Još jedan incident sa oltara CUH-a-svećenike SPC nazvao bradatim sveštenicima opasnih namjera
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Još jedan incident sa oltara CUH-a-svećenike SPC nazvao bradatim sveštenicima opasnih namjera
Ali zato ne spavamo mi Titoisti.Nas se ne možete tak lako riješit kao glupe četnike.vuksadinare wrote:Bas..uvijek na proljece pocnu sa pizdarijama...preko zime cetnoliki medjedi spavaju zimski san nakrkani brljom i gibanicomveber wrote:ovi četnikus se javljaju proljećem.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Još jedan incident sa oltara CUH-a-svećenike SPC nazvao bradatim sveštenicima opasnih namjera
vi titoisti primate kurčinu lakše nego udovica sućut.IL Risorto wrote:Ali zato ne spavamo mi Titoisti.Nas se ne možete tak lako riješit kao glupe četnike.vuksadinare wrote:Bas..uvijek na proljece pocnu sa pizdarijama...preko zime cetnoliki medjedi spavaju zimski san nakrkani brljom i gibanicomveber wrote:ovi četnikus se javljaju proljećem.
Zanimljivo kako domoljubima kurac ne izlazi iz usta,glavna im je poštapalica.Šandor Winnetou wrote:vi titoisti primate kurčinu lakše nego udovica sućut.IL Risorto wrote:Ali zato ne spavamo mi Titoisti.Nas se ne možete tak lako riješit kao glupe četnike.vuksadinare wrote:Bas..uvijek na proljece pocnu sa pizdarijama...preko zime cetnoliki medjedi spavaju zimski san nakrkani brljom i gibanicomveber wrote:ovi četnikus se javljaju proljećem.
2015-07-23
pozovi ezeka u pomoć, on će ti rado ispuniti sve rupe, on je progresivac kao i ti samo se više bazirao na vanzemaljske trpače.IL Risorto wrote:Zanimljivo kako domoljubima kurac ne izlazi iz usta,glavna im je poštapalica.Šandor Winnetou wrote:vi titoisti primate kurčinu lakše nego udovica sućut.IL Risorto wrote:Ali zato ne spavamo mi Titoisti.Nas se ne možete tak lako riješit kao glupe četnike.vuksadinare wrote:Bas..uvijek na proljece pocnu sa pizdarijama...preko zime cetnoliki medjedi spavaju zimski san nakrkani brljom i gibanicomveber wrote:ovi četnikus se javljaju proljećem.
U tom slučaju su katolici najprogresivniji,jer svećenicima podvode svoju djecu.Šandor Winnetou wrote:pozovi ezeka u pomoć, on će ti rado ispuniti sve rupe, on je progresivac kao i ti samo se više bazirao na vanzemaljske trpače.IL Risorto wrote:Zanimljivo kako domoljubima kurac ne izlazi iz usta,glavna im je poštapalica.Šandor Winnetou wrote:vi titoisti primate kurčinu lakše nego udovica sućut.IL Risorto wrote:Ali zato ne spavamo mi Titoisti.Nas se ne možete tak lako riješit kao glupe četnike.vuksadinare wrote:Bas..uvijek na proljece pocnu sa pizdarijama...preko zime cetnoliki medjedi spavaju zimski san nakrkani brljom i gibanicomveber wrote:ovi četnikus se javljaju proljećem.
2015-07-23
to te neki peder slagao da ti se lakše pozadine dočepa. Ono imaš toliko godina i još vjeruješ u budalaštineIL Risorto wrote:U tom slučaju su katolici najprogresivniji,jer svećenicima podvode svoju djecu.Šandor Winnetou wrote:pozovi ezeka u pomoć, on će ti rado ispuniti sve rupe, on je progresivac kao i ti samo se više bazirao na vanzemaljske trpače.IL Risorto wrote:Zanimljivo kako domoljubima kurac ne izlazi iz usta,glavna im je poštapalica.Šandor Winnetou wrote:vi titoisti primate kurčinu lakše nego udovica sućut.IL Risorto wrote:Ali zato ne spavamo mi Titoisti.Nas se ne možete tak lako riješit kao glupe četnike.vuksadinare wrote:Bas..uvijek na proljece pocnu sa pizdarijama...preko zime cetnoliki medjedi spavaju zimski san nakrkani brljom i gibanicomveber wrote:ovi četnikus se javljaju proljećem.
Ne ignoriram te,ali nikako da se ovdje potrefimo u isto vrijeme.IL Risorto wrote:
Obzirom da moj alter ignorira ovo,odgovorit ću ja u naše ime.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jok ne strefite se
2014-12-30
Sta je krivo reka???
Svaka mu cast
Te bradate spodobe bi milost bila potamaniti.
Dva najveca zla u hrvatskoj su ova stoka antifastisticka i spc.
Svaka mu cast
Te bradate spodobe bi milost bila potamaniti.
Dva najveca zla u hrvatskoj su ova stoka antifastisticka i spc.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
lik je počendiran
pride aboliran.
umirovljen,
sve pet.
pride aboliran.
umirovljen,
sve pet.
2014-12-30
Nisam ni rekao da ignoriraš mene,jer nemoguće je ignorirat sam sebe,već to što nisi reagirao na veberovu tvrdnju,kako smo abolirani i bez penzije,već si to ignorirao.jastreb wrote:Ne ignoriram te,ali nikako da se ovdje potrefimo u isto vrijeme.IL Risorto wrote:
Obzirom da moj alter ignorira ovo,odgovorit ću ja u naše ime.
Ne znam zašto veber ne voli nas abolirane antifašiste,bez ikakvih socijalnih primanja i mirovine.
2015-07-23
trebalo vas je umirovit.
2014-12-30
Svećenici su najbolji Hrvati. Njihov je posao da uče druge ljude da i oni budu što bolji Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
A koliko je tvoj Švaba umirovljeno i abolirano nakon 1945 god ?veber wrote:trebalo vas je umirovit.
2015-07-23
poradi na sintaksi.IL Risorto wrote:A koliko je tvoj Švaba umirovljeno i abolirano nakon 1945 god ?veber wrote:trebalo vas je umirovit.
gramatika vam ista.
2014-12-30
Naravno da je ista.Zar ne znaš kako smo klonirani antifašisti ?veber wrote:poradi na sintaksi.IL Risorto wrote:A koliko je tvoj Švaba umirovljeno i abolirano nakon 1945 god ?veber wrote:trebalo vas je umirovit.
gramatika vam ista.
2015-07-23
Najebace vam se papa nane nanine dok ovo dodje do njega. Samo nastavite tako, imate moju punu podrsku.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Pirate wrote:Najebace vam se papa nane nanine dok ovo dodje do njega. Samo nastavite tako, imate moju punu podrsku.
E, da, ovaj papa je četnik.
crvenkasti-
2014-04-17
Golobradi cetnikcrvenkasti wrote:Pirate wrote:Najebace vam se papa nane nanine dok ovo dodje do njega. Samo nastavite tako, imate moju punu podrsku.
E, da, ovaj papa je četnik.
2019-09-06
Zasto?...zar nije istina da je porfirije sa drugim pravoslavnim svecenicima pjevao cetnicke pjesme..istina je..sto mislis kako bi bozanic prosao da je pjevao o jjuri i bobanu...eto glefao sam ga jucer u bujici...covjek je rekao mi nemamo problem sa drugim pravoslavnim crkvama mi imamo problem sa spc koja nam hoce cak se mjesati u izbor svetaca a oni za svece izabrali tri pravoslavna popa cetnicke vojvode iz drugog svjetskog rata..KC se nije mjesala...ekumena?.kaze taj dominikanac..pa pedeset i vise godina se vodi nekakav fingirani ekumenski razgovor sa spc a nije se pomaklo vise od kojeg milimezra u medjuvremenu je bio rat ili ratovi devedesetih u koje je itekako umjesana spc..Pirate wrote:Najebace vam se papa nane nanine dok ovo dodje do njega. Samo nastavite tako, imate moju punu podrsku.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Cekaj i gledaj, ovaj ce letiti iz crkve pa ga mozete iskoristiti za HPC ili ga rentat Mirasu.vuksadinare wrote:Zasto?...zar nije istina da je porfirije sa drugim pravoslavnim svecenicima pjevao cetnicke pjesme..istina je..sto mislis kako bi bozanic prosao da je pjevao o jjuri i bobanu...eto glefao sam ga jucer u bujici...covjek je rekao mi nemamo problem sa drugim pravoslavnim crkvama mi imamo problem sa spc koja nam hoce cak se mjesati u izbor svetaca a oni za svece izabrali tri pravoslavna popa cetnicke vojvode iz drugog svjetskog rata..KC se nije mjesala...ekumena?.kaze taj dominikanac..pa pedeset i vise godina se vodi nekakav fingirani ekumenski razgovor sa spc a nije se pomaklo vise od kojeg milimezra u medjuvremenu je bio rat ili ratovi devedesetih u koje je itekako umjesana spc..Pirate wrote:Najebace vam se papa nane nanine dok ovo dodje do njega. Samo nastavite tako, imate moju punu podrsku.
2019-09-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HLO:Reprezentacija-opasnih namjera!
» HDZ - stranka opasnih namjera
» Puhovski napao Kolakusica:'To je desni populist opasnih namjera'
» Ministar obrane Srbije : Izmetbegović je danas pokazao da je čovjek opasnih namjera
» Još jedan patetični spomenik nakon lažnog Oltara domovine
» HDZ - stranka opasnih namjera
» Puhovski napao Kolakusica:'To je desni populist opasnih namjera'
» Ministar obrane Srbije : Izmetbegović je danas pokazao da je čovjek opasnih namjera
» Još jedan patetični spomenik nakon lažnog Oltara domovine
Page 2 of 3