psiho
Page 1 of 1
psiho
https://zagreb.mozemo.hr/program/rodna-i-lgbtiq-jednakost/
"U skladu s prioritetima postojećeg Akcijskog plana Grada Zagreba za provedbu Europske povelje za ravnopravnost žena i muškaraca, provodit ćemo analizu programa izgradnje parkova, pješačkih i biciklističkih staza, javnog prijevoza i izgradnje javne rasvjete kako bi bolje odgovorili na specifične potrebe žena, djece i osoba starije životne dobi te kako bi jamčili veću sigurnost ženama i LGBTIQ+ osobama."
kakvi su to parkovi koji bolje odgovaraju lgbtq osobama? Hoće li javna rasvjeta biti u duginim bojama a parkovi imati separeiće za jebačinu? Kakve su to biciklističke staze koje više odgovaraju potrebama lgbt osoba, oni voze bicikle bez sjedalica ili što? Opet nema veze sa stazama.
parkovi su se nekad radili za djecu i pese.
"U skladu s prioritetima postojećeg Akcijskog plana Grada Zagreba za provedbu Europske povelje za ravnopravnost žena i muškaraca, provodit ćemo analizu programa izgradnje parkova, pješačkih i biciklističkih staza, javnog prijevoza i izgradnje javne rasvjete kako bi bolje odgovorili na specifične potrebe žena, djece i osoba starije životne dobi te kako bi jamčili veću sigurnost ženama i LGBTIQ+ osobama."
kakvi su to parkovi koji bolje odgovaraju lgbtq osobama? Hoće li javna rasvjeta biti u duginim bojama a parkovi imati separeiće za jebačinu? Kakve su to biciklističke staze koje više odgovaraju potrebama lgbt osoba, oni voze bicikle bez sjedalica ili što? Opet nema veze sa stazama.
Parkovi su se u stvari radili zbog čovjekove urođene prirodne potrebe za zelenilom, što posebno dolazi do izražaja u džungli na asfaltu. Komadić prirode nedaleko od doma/stana, kad već ionako živimo u kavezima od čelika i armiranog betona, neprirodnim načinom života. Dakle, radili su se za sve ljude i radi oplemenjivanja gradskog, urbanog okoliša. Preko puta moje firme izgrađen je gradski park i u njemu postavljene klupe za dojilje, tako da ih ne mogu izbjeći kad idem doma s posla. Nije baš da uživam u tom prizoru, malo mi je neugodno pa okrenem glavu na drugu stranu ili gledam u pod. Igrala za djecu, klackalice, ljuljačke, vrtuljak su dobra stvar s kojima bi svaki park trebao biti opremljen, ali meni su previše i klupe za dojilje, što je sljedeće, prostori za mijenjanje uložaka i tampona? Ono, idi doma, nemoj mi zagađivati javnu površinu.marcellus wrote:https://zagreb.mozemo.hr/program/rodna-i-lgbtiq-jednakost/
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: psiho
a kaj bi bebi trebale reć "budi gladna dok dođemo doma?"
bebe imaju običaj jesti često i u nepredvidivo vrijeme, ne vidim problem s dojenjem u parku
bebe imaju običaj jesti često i u nepredvidivo vrijeme, ne vidim problem s dojenjem u parku
Pa jel baš mora biti klupa uz glavni put?marcellus wrote:a kaj bi bebi trebale reć "budi gladna dok dođemo doma?"
2015-08-09
Dojenje je prije svega intiman čin povezivanja majke i djeteta, jel ja to moram gledat, ne mogu izbjeći niti da hoću. Jedino da joj se pridružim pa da zatražim da i meni da cice?marcellus wrote:a kaj bi bebi trebale reć "budi gladna dok dođemo doma?"
2015-08-09
Uostalom, zašto bi mali baš morao sisat cicu, ima više toga što bi mogao sisat; pimpeka, bočicu, čuturicu...u stvari, evo mi ideja kako rastjerat dojilje iz parka
2015-08-09
Ne moras gledati, samo prodjes, a mama ostane uvrijedjena:)melkior wrote:Dojenje je prije svega intiman čin povezivanja majke i djeteta, jel ja to moram gledat, ne mogu izbjeći niti da hoću. Jedino da joj se pridružim pa da zatražim da i meni da cice?marcellus wrote:a kaj bi bebi trebale reć "budi gladna dok dođemo doma?"
dijagram-
2015-08-09
Čim pustiš majke s bebama u park, to je korak do puštanja LGBTQ osoba da rade što hoće. Majke s bebama su trojanski konj za pripuštanje svih mogućih boleština u naše lijepe parkovemarcellus wrote:a kaj bi bebi trebale reć "budi gladna dok dođemo doma?"
2015-08-09
Similar topics
» dragan primorac , u javnosti poznat kao nekretninski psiho ive sanadera , poziva vojsku na drzavni udar
» PSIHO-TEST… Riješite test i provjerite koji ste političar
» PSIHO-TEST… Riješite test i provjerite koji ste političar
Page 1 of 1