Pitanje za sve
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pitanje za sve
Da li vam je pun više kurac bezbroj besmislenih antetovih topica koje svakodnevno otvara?
Guest- Guest
Re: Pitanje za sve
Princ od Čaira wrote:Da
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Princ od Čaira wrote:FRANK wrote:Princ od Čaira wrote:Da
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Princ od Čaira wrote:antetovih
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ovaj pdf triba jednostavno zgazit ugasit podavit u plinskim komorama. Jer ako jedan pdf nema nikakvo moralno ljudsko i civilizacijsko pravo opstati onda je to ovaj pdfMontero wrote:Ovaj pdf pod hitno treba moderatora ili Isusa
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:Jack Torrance wrote:Princ od Čaira wrote:antetovih
Guest- Guest
kic wrote:
hoćemo više poezije
Da.
Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:Jack Torrance wrote:Princ od Čaira wrote:antetovih
Guest- Guest
Koji san sad flashback ima...
Cili party iz ranih 2000.-ih mi se odvrtija isprid očiju nakon šta san slučajno naletija na ovu stvarcinu...
<3
Cili party iz ranih 2000.-ih mi se odvrtija isprid očiju nakon šta san slučajno naletija na ovu stvarcinu...
<3
Guest- Guest
najjakije mi je tofridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:Jack Torrance wrote:Princ od Čaira wrote:antetovih
Dekliniranje u Bracalinom <3Noor wrote:najjakije mi je tofridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:Jack Torrance wrote:Princ od Čaira wrote:antetovih
:D
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Dekliniranje u Bracalinom <3Noor wrote:najjakije mi je tofridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:Jack Torrance wrote:Princ od Čaira wrote:antetovih
:D
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» pitanje za kic-a
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» pitanje za 1M €
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» pitanje za kic-a
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» pitanje za 1M €
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2