ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

u sarajevu ubijeno 3000 srba

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

u sarajevu ubijeno 3000 srba - Page 2 Empty Re: u sarajevu ubijeno 3000 srba

Post by Šandor Winnetou 21/4/2021, 09:37

Ringo10 wrote:To ti meni sad pametujes o tome sta je bilo u Sarajevu.

Vi muslimani ne prihvacate da ste cinili zlocine

U naselju Alipasino Polje gomila srpskih civila je bila zatocena u katakombama u podrumima zgrada
To je bio horor. Ubijanja, sakacenja, klanja, odsijecanja dijelova tijela, lomljenje ruku i nogu ....zvjerska premlacivanja

Masovna gang bang silovanja i namjerno zatrudnjivanje zena i djevojaka koje su onda razmjenjivane u odmakloj trudnoci.

Tu je posebno tragican slucaj nekasnje TV spikerice sa TV Sarajevo Dubravke Kenic. Nju su proglasiti za cetnikusu i odveli je is stana u te katakombe.
Ta zena je prosla takav pakao da je to tesko opisati. Premlacivana, zvjerski mucena,  przena cigaretama po tijelu, lomljena...
Silovana masovno, grupno, brutalno,  nebrojeno puta.
Razmijenjena je necijom intervencijom ...zena je bila skoro potpuno poludjela od mucenja kad je razmijenjena.

Vi muslimani mozete izigravat svece i nebeske pravednike blesavim Kiflarima i kome hod hocete

Ali nama ne mozete ...znamo se predobro

alo bre konju, mi kiflari smo vam guzice spasili od tih istih balija protiv kojih smo ne malo krvi prolili kao i protiv srbendi. I mi kiflari za razliku od tebe vrlo dobro znamo s kim imamo posla, bilo da su balije bilo srbende u pitanju.

Šandor Winnetou

2017-12-31

Back to top Go down

Post by Ringo10 21/4/2021, 09:41

Ali bre konju, nemate vi pojma

Vama su Mujage sveci, bio sam u Kifli i Kiflari su svi culi za Srebrenicu   nad kojom suze liju a niko nema blage veze o stradanjima Hrvata od strane cvijeca.
A koliko smo mi krvi prolili za Hrvatsku to tebe ne zanima ...debilu

Last edited by Ringo10 on 21/4/2021, 09:43; edited 1 time in total
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by crvenkasti 21/4/2021, 10:45

Dobro, muslimani jesu inače takvi. Odsijecaju glave, nabijaju na kolac, kolju, to je njima normalno. Ne možeš im zamjeriti.

Ali Srbi nisu muslimani. Kad te Srbin ubije, to je užas.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sora 21/4/2021, 13:08

crvenkasti wrote:Dobro, muslimani jesu inače takvi. Odsijecaju glave, nabijaju na kolac, kolju, to je njima normalno. Ne možeš im zamjeriti.

Ali Srbi nisu muslimani. Kad te Srbin ubije, to je užas.
Ajd ne seri crveni

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/4/2021, 13:46

Ringo10 wrote:Ali bre konju, nemate vi pojma

Vama su Mujage sveci, bio sam u Kifli i Kiflari su svi culi za Srebrenicu   nad kojom suze liju a niko nema blage veze o stradanjima Hrvata od strane cvijeca.
koliko ja znam ti si bio u redovima ABiH pa me ne bi cudilo da si se omrsio za kakvu srpsku glavu ili zensku..kad sve to znas..pa sad te savjest pere...znam znam sad ces rec mor'o sam..natjerali me inace meni ode glava..ili ne daj bog da me u katakimbama siluju.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 21/4/2021, 14:44

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:Ali bre konju, nemate vi pojma

koliko ja znam ti si bio u redovima ABiH pa me ne bi cudilo da si se omrsio za kakvu srpsku glavu ili zensku..kad sve to znas..pa sad te savjest pere...znam znam sad ces rec mor'o sam..natjerali me inace meni ode glava..ili ne daj bog da me u katakimbama siluju.. :)
JA bio u Armiji BiH!!!!

Ti si budala i pricas gluposti
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/4/2021, 16:03

Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:Ali bre konju, nemate pojma

Vama su Mujage sveci, bio sam u Kifli i Kiflari su svi čuli za Srebrenicu nad kojom suze liju a niko nema blage veze o stradanjima Hrvata sa strane cvijeća.
Koliko smo mi krvi prolili za Hrvatsku to tebe ne zanima ... debilu
koliko ja znam ti si bio u redovima ABiH pa me ne bi cudilo da si se omrsio za kakvu srpsku glavu ili zensku..kad sve to znas..pa sad te savjest pere ... znam znam sad ces rec mor'o sam. .natjerali me inace meni ode glava..ili ne daj bog da me u katakimbama siluju .. :)
JA bio u Armiji BiH !!!!

Ti si budala i pricas gluposti
Malo zajebancije ne skodi.. ;)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by abraham 21/4/2021, 16:27

Multietnichka i gradzanska vojska , jelte......

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 21/4/2021, 16:36

abraham wrote:Multietnichka i gradzanska vojska , jelte......

Ovaj multietničar sa beretkom što se dere je po svjedočanstvima par naših ljudi osobno ritualno zaklao nakon zarobljavanja... Naravno nikad procesuiran.

Last edited by Hektorović on 21/4/2021, 16:39; edited 1 time in total
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 21/4/2021, 16:38

https://www.facebook.com/673166599686442/posts/1300624143607348/

Šerif Patković zvani Geler, ratni zapovjednik 7. muslimanske brigade tzv. Armije BiH , osumnjičeni je ratni zločinac i ubojica više Hrvata u mjestu Dusina kod Zenice.Ovo se navodi u haaškoj optužnici za "Hadžihasanović-Kubura", te u više svjedočanstava hrvatskih stradalnika.
Postrojbe zloglasne 7. muslimanske brigade, a čijim je II bataljunom zapovijedao Šerif Patković zvani Geler, napale su 26. siječnja 1993. godine hrvatsko selo Dusina u zeničkoj općini. Tada su masakrirali deset civila, devet Hrvata i jednog Srbina koji se sklonio zajedno sa suprugom u tom selu.
"Lišavanje života Zvonke Rajića, vojnika HVO-a koji se predao, počinio je Patković, tadašnji zapovjednik 2. bataljuna 7. muslimanske brdske brihade, nakon napada na Dusinu općina Zenica", navod je iz optužnice kojim se u Haagu teretio Kubura.Jedan svjedok u ovom slučaju opisao je Patkovića kao ubojicu 8 hrvatskih civila.U svjedočenju Željke Rajić, koja je pod prisegom tvrdila da joj osobno ubio njenog supruga Zvonka i još devet ljudi. Tvrdila je da je "Šerif Patković zvani Geler došao u kuću u Dusini, u kojoj je bilo 30 zatvorenih Hrvata, te prozivao jedno po jedno ime, ubijao zatvorenike i potom se svaki put vraćao u kuću, pio konjak, jeo i prijateljski razgovarao sa zatvorenicima", dodavši da joj je osobno to priznao i prepoznala ga s novinske fotografije. Haag a niti tužiteljstvo BiH nije zanimao zločin u Dusini niti ijedan zločin sedme muslimanske. No isti taj Haag pozvao je Šerifa Patkovića da bude ugledni gost tijekom izricanja presude Praljku i Petkoviću.
Svjedočanstva o tome zločinu, koji se dogodio čak četiri mjeseca prije teških sukoba ABiH i HVO-a, govore o stravičnoj brutalnosti, pa čak da je Rajić masakriran i da mu je izvađeno srce.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by abraham 21/4/2021, 16:44

Bilo kako bilo 7 muslimanska multietnichka i gradzanska kao i Bagdadska brigada ISIL-a.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by dijagram 21/4/2021, 18:30

abraham wrote:Multietnichka i gradzanska vojska , jelte......
Fino to njima ide, ovo "pozor i na mjestu odmor" pokupili od hvojaca.
A ono dernjanje tekbir od islamskih fanatika  :)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by dijagram 21/4/2021, 18:31

trebalo je na bosanskom, tu dje jesi, ohani:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Ringo10 21/4/2021, 20:07

Istini za volju mora se reci da muslimani jesu najebali najvise u tome ratu I da su Srbi divljacki nasrnuli na njih
To je I jedan od razloga ovoga skretanja u islamisticki radikalizam...I ovo tekbiranje.

Ma odvratan rat je to bio...
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ra 21/4/2021, 20:31

pizzon wrote:normalno da je bio gr.rat
Ideš? Baš građanski rat? Ono pola vas naoružano do zuba malo zagužvalo sa "sugrađanima" bez oružja. Kad je bio građanski, što se ne potukoste s Nišlijama, što dođoste u Vukovar, jadna li vam majka građanska   :D 

I kad se već igramo pojmom 'građanski', da se ne lažemo...na jednoj strani je možda i mogao biti građanski rat, ali bojim se da je jednoj strani ipak prikladnija seljačka buna. Prema tome  :P 

Dragi susjedi, zovite vi to kako hoćete, ali ono što se dogodilo ne može se oprati ničim, a najmanje proizvoljnom promjenom naziva.

Da ne bude zabune, vi ste počeli, ali ni druge strane nisu uspjele izbjeći žeđi za krvlju i osvetom. 
Smiješno mi je to nabacivanje brojeva, koji rastu na stotine, pa na tisuće itd.  
Umanjivati svoju odgovornost isticanjem tuđih zlodjela je smiješno.
Ne postoji broj ili omjer broja zločina koji bi opravdao bilo čiji zločin. 

Da je ubijena jedna jedina nevina osoba, jedan civil, jedan ranjenik, jedan zarobljenik, to je neoprostiv zločin. Dalje nema smisla nabrajati. I to vrijedi za sve učesnike, ne samo za vas. Točka.
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by epikur37 21/4/2021, 20:35

Ra wrote:
Ideš? Baš građanski rat? 

Pa u Bih je bio građanski rat, to potvrđuju i hrvatski autori iz političkih i povijenih znanosti.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 21/4/2021, 21:00

POTPREDSJEDNIK REPUBLIKE SRPSKE

[size=40]Salkić: "Međunarodna zajednica prešutno dozvoljava integraciju RS sa Srbijom"[/size]

https://www.dnevnik.ba/vijesti/salkic-medunarodna-zajednica-presutno-dozvoljava-integraciju-rs-sa-srbijom?fbclid=IwAR1TWqxSnRldQ5QOF6VpS6TiIQxUMoLjqAN0yWhk0vvjuSgQSFbFUsZbdsQ
......................

skužio...pa kmeči :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 21/4/2021, 21:02

epikur37 wrote:
Ra wrote:
Ideš? Baš građanski rat? 

Pa u Bih je bio građanski rat, to potvrđuju i hrvatski autori iz političkih i povijenih znanosti.

Jasno, i Miroslav Tuđman i Ivo Lučić su o tome puno pisali.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Ra 21/4/2021, 21:04

epikur37 wrote:
Ra wrote:
Ideš? Baš građanski rat? 

A e. Kad nam paše onda je građanski, kad nam ne paše onda je međudržavni.  :rasta

Znam, pozivaju se na na to da Bosnu čine 3 konstitutivna naroda, Srbi, Hrvati i Bošnjaci koji su se valjda slučajno međusobno pošorali. OK. 

A što kažu ti autori povijesnih i političkih znanosti, što su radili Srbi iz Srbije i Hrvati iz Hrvatske u Bosni gdje su se mlatili bosanski (su)građani? Građanski su ratovali? Išli su navijati za svoje?

Ako se naši pozivaju na konstitutivnost naroda Bosne, onda se i Srbi s pravom pozivaju na isto u Yu i svoju agresiju nazivaju tek građanskim ratom. 

Eto, Srbi su i u Hrvatskoj i u Bosni učestvovali samo u građanskom ratu. Kod njih u Srbiji se nekim čudom nije ratovalo. Valjda nisu imali dovoljno građana, što li. 
Za Hrvate vrijedi da su u Hrvatskoj bili žrtva srpske agresije, ali su u Bosni samo učestvovali u građanskom ratu... čak i kad su došli iz Hrvatske u Bosnu.

Samo Bošnjaci nisu mrdali iz Bosne. Totalno neambiciozan narod. Gdje ih staviš tu ostanu.  :P
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 21/4/2021, 21:06

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
Ra wrote:
Ideš? Baš građanski rat? 

Jasno, i Miroslav Tuđman i Ivo Lučić su o tome puno pisali.
Jesu li? 
Baš lijepo od njih.
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 21/4/2021, 21:44

Ra wrote:

Eto, Srbi su i u Hrvatskoj i u Bosni učestvovali samo u građanskom ratu.

Nisu, nego u: "Agresiji na Hrvatsku radi stvaranje proširene srpske države". Odnosi se na Srbe u Hrvatskoj, naravno.
To ne kažem ja, to kaže Međunarodni Sud Pravde u Haagu u obrazloženju presude povodom međusobnih tužbi Hrvatske i Srbije za genocid.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics