Hrvatska ima najveći pad zaposlenosti u Europskoj uniji
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatska ima najveći pad zaposlenosti u Europskoj uniji
Istina, najškrtiji su ovi do 1000 kuna mirovine......deda na aparatima wrote:RayMabus wrote:
Djeca nisu nikakva garancija za nekakvu podršku u starosti.
Svrha djece je da sam sebe kopiraš u budićnost, a zadaća djece je da i oni stvore djecu, a ne da tebi služe i robuju.
Nakon što si napravio djecu tvoja dužnost je da umreš i napraviš mjesta novim generacijama.
No starci su sebični i škrti, i to je evo i problem u ekonomiji. Pada potrošnja, pada brzina obrtaja novca, pada zaposlenost.
A sve zato jer je sve više staraca koji su škrti i sebični.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
u urbanim sredinama ljudi zarađuju daleko više od onih siromaha na seluRayMabus wrote:Svrha djece u rubanim sredinama u kojima je zakon takvi da ti oni nemoraju vratit investiciju je u suštini slijedeća : malo skuplji pas ( igracka ).
Last edited by deda na aparatima on 18/12/2015, 13:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
U praksi moja uža i rodbina ima poprilicno slicne gene kao i ja sa neznatnim razlikama. Zanemarivo skroz tj ta prica o genetskom nizu.deda na aparatima wrote:RayMabus wrote:Djeca imaju svrhu samo na selu gdje od malih nogu rade i pomaže roditeljima i u osnovi im vrate kroz taj period lovu koju su oni ulagali u njih dok su ovi bili mali. Inace nemaju svrhu.
opet sve naopako postavljeno, ne ulaže se u djecu da bi ti djeca vraćala tvoj novac, nego se u djecu ulaže da bi tvoji geni opstali u budućnosti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nebitno je koliko zarađuju. Djeca im nisu investicija nego trošak.deda na aparatima wrote:u urbanim srdinama ljudi zarađuju daleko više od onih siromaha na seluRayMabus wrote:Svrha djece u rubanim sredinama u kojima je zakon takvi da ti oni nemoraju vratit investiciju je u suštini slijedeća : malo skuplji pas ( igracka ).
2014-04-11
A tko je stvorio sirotinju sela????zato papajte vi i vaša djeca smeće od hrane...
2015-07-28
gdje je na selu sirotinja?v_vlado wrote:A tko je stvorio sirotinju sela????zato papajte vi i vaša djeca smeće od hrane...
Guest- Guest
Ako ne nešto minus onda je to uvijek minus bez obzira šta lik na selu zarađuje 3000 kuna a ovi u gradu npr 10 000 kuna ....jer ovi na selu ima od djeteta koristi i onda mu se zbraja a ovome u gradu je uvijek minus a nikad PLUS.
2014-04-11
Dobro pitanje...EmberSpirit wrote:gdje je na selu sirotinja?v_vlado wrote:A tko je stvorio sirotinju sela????zato papajte vi i vaša djeca smeće od hrane...
2015-07-28
tko? traktor, umjetna gnojiva, navodnjavanje, nove tehnologije i nove sorte... sve to snižava cijenu rada na seluv_vlado wrote:A tko je stvorio sirotinju sela????zato papajte vi i vaša djeca smeće od hrane...
cijena kopanja zemlje pomoću ruku je mala, a cijena dizajna i izrade traktora je velika
tako da pametni ljudi prave traktore, a glupi se valjaju u blatu
Guest- Guest
O ženskoj djeci da ne pricamo. Mene kao potencijalnog oca žakon samo obvezuje a nigdje ni slova o mirazu ....mislim ako ćeš je ženit pljuni 50 tisuca eura ...vrati uloženo.
A nema toga ?
Pa koji ce mi kuaz žensko dite.
A nema toga ?
Pa koji ce mi kuaz žensko dite.
2014-04-11
Djeca ne da nisu investicija nego su totalni ekonomski promašaj.
Vrati pare.
Vrati uloženo.
Vrati pare.
Vrati uloženo.
2014-04-11
A ne možeš sve strojevima,ja tražim za čupanje ambrozije i nitko se ne javi....deda na aparatima wrote:tko? traktor, umjetna gnojiva, navodnjavanje, nove tehnologije i nove sorte... sve to snižava cijenu rada na seluv_vlado wrote:A tko je stvorio sirotinju sela????zato papajte vi i vaša djeca smeće od hrane...
cijena kopanja zemlje pomoću ruku je mala, a cijena dizajna i izrade traktora je velika
tako da pametni ljudi prave traktore, a glupi se valjaju u blatu
2015-07-28
Nemam ništa protiv toga šta netko ima djecu. NJegova stvar AL NEMOJTE ME UVJERAVAT U TO DA SU ONI INVESTICIJA JER NISU.
Pitajte to one koji ih imaju a rade il su radili a sad ne rade ili one koji placaju alimentaciju ....uglavnom bilo kojeg roditelja ....pa ako je iskren neka kaže šta su oni ......TROŠAK A NE INVESTICIJA.
Pitajte to one koji ih imaju a rade il su radili a sad ne rade ili one koji placaju alimentaciju ....uglavnom bilo kojeg roditelja ....pa ako je iskren neka kaže šta su oni ......TROŠAK A NE INVESTICIJA.
2014-04-11
Veliki trošak.
I nebitno je uopće jeli radiš , ne radiš kolika ti je visina primanja .....oni su uvijek minus ....sve dok to ne regulira neko zakonom ako i uopće jer u protivnom :
I nebitno je uopće jeli radiš , ne radiš kolika ti je visina primanja .....oni su uvijek minus ....sve dok to ne regulira neko zakonom ako i uopće jer u protivnom :
2014-04-11
A price da se ljudi ne žele žrtovati za druge ......e gospodo žrtovati se na svoju štetu je duhovno pogrešno.
Prvo voli sebe.
Prvo voli sebe.
2014-04-11
"Hrvatska raste"... raste moj kurac
U Srbiji je još gore, samo što njih nisu prikazali.
Tak da, ono.
Tak da, ono.
crvenkasti-
2014-04-17
pa nemoj tako... evo od mojih frendova su većinom djeca zaposlena.... u irskoj i engleskoj pretežno i nešto manje u njemačkoj..... evo danas sam baš bio kod frenda i taman im se sin javlja kako je i u dublinu krasan dan.... mati mu bolesna i nedaju joj lijek s kojim bi možda malo kvalitetnije odživjela što joj je ostalo, stari pak onaj famozni dragovoljac, prekjučer mu ponudili da ide radit u zagreb za 2000 kuna manju plaću ili otkaz... u pošti jel.... njemu i još 500 ljudi.... sve raste... jebem li im zrno koje ih je zaobišlo...marcellus wrote:"Hrvatska raste"... raste moj kurac
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
E tako je. Ali, to su bolni rezovi, a takvi, kaže nam naša predsjednica, nisu potrebni.deda na aparatima wrote:Treba otpustiti još ljudi koje država zapošljava. Onda će oni ići raditi u privatni sektor. Smanji se broj zaposlenih u državnom, njih zaposli privatni sektor, i ukupna promjena zaposlenosti je bar nepostojeća ili opet negativna.
Da bi bilo bolje prvo nam mora postati gore.
Guest- Guest
Bankrot i građanski rat su rješenje......sve se prema tome priprema...
2015-07-28
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Službeno je, Hrvatska ima najsporiji internet u Europskoj uniji i treći najsporiji u čitavoj Europi
» Hrvati su na prvom mjestu u Europskoj Uniji po...
» Bruxelles: BiH je daleko od članstva u Europskoj uniji
» Rusko cjepivo moglo bi se proizvoditi u Europskoj uniji
» Zaposlenost u Hrvatskoj pada, a u Europskoj uniji je na rekordnoj razini
» Hrvati su na prvom mjestu u Europskoj Uniji po...
» Bruxelles: BiH je daleko od članstva u Europskoj uniji
» Rusko cjepivo moglo bi se proizvoditi u Europskoj uniji
» Zaposlenost u Hrvatskoj pada, a u Europskoj uniji je na rekordnoj razini
Page 3 of 4