Djikic bi sad popovao Dancima
Page 1 of 1
Djikic bi sad popovao Dancima
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2268903&index_tid=109221
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Djikic bi sad popovao Dancima
Kad sam ja i jos ovdje neki pisali da ovaj lik nije bas svoj i pun ega koji je umislio da svijet treba njega slusati..proglasavani smo zaostalim..i jos svasta nesto..inace ovakve likove ameri i rusi drze pod strazom i u izolaciji..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://www.facebook.com/libhr/videos/920813145158396/
takvi kao on vladaju svijetom, egomanijaci, psihopate i kriminalci...vuksadinare wrote:Kad sam ja i jos ovdje neki pisali da ovaj lik nije bas svoj i pun ega koji je umislio da svijet treba njega slusati..proglasavani smo zaostalim..i jos svasta nesto..inace ovakve likove ameri i rusi drze pod strazom i u izolaciji..
normalni ljudi su pod stražom i u izolaciji, stvarnoj ili virtualnoj...
koja je de facto stvarna, jer ako nemaš pravo glasa, to je to...
kada si na htv-u čuo drugačije mišljenje o svemu ovome ?
reću ti, nikad, pa ni tad...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote: je de facto stvarna, jer ako nemaš pravo glasa, to je to...
kada si na htv-u čuo drugačije mišljenje o svemu ovome ?
reću ti, nikad, pa ni tad...
pa čim je krenula cenzura vidiš da nešto nije u redu.
a švedska im je omiljena tema.
danas naslov iz jutarnjeg:
Zašto imamo manje slučajeva, ali četiri puta više mrtvih na milijun nego Šveđani?
Similar topics
» Djikic 'mijenjam misljenje tri puta na dan':'Ni cjepljeni vise nisu sigurni...'
» Djikic:Mislim da je slovo U na kapi ali ne mogu to potvrditi....ali to je sigurno ustaska kapa
» 'Znanstvenik' Djikic prijetio propascu turizma zbog necjepljenja - hoce li si ispricati?
» Ivica Djikic pisao je o 'Svetoj rijeci Drini' a sada napada ministra Hasanbegovica
» Evo zasto je sirio paniku!Djikic dobio velik novac za istrazivanje lijekova protiv korone
» Djikic:Mislim da je slovo U na kapi ali ne mogu to potvrditi....ali to je sigurno ustaska kapa
» 'Znanstvenik' Djikic prijetio propascu turizma zbog necjepljenja - hoce li si ispricati?
» Ivica Djikic pisao je o 'Svetoj rijeci Drini' a sada napada ministra Hasanbegovica
» Evo zasto je sirio paniku!Djikic dobio velik novac za istrazivanje lijekova protiv korone
Page 1 of 1