Žao mi je što Bandić nije poživio da dočeka oslobađajuću presudu
Page 1 of 1
Žao mi je što Bandić nije poživio da dočeka oslobađajuću presudu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pavicic-vukicevic-zao-mi-je-sto-bandic-nije-pozivio-da-doceka-oslobadjajucu-presudu/2273061.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-12
Re: Žao mi je što Bandić nije poživio da dočeka oslobađajuću presudu
Nema vodovodnog sustava koji ne propušta jedan dio vode, ali cjevovodi se zanavljaju, u Zagrebu se na godinu rekonstruira i izgradi 122 km nove vodoopskrbne i kanalske mreže
https://vukajlija.com/zanavljanje/10841
2014-04-12
domoljubi iz hercegovine od kada je plenkovic na vlasti doživljavaju udarce za udarcem. mamići utekli tamo, pala je žalac, rimac, brkić je gurnut sa strane lako moguće da bi i bandić pao.. Plenkovic sve manje tolerira njihov lopovluk.. naravno toliko su se ubacili u svaki čošak RH birokracije da bi trebao plenkovic vladati idućih 20ak godina da bi se njihov lopovluk sveo na neki normalni prosjek..
samo bandić je umro točno ovako kako je slika na mom avataru pa ništa od njegovog bjega u međugorje
samo bandić je umro točno ovako kako je slika na mom avataru pa ništa od njegovog bjega u međugorje
AssadNaPodmornici wrote: domoljubi iz hercegovine od kada je plenkovic na vlasti doživljavaju udarce za udarcem. mamići utekli tamo, pala je žalac, rimac, brkić je gurnut sa strane lako moguće da bi i bandić pao.. Plenkovic sve manje tolerira njihov lopovluk.. naravno toliko su se ubacili u svaki čošak RH birokracije da bi trebao plenkovic vladati idućih 20ak godina da bi se njihov lopovluk sveo na neki normalni prosjek..
Plenki je zakon... HDZ ide i preko 30%.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
od bijega u međugorje ili smrti s tvog avatara, biram.AssadNaPodmornici wrote: domoljubi iz hercegovine od kada je plenkovic na vlasti doživljavaju udarce za udarcem. mamići utekli tamo, pala je žalac, rimac, brkić je gurnut sa strane lako moguće da bi i bandić pao.. Plenkovic sve manje tolerira njihov lopovluk.. naravno toliko su se ubacili u svaki čošak RH birokracije da bi trebao plenkovic vladati idućih 20ak godina da bi se njihov lopovluk sveo na neki normalni prosjek..
bolje jebat nego u ercegovinu.
živio sam u ercegovini. tužno je to.
sami prema sebi su još gori.
u mostaru ne znaš tko koga jebe.
i ta okolina.
za razliku od posavine, jebemmatertuđmanuikrepanomšušku, znaš da je hrvatska.
i ovi smradovi nikaj o posavini. a jebena posavina je obranila zagreb.
2014-12-30
veber wrote:AssadNaPodmornici wrote: jebemmatertuđmanuikrepanomšušku
Kmek
2015-08-06
je.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote: domoljubi iz hercegovine od kada je plenkovic na vlasti doživljavaju udarce za udarcem. mamići utekli tamo, pala je žalac, rimac, brkić je gurnut sa strane lako moguće da bi i bandić pao.. Plenkovic sve manje tolerira njihov lopovluk.. naravno toliko su se ubacili u svaki čošak RH birokracije da bi trebao plenkovic vladati idućih 20ak godina da bi se njihov lopovluk sveo na neki normalni prosjek..
Plenki je zakon... HDZ ide i preko 30%.
u pičku materinu
ti i farik tilipović
koji kiki niste ostali u bosni, borili se za nju?
langsamabersiher.
2014-12-30
Kmečanje malograđanštine....
2015-08-06
ti si malograđaninepikur37 wrote:Kmečanje malograđanštine....
bosanac
2014-12-30
veber wrote:ti si malograđaninepikur37 wrote:Kmečanje malograđanštine....
bosanac
Ne, ti si malograđanin a ja sam Bosanac. Pozdrav sa Skywallk Biokovo :)
2015-08-06
daj se fotkaj, selfiraj i opadni.epikur37 wrote:veber wrote:ti si malograđaninepikur37 wrote:Kmečanje malograđanštine....
bosanac
pozdrav tebi iz smrdljive bavarske
2014-12-30
Bandić nas je ugodno iznenadio pa lijepo u tišini otišao,ovaj njegov obožavatelj vojvoda od čačka neće samo tako dobrovoljno spakirati svoj tomo vinković pa odprditi i osloboditi narod.No nitko ni ne veli da je običnom čovjeku život lak pogotovo u toj europskoj vukojebini.
vili40-
2015-08-02
veber wrote:daj se fotkaj, selfiraj i opadni.epikur37 wrote:veber wrote:ti si malograđaninepikur37 wrote:Kmečanje malograđanštine....
bosanac
pozdrav tebi iz smrdljive bavarske
Budem, ali i nek si ti u lijepom katoličkom svijetu!
2015-08-06
Ova jelena nije hercegovka vec licankaAssadNaPodmornici wrote:domoljubi iz hercegovine od kada je Kenwood Kenon na vlasti doživljavaju udarce za udarcem. mamići utekli tamo, pala je žalac, rimac, brkić je gurnut sa strane lako moguće da bi i bandić pao .. Kenwood Kenon sve manje tolerira njihov lopovluk .. naravno toliko su se ubacili u svaki čošak RH birokracije da bi trebali Kenwood Kenon vladati idućih 20ak godina da bi se njihov lopovluk sveo na neki normalni prosjek ..
samo bandić je točno točno ovako kako je slika na mom avataru pa ništa od njegovog bjega u međugorju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mrš
jesi li u duhu vjere mrknul susjedu?
ili ono, samo se gledate.
jesi li u duhu vjere mrknul susjedu?
ili ono, samo se gledate.
2014-12-30
Similar topics
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Ma kakav Bandic,nije ni medju prva tri gradonacelnika po placi
» Bandić: kao istinski hrvatski antifašist ime trga nije tema
» Tomasevic:Necu se dizat u zoru kao Bandic,to nije posao gradonacelnika
» Bandić čekao Kolindu, ona se nije pojavila iako je već došlo njezino osiguranje
» Ma kakav Bandic,nije ni medju prva tri gradonacelnika po placi
» Bandić: kao istinski hrvatski antifašist ime trga nije tema
» Tomasevic:Necu se dizat u zoru kao Bandic,to nije posao gradonacelnika
» Bandić čekao Kolindu, ona se nije pojavila iako je već došlo njezino osiguranje
Page 1 of 1