Još jedan incident sa oltara CUH-a-svećenike SPC nazvao bradatim sveštenicima opasnih namjera
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Još jedan incident sa oltara CUH-a-svećenike SPC nazvao bradatim sveštenicima opasnih namjera
Cekaj i gledaj, ovaj ce letiti iz crkve pa ga mozete iskoristiti za HPC ili ga rentat Mirasu.vuksadinare wrote:Zasto?...zar nije istina da je porfirije sa drugim pravoslavnim svecenicima pjevao cetnicke pjesme..istina je..sto mislis kako bi bozanic prosao da je pjevao o jjuri i bobanu...eto glefao sam ga jucer u bujici...covjek je rekao mi nemamo problem sa drugim pravoslavnim crkvama mi imamo problem sa spc koja nam hoce cak se mjesati u izbor svetaca a oni za svece izabrali tri pravoslavna popa cetnicke vojvode iz drugog svjetskog rata..KC se nije mjesala...ekumena?.kaze taj dominikanac..pa pedeset i vise godina se vodi nekakav fingirani ekumenski razgovor sa spc a nije se pomaklo vise od kojeg milimezra u medjuvremenu je bio rat ili ratovi devedesetih u koje je itekako umjesana spc..Pirate wrote:Najebace vam se papa nane nanine dok ovo dodje do njega. Samo nastavite tako, imate moju punu podrsku.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Re: Još jedan incident sa oltara CUH-a-svećenike SPC nazvao bradatim sveštenicima opasnih namjera
Ipak su svecenici CUH-a opasniji.
CUH je pravi gazda,docim su ovi bradati iz SPC tek instrumenti.
Npr.u Srbiji uzde u ruke uzmu komunisti. Onda oni u svoja kola upregnu popove koji agitiraju za njih.
Kod nas je obratno. CUH u svoj jaram upregne hrvatske piliticare i vodaju kompletnu drzavu po svom rezonu.
Srbija nije pravoslavna dzamahirija i popi podilaze vlastima, a Hrvatska je katolifat u kojem svi podilaze CUH-u.
CUH je pravi gazda,docim su ovi bradati iz SPC tek instrumenti.
Npr.u Srbiji uzde u ruke uzmu komunisti. Onda oni u svoja kola upregnu popove koji agitiraju za njih.
Kod nas je obratno. CUH u svoj jaram upregne hrvatske piliticare i vodaju kompletnu drzavu po svom rezonu.
Srbija nije pravoslavna dzamahirija i popi podilaze vlastima, a Hrvatska je katolifat u kojem svi podilaze CUH-u.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...iskreno 90% popova svetosavske crkve misli kao ovaj samo ovaj je iskren pa javno to govorio
https://www.braniteljski-portal.com/video-zlocini-srpske-vojske-16-prosinca-1991-pokolj-22-hrvata-nakon-huskackog-govora-episkopa-spc-a-nikanora
https://www.braniteljski-portal.com/video-zlocini-srpske-vojske-16-prosinca-1991-pokolj-22-hrvata-nakon-huskackog-govora-episkopa-spc-a-nikanora
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
'Ko je taj mirotvorac koji pomiruje hrvate i srbe te vijekovne neprijatelje'...sva poanta ti je u ovoj recenici ovog popa
2015-09-08
.i zasto ti ekumenski pregovori,razgovori vise od pedeset godina teku ovako jedan korak naprijed pet nazad
2015-09-08
neće nitko letiti a pogotovo ne kad govori istinu.Pirate wrote:Cekaj i gledaj, ovaj ce letiti iz crkve pa ga mozete iskoristiti za HPC ili ga rentat Mirasu.vuksadinare wrote:Zasto?...zar nije istina da je porfirije sa drugim pravoslavnim svecenicima pjevao cetnicke pjesme..istina je..sto mislis kako bi bozanic prosao da je pjevao o jjuri i bobanu...eto glefao sam ga jucer u bujici...covjek je rekao mi nemamo problem sa drugim pravoslavnim crkvama mi imamo problem sa spc koja nam hoce cak se mjesati u izbor svetaca a oni za svece izabrali tri pravoslavna popa cetnicke vojvode iz drugog svjetskog rata..KC se nije mjesala...ekumena?.kaze taj dominikanac..pa pedeset i vise godina se vodi nekakav fingirani ekumenski razgovor sa spc a nije se pomaklo vise od kojeg milimezra u medjuvremenu je bio rat ili ratovi devedesetih u koje je itekako umjesana spc..Pirate wrote:Najebace vam se papa nane nanine dok ovo dodje do njega. Samo nastavite tako, imate moju punu podrsku.
Dominikanac je rekao da tu stepinac nije glavna prica nego sveopci odnosi sa spc koji kako je rekao iskreno nisu dobri i ne treba glumiti radi javnosti ili cega vec...veli on..nama dodju na razgovor svecenici spc i pocnu nabrajati spc u dalmaciji,slavoniji,baniji i hrvatskoj...i kako kaze oni dodju na ekumenski razgovor i onda ga pocnu sa tom provokacijom..i ponasaju se kao da to nisu ni rekli..zato je on rekao da ta ekumena ide jako tesko i da je stepinac samo dio price ili kotacic ili jedan problem od mnogih problema samo eto taj sa stepincem se forsira dok postoje i drugi problemi koji se guraju pod tepih...
2015-09-08
Svi problemi s ekumenom,riješit će se onog dana kad ukinemo religije.
Cjepit ćemo vas protiv vjerskog ludila.
Cjepit ćemo vas protiv vjerskog ludila.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HLO:Reprezentacija-opasnih namjera!
» HDZ - stranka opasnih namjera
» Puhovski napao Kolakusica:'To je desni populist opasnih namjera'
» Ministar obrane Srbije : Izmetbegović je danas pokazao da je čovjek opasnih namjera
» Još jedan patetični spomenik nakon lažnog Oltara domovine
» HDZ - stranka opasnih namjera
» Puhovski napao Kolakusica:'To je desni populist opasnih namjera'
» Ministar obrane Srbije : Izmetbegović je danas pokazao da je čovjek opasnih namjera
» Još jedan patetični spomenik nakon lažnog Oltara domovine
Page 3 of 3