Njemačka poručila Ukrajini : Tko vas jebe
Page 1 of 1
Njemačka poručila Ukrajini : Tko vas jebe
Nego kako.
https://www.geopolitika.news/vijesti/njemacka-odlucila-sjeverni-tok-2-mora-biti-realiziran-kao-i-odrzavanje-dijaloga-s-rusijom/
https://www.geopolitika.news/vijesti/njemacka-odlucila-sjeverni-tok-2-mora-biti-realiziran-kao-i-odrzavanje-dijaloga-s-rusijom/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Njemačka poručila Ukrajini : Tko vas jebe
Nakon šta in je ukrajinski ambasador u Njemačkoj uletija s da ih moraju primit u NATO inače će se oni naoružavat odnosno da se cijela kontinetalna Evropa a to je EU uvuće u rat s Rusijom a Britanci če ča svog otočića mirno promatrati kako se mi koljemo ovo je jedini ispravni stav prema Ukrajini odnosno kievskoj hunti tamo.
Bravo Njemačka.
Bravo Njemačka.
2014-04-11
Sad ce ih biden nazvati..pa ce promjenit pricu..no takvi su svabe danas...bilanca prije svega..malo kao fol seruckaju erdoganu pa im se ovaj popisa u usta zaprijeti rusenjem bilance,migrantima..svabo odmah gace spusta..nein nein..ko na njih vise racuna..dobice pedalu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Njemačkoj treba uvesti sankcije od strane Zapada i Europske Unije.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti likes this post
Aj ne prdi..imas svaki dan drugu pricu..jebote prevrtljivi svabo..ko se u njih uzdao lose prosao..zato ih orban ne sljivi 2%..i prcaRayMabus wrote:Nakon šta je in ukrajinski ambasador u Njemačkoj uletiji s njima moraju primit u NATO inače će se oni naoružavati odnosno da se cijela kontinetalna Evropa a to je EU uvuće u rat s Rusijom a Britanci če svog otočića mirno promatrati kako se mi koljemo ovo je jedini ispravni stav prema Ukrajini odnosno kievskoj hunti tamo.
Bravo Njemačka.
2015-09-08
Kad je Zelenski u pitanju i ova kievska hunta na vlasti njegova moja priča je uvijek ista.vuksadinare wrote:Aj ne prdi..imas svaki dan drugu pricu..jebote prevrtljivi svabo..ko se u njih uzdao lose prosao..zato ih orban ne sljivi 2%..i prcaRayMabus wrote:Nakon šta je in ukrajinski ambasador u Njemačkoj uletiji s njima moraju primit u NATO inače će se oni naoružavati odnosno da se cijela kontinetalna Evropa a to je EU uvuće u rat s Rusijom a Britanci če svog otočića mirno promatrati kako se mi koljemo ovo je jedini ispravni stav prema Ukrajini odnosno kievskoj hunti tamo.
Bravo Njemačka.
2014-04-11
Da....Mađari su baš primjer za dobre oodnose s Ukrajinom.vuksadinare wrote:Aj ne prdi..imas svaki dan drugu pricu..jebote prevrtljivi svabo..ko se u njih uzdao lose prosao..zato ih orban ne sljivi 2%..i prcaRayMabus wrote:Nakon šta je in ukrajinski ambasador u Njemačkoj uletiji s njima moraju primit u NATO inače će se oni naoružavati odnosno da se cijela kontinetalna Evropa a to je EU uvuće u rat s Rusijom a Britanci če svog otočića mirno promatrati kako se mi koljemo ovo je jedini ispravni stav prema Ukrajini odnosno kievskoj hunti tamo.
Bravo Njemačka.
2014-04-11
Mađari su u lošim odnosima s Kievom zbog mađarske nacionalne manjine u Ukrajini. Također sam Orban je u odličnim odnosima s Rusijom.
Slovaci se ni ne oglašavaju jer im je Ukrajina nakon drugog svjetskog rata uzela dobar dio teritorija ( taj di ima i Mađara ). Dakle ovi su vojno neutralni.
Rumunji su im stari neprijatelji i saveznici s figom u đepu i samo gledaju kako će sebi vratit Moldaviju , Bukovinu i cijelu Besarabiju.
Poljake su poklali tokom drugog svjetskog rata u zapadnoj Ukrajini. Uostalom ukrajinski kozaci su prije trista godina digli ustanak u istočnoj Ukrajini protiv Poljske. Uglavnom ni s njima nisu na ti al samo zbog toga jer je Rusija veća prijetnja Poljskoj ovi su im jedini saveznici i to pod navodnike.
Pa pa Zelenski. Amerika i Britanija su fizički daleko.
Slovaci se ni ne oglašavaju jer im je Ukrajina nakon drugog svjetskog rata uzela dobar dio teritorija ( taj di ima i Mađara ). Dakle ovi su vojno neutralni.
Rumunji su im stari neprijatelji i saveznici s figom u đepu i samo gledaju kako će sebi vratit Moldaviju , Bukovinu i cijelu Besarabiju.
Poljake su poklali tokom drugog svjetskog rata u zapadnoj Ukrajini. Uostalom ukrajinski kozaci su prije trista godina digli ustanak u istočnoj Ukrajini protiv Poljske. Uglavnom ni s njima nisu na ti al samo zbog toga jer je Rusija veća prijetnja Poljskoj ovi su im jedini saveznici i to pod navodnike.
2014-04-11
Al su dobri sa nama hrvatima...RayMabus wrote:Mađari su u lošim odnosima s Kievom zbog mađarske nacionalne manjine u Ukrajini. Također sam Orban je u odličnim odnosima s Rusijom.
2015-09-08
Ukrajinci da ali ne i Zelenski koji viri iz britanskog šupka. Nama treba netko tko pripada evropskoj pučkoj stranci a ne ovaj klaun na čelu Ukrajine i lutka na koncu Amerike i Britanije
2014-04-11
britančad na aparatima...:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hrvatskoj ne treba Zelenski. Iako ja nisam HDZ i idu mi na kurac ipak znam šta su diplomatski odnosi i šta Hrvatskoj triba na vlasti u Kievu.
Triba joj politički desni centar tj pučanin a Zelenski nije to ni približno.
Točno ista stvar vrijedi i za Merkel i demokršćane. Zelenski nije njihov. Odjeb je lansiran.
Triba joj politički desni centar tj pučanin a Zelenski nije to ni približno.
Točno ista stvar vrijedi i za Merkel i demokršćane. Zelenski nije njihov. Odjeb je lansiran.
2014-04-11
Do idućeg proljeća sasvim sigurno. Izbori su u Njemačkoj na jesen pa možda dođu neki drugi na vlast al ono neće ni ti biti za rat s Ukrajinom radi tamo nekog Zelenskog iako su stranka Zelenih općenito protiv fosilni goriva i sjevernog toka 2 jer su protiv fosilni goriva no na jesen će stepa opet bit mokra pa do proljeća dok se blato ne osuši sasvim sigurno nema nikakvih ofenziva.Ringo10 wrote:Izgleda da nema rata
Mirni smo 100% do proljeća iduće godine.
2014-04-11
Stranka Zelenih je jedina stranka u Njemačkoj čiji politički program pred ove izbore kaže da će ukinit sjeverni Tok 2.
https://www.geopolitika.news/vijesti/njemacki-zeleni-ako-dodemo-na-vlast-ukidamo-sjeverni-tok-2/
Dakle Zelenskk u Ukrajini mora čekat njemačke izbore na jesen jer ovi svakako ulaze u vladu a možda budu i dali premijera i onda se sve politkčki okreće.
https://www.geopolitika.news/vijesti/njemacki-zeleni-ako-dodemo-na-vlast-ukidamo-sjeverni-tok-2/
Dakle Zelenskk u Ukrajini mora čekat njemačke izbore na jesen jer ovi svakako ulaze u vladu a možda budu i dali premijera i onda se sve politkčki okreće.
2014-04-11
Dakle iz točke gledišta Hrvatske pošto se ja jedino po tome ravnam , za one koji nisu shvatili :
1 ) Nema rata 100% do idućeg proljeća jer su izbori u Njemačkoj na jesen pa onda dok sastave vladu itd , pala kiša i snijeg , stepa postaje blato pa sve do petog mjeseca nema mogućnosti masivni ofenziva jer je stepa mokra.
Dakle nema masovnog rata 100% do idučeg proljeća.
2 ) Pošto Zeleni svakako ulaze u vladu stopirat će fosilna goriva i mi ćemo imat lng na Krku i onda mi tako mićemo veliku konkurenciju tom lng Krku tj taj sjeverni tok 2 jer ga stranka Zelenih blokira.
Kužite ?
1 ) Nema rata 100% do idućeg proljeća jer su izbori u Njemačkoj na jesen pa onda dok sastave vladu itd , pala kiša i snijeg , stepa postaje blato pa sve do petog mjeseca nema mogućnosti masivni ofenziva jer je stepa mokra.
Dakle nema masovnog rata 100% do idučeg proljeća.
2 ) Pošto Zeleni svakako ulaze u vladu stopirat će fosilna goriva i mi ćemo imat lng na Krku i onda mi tako mićemo veliku konkurenciju tom lng Krku tj taj sjeverni tok 2 jer ga stranka Zelenih blokira.
Kužite ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Nego kako.
Evo zelensky traži izbacivanje rusije iz vijeća sigurnosti UN-a
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:RayMabus wrote:Nego kako.
pukli su...još malo pa će sami ukrajinci skinuti ludu antirusku marionetsku vlast..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nek on laje i dalje al pametnije bi mu bilo da se poklopi ušima do jeseni i čeka njemačke državne izbore jer tada dobiva saveznika u Njemačkoj na vlasti a koji je protiv sjevernog toka 2.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Nego kako.
PS : Nisu oni protiv Rusije nego fosilni goriva pa će napast ekološkim porezima kompanije koje guraju u Njemačkoj sjeverni tok 2 i fosilna goriva.
2014-04-11
Similar topics
» Njemačka javna televizija poručila Njemcima: Vi niste narod, vi ste prošlost
» Merkel poručila da Njemačka neće sudjelovati u možebitnoj vojnoj akciji u Siriji
» Zašto Njemačka ne šalje tenkove Ukrajini?
» Užas: Njemačka ne isporučujue ukrajini obećano oružje
» Njemačka industrija je do temelja ugrožena ratom u Ukrajini
» Merkel poručila da Njemačka neće sudjelovati u možebitnoj vojnoj akciji u Siriji
» Zašto Njemačka ne šalje tenkove Ukrajini?
» Užas: Njemačka ne isporučujue ukrajini obećano oružje
» Njemačka industrija je do temelja ugrožena ratom u Ukrajini
Page 1 of 1