dragan primorac , u javnosti poznat kao nekretninski psiho ive sanadera , poziva vojsku na drzavni udar
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
dragan primorac , u javnosti poznat kao nekretninski psiho ive sanadera , poziva vojsku na drzavni udar
Predsjednički kandidat Dragan Primorac, koji ima podršku HDZ-a, Domovinskog pokreta i još par manjih stranaka, na konferenciji za medije u Splitu komentirao je prijepore između premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića oko NATO misije NSATU.
“Iako nekoliko tjedana govorimo da od perioda vašingtonske deklaracije stoji da ‘mi čelnici država potpisujemo dokument u kojem je nedvojbeno da nikada niti jedan časnik neće sudjelovati u ratnim operacijama u Ukrajini’. Nakon toga se javlja Tihomir Kundid, načelnik Glavnog stožera, koji u dokumentu na tri mjesta to eksplicitno navodi. Milanović ne odustaje, dalje laže”, dodao je Primorac.
“Što se tiče Kundida i ostalih časnika, pozivam ih da strah ostave sa strane, da ne prihvate ovakvo ponašanje i izađu s istinom, pa ako budu umirovljeni i smijenjeni jer on to prijeti, mojim imenovanjem na funkciju predsjednika u veljači 2025. oni će biti vraćeni natrag kao časni i pošteni ljudi”, rekao je Primorac.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/je-li-dragan-primorac-upravo-pozvao-na-drzavni-udar-casnici-pobunite-se-protiv-milanovica-ako-vas-smijeni-ja-cu-vas-vratiti/
“Iako nekoliko tjedana govorimo da od perioda vašingtonske deklaracije stoji da ‘mi čelnici država potpisujemo dokument u kojem je nedvojbeno da nikada niti jedan časnik neće sudjelovati u ratnim operacijama u Ukrajini’. Nakon toga se javlja Tihomir Kundid, načelnik Glavnog stožera, koji u dokumentu na tri mjesta to eksplicitno navodi. Milanović ne odustaje, dalje laže”, dodao je Primorac.
“Što se tiče Kundida i ostalih časnika, pozivam ih da strah ostave sa strane, da ne prihvate ovakvo ponašanje i izađu s istinom, pa ako budu umirovljeni i smijenjeni jer on to prijeti, mojim imenovanjem na funkciju predsjednika u veljači 2025. oni će biti vraćeni natrag kao časni i pošteni ljudi”, rekao je Primorac.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/je-li-dragan-primorac-upravo-pozvao-na-drzavni-udar-casnici-pobunite-se-protiv-milanovica-ako-vas-smijeni-ja-cu-vas-vratiti/
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: dragan primorac , u javnosti poznat kao nekretninski psiho ive sanadera , poziva vojsku na drzavni udar
smijesan bezobrazan a sad i opasan a kampanja jos nije ni pocela
2014-04-12
Re: dragan primorac , u javnosti poznat kao nekretninski psiho ive sanadera , poziva vojsku na drzavni udar
idem sad ubit oko
u normalnoj zemlji kad se probudim ovi lik bi bio vac saslusan a ja citao o tome na indexu
u normalnoj zemlji kad se probudim ovi lik bi bio vac saslusan a ja citao o tome na indexu
2014-04-12
vele mi mnogi skoro pa svi,Zoki mi nije drag ali zar da glasam za ovog plenkijevog pajaca.Pa što bi bilo da taj gelipter pobijedi i plenki preuzme cijelu državu.I tko bi onda ljutio i rekao što ga ide kad za nas obične ljude nema vremena.I zar u cijelom HDZ-u nemaju više ni jednog normalnog čovjeka,sve sami bahati iritantni likovi posvađanih sa elementarnim poštenjem.Kakvu je lijepu gomilicu oko sebe okupio za to stvarno treba imati dara:Đakić,Herman,Zekanović,Mažar,Radman...mogu tako do jutra
vili40-
2015-08-02
I ovaj ga doista prečera.. i trebao bi netko sa njim malo porazgovarati.. a sa druge strane i mute zoki bi trebao konacno priznati da se malo zajebo kada je rekao da ce hrvatska MORATI poslati vojnike u ukrajinu i da on to sigurno zna samo nije jos otkrio kako.. a zamjenik natoa je lijepo rekao 'hrvatska sama odlucuje hoce li poslati svoje vojnike ili nece u ukrajinu ili negdje drugdje i tu se radi i o drugim nato misijama u drugim zemljama koje nisu nato članice poput npr. Kosova.. zato bi se zoki trebao posuti pepelom i priznati da je pao na neku provalu od nekoga da ce hrvatski vojnici ici u ukrajinu sto govori o nasim Politicari a koliko su'ozbiljni' Politicari.. o sdpu necu oni su sami rekli da zbog zokija ne smiju nista kontra pisnuti.. svaka cast jedino piculi koji nije dozvolio da padne pod zokijeve kute.. i koji je lijepo demantirao i Zokija i svoje sdpovci ali đaba..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako cemo pošteno.. i neki vele hrvatski vojnici bi u ukrajini u sklopu rata isprovocirali ruse i zato ne smiju tamo.. a po cemu hrvatski vojnici u sklopu natoa na Kosovu koje uzgred nije drzava kdo kraja kao Ukrajina npr sa tim sto su tamo ne provociraju srbe i Srbiju?.. pa i Kosovo i Srbija su u nekoj fazi rata bio oruzani ili hladni.. zasto se tu ne inzistira na povlačenju jer cemo izazvat Srbiju na reakciju?.. je ali srbija nije rusija i slaba je.. bulj kaze 'Kosovo je drugi par opanaka i puno se Albanaca se borili u domovinskom ratu'.. jednostavna stvar i normalna bi bila ili da ih šaljemo svagdje ako ih vec šaljemo a ne birati sto je licemjerni ili da ih jednostavno nigdje ne šaljemo i samim time i stupimo iz natoa sto bi isto bilo pošteno a ne da čučimo tamo i u nicem ne sudjelujemo a zauzvrat trazimo
2015-09-08
Uzgred mi cinimo goru stvar sto su nasi vojnici(i naoruzan je) u nato misiji(ne u misija) na Kosovu nego da njih par pošaljemo u ukrajinu.. Zasto?.. pa zato jer realno Kosovo nije sluzbeno drzava i clanica UN kao Ukrajina pa ispada u stvari da smo na Kosovu i mi i nato-okupatori sto ne bismo bili u ukrajini.. ali na Kosovu je to ok za zokija i sdp jer je ovaj u ovom slučaju dobar sa Albancima i predsjednikom Albanije.. ovaj rezon valjda moze proći samo kod nas i Mađara i vučića
2015-09-08
Vuče ti si kalbrirao mišljenje na postavke da Ukrajinske oružane snage mogu beskonačno kontra Orka...vuksadinare wrote:I ovaj ga doista prečera.. i trebao bi netko sa njim malo porazgovarati.. a sa druge strane i mute zoki bi trebao konacno priznati da se malo zajebo kada je rekao da ce hrvatska MORATI poslati vojnike u ukrajinu i da on to sigurno zna samo nije jos otkrio kako.. a zamjenik natoa je lijepo rekao 'hrvatska sama odlucuje hoce li poslati svoje vojnike ili nece u ukrajinu ili negdje drugdje i tu se radi i o drugim nato misijama u drugim zemljama koje nisu nato članice poput npr. Kosova.. zato bi se zoki trebao posuti pepelom i priznati da je pao na neku provalu od nekoga da ce hrvatski vojnici ici u ukrajinu sto govori o nasim Politicari a koliko su'ozbiljni' Politicari.. o sdpu necu oni su sami rekli da zbog zokija ne smiju nista kontra pisnuti.. svaka cast jedino piculi koji nije dozvolio da padne pod zokijeve kute.. i koji je lijepo demantirao i Zokija i svoje sdpovci ali đaba..
Pusti ti Ukrajince ne ugrozavaju te oni niti su ti prijetnja..jebote bok u najmanju ruku kao da su ti pobili i silovali obitelj okupirali pola hrvatske a u najmanju ruku rusi kao da su umarsirali i oslobodili Knin.. tvoje prave prijetnje su ovdje okolo nas.. i bolje brini o tomeHoholo Mudovski wrote:Vuče ti si kalbrirao mišljenje na postavke da Ukrajinske oružane snage mogu beskonačno kontra Orka...vuksadinare wrote:I ovaj ga doista prečera.. i trebao bi netko sa njim malo porazgovarati.. a sa druge strane i mute zoki bi trebao konacno priznati da se malo zajebo kada je rekao da ce hrvatska MORATI poslati vojnike u ukrajinu i da on to sigurno zna samo nije jos otkrio kako.. a zamjenik natoa je lijepo rekao 'hrvatska sama odlucuje hoce li poslati svoje vojnike ili nece u ukrajinu ili negdje drugdje i tu se radi i o drugim nato misijama u drugim zemljama koje nisu nato članice poput npr. Kosova.. zato bi se zoki trebao posuti pepelom i priznati da je pao na neku provalu od nekoga da ce hrvatski vojnici ici u ukrajinu sto govori o nasim Politicari a koliko su'ozbiljni' Politicari.. o sdpu necu oni su sami rekli da zbog zokija ne smiju nista kontra pisnuti.. svaka cast jedino piculi koji nije dozvolio da padne pod zokijeve kute.. i koji je lijepo demantirao i Zokija i svoje sdpovci ali đaba..
2015-09-08
Ludi Francisković nije bio daleko od ovogadebotoijusto wrote:.
Moje prave prijetnje su oni kojima je stalo do Ukrajinske granice, a ne Hrvatske.vuksadinare wrote:Pusti ti Ukrajince ne ugrozavaju te oni niti su ti prijetnja..jebote bok u najmanju ruku kao da su ti pobili i silovali obitelj okupirali pola hrvatske a u najmanju ruku rusi kao da su umarsirali i oslobodili Knin.. tvoje prave prijetnje su ovdje okolo nas.. i bolje brini o tomeHoholo Mudovski wrote:Vuče ti si kalbrirao mišljenje na postavke da Ukrajinske oružane snage mogu beskonačno kontra Orka...vuksadinare wrote:I ovaj ga doista prečera.. i trebao bi netko sa njim malo porazgovarati.. a sa druge strane i mute zoki bi trebao konacno priznati da se malo zajebo kada je rekao da ce hrvatska MORATI poslati vojnike u ukrajinu i da on to sigurno zna samo nije jos otkrio kako.. a zamjenik natoa je lijepo rekao 'hrvatska sama odlucuje hoce li poslati svoje vojnike ili nece u ukrajinu ili negdje drugdje i tu se radi i o drugim nato misijama u drugim zemljama koje nisu nato članice poput npr. Kosova.. zato bi se zoki trebao posuti pepelom i priznati da je pao na neku provalu od nekoga da ce hrvatski vojnici ici u ukrajinu sto govori o nasim Politicari a koliko su'ozbiljni' Politicari.. o sdpu necu oni su sami rekli da zbog zokija ne smiju nista kontra pisnuti.. svaka cast jedino piculi koji nije dozvolio da padne pod zokijeve kute.. i koji je lijepo demantirao i Zokija i svoje sdpovci ali đaba..
Osim toga i oni koji aktivno rade da dica i ja budemo mobilizirani i odemo u rat za tisućljetni san Ukrajinskog naroda da uđu u NATO...
Prave prijetnje su oni koji su Energetsku sigurnost i industrijsku budućnost Evrope stavili na kocku zbog Američkog interesa da vlada cijelim svijetom.
Nemam mržnje prema Rusimi i Ukrajincima, želim da taj glupi rat stane.
vučino baš si licemjeran,da je Zoki ili bilo tko iz opozicije pozvao na vojni udar tu bi cvilio ko zeleni damijanko,sad to preskačeš jer si i ti ko i oni tvoji za stabilnost punog trbuha i pune lisnice.Nevjerojatno...
vili40-
2015-08-02
Pa meni je puna lisnica to predmjevam ali ne od politike bi drzavnog proračuna.. evo upravo sam prodao zemljiste u Dalmaciji i kupujem drugo zemljiste koje ce mi se isplatiti duplo vise za koji mjesec.. i otvaram ranč za uzgoj škotskih govedavili40 wrote:vučino baš si licemjeran,da je Zoki ili bilo tko iz opozicije pozvao na vojni udar tu bi cvilio ko zeleni damijanko,sad to preskačeš jer si i ti ko i oni tvoji za stabilnost punog trbuha i pune lisnice.Nevjerojatno...
2015-09-08
Carevi od mesa tj matic o stado bik i sest krava mi stize za tri mjeseca
https://youtu.be/JNAhTegpTI4?si=uZBPFIqV7F-Xdo7L
2015-09-08
lijepo samo se pazi Grlića Radmana da te ne posjeti i Butkovića da ti te bikove ne pomuzevuksadinare wrote:Carevi od mesa tj matic o stado bik i sest krava mi stize za tri mjeseca
vili40-
2015-08-02
Zašto bi itko normalan dozvolio HDZ-u vlast nad vojskom i vojno-obavještajnom službom?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Dakle opet sjecanje kisne gliste. Bobuljicavi se kandidirao za premijara ispred SDP-a i (na srecu) nije uspio. Znao je da krsi ustav jer se kao sluzbeno nije kandidirao ali eto svi znamo tko je nas tajni kandidat????? Zmirk, zmirk na lijevo oko Hajdas Doncic??? Zamislite da se anemija kandidira i za predsjednika. Bila dreka do neba a ovako , nista. Zasto??? No da se vratimo na temu. Primorac je samo kanditat koji nece biti predsjednik ali ste imali predsjednika republike koji je pokusao drzavni udar uz pomoc SDP, htio je biti i predsjednik i premijer sta put u cistu diktaturu proletarijata. Primjera radi kolega Debo koji je kao legalist nije imao prigovora tj sutio je ko picka na ocit pokusaj drzavnog udara a sada ga brine mandzurijski kandidat. Dajte se saberite. Mogu zamisliti kako bi zavrsilo da je bobuljicavi gad postao i premijer, kada sam sebi postavlja crveni tepih. Ozbiljno???? Crveni tepih u posjeti MORH-u?????? Suljo je intelektualac i drzavnik za ovog pajaca. Mozda su Maduro i brat kim iza. Ni Lukasenka ne radi ovako bizarno pokazivanje sile. Zasto crveni tepih i garda??? Zato sta mogu. Jebi te se papci. Muhahahahaha Kila mozga
2014-04-14
Pa covjek se izjasnio da je demokracija za njega cisti gubitak vremena.. najbolje jedan šef.. drugo.. on je bas pokazao kako u slucaju mozebitnog slanja hrvatskih vojaka u ukrajinu to nece ici jer Ukrajina nije clanica natoa.. ali u slucaju kosova to ne pali koji uzgred cak nije pravno ni drzava a kamoli clanica natoa osim sto ameri i aju patrona na Kosovu.. gdje politicka klima nije niti mir niti rat.. dakle nestabilno.. ali u ovom slucaju on je prijatelj albanskom predsjednika i bivši savjetnik nitko me zna čega.. i tu se ne provocira srbija niti su hrvatski vojnici meta(do prve prilike).. na drugoj pak strani simpatizira Rusiju i putina i Ukrajina je problem.. Dakle on bas po onoj 'prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj i obrnuto'.. sdpovcima je i dodik sad ok jer je Zoki ok sa dodom..poziva se na Tuđmana koji je decidorano rekao da put koji ide sa istoka nije put i hrvatske.. rekao je nesto slicno i za zapad.. a niti plenki niti zoki ne struju to Tuđmanovo jer su oba krajnostiabraham wrote:Dakle opet sjecanje kisne gliste. Bobuljicavi se kandidirao za premijara ispred SDP-a i (na srecu) nije uspio. Znao je da krsi ustav jer se kao sluzbeno nije kandidirao ali eto svi znamo tko je nas tajni kandidat????? Zmirk, zmirk na lijevo oko Hajdas Doncic??? Zamislite da se anemija kandidira i za predsjednika. Bila dreka do neba a ovako , nista. Zasto??? No da se vratimo na temu. Primorac je samo kanditat koji nece biti predsjednik ali ste imali predsjednika republike koji je pokusao drzavni udar uz pomoc SDP, htio je biti i predsjednik i premijer sta put u cistu diktaturu proletarijata. Primjera radi kolega Debo koji je kao legalist nije imao prigovora tj sutio je ko picka na ocit pokusaj drzavnog udara a sada ga brine mandzurijski kandidat. Dajte se saberite. Mogu zamisliti kako bi zavrsilo da je bobuljicavi gad postao i premijer, kada sam sebi postavlja crveni tepih. Ozbiljno???? Crveni tepih u posjeti MORH-u?????? Suljo je intelektualac i drzavnik za ovog pajaca. Mozda su Maduro i brat kim iza. Ni Lukasenka ne radi ovako bizarno pokazivanje sile. Zasto crveni tepih i garda??? Zato sta mogu. Jebi te se papci. Muhahahahaha Kila mozga
2015-09-08
ajde ne blesirajte se i ne pozivajte se na Tuđmana jer da može ustati razjurio bi i plenkija i njegove potrebite podrepne muhe zajedno sa ZDS imovincima.Ljudi nisu blesavi samo si ne mogu pomoći i dobro znaju tko i što je Zoki ali vide i drugu puno goru stranu pa će po ne znam koji put glasati za manje zlo.
vili40-
2015-08-02
glavni motivi da se glasa za Milanovića:
1. da i dalje pije krv na slamčicu plenkiju i njegovim nevjerojatnim ministrima kad to ne mogu sami
2.ništa
3.ništa
4.prazno
5.još praznije
1. da i dalje pije krv na slamčicu plenkiju i njegovim nevjerojatnim ministrima kad to ne mogu sami
2.ništa
3.ništa
4.prazno
5.još praznije
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trump šalje vojsku... CNN: ovo je Trumpov državni udar
» Bivši vojnici i Frankovi veterani pozvali špansku vojsku da izvrši državni udar
» Prof. Dragan Primorac : " U svom filmu" (VIDEO)
» Dragan Primorac se sastao s indijskim premijerom Narendrom Modijem
» INTERVJU Prof. dr. Dragan Primorac, svjetski priznat forenzični genetičar
» Bivši vojnici i Frankovi veterani pozvali špansku vojsku da izvrši državni udar
» Prof. Dragan Primorac : " U svom filmu" (VIDEO)
» Dragan Primorac se sastao s indijskim premijerom Narendrom Modijem
» INTERVJU Prof. dr. Dragan Primorac, svjetski priznat forenzični genetičar
Page 1 of 3