Velika medijska akcija protiv Kolinde
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Velika medijska akcija protiv Kolinde
http://www.jutarnji.hr/-milanovic---quot-hrvatska-nece-biti-europski-izbjeglicki-centar--ali-necemo-ni-slati-vojsku-na-granicu--jer-bi-to-znacilo-ubijanje-ljudi--problem-treba-rjesavati-u-turskoj-i-grckoj-quot-/1421261/
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/nocas-je-5000-izbjeglica-napustilo-hrvatsku-i-cini-se-da-se-situacija-smiruje/
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/nocas-je-5000-izbjeglica-napustilo-hrvatsku-i-cini-se-da-se-situacija-smiruje/
Kermit-
2014-04-17
Re: Velika medijska akcija protiv Kolinde
nače je Kolinda šupa samo takav, ali izokretanje činjenica, pamflet i propganda ovih razmjera je strašna, pa neće vojska pucati nego pomagati policiji, CK, dobrovoljcima hahaha a tkz. lijevičar svi stali iza ovakve bljuvež propagande
Kermit-
2014-04-17
Jeste da Kolinda kasno pali ali je upravu. Eno Mađari podigli ogradu sa RH i sada nam ništa drugo ne preostaje nego da i mi napravimo ili pokušamo napraviti isto, a to možeš samo sa vojskom. Kotromanović kaže da je vojska spremna.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ivana-petrovic-susjedne-drzave-nemaju-se-pravo-mijesati-u-postupke-hrvatske-vlade-oko-izbjeglicke-krize---409117.html
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ivana-petrovic-susjedne-drzave-nemaju-se-pravo-mijesati-u-postupke-hrvatske-vlade-oko-izbjeglicke-krize---409117.html
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ma kolinda je debil, neka se ode češljati. što bi mi stavljali vojsku da čuva granicu da oni ne bi otišli u njemačku. malo sutra...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dolaze joj nasi uskoro. dogovoreno :) ne zna se da li toma ide sam ili u paketu
sa vucicem. licno mislim da ce toma to izbeci.
sa vucicem. licno mislim da ce toma to izbeci.
Guest- Guest
Nije poanta u tome,nego da se granica necija ne moze tretirati kao kozja staza koju svatko moze preci kad pozeli..
Guest- Guest
veliki će bit problemi u Barnji i Slavoniji lako vama govoriti kad živite n a drugom kraju džave, osim toga vojska nije tu da ikoga spiječava već kontrolira situaciju koaj će sigurno otići u kurackaja_333 wrote:ma kolinda je debil, neka se ode češljati. što bi mi stavljali vojsku da čuva granicu da oni ne bi otišli u njemačku. malo sutra...
Kermit-
2014-04-17
pa dolaze oni i do tu, ali prolaze do slovenije. a što bi mi njih zaustavljali da štitimo njemačku granicu ?nismo ludi..asilovski wrote:veliki će bit problemi u Barnji i Slavoniji lako vama govoriti kad živite n a drugom kraju džave, osim toga vojska nije tu da ikoga spiječava već kontrolira situaciju koaj će sigurno otići u kurackaja_333 wrote:ma kolinda je debil, neka se ode češljati. što bi mi stavljali vojsku da čuva granicu da oni ne bi otišli u njemačku. malo sutra...
2015-08-15
nama ne treba ograda, nego sabirni centri odmah uz granicu u kojima će se držati 50.000 njih ili više
koje onda osigurava vojska, bodljikava žica i čuvari
Guest- Guest
Bože mili... Njemačka je zatvorila svoje granice, a to u kombinaciji sa zatvorenom mađarskom granicom na srpskoj strani je dovelo do dolaska emigranata nama. ništa ne jamči da će Nijemci otvoriti svoje granice budući da su brojevi preveliki, da ima ekipe sa ukradenim putovnicama itd....kaja_333 wrote:pa dolaze oni i do tu, ali prolaze do slovenije. a što bi mi njih zaustavljali da štitimo njemačku granicu ?nismo ludi..asilovski wrote:veliki će bit problemi u Barnji i Slavoniji lako vama govoriti kad živite n a drugom kraju džave, osim toga vojska nije tu da ikoga spiječava već kontrolira situaciju koaj će sigurno otići u kurackaja_333 wrote:ma kolinda je debil, neka se ode češljati. što bi mi stavljali vojsku da čuva granicu da oni ne bi otišli u njemačku. malo sutra...
Last edited by gargamel0101 on 19/9/2015, 11:56; edited 1 time in total
2015-07-23
e jesi glup ko kurac, da ih hranimo mi u sabirnim centrima i brinemo za njih da ne bi njemačka...ostrakon wrote:nama ne treba ograda, nego sabirni centri odmah uz granicu u kojima će se držati 50.000 njih ili više
2015-08-15
otvoriti će ih bez brige kada se skupi pred granicom 100 000gargamel0101 wrote:Bože mili... Njemačka je zatvorila svoje granice, a to u kombinaciji sa zatvorenom mađarskom granicom na srpskoj strani je dovelo do dolaska emigranata nama. ništa ne jamči da će Nijemci otvoriti svoje granice budući da su brojevi preveliki, da ima ekipe sa ukradenim putovnicama itd....kaja_333 wrote:pa dolaze oni i do tu, ali prolaze do slovenije. a što bi mi njih zaustavljali da štitimo njemačku granicu ?nismo ludi..asilovski wrote:veliki će bit problemi u Barnji i Slavoniji lako vama govoriti kad živite n a drugom kraju džave, osim toga vojska nije tu da ikoga spiječava već kontrolira situaciju koaj će sigurno otići u kurackaja_333 wrote:ma kolinda je debil, neka se ode češljati. što bi mi stavljali vojsku da čuva granicu da oni ne bi otišli u njemačku. malo sutra...
2015-08-15
Nekom izgleda nije jeasno da ovako mekane granice odasilju poruke i ISIS-ovim bačerima,da mogu slobodno slati i svoje pse krvolocne,a nabijem na qrc svakou drzavu koja ne smije do gole koze pretresti bilo koga koji nelegalno predje njenu granicu..
Guest- Guest
tko će hraniti tih 100.000 pred granicom?kaja_333 wrote:
otvoriti će ih bez brige kada se skupi pred granicom 100 000
Guest- Guest
bogomdani wrote:Nekom izgleda nije jeasno da ovako mekane granice odasilju poruke i ISIS-ovim bačerima,da mogu slobodno slati i svoje pse krvolocne,a nabijem na qrc svakou drzavu koja ne smije do gole koze pretresti bilo koga koji nelegalno predje njenu granicu..
Žene bez vojnog obrazovanja, koje su do jučer gledale Sultana na TVu misle da se razumiju u nešto. Popile pamet svijeta jer su pročitale pamflet u jutarnjem.
Guest- Guest
Neće ih otvoriti jer je Njemačka trebala primiti 800 000, pa je zatvorila granice.kaja_333 wrote:
2015-07-23
Tome dodaj da su one većinsko stanovništvo u EU i da neke znaju uskratiti seks ako nije po njihovo i odosmo mi u tri p.m.ostrakon wrote:bogomdani wrote:Nekom izgleda nije jeasno da ovako mekane granice odasilju poruke i ISIS-ovim bačerima,da mogu slobodno slati i svoje pse krvolocne,a nabijem na qrc svakou drzavu koja ne smije do gole koze pretresti bilo koga koji nelegalno predje njenu granicu..
Žene bez vojnog obrazovanja, koje su do jučer gledale Sultana na TVu misle da se razumiju u nešto. Popile pamet svijeta jer su pročitale pamflet u jutarnjem.
2015-07-23
Dijeta. I dobar poticaj da napuste Hrvatsku sto prije i dokopaju se obecane zemlje i degenericne babe.ostrakon wrote:tko će hraniti tih 100.000 pred granicom?kaja_333 wrote:
Guest- Guest
hoće, hoće na kraju. a kaj misle da će svi braniti prolaz do njih. ako su ih zvali neka ih prime.gargamel0101 wrote:Neće ih otvoriti jer je Njemačka trebala primiti 800 000, pa je zatvorila granice.kaja_333 wrote:
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nova velika akcija policije
» Velika akcija policije:Uhićeni sudac i stečajni upravitelji
» VELIKA AKCIJA MUP-a: Više od 30 uhićenih, radili su za srpske mafijaše.
» Velika policijska akcija u Sarajevu: Prebacivanje migranata s ulica u prihvatne centre
» HNS BIH: Medijska histerija protiv Hrvata i dalje naslonjena na laži i mržnji
» Velika akcija policije:Uhićeni sudac i stečajni upravitelji
» VELIKA AKCIJA MUP-a: Više od 30 uhićenih, radili su za srpske mafijaše.
» Velika policijska akcija u Sarajevu: Prebacivanje migranata s ulica u prihvatne centre
» HNS BIH: Medijska histerija protiv Hrvata i dalje naslonjena na laži i mržnji
Page 1 of 2