BiH i dalje zestoko trese slucaj Jansa i 'non paper'
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: BiH i dalje zestoko trese slucaj Jansa i 'non paper'
..plenkijev novinsr gjenero u slobodnoj bosni hvali plenkija i grlic radmana sto su se odmah ogradili od ove jnasine i pahorove inicijative i sto su slijedili primjer brisela
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mutava baštarda wrote:
nema jebene šanse imati ovoliko granice s muslimanima, kojima ovom prigodom čestitam bajram, šta li već.
zaboravite...
ja sam za podjelu, ali ovdje su najveći dobitnici Šipttari pa Srbi i Muslimani u Bosni.
čudi me kako nije otkinuo komad cg i oboja u zeleno od Otranta do cazina
Što deblji zeleni pojas to smo sigurniji od Srba... Hrvatsko cvijeće i pravašija... Na najjače... Hasanče ruulz /)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Veli gjenero...da hrvatska vlada nema drugog izlaza nego podupirati cjelovitu bh-a i imati korektne odnose sa sarajevom a samo unutar toga traziti neka prava za hrvate u bh-a sve drugo bi bilo pogubno za hrvatsku i dovelo pred njena vrata ratno stanje i neizvjesnost
2015-09-08
rađe polarne medvjede u doba parenja imati s druge strane granice nego hrvatsko cvijeće.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:
nema jebene šanse imati ovoliko granice s muslimanima, kojima ovom prigodom čestitam bajram, šta li već.
zaboravite...
ja sam za podjelu, ali ovdje su najveći dobitnici Šipttari pa Srbi i Muslimani u Bosni.
Što deblji zeleni pojas to smo sigurniji od Srba... Hrvatsko cvijeće i pravašija... Na najjače... Hasanče ruulz /)
.pa sad su plenki i radman i gjenero odigrali pravaskiepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:
zaboravite ...
čudi me kako nije otkinuo komad cg i oboja u zeleno od Otranta do čazina
Što deblji zeleni pojas to smo sigurniji od Srba ... Hrvatsko cvijeće i pravašija ... Na najjače ... Hasanče ruulz /)
2015-09-08
vuksadinare wrote:.pa sad su plenki i radman i gjenero odigrali pravaskiepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:
zaboravite ...
Što deblji zeleni pojas to smo sigurniji od Srba ... Hrvatsko cvijeće i pravašija ... Na najjače ... Hasanče ruulz /)
pravašiju treba maknuti u stranu u svemu oko Bosne.
nije mi jasno kako Bosna ima toliko utjecaja na hrvatsku u svakom pogledu, a ne mogu se odavde izboriti za svoju didovinu u Bosni, nego politiku samo koriste za napunit račune.
Vidi..mutavi..ajmo iskreno..ove nase mudonje na vlasti jednostavno boli kurac i ua bosnu i bh-a hrvate..ali kako vidimo i hrvate u vojvodini...njima je vazno da se ne zamjere briselu,amerima..da ih se ne kritizira..ziherasi su..i punjenje vlastitih racuna i ambicija...i jos nesto..ovako pizdunski se ogradit od janse..koji nam je poslao preko 2000 cijevi kad je zavrsio sukob u sloveniji..sa kojim realno nikad nismo imali neke konflikte za razliku od slovenskih ljevicara...a prvi smo iskocili sada sa ogradjivanjem od janse..koji nam je uzgred dao podrsku kad smo mi nedavno poslali non paper u svezi bh-a...jer 'dragom' vozdu plenkiju je najvaznije da ne popusi kritiku od brisela pa je shodno tome spreman cak i zahladit odnose sa jansom a otoplit sa sarajevskom carsijom pa i na stetu bh-a hrvatamutava baštarda wrote:vuksadinare wrote:.pa sad su plenki i radman i gjenero odigrali pravaškiepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:
zaboravite ...
pravašiju treba maknuti u stranu u svemu oko Bosne.
nije mi jasno kako Bosna ima toliko utjecaja na hrvatsku u svakom pogledu, a ne mogu se odabrati izbore za svoju didovinu u Bosni, nego politika koja se koristi za napunit račune.
2015-09-08
Čitam
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/hr/jan%25C5%25A1a-bi-ponovo-crtao-granice/a-57213832
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/hr/jan%25C5%25A1a-bi-ponovo-crtao-granice/a-57213832
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Normalno. Pa mora odma prekinit špekulacije da mi imamo išta s ovim.vuksadinare wrote:Jebeno...no tocno sam znao tko ce se odmah ograditi od Janse prvi-mi...grlic radman odmah zakukurikao..'mi sa tim nemamo veze..mi smo dobri..mi zelimo cjelovitu bih..sto mi imamo sa jansom,orbanom,vucicem,dodikom'.. plenki brzopotezno nudi cjepivo bih
2014-04-11
Janša kaže da nije slao evropskoj komisiji ništa
https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/vijesti/clanak/slovenski-ministar-vanjskih-poslova-jansa-nije-dostavio-nikakav-nonpaper/2268741.aspx
https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/vijesti/clanak/slovenski-ministar-vanjskih-poslova-jansa-nije-dostavio-nikakav-nonpaper/2268741.aspx
2014-04-11
Fantomski autor
https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/objavljamo-slovenski-dokument-o-razdelitvi-bih-ki-ga-isce-ves-balkan-865692
Nitko ništa ne zna a neki portal u Sloveniji o tome piše.
https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/objavljamo-slovenski-dokument-o-razdelitvi-bih-ki-ga-isce-ves-balkan-865692
Nitko ništa ne zna a neki portal u Sloveniji o tome piše.
2014-04-11
Je al nije od Janše nego nekog portala koji je protiv Janše.crvenkasti wrote:to je probni balon
2014-04-11
Karta je ok... Hrvati i HB potpisujem!
2015-08-06
Jansa na tv kaze da mu smjestaju slovenski ljevicari..a da su ovi u sarajevu pali na njihov blef a pahor isto
2015-09-08
Pa čuj , slovenski Index objavio tekst nepoznatog autora dakle mogli su ga i sami napisat i onda rekli da je to Janšin tekst a ovaj tvrdi da nije i u evropskoj komisiji tvrde da nikad slično nisi zaprimili.vuksadinare wrote:Jansa na tv kaze da mu smjestaju slovenski ljevicari..a da su ovi u sarajevu pali na njihov blef a pahor isto
Mislin ono....
2014-04-11
:) ma neće se beha raspast... kako da vas utješim :D
2015-08-06
Ova vijest se vrti već dva dana i ja namjerno nisan ni slova u ta dva dana napisao a vidio sam vijest. Već mi je bilo sumnjivo šta eto baš Pahor tako šta pita Komšića i ovaj odma diže galamu.
Mislin već mi je tu bilo jasno da se radi o dobro smišljenoj ljevičarsko balijskoj podvali.
Mislin već mi je tu bilo jasno da se radi o dobro smišljenoj ljevičarsko balijskoj podvali.
2014-04-11
Realno..osim ekonomskih slovenija u bh-a nema neki politicki interes..RayMabus wrote:Pa čuj, slovenski Index objavio tekst nepoznatog autora, dakle mogli su ga i sami napisati i onda rekli da je to Janšin tekst a ovaj tvrdi da nije u evropskoj komisiji tvrdo da nikad slično nisu zatvoreni.vuksadinare wrote:Janša na tv kaze da mu smjestaju slovenski ljevicari..a da su ovi u sarajevu pali na njihov blef a pahor isto
Mislin ono ....
2015-09-08
mutava baštarda wrote:
zaboravite...
čudi me kako nije otkinuo komad cg, uz granicu sa Srbijom i oboja u zeleno od Otranta do cazina
Ovo bi netko nagradil bhalije?
Crta: Krupa-južno Uskoplje-Rama-zapadni Mostar-Buna-Stolac-zaleđe Dubrovnika i ona dva džepa uz Savu, Orašje i Odžak. I humano preseljenje. Ak ne bu tak, prije ili poslije klaonica. Pa tko preživi, bu pričal.
Guest- Guest
epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:
zaboravite...
Misliš valjda Grlić maternice i Plenki?
Guest- Guest
Nekako mi se cini da bi jansa ako mu je bio cilj da bi prije trazio federalizaciju bh...a ovo sa albancima bi bilo realnije od strane janse..albanci imaju dosta jak utjecaj u sloveniji jos tamo od kraja osamdesetih kad su janezi bili cvrsto na strani albanaca na kosovu..pa dali i privremeno skloniste vllasiu..ekonomski su vrlo prisutni isto na kosovu..
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jansa zestoko;'Antifa je globalna teroristicka organizacija'
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Austrija predstavila Srbiji non-paper
» BLUDNICA SE TRESE...
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Austrija predstavila Srbiji non-paper
» BLUDNICA SE TRESE...
Page 2 of 3