koliko anketa - toliko protivnika Tomislava Tomaševića u drugom krugu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
koliko anketa - toliko protivnika Tomislava Tomaševića u drugom krugu
Tomislav Tomašević osvaja 34,6 posto glasova i sigurno ulazi u drugi krug izbora za zagrebačkog gradonačelnika, gdje će mu se suprotstaviti Davor Filipović (HDZ) čija je podrška 10,3 posto ili Joško Klisović (SDP), koji dobiva 10,1 posto glasova, pokazalo je istraživanje HRejting, koje je u srijedu objavljeno u Dnevniku HRT-a. Prema ovom istraživanju javnog mnijenja, dakle, Tomašević je siguran, Klisović pokušava dostići Filipovića, a onda još kakve-takve šanse imaju Miroslav Škoro (8%), Jelena Pavičić Vukičević (7,8%), ali ne baš Vesna Škare Ožbolt (5,9 posto glasova).
Samo što se čini da postoji pravilo: koliko anketa - toliko protivnika Tomislava Tomaševića u drugom krugu. Naime, u posljednjih osam dana, od 13. do 21. travnja, objavljena su četiri predizborna ispitivanja javnog mnijenja u Gradu Zagrebu, koja su ponudila prilično različite, ne samo rezultate, nego tko uopće ulazi u drugi krug. Jedina konstanta je Tomašević koji uvjerljivo vodi u svim istraživanjima, ali ispada kako će u drugom krugu imati troje suparnika, a lako moguće, i četvrtog.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/novo-istrazivanje-tomasevic-uvjerljivo-vodi-mrtva-trka-izmedu-filipovica-i-klisovica-za-2-krug-15067149
Samo što se čini da postoji pravilo: koliko anketa - toliko protivnika Tomislava Tomaševića u drugom krugu. Naime, u posljednjih osam dana, od 13. do 21. travnja, objavljena su četiri predizborna ispitivanja javnog mnijenja u Gradu Zagrebu, koja su ponudila prilično različite, ne samo rezultate, nego tko uopće ulazi u drugi krug. Jedina konstanta je Tomašević koji uvjerljivo vodi u svim istraživanjima, ali ispada kako će u drugom krugu imati troje suparnika, a lako moguće, i četvrtog.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/novo-istrazivanje-tomasevic-uvjerljivo-vodi-mrtva-trka-izmedu-filipovica-i-klisovica-za-2-krug-15067149
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: koliko anketa - toliko protivnika Tomislava Tomaševića u drugom krugu
poceli su zatrpavati sanducice propagandom
neki tip, nikad cuo za njega,...ko i za pola ovih gore navedenih
neki tip, nikad cuo za njega,...ko i za pola ovih gore navedenih
dijagram-
2015-08-09
Jel moguće da u zg-u ima 35% sorosevaca?
Ne vjerujem baš, ali nikad se ne zna...
Slikajte svoje listiće...
ja cu za lijepu ozbolticu:)T. wrote:Jel moguće da u zg-u ima 35% sorosevaca?
dijagram-
2015-08-09
Tako i treba, muški za muškoga...dijagram wrote:ja cu za lijepu ozbolticu:)T. wrote:Jel moguće da u zg-u ima 35% sorosevaca?
A pi*ke za tomaševića...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Kaj si tak očajan da ti je ona lijepa?dijagram wrote:ja cu za lijepu ozbolticu:)T. wrote:Jel moguće da u zg-u ima 35% sorosevaca?
2014-12-30
Ljepota je u oku promatrača; meni je recimo lijepa Marina Matulović Dropulićveber wrote:Kaj si tak očajan da ti je ona lijepa?dijagram wrote:ja cu za lijepu ozbolticu:)T. wrote:Jel moguće da u zg-u ima 35% sorosevaca?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A tko sam ja da sudim? Ukusi su različiti.
2014-12-30
Ministrica turizma nije loša...ali dalje ne znam.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bivša sindikalna aktivistica Vesna Kanižaj mi je najjebozovnija javna osoba u posljednjih 30 godina na hrvatskoj medijskoj i društvenoj sceniepikur37 wrote:Ministrica turizma nije loša...ali dalje ne znam.
Prava šteta što nema njenih slika u većem formatu pa da napasam oči.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ima to je klasika velikih gradova.T. wrote:Jel moguće da u zg-u ima 35% sorosevaca?
A usput i desnica stavlja debile.. HDZovci nisu računali da će Bandic umrijeti od koke - viagre pa namjerno stavili panj... I sada im je taj panj nada...
Škoro se klasično gura svugdje a ima karizmu kao mrtva kokoš... Ono lik je uspješan, ali sve je zaboravio da taj uspjeh više manje nije napravio sam nego su ga drugi gurali, partija i država.. Napuhan ego
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
poslije onih sranja koja su zagrepčanci morali godinama gutati pod bandićem i njegovim suradnicima HDZ365 svaka promjena je dobrodošla pa makar se to jednom djelu ne sviđa,sad nek oni malo gutaju.
vili40-
2015-08-02
plenki se zajebo,Vanđelić bi mu sad bio siguran za drugi krug a možda i više ali ovaj je od njega tražio da u tom slučaju prekinu sve odnose sa bandićem na što bahati nije pristao.Ipak mu je bandić držao "stabilnost" svojim žetončićima a i u zagrebu su se dobro okoristili.Kome još može biti žao što će se ta udruga raspasti?Sad plaše sorosem i žale za starim dobrim vremenima
vili40-
2015-08-02
Nije samo zbog bandica..ali dobro..da ne ulazim dublje u pricu..vandjelic je htio ljude po svom izboru...koji nisu pasali plenkiju i jos nekima a koji dolaze da desnog spektra a kriticari su plenkija..i bandica..vili40 wrote:plenki se zajebo,Vanđelić bi mu sad bio siguran za drugi krug a možda i više ali ovaj je od njega tražio da u tom slučaju prekinu sve odnose sa bandićem na što bahati nije pristao.Ipak mu je bandić držao "stabilnost" svojim žetončićima a i u zagrebu su se dobro okoristili.Kome još može biti žao što će se ta udruga raspasti?Sad plaše sorosem i žale za starim dobrim vremenima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..jedan od njih je tomislav jelic..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Baš je slatka kad se smješka, a stalno joj nešto smiješno.veber wrote:Kaj si tak očajan da ti je ona lijepa?dijagram wrote:ja cu za lijepu ozbolticu:)T. wrote:Jel moguće da u zg-u ima 35% sorosevaca?
dijagram-
2015-08-09
Melki i ja imamo sličan ukus. Znamo što je pravo žensko.
dijagram-
2015-08-09
Vama su kurvetine zgodne
Ona bisku- pica
Ona kradljivica kaj bi bogu i oka ukrala iz knina
Ona kaj je ispala iz adezeovog kupleraha ..a ima ih vise
To su vama prave zene jel
Ona bisku- pica
Ne budi ljubomorna, ne možeš ti biti kao ove dame. Ili mozda možeš 🤭Sora wrote:Vama su kurvetine zgodne
Ona bisku- pica
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Otac Tomislava Tomasevica podrzao Domovinski pokret
» DUGO JE TRAJALO!Povjerenstvo za sukob interesa otvorilo predmet protiv Tomislava Tomasevica
» Najnovija anketa: Škoro vodi sa 81,3% protiv Tomaševića 18.7%
» ANKETA Macron će u drugom krugu pobijediti Le Pen sa 61 posto glasova
» Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
» DUGO JE TRAJALO!Povjerenstvo za sukob interesa otvorilo predmet protiv Tomislava Tomasevica
» Najnovija anketa: Škoro vodi sa 81,3% protiv Tomaševića 18.7%
» ANKETA Macron će u drugom krugu pobijediti Le Pen sa 61 posto glasova
» Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
Page 1 of 2