Eksplozija zapošljavanja: U godini korone 4000 novih ljudi na državnim plaćama
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Eksplozija zapošljavanja: U godini korone 4000 novih ljudi na državnim plaćama
evo sad svih na forumu pitam: što je to hrvat?
Guest- Guest
Re: Eksplozija zapošljavanja: U godini korone 4000 novih ljudi na državnim plaćama
Normalno da me boli kurac šta ostalima oko mene nije financijski dobro. Još najbolje da ću ja mislit za njih.
Ja san svoje tečajeve o novcu i poslu položija s 21 godinu u Italiji kod scientollga.
Znanje je moć. Neće ti političar dat nekretnine. Osim ako nisi utjecajni član partije
Ja san svoje tečajeve o novcu i poslu položija s 21 godinu u Italiji kod scientollga.
Znanje je moć. Neće ti političar dat nekretnine. Osim ako nisi utjecajni član partije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nešto ću vam reč oko ove teme pa.ćete vidit da griješite. Lokalni su izbori i tko god bio na vlasti radi val novih zapošljavanja na državnu sisu radi glasova.
U iduče četiri godine točno toliki broj ljudi ode u mirovinu i onda opet pred izbore novi val zapošljavanje.
Pa kad će zapošljavati nego prije izbora ?
Ajde ljudi moji prestanite srat.
U iduče četiri godine točno toliki broj ljudi ode u mirovinu i onda opet pred izbore novi val zapošljavanje.
Pa kad će zapošljavati nego prije izbora ?
Ajde ljudi moji prestanite srat.
2014-04-11
Najbitnije da mladi iseljavaju i da se natalitet totalno uruši. Sve ostalo je nevažno.
Koliko god se trudili ovo ne mogu zaustaviti a onda se javlja krajnja desnica koja im uzima glasove....a oni taman pomislili kako su se rješili mladih i da će sad moć vladat bez da je itko protiv njih.
Malo su se preračunali.
Koliko god se trudili ovo ne mogu zaustaviti a onda se javlja krajnja desnica koja im uzima glasove....a oni taman pomislili kako su se rješili mladih i da će sad moć vladat bez da je itko protiv njih.
Malo su se preračunali.
2014-04-11
Raste zaposlenost.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šta veći raspad nataliteta i iseljavanje i manjak robova za kastu na vlasti to bolje.
Morat će trpat ove :
https://www.novosti.rs/planeta/svet/989946/masakr-usred-amsterdama-izbodeno-sedam-osoba-centru-azil
I onda raste krajnja desnica a većinom je to upravo njihovo ( desni centar ) biračko tijelo i tako Hrvatska demokratska zajednica gubi moć.
Morat će trpat ove :
https://www.novosti.rs/planeta/svet/989946/masakr-usred-amsterdama-izbodeno-sedam-osoba-centru-azil
I onda raste krajnja desnica a većinom je to upravo njihovo ( desni centar ) biračko tijelo i tako Hrvatska demokratska zajednica gubi moć.
2014-04-11
Samo čekaš da se sve fino demografski uruši i to je to. Desni centar još životari na pretakanju šupljeg u prazno u Europi no kraj mu je blizu.
Javlja se krajnja desnica koja mu svake godine uzima sve više glasača i njima ppdrška pada.
Javlja se krajnja desnica koja mu svake godine uzima sve više glasača i njima ppdrška pada.
2014-04-11
Morate biti nekih stvari svjesni kad je politika kod nas u pitanju a tiče se desnog centra.
Desni centar skoro pa više ni ne postoji u Francuskoj i Italiji a odnedavno i u Mađarskoj.
HDZ ipak nosi zasluge u ratu i zato ni u najgoroj situaciji njegova podrška u ovom društvu neće pasti ispod 20%
Jednostavno mi smo imali rat a oni tu imaju neke zasluge i zato taj scenarij da padnu na 10% i manje jednostavno nije moguć ni realan.
Desni centar skoro pa više ni ne postoji u Francuskoj i Italiji a odnedavno i u Mađarskoj.
HDZ ipak nosi zasluge u ratu i zato ni u najgoroj situaciji njegova podrška u ovom društvu neće pasti ispod 20%
Jednostavno mi smo imali rat a oni tu imaju neke zasluge i zato taj scenarij da padnu na 10% i manje jednostavno nije moguć ni realan.
2014-04-11
epikur37 wrote:Raste zaposlenost.
raste balast vas uhljeba. za sada vaš "posao" košta nas a u ne tako dalekoj budućnosti će vaš "posao" koštati vas. a bogami još će više koštati vašu djecu jer dug kojeg ste nalupali ćete morati vratiti kad-tad.
Guest- Guest
U osnovi ako ćemo pravo , šteta je šta ih nisu zaposlili 40 tisuća jer to povećava javni dug i sve dalje smo od eurozone.Gnječ wrote:epikur37 wrote:Raste zaposlenost.
raste balast vas uhljeba. za sada vaš "posao" košta nas a u ne tako dalekoj budućnosti će vaš "posao" koštati vas. a bogami još će više koštati vašu djecu jer dug kojeg ste nalupali ćete morati vratiti kad-tad.
2014-04-11
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Raste zaposlenost.
raste balast vas uhljeba. za sada vaš "posao" košta nas a u ne tako dalekoj budućnosti će vaš "posao" koštati vas. a bogami još će više koštati vašu djecu jer dug kojeg ste nalupali ćete morati vratiti kad-t
više zaposlenih-više plaća-više potrošnje
svi ti novozaosleni će doćo kod tebe u pekaru i uzeti burek za marendu a neće jesti kući
its economy stupid
;) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da oni ne zaposle te prije izbora onda gube izbore pa će Rada Borić zapošljavati svoje.
Vidiš da je bolje da desnica zapošljava nego Rada Borić.
2014-04-11
Jel tako Epikur ? Jel se slažeš s menom ?RayMabus wrote:Da oni ne zaposle te prije izbora onda gube izbore pa će Rada Borić zapošljavati svoje.
Most nije glup.
2014-04-11
Zamisli da oni to ne zaposle prije izbora i onda Rada Borić pobjedi i onda ona fino svoje zaposli.
E to je tek tragedija.
Šteta šta ih nisu 40 tisuća zaposlili sad na državnu sisu pa ako i dođe ljevica sva mjesta popunjena.
E to je tek tragedija.
Šteta šta ih nisu 40 tisuća zaposlili sad na državnu sisu pa ako i dođe ljevica sva mjesta popunjena.
2014-04-11
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Raste zaposlenost.
raste balast vas uhljeba. za sada vaš "posao" košta nas a u ne tako dalekoj budućnosti će vaš "posao" koštati vas. a bogami još će više koštati vašu djecu jer dug kojeg ste nalupali ćete morati vratiti kad-t
više zaposlenih-više plaća-više potrošnje
svi ti novozaosleni će doćo kod tebe u pekaru i uzeti burek za marendu a neće jesti kući
its economy stupid
;) :D
vi ne proizvodite. vi ste parazitčad izbosne. uglavnom izbosne. vaš rad vrijedi nula ustaških kuna. za vaše se plaće koje vi primate otima novac poreznim obveznicima. dakle vi trošite oteti novac i to nazivaš potrošnja pička ti materina. a što taj novac ne bi mogao potrošiti onaj kome ste ga oteli ha?
i ne samo da trošite oteti novac i šutite nego vi se još i javno bahatite i sprdate što je ekstremno iritirajuće i generira ubojitu agresiju i ljutnju koju ćete vi kad-tad osjetiti na vašoj koži.
Guest- Guest
Gnječ dragi ne razumiješ politiku. Da oni to pred izbore ne naprave Rada Borić dobija i onda ona svoje zaposli a ovako oni i dobiju glasove i ako Rada i pobjedi njihovi su na funkcijama i ne može ih potirat i teže će zaposliti svoje.
Emanicipacija mi je ipak mrža od Hrvatske demokratske zajednice.
Emanicipacija mi je ipak mrža od Hrvatske demokratske zajednice.
2014-04-11
Taman posla da mi još luda feministkinja paradira po državi i pušta imigrante ovamo da mi šetaju oko kuće jer su oni za ljudska prava.
Aj ti odjepi.
Aj ti odjepi.
2014-04-11
Gnječ wrote:evo sad svih na forumu pitam: što je to hrvat?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
mojoj kćeri je već pun kiki svega.kaya wrote:U obrazovanju se zaposlili a škole on line?
Strašno
rekaosam joj neka padne godinu.
nije bitno.
ovi epijevi uzimaju godine kao da ih nalaziš na cesti.
mojoj kćeri oduzimaju najbitnije.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Eksplozija korone u Indiji
» ‘EKSPLOZIJA NLO INCIDENATA’ U 2020. GODINI: U jednom od najvećih gradova na svijetu sve češći posjeti ‘malih zelenih’? ''
» U Srbiji do kraja godine čak 30.000 ljudi manje u državnim službama
» Kim Suljo I se obraća javnosti po 364 put u ovoj godini:'Očekuje se veliki udar korone u Srbiji
» U državnim firmama rade pošteni ljudi. I u privatnom sektoru ima uhljeba
» ‘EKSPLOZIJA NLO INCIDENATA’ U 2020. GODINI: U jednom od najvećih gradova na svijetu sve češći posjeti ‘malih zelenih’? ''
» U Srbiji do kraja godine čak 30.000 ljudi manje u državnim službama
» Kim Suljo I se obraća javnosti po 364 put u ovoj godini:'Očekuje se veliki udar korone u Srbiji
» U državnim firmama rade pošteni ljudi. I u privatnom sektoru ima uhljeba
Page 2 of 2