BAKIR OPASNIM IZJAVAMA UZDRMAO REGION Biće rata ako Srbi zavladaju Bosnom!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: BAKIR OPASNIM IZJAVAMA UZDRMAO REGION Biće rata ako Srbi zavladaju Bosnom!
epi će kao i svi hrabri zbrisat.mutava baštarda wrote:epi će montirati browninge na brodove i poslat flotilu u Ploče pa onda uzvodno da štite glavni grad Herceg Bosne.dijagram wrote:Bakir se isprsio, a ne zna da epi i general vec rade psihofizičke priprene. Za navijanje spremni
kao i smrad udbaški kojem je bio problem iz novog mesta doći u ercgovnadiju pa je hrabor čekao rasplet.
oće li juga ili neće.
jednom etna-i nije bio proble doći iz kanade, prvo u zagori, kasnije u hercegovini.
ali politika sradova tuđmana i odojka krepanog šuška zanemarila je stvarne i etničke hrvate u bosni.
posavljake i travničane i okolicu. zbog turskih potomaka iz ercegovnadije.
da ne tipkam uvaljotka s mujagama.
ne znaš tko je gori. mujo-mujo iz sarajeva ili mujo iz ercegovna.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Pa na rat poziva samo Izetegović i mislima skanstrana.
Dodik i mi smo isključivo za mirno razdruživanje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tocno..drugog izbora nemaju...ako dodje do rata..nitko nece liso proc..a mogao bi biti krvaviji nego onaj prethodni iz razloga jer se vidjelo kako vecina zlocinaca prolazi-lisho..epikur37 wrote:Pa na rat poziva samo Izetegović i mislima skanstrana.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mada..zapravo nàjveca sansa na sve tri strane je sto ipak vecina i nije za rat psim na rijecima..i pun kufer njih bi pinklec na rame i adio
2015-09-08
Šandor Winnetou wrote:bolje da sačekamo da vi napadnete šiptare a onda će vas amerikanci spičkati bombama raznih vrsta i nakon toga ćete biti mirni opet 20 godinacrvenkasti wrote:Pričekati ćemo mi da se uključe i Šiptari. Kad udarimo zajedno svi troje, od Srbije će ostat beogradski pašaluk.
Ne mogu samo Ameri. Mi Šiptari, Bošnjaci i Hrvati, mi smo, kao i uvijek, zaduženi za kopnene operacije. Ameri će odozgore.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:tocno..drugog izbora nemaju...ako dodje do rata..nitko nece liso proc..a mogao bi biti krvaviji nego onaj prethodni iz razloga jer se vidjelo kako vecina zlocinaca prolazi-lisho..epikur37 wrote:Pa na rat poziva samo Izetegović i mislima skanstrana.
Ma i oni će pristati na mirno razdruživanje.
Ako ne pristanu i počnu rat i agresiju na HB i RS, već u statru su agresori na tuđe i osuđeni na poraz.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:tocno..drugog izbora nemaju...ako dodje do rata..nitko nece liso proc..a mogao bi biti krvaviji nego onaj prethodni iz razloga jer se vidjelo kako vecina zlocinaca prolazi-lisho..epikur37 wrote:Pa na rat poziva samo Izetegović i mislima skanstrana.
Ma i oni će pristati na mirno razdruživanje.
Ako ne pristanu i počnu rat i agresiju na HB i RS, već u statru su agresori na tuđe i osuđeni na poraz.
Baš si glup. Srbi su agresori. Zar si sjedio na ušima sve ove godine?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa Srbi već vladaju Bosnom. Pola Bosne je njihovo a u ovoj drugoj polovici se ne može ništa bez njihovog pristanka.
Bakir kasno pali.
Bakir kasno pali.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad ćemo još potpisat temeljni ugovor sa Spc u Crnoj Gori jer sjever Crne Gore je odma istočno od Sarajeva i Milogorci i balije su mislile da će na brzake izbaciti Srbe od tamo a ovi će se sad još više učvrstiti tamo i propao im plan.
https://mondo.me/Info/Drustvo/a933620/temeljni-ugovor-vlade-i-crkve.html
Da ne pričam o našem savezu u BiH sa RS zbog Komšića.
Uglavnom nek puše kurac.
https://mondo.me/Info/Drustvo/a933620/temeljni-ugovor-vlade-i-crkve.html
Da ne pričam o našem savezu u BiH sa RS zbog Komšića.
Uglavnom nek puše kurac.
2014-04-11
Nadam se da će se u slijedećem ratu formirati i partizansko-komunističke jedinice i odredi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
u nekom slijedećem ratu neće biti abolicije.
2014-12-30
jastreb wrote:Nadam se da će se u slijedećem ratu formirati i partizansko-komunističke jedinice i odredi.
takvi odredi bi trajali sve dok borci prvi put budu morali obaviti veliku nuždu u prirodi. tada će se dogoditi raspad trupa.
Pa kad smo mi mogli sami protiv srba goli i bosi i još nas ameri zaustavili jasno je da mogu i ameri sa svom onom silom naoružanja koje imaju, pješaštvo im ni ne treba kad ste vi u pitanju. Tako su vam već uzeli KiM :))crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:bolje da sačekamo da vi napadnete šiptare a onda će vas amerikanci spičkati bombama raznih vrsta i nakon toga ćete biti mirni opet 20 godinacrvenkasti wrote:Pričekati ćemo mi da se uključe i Šiptari. Kad udarimo zajedno svi troje, od Srbije će ostat beogradski pašaluk.
Ne mogu samo Ameri. Mi Šiptari, Bošnjaci i Hrvati, mi smo, kao i uvijek, zaduženi za kopnene operacije. Ameri će odozgore.
jastreb wrote:Nadam se da će se u slijedećem ratu formirati i partizansko-komunističke jedinice i odredi.
2015-09-08
Nista ni od rata ni od mirnog razdruzivanja.
Ni mi, ni Srbende ni Mujage ne odlucujemo nista
Bakir lupeta bez veze...
Mrcvarenje se nastavlja.
Ni mi, ni Srbende ni Mujage ne odlucujemo nista
Bakir lupeta bez veze...
Mrcvarenje se nastavlja.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
BiH je propali protektorat. Mladi će iselit na zapad na bolje , tamo će natalitet doživit slom i to je ta priča. Ovi političari šta imaju još izmrcvarit će izmrcvarit i to je to i to se više neće demografski popravit nikad a u najboljem slučaju tek u idućem stoljeću.
2014-04-11
BiH je mogla kako tako funkcionirati.
Hrvati su imali najkonstruktivniji stav i da se njih poslusalo, BiH je mogla relativno normalno zivjeti.
Ali muslimani i Srbi, sa njima je nemoguc bilo kakav dogovor. Previse su suprotstavljeni i neprijateljski jedni spram drugih i ni jedni ni drugi ne odstupaju od svojih maksimalistickih pozicija.
Posebno su muslimani nemoguci za dogovor.
Njih huska Zapad da budu takvi. ZAPAD radi nekih svojih interesa.
Hrvati su imali najkonstruktivniji stav i da se njih poslusalo, BiH je mogla relativno normalno zivjeti.
Ali muslimani i Srbi, sa njima je nemoguc bilo kakav dogovor. Previse su suprotstavljeni i neprijateljski jedni spram drugih i ni jedni ni drugi ne odstupaju od svojih maksimalistickih pozicija.
Posebno su muslimani nemoguci za dogovor.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
BiH je gotova priča. Prošle godine su imali manje od 26 tisuća rođenih i sad kad Njemačka i ostatak zapada kojemu treba radna snaga povuće još s vremenom više od 200 tisuća mladih koji se većinom neće vratiti ....to je to.
Rješen problem.
Rješen problem.
2014-04-11
Zapad bosna kao bosna ne zanima previse..zanimljivije im je kosovo...zapad osjeca neki dug prema muslimanima zbog srebrenice,prijedora ali kao nekog koji je za cjelovitu bh-a bez podjela...gradjansku ideju drzaveRingo10 wrote:BiH je mogla kako tako funkcionirati.
Hrvati su imali najkonstruktivniji stav i da su ih poslušali, BiH je mogla relativno normalno živjeti.
Ali muslimani i Srbi, sa njima je nemoguć bilo kakav dogovor. Previse su suprotstavljeni i neprijateljski jednostruki spram drugih i ni jedni ni drugi ne odstupaju od svojih maksimalističkih pozicija.
Posebno su muslimani nemogući za dogovor.
2015-09-08
Zapadu uvalimo par islamistički napada pa će se prestat suosječat s muslimanima.
2014-04-11
upravo miješanje naroda unutar jedne države dovodi do ratovavuksadinare wrote:Ratova je bilo i bice...no ovo nije bas bezazlena izjava bakira..za razliku od komsica djaferovica i drugih..on je do sad davao umjerenije izjave i pazio..ovo je otpustanje kocnica..i treba bakira ozbiljno shvatitiSerbinho-3 wrote:Vec je bio rat nakon mudrog proglašenja nezavisnosti sa strane Muslimane.
svatko hoće svoje
svi bi više od drugoga
Bosni nije mjesto tu gdje se nalazi
većinom je to Hrvatsko tlo
2014-04-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
» BAKIR ODVALIO I OSTAO ŽIV: Izetbegović tvrdi da su Srbi SAMI SEBE PROTERALI IZ SARAJEVA!
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
» Kad ćevapi progovore gluposti, svi popadaju od smijeha :D
» Ad acta...svi Srbi koji su bili za vrijeme rata u HV,mupovcima,ABiH,HVO,UCK su IZDAJICE SRPSTVA
» BAKIR ODVALIO I OSTAO ŽIV: Izetbegović tvrdi da su Srbi SAMI SEBE PROTERALI IZ SARAJEVA!
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
» Kad ćevapi progovore gluposti, svi popadaju od smijeha :D
» Ad acta...svi Srbi koji su bili za vrijeme rata u HV,mupovcima,ABiH,HVO,UCK su IZDAJICE SRPSTVA
Page 2 of 3