Djikic:Mislim da je slovo U na kapi ali ne mogu to potvrditi....ali to je sigurno ustaska kapa
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Djikic:Mislim da je slovo U na kapi ali ne mogu to potvrditi....ali to je sigurno ustaska kapa
http://www.direktno.hr/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Djikic:Mislim da je slovo U na kapi ali ne mogu to potvrditi....ali to je sigurno ustaska kapa
Panjino sorosevska......covjek zna a magarac misli...joj da te hasan tuzi tebe i novosti..pa vam kljuc u bravu stavi...hasane tuzi djikane
2015-09-08
Re: Djikic:Mislim da je slovo U na kapi ali ne mogu to potvrditi....ali to je sigurno ustaska kapa
Ahahahaha....'nisam siguran da je slovo u na kapi ali to je svakakao ustaska kapa'...jebote nes smjet nosit kape van osim ako nisu troroge ili sajkace sa zvijezdom a moze pokoja i kokarda
2015-09-08
Mislim...ne mislim...znam ne znam....siguran sam...nisam siguran..jooooj hasane budale tuzi...
2015-09-08
Treba ih tužiti.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
jest..nije...jest...nisam siguran znam da je, svaka HOS-ova je i ustaška, sve su to ustaše
2014-04-14
I index je već sa Vojom zaključio da je ustaška, nema tu labavo
2014-04-14
Jebote je mrze hosovce...a koga oni ne mrze samo ako voli sahovnicu
2015-09-08
Ja mislim da je doslo vrijeme za veliki skup potpore hasanu i pravac markov trg...nema druge...i jos nesto...na svaki prosvjed antihasanovaca organizirati kontra prosvjede..puno nas je vise..picke ce onda odustat
2015-09-08
Znam tko će doćivuksadinare wrote:Ja mislim da je doslo vrijeme za veliki skup potpore hasanu i pravac markov trg...nema druge...i jos nesto...na svaki prosvjed antihasanovaca organizirati kontra prosvjede..puno nas je vise..picke ce onda odustat
2014-04-14
a što oni misle da se protiv antifašista devedesetih ratovalo u partizanskim kapama?
Valjda...ali s druge strane...cuj kad je dezulovic bez posljedica usao u vukovar drugi dan nakon pada sve ti je jasno...zvijezda i kokarda pred ocima antifasiste i danas sjaji...sjeti se marcell kako su neki od ovih danas provodili slicnu harangu da znacka zngovaca na kapi nekako vuce na ustaski znak..i sto da ti dalje objasnjavam...ljudi jednostavno ne vole i ne trpe hrvatsku kao samostalnu drzavu i dvadeset i vise godina rovare makar da je vrate i u neku vrst regionalne konfederacije ako vec ne moze bit federacija...marcellus wrote:a što oni misle da se protiv antifašista devedesetih ratovalo u partizanskim kapama?
2015-09-08
Nije ni u ustaškim. Iako je bilo nesavjesnih pojedinaca koji su kačili slovo U na beretke ili opasače.marcellus wrote:a što oni misle da se protiv antifašista devedesetih ratovalo u partizanskim kapama?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja i Mesić smo kačili U, al nije bilo nesavjesno.jastreb wrote:Nije ni u ustaškim. Iako je bilo nesavjesnih pojedinaca koji su kačili slovo U na beretke ili opasače.marcellus wrote:a što oni misle da se protiv antifašista devedesetih ratovalo u partizanskim kapama?
Kako bi se prepoznali kad zagrmi?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ovdje jedan dio manji građana voli fašizam zato što su uhljebi,paraziti i neradnici koji bi lizali guzicu hitleru a talijancima dali dalmaciju.....izdajice bili i ostali...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Po lakim taktovima antifašističkog pjesmuljkaudba wrote:Ja i Mesić smo kačili U, al nije bilo nesavjesno.jastreb wrote:Nije ni u ustaškim. Iako je bilo nesavjesnih pojedinaca koji su kačili slovo U na beretke ili opasače.marcellus wrote:a što oni misle da se protiv antifašista devedesetih ratovalo u partizanskim kapama?
2014-04-14
udba wrote:Ja i Mesić smo kačili U, al nije bilo nesavjesno.jastreb wrote:Nije ni u ustaškim. Iako je bilo nesavjesnih pojedinaca koji su kačili slovo U na beretke ili opasače.marcellus wrote:a što oni misle da se protiv antifašista devedesetih ratovalo u partizanskim kapama?
darth_vader-
2014-04-17
I zato zavrtanje pipe pa nogom u guzicu iz države.vuksadinare wrote:Valjda...ali s druge strane...cuj kad je dezulovic bez posljedica usao u vukovar drugi dan nakon pada sve ti je jasno...zvijezda i kokarda pred ocima antifasiste i danas sjaji...sjeti se marcell kako su neki od ovih danas provodili slicnu harangu da znacka zngovaca na kapi nekako vuce na ustaski znak..i sto da ti dalje objasnjavam...ljudi jednostavno ne vole i ne trpe hrvatsku kao samostalnu drzavu i dvadeset i vise godina rovare makar da je vrate i u neku vrst regionalne konfederacije ako vec ne moze bit federacija...marcellus wrote:a što oni misle da se protiv antifašista devedesetih ratovalo u partizanskim kapama?
Ratovalo se pod šahovnicom, a ona sve "antifašiste" podsjeća na ustaški znak.jastreb wrote:Nije ni u ustaškim. Iako je bilo nesavjesnih pojedinaca koji su kačili slovo U na beretke ili opasače.marcellus wrote:a što oni misle da se protiv antifašista devedesetih ratovalo u partizanskim kapama?
Samo da uočite razliku, evo nekoliko primjera.
Grb Republike Hrvatske
Grb Nezavisne Države Hrvatske
Ustaški znak
Regoč-
2015-08-21
Evo, ako je bio netko neupućen, sad nema izgovora da mieša hrvatsko državno znakovlje s ustaškim simbolima.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ja..mislim...mala..mislim..naletjela na zid..mislim..moj muz za sve kriv..ja mislim..ja cista i nevina kao suza...mislim
» CAPAK: Mislim da se sve djelatnosti mogu organizirati tako da budu epidemiološki prihvatljive
» Kapa dole
» Italijanima je puna kapa Ukrajine
» Suđenje Stanišiću i Simatoviću moglo bi potvrditi ulogu Srbije u ratovima u Hrvatskoj i BiH
» CAPAK: Mislim da se sve djelatnosti mogu organizirati tako da budu epidemiološki prihvatljive
» Kapa dole
» Italijanima je puna kapa Ukrajine
» Suđenje Stanišiću i Simatoviću moglo bi potvrditi ulogu Srbije u ratovima u Hrvatskoj i BiH
Page 1 of 2