništili.
prikazati Hrvate kroz svjetla epopeja Sutjeske,Neretve,materijala ima,a ne prikazivati te ustaške vragove kao nekakvu hrvatsku vojsku i žrtve.
2014-04-22
Pavelić je budala. Marioneta.
Hitlerov pijun i ništa više.
2014-04-11
Jasno. I to treba reći.RayMabus wrote:Pavelić je budala. Marioneta.
A ne ga prikazivati kao uskrsitelja hrvatske države, vođu Hrvata i mučenika.
2014-04-22
Pa reka san miljon puta šta mislin o njemu , njegovom liku i djelu.jastreb wrote:Jasno. I to treba reći.RayMabus wrote:Pavelić je budala. Marioneta.
2014-04-11
jastreb wrote:Ovo je vrlo vazna izjava.
Sad smo mi na potezu.
ALI...
Kaj je četnik, zadrhtaju prsti kad trebaš napisati ''mi Hrvati''?
Ne ide pa ne ide da ga jebeš.
Guest- Guest
jastreb wrote:Jasno. I to treba reći.RayMabus wrote:Pavelić je budala. Marioneta.
A tko ga tu prikazuje tak? Jedino ti ... hineći to.
Guest- Guest
Nema ga na onoj temi danas na godisnjicu pogibije sestoro djece u slavonsko brodu od srpskih 'krmaca'..al kad je porfirije,stepinac,grsivic,stavros evo gaSovak wrote:jastreb wrote:Jasno. I to treba reći.RayMabus wrote:Pavelić je budala. Marioneta.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Nema ga na onoj temi danas na godisnjicu pogibije sestoro djece u slavonsko brodu od srpskih 'krmaca'..al kad je porfirije,stepinac,grsivic,stavros evo gaSovak wrote:jastreb wrote:Jasno. I to treba reći.RayMabus wrote:Pavelić je budala. Marioneta.
Ma gnoji ... a prima hrvatsku peMziju.
Guest- Guest
lipo zbori ovi njihov muskarac u haljini sad samo hoop s rijeci na djela
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:sad samo hoop s rijeci na djela
E to bi već mogao biti problem.
Guest- Guest
Svaki je blaženik prije ili kasnije postao svetac pa će i stepinac...jastreb wrote:vuksadinare wrote:Stepinac nije bio zlocinac. Ni svetac.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Lijepo je to, ali i Hrvati kao i CUH se moraju definitivno ograditi od ustaškog režima i njegovih zločina.
Prema 2. sv. ratu se moramo postaviti uglavnom onako kako je to bilo u vrijeme Jugoslavije sa određenim preinakama naravno
Dakle, nekim popovima treba skrenuti pozornost a ako nisu u stanju da se odreknu endehazije i alibiranja ustaškog režima onda nek se nose u pizdu materinu i nek ustupe mjesto onima koji to mogu.
Porfijirije je napravio prvi korak. Sad mi moramo uraditi nešto.
Prema 2. sv. ratu se moramo postaviti uglavnom onako kako je to bilo u vrijeme Jugoslavije sa određenim preinakama naravno
Dakle, nekim popovima treba skrenuti pozornost a ako nisu u stanju da se odreknu endehazije i alibiranja ustaškog režima onda nek se nose u pizdu materinu i nek ustupe mjesto onima koji to mogu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
opet vidiš bijele miševe.Ringo10 wrote:Lijepo je to, ali i Hrvati kao i CUH se moraju definitivno ograditi od ustaškog režima i njegovih zločina.
krivojastreb wrote:Ovo je vrlo vazna izjava.
Sad smo mi na potezu.Potvrditi da mi Hrvsti nismo odgovorni za ustaska sranja i problema nema.
ALI...
dokazati tko govori istinu kada su u pitanju tvrdnje da su Ustaše zločinci koji su počinili milijunska ubojstva u logorima
ili da su Ustaše samo prikazani kao takvi a u biti su bili regularna vojska države Hrvatske koju su ukinuli zločinci partizani čije se masovne žrtve već godinama iskapaju i nitko ne pokušava osuditi partizane i komunizam za zločinački, zabraniti petokraku i ideologiju
ukoliko se to ne učini, zabraniti govor protiv Ustaša koje nitko nigdje u svijetu ne spominje osim domaće komunističke bagre jer tim potezima žele privatizirati Hrvatsku za svoju vlastitu i komunističku a sav ostali Hrvatski narod potlačiti
na tome rade godinama
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Porfirije ustašo!
» Porfirije u samoizolaciji
» Evropa zgrožena ustaškom histerijom u Hrvatskoj
» Porfirije : Kosovo , CG i RS su Srbija
» Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
» Porfirije u samoizolaciji
» Evropa zgrožena ustaškom histerijom u Hrvatskoj
» Porfirije : Kosovo , CG i RS su Srbija