Socijalni radnici traže zatvor za Jelenu Veljaču i Natašu Janjić
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Socijalni radnici traže zatvor za Jelenu Veljaču i Natašu Janjić
dijagram wrote:Sacuvaj me boze socijalnih radnika, a pogotovo veljace i slicnih glupaca.
problemi na ljevici
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nisu, kod njih to nema veze.prckov wrote:dijagram wrote:Sacuvaj me boze socijalnih radnika, a pogotovo veljace i slicnih glupaca.
problemi na ljevici
Zoka se ispisa po puhovskom, mediji ignoriraju, on nastavi trolati o ustasluku u HR, ustaskoj kuni, pozdravu zds i opet ga posvuda
Kao da se nista dogodilo nije.
Ispisa se po pupovcu, nista. Ista stvar, ovaj opet kmeci, place, ugrozeni srblji, jna ,cetnici,spc.
Nikom nista.
Sutra ce svi slozno na izborima za svoje kandidate.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Nisu, kod njih to nema veze.prckov wrote:dijagram wrote:Sacuvaj me boze socijalnih radnika, a pogotovo veljace i slicnih glupaca.
problemi na ljevici
Zoka se ispisa po puhovskom, mediji ignoriraju, on nastavi trolati o ustasluku u HR, ustaskoj kuni, pozdravu zds i opet ga posvuda
Ispisa se po pupovcu, nista. Ista stvar, ovaj opet kmeci, place, ugrozeni srblji, jna ,cetnici,spc.
Nikom nista.
naravno da ce mediji sutit
vi nemate medije nego aktiviste i placenike
al ostane bol u dusi onih koje je prozvo
2014-04-19
kaya wrote:Mislim da bi trebao netko od socijalnih radnika ipak u zatvor. A ne ove dvije..
Vratile dijete roditeljima da isti dobiju neku pinku na njegov račun a ovi ga ubili.
A dijete bilo sigurno kod udomitelja.
zakon ih na to obavezuje, ne možeš ih trpat u zatvor jer rade po zakonu.
Hektorović wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ovo-su-poruke-zbog-kojih-socijalni-radnici-traze-zatvor-za-jelenu-veljacu-i-natasu-janjic-15065061
Puna podrška protiv ovih histeričnih oportunističkih ljigavki.
business as usual in croatia swamp.
Guest- Guest
pa po tome smo amerikaprckov wrote:dijagram wrote:Nisu, kod njih to nema veze.prckov wrote:dijagram wrote:Sacuvaj me boze socijalnih radnika, a pogotovo veljace i slicnih glupaca.
problemi na ljevici
Nikom nista.
a bol u dusi, to svakako
kao desnicar i vjernik suosjecam s njima i molim se za njihovo zdravlje:)
dijagram-
2015-08-09
Sto nedodju rodijace u nas kraj da si bidija sto je ispod crvenog jezera u subotu na SVETI DAN 10.TRAVNJA
VATROM lijepo oblikovano najdraze sveto 26.slovo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zakon je vratiokaya wrote:Mislim da bi trebao netko od socijalnih radnika ipak u zatvoru. A ne ove dvije ..
Vratile dijete roditeljima da isti dobiju neku pinku na njegov račun a ovi ga ubili.
Dijete je bilo sigurno kod udomitelja.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ne baš. Oni trebaju ocijeniti što je sigurnije i bolje za dijete, koja sredina. U onom slučaju ništa nije bilo na strani roditelja. Već su je jednom dali, u međuvremenu napravili dvoje djece, i munjenom je jasno da je zbog doplataka, bez stalnog posla plus prijave bake da mala nazaduje i ima modrice koje su prošle bez reakcije. To je bio spoj za katastrofu. Trebali su oduzeti svu dijecu a ne vratiti jedno i oduzeti im skrbništvo.marcellus wrote:kaya wrote:Mislim da bi trebao netko od socijalnih radnika ipak u zatvor. A ne ove dvije..
Last edited by kaya on Tue 13 Apr - 16:50; edited 1 time in total
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dijagram wrote:pa po tome smo amerikaprckov wrote:dijagram wrote:Nisu, kod njih to nema veze.prckov wrote:dijagram wrote:Sacuvaj me boze socijalnih radnika, a pogotovo veljace i slicnih glupaca.
problemi na ljevici
Nikom nista.
a bol u dusi, to svakako
i ja susosjecam
evo cak cu izmolit tri zdravo tito ljubicice bijela za njihovu dusu
a nas teolog debo nek ih posprica petokrakama
2014-04-19
Nisam ni sumnjao rodeFRANK wrote:Sto nedodju rodijace u nas kraj da si bidija sto je ispod crvenog jezera u subotu na SVETI DAN 10.TRAVNJA
dijagram-
2015-08-09
ako se vec sprica, debo bi volio jos ponesto:)prckov wrote:dijagram wrote:pa po tome smo amerikaprckov wrote:dijagram wrote:Nisu, kod njih to nema veze.prckov wrote:dijagram wrote:Sacuvaj me boze socijalnih radnika, a pogotovo veljace i slicnih glupaca.
problemi na ljevici
Nikom nista.
a bol u dusi, to svakako
i ja susosjecam
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ako se vec sprica, debo bi volio jos ponesto:)prckov wrote:dijagram wrote:pa po tome smo amerikaprckov wrote:dijagram wrote:Nisu, kod njih to nema veze.prckov wrote:dijagram wrote:Sacuvaj me boze socijalnih radnika, a pogotovo veljace i slicnih glupaca.
problemi na ljevici
Nikom nista.
a bol u dusi, to svakako
i ja susosjecam
htio sam rec poskropi
al sam se tek sad sjetio tog izraza
uglavnom sto se mene tice mogu se i prskat
ja sam tolerantan
2014-04-19
Nakon crnih 800 godina uskrsla je nasa domovina.dijagram wrote:Nisam ni sumnjao rodeFRANK wrote:Sto nedodju rodijace u nas kraj da si bidija sto je ispod crvenog jezera u subotu na SVETI DAN 10.TRAVNJA
Viknu tada Kvaternik narodu hrvati su postigli slobodu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ni jedan socijalni radnik ne može predvidjeti da bi roditelji zatukli vlastito dijete do smrti...marcellus wrote:kaya wrote:Mislim da bi trebao netko od socijalnih radnika ipak u zatvor. A ne ove dvije..
Doduše, radi se o ciganima...
Uglavnom, socijalni radnici nisu počinili ubojstvo, već roditelji...
Ovi što upiru u sustav umjesto u počinitelje promašili su ceo fudbal...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Tocnije , po svim informacijama ubojstvo je pocinila majka djeteta.T. wrote:Ni jedan socijalni radnik ne može predvidjeti da bi roditelji zatukli vlastito dijete do smrti...marcellus wrote:kaya wrote:Mislim da bi trebao netko od socijalnih radnika ipak u zatvor. A ne ove dvije..
Doduše, radi se o ciganima...
Uglavnom, socijalni radnici nisu počinili ubojstvo, već roditelji...
Ovi što upiru u sustav umjesto u počinitelje promašili su ceo fudbal...
dijagram-
2015-08-09
kaya wrote:Pa ne baš. Oni trebaju ocijeniti što je sigurnije i bolje za dijete, koja sredina. U onom slučaju ništa nije bilo na strani roditelja. Već su je jednom dali, u međuvremenu napravili dvoje djece, i munjenom je jasno da je zbog doplataka, bez stalnog posla plus prijave bake da mala nazaduje i ima modrice koje su prošle bez reakcije. To je bio spoj za katastrofu. Trebali su oduzeti svu dijecu a ne vratiti jedno i oduzeti im skrbništvo.marcellus wrote:kaya wrote:Mislim da bi trebao netko od socijalnih radnika ipak u zatvor. A ne ove dvije..
zapravo ne baš, zakon izrazito prioritizira roditelje u odnosu na udomitelje
Naravno da može. Ako je već oduzimano iz nekih razloga ili dano od roditelja tu već postoji ozbiljna sumnja . Da ne kažem kada se slože ostale kockice. Sva takva ubojstva i svi takvi roditelji su već bili pod nadzorom prije tragedije. I ona koja je ugušila sina, i onaj koji je bacao djecu kroz balkon. Sve je to bilo u sustavu i nadzoru ali su im vraćeni..T. wrote:Ni jedan socijalni radnik ne može predvidjeti da bi roditelji zatukli vlastito dijete do smrti...marcellus wrote:kaya wrote:Mislim da bi trebao netko od socijalnih radnika ipak u zatvor. A ne ove dvije..
...
2015-08-15
Pa ne. On kaže u kojim slučajevima možeš oduzeti roditeljima skrb, to su svi ovi slučajevi. Ali taj postupak provodi centar i daje mišljenje. Al loše im mišljenje nešto u zadnje vrijeme..marcellus wrote:
zapravo ne baš, zakon izrazito prioritizira roditelje u odnosu na udomitelje
2015-08-15
Roditeljsku skrb moguće je oduzeti roditelju koji zlorabi ili grubo zanemaruje roditeljska prava i dužnosti.
Grubo zanemarivanje roditeljskih prava i dužnosti podrazumijeva napuštanje djeteta, nepridržavanje mjera koje je roditelju odredilo nadležno tijelo radi zaštite prava i dobrobiti djeteta, zanemarivanje od strane roditelja osnovnih životnih potreba djeteta s kojim živi, neosiguravanje u roku od godinu dana uvjete za život djetetu s kojim mu je odlukom nadležnog tijela oduzeto pravo na zajednički život, te ako ne skrbi o djetetu s kojim ne živi dulje od 3 mjeseca (ne plaća alimentaciju, odnosno ne doprinosi za potrebe djeteta, ne održava susrete se djetetom).
Treba spomenuti da je relevantna okolnost u ovim slučajevima intenzitet - dakle koliko dugo roditelj ne skrbi za osnovne potrebe djeteta, odnosno koliko dugo ne ostvaruje kontakt s njim (ovo sud procjenjuje prema svom uvjerenju, u skladu sa slobodnom ocjenom dokaza).
[size=37]Zloporaba i zanemarivanje roditeljskih prava i dužnosti[/size]
Smatra se da roditelj zlorabi svoja roditeljska prava i dužnosti ako počini kazneno djelo prema djetetu (vrši nasilje, psihičko ili fizičko nad djetetom, spolno ga iskorištava), ako ga tjera na pretjerani rad, omogućuje mu dostupnost alkohola, droge ili drugih opojnih sredstava, kada navodi dijete na društveno neprihvatljivo ponašanje ili na drugi način grubo krši djetetova prava.Grubo zanemarivanje roditeljskih prava i dužnosti podrazumijeva napuštanje djeteta, nepridržavanje mjera koje je roditelju odredilo nadležno tijelo radi zaštite prava i dobrobiti djeteta, zanemarivanje od strane roditelja osnovnih životnih potreba djeteta s kojim živi, neosiguravanje u roku od godinu dana uvjete za život djetetu s kojim mu je odlukom nadležnog tijela oduzeto pravo na zajednički život, te ako ne skrbi o djetetu s kojim ne živi dulje od 3 mjeseca (ne plaća alimentaciju, odnosno ne doprinosi za potrebe djeteta, ne održava susrete se djetetom).
Treba spomenuti da je relevantna okolnost u ovim slučajevima intenzitet - dakle koliko dugo roditelj ne skrbi za osnovne potrebe djeteta, odnosno koliko dugo ne ostvaruje kontakt s njim (ovo sud procjenjuje prema svom uvjerenju, u skladu sa slobodnom ocjenom dokaza).
2015-08-15
kvaka je da nitko u obitelji prije toga nije počinio kazneno djelo prema djetetu
bilo je nasilja ali samo između roditelja
bilo je nasilja ali samo između roditelja
Similar topics
» Jelenu Veljaču razljutio komentar jednog Srbina koji joj je kćer 'krstio' u Srpkinju
» Radnici poznatih pivovara u Njemačkoj štrajkaju, traže veće plaće
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Radnici poznatih pivovara u Njemačkoj štrajkaju, traže veće plaće
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
Page 2 of 4