pitanje za 1M €
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
pitanje za 1M €
što je ovu ljepoticu:
privuklo k ovome :
privuklo k ovome :
Re: pitanje za 1M €
što misliš kako su njeni roditelji reagirali kada im je na upoznavanje dovela crnčugu s ovakvom frizurom? hahahah
muckodjubre wrote:što je ovu ljepoticu:
privuklo k ovome :
Možda 30-ak centimetara ?
Zeko-
2015-08-26
taj mladi čovjek odaje dojam načitanog i uljudnog gospodina. mislim da se ona zaljubila u njegov plemeniti karakter i profinjeni šarm. želim im svu sreću i blagostanje u budućnosti tj. dok ne ostane bez para ili je u bezumnom naletu agresive svojstvene tamnoputim poluživotinjama bezrazložno ne zadavi
bafalo wrote:taj mladi čovjek odaje dojam načitanog i uljudnog gospodina. mislim da se ona zaljubila u njegov plemeniti karakter i profinjeni šarm. želim im svu sreću i blagostanje u budućnosti tj. dok ne ostane bez para ili je u bezumnom naletu agresive svojstvene tamnoputim poluživotinjama bezrazložno ne zadavi
Da meni nedaj Bože jednog dana kćer dovede takvog majmuna doma, garantiram da taj nikad nebi sjeo sa mnom za stol.muckodjubre wrote:što misliš kako su njeni roditelji reagirali kada im je na upoznavanje dovela crnčugu s ovakvom frizurom? hahahah
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Da meni nedaj Bože jednog dana kćer dovede takvog majmuna doma, garantiram da taj nikad nebi sjeo sa mnom za stol.muckodjubre wrote:što misliš kako su njeni roditelji reagirali kada im je na upoznavanje dovela crnčugu s ovakvom frizurom? hahahah
A šta je privuklo? Sigurno ne njegova ljepota i pamet. Ne kužim ja te sponzoruše. Meni je ružna žena u BMW-u i dalje ružna žena
debeli frajer u corsi je svinja debela,a debeli frajer u ferariju je mali medo...to ti je logika
brata mog rasistickoga hahahhaahahahhamuckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Da meni nedaj Bože jednog dana kćer dovede takvog majmuna doma, garantiram da taj nikad nebi sjeo sa mnom za stol.muckodjubre wrote:što misliš kako su njeni roditelji reagirali kada im je na upoznavanje dovela crnčugu s ovakvom frizurom? hahahah
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
crnci su stoka koja treba bit u lancima naime i za vrijeme reicha to su proglaseni za neljude i ja kao sljedbenik VODJE isto smatram
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
bafalo wrote:taj mladi čovjek odaje dojam načitanog i uljudnog gospodina. mislim da se ona zaljubila u njegov plemeniti karakter i profinjeni šarm. želim im svu sreću i blagostanje u budućnosti tj. dok ne ostane bez para ili je u bezumnom naletu agresive svojstvene tamnoputim poluživotinjama bezrazložno ne zadavi
darth_vader-
2014-04-17
[size=41]Bilo bi fora da se zove sanja, pa bi bila sanja sagna[/size]
nowitzki-
2014-04-27
Ovaj demo ko da se jucer rodio
nowitzki-
2014-04-27
može i gore. zamisli da ti ga sin dovedemuckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Da meni nedaj Bože jednog dana kćer dovede takvog majmuna doma, garantiram da taj nikad nebi sjeo sa mnom za stol.muckodjubre wrote:što misliš kako su njeni roditelji reagirali kada im je na upoznavanje dovela crnčugu s ovakvom frizurom? hahahah
bafalo wrote:muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:može i gore. zamisli da ti ga sin dovede
Onda bi vježbao bacanje noževa na obojici.bafalo wrote:može i gore. zamisli da ti ga sin dovedemuckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Da meni nedaj Bože jednog dana kćer dovede takvog majmuna doma, garantiram da taj nikad nebi sjeo sa mnom za stol.muckodjubre wrote:što misliš kako su njeni roditelji reagirali kada im je na upoznavanje dovela crnčugu s ovakvom frizurom? hahahah
Guest- Guest
iz automata pokosit da mi nesluzi na sramotu.zamisli ja deklarirani nacist ono da mi zet bude camuga no fucking wayTommy Ramone wrote:Onda bi vježbao bacanje noževa na obojici.bafalo wrote:može i gore. zamisli da ti ga sin dovedemuckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Da meni nedaj Bože jednog dana kćer dovede takvog majmuna doma, garantiram da taj nikad nebi sjeo sa mnom za stol.muckodjubre wrote:što misliš kako su njeni roditelji reagirali kada im je na upoznavanje dovela crnčugu s ovakvom frizurom? hahahah
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» pitanje za kic-a
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» pitanje za sve
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» pitanje za kic-a
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» pitanje za sve
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2