Erdogan : Krim nije Rusija nego Krimski kanat
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Erdogan : Krim nije Rusija nego Krimski kanat
Erdogan.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rusi-ne-povlace-vojsku-jedna-iskra-izazvat-ce-pozar-zelite-svoju-oluju-proci-cete-gore-od-gruzije-15064835
Ha ha ha ha
https://www.novosti.rs/planeta/svet/986198/stigao-odgovor-rusije-lavrov-ima-poruku-tursku-zbog-erdoganovih-izjava-donbasu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rusi-ne-povlace-vojsku-jedna-iskra-izazvat-ce-pozar-zelite-svoju-oluju-proci-cete-gore-od-gruzije-15064835
Ha ha ha ha
https://www.novosti.rs/planeta/svet/986198/stigao-odgovor-rusije-lavrov-ima-poruku-tursku-zbog-erdoganovih-izjava-donbasu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Re: Erdogan : Krim nije Rusija nego Krimski kanat
Erdogan je sultan pravi.
Fino proda Ukrajini bespilotne letjelice i fregate.
A šta je to ?
Bespilotne letjelice = nadzor mora
Fregate = bojni brod
Cilj ; Krim
A šta je to ?
Fregate = bojni brod
Cilj ; Krim
2014-04-11
savezništvo Turske i Rusije kontra zapada. Kao Hitlera i StaljinaŠandor Winnetou wrote:erdo i putko brata dva
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Erdo se malo zaigrao i zagrizao previšeRayMabus wrote:Erdogan je sultan pravi.
A šta je to ?
Fregate = bojni brod
Cilj ; Krim
Njemu je Krim bio obećan kad se spremao Majdan ... ali Putin je sve zajebo
Ameri bi dobili baze u Sevastopolju, Turci vojnu upravu nad Krimom tobože radi zaštite Tatara
Slavensko stanovništvo bi bilo istjerano a Ukrajinu niko ništa ne bi ni pitao a Amerika bi osiguravala da Kijev šuti. Krim bi bio formalno Ukrajinski ali bi njime vladali Osmanlije
Tatari su u vrijeme Majdana trebali odigrati ključnu ulogu i krenuli su sa planiranim stvaranjem nereda koji su trebali dovesti Amerikance i Turke ... crnomorska flota bi bila blokirana a nova vlada bi zahtijevala njeno povlačenje i računalo se da će Rusi podviti rep
Ali lokalni Rusi su reagirali žestoko spremni na krv i Tatari su podvili rep. Onda su izašli Mali Zeleni i ostalo je povijest.
TAko da je rusko uzimanje Krima spasonosno jer bi Krim inače preuzeli Turci uz američku asistenciju.
Onda je Erdo popizdio na Amerikance jer se plan izjalovio a Ameri nisu smjeli ništa da urade
I sad može samo nemoćno da serenda o Krimskom Kanatu
Po Ciparskom scenariju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Rusija nema saveznika u Crnom moru.
Gruzija : napali je i raskomadali da ne uđe u Nato
Bugarska i Rumunjska članice NATO-a
Ukrajina : napali je i raskomadali da ne uđe u NATO i još im prijete općim napadom ako idu u svojoj državi uvodit red
Turska : podržava Ukrajinu oko Krima jer će tako posredno i minareti opet zasjati na Krimu i uklonit će se ruska opasnost nad glavom.
Sami su.
Bugarska i Rumunjska članice NATO-a
Ukrajina : napali je i raskomadali da ne uđe u NATO i još im prijete općim napadom ako idu u svojoj državi uvodit red
Turska : podržava Ukrajinu oko Krima jer će tako posredno i minareti opet zasjati na Krimu i uklonit će se ruska opasnost nad glavom.
Sami su.
2014-04-11
onda je hitler utjerao kur*inu rusima a sada im erdo trpa čim uhvati priliku.AssadNaPodmornici wrote:savezništvo Turske i Rusije kontra zapada. Kao Hitlera i StaljinaŠandor Winnetou wrote:erdo i putko brata dva
Ono tko s turcima tikve sadi...
Točno. To ti se inače kaže : kusaj koko šta si pozobala.Šandor Winnetou wrote:onda je hitler utjerao kur*inu rusima a sada im erdo trpa čim uhvati priliku.AssadNaPodmornici wrote:savezništvo Turske i Rusije kontra zapada. Kao Hitlera i StaljinaŠandor Winnetou wrote:erdo i putko brata dva
2014-04-11
MA lako će oni za Turke kad se radi o Krimu i Ukrajini... tu Turci mogu samo da laprdajuRayMabus wrote:Točno. To ti se inače kaže : kusaj koko šta si pozobala.Šandor Winnetou wrote:onda je hitler utjerao kur*inu rusima a sada im erdo trpa čim uhvati priliku.AssadNaPodmornici wrote:savezništvo Turske i Rusije kontra zapada. Kao Hitlera i StaljinaŠandor Winnetou wrote:erdo i putko brata dva
Turci su im problem u Siriji
2015-09-24
Sami su ... e jaka stvar.RayMabus wrote:Rusija nema saveznika u Crnom moru.
Sami su.
Da, Turci su planirali uzeti Krim pod svoje ali ništa od toga i zato su bijesni
Rusi su spasili Krim i spasili stvar
Jer od propale Ukrajine je Krim bilo lako uzeti pogotovo što bi i Amerika stajala iza toga ali od Rusije ... nema šanse
Rusi su spasili Krim da ne postane turska i muslimanska zemlja ... a Turci ga nikada prežalili nisu i uvijek su imali pretenzuje
E ali Rusi su tu uskočili ... hvala im na tome
2015-09-24
Jer inače šta Erdogana zaboli je li Krim u Rusiji ili Ukrajini ... svakako tu Krim nije njegov
Realno ga ne bi trebalo biti briga ... i zašto je on toliko fanatično za ukrajinski Krim
Erdo možda poštuje međunarodno pravo ... da se dobro nasmijem
Zna se zašto on pizdi radi svega toga... jer misli da mu je Krim bio nadohvat ruke ali ga Rusi zajebali
I Krimski Tatari pizde, nadali se pod tursku vlast kao nekada davno ... ali ćorak ništa od toga
A odakle ja to sve znam ... e pa nije bitno ali znam ... znam iz vrlo pouzdanih izvora
Realno ga ne bi trebalo biti briga ... i zašto je on toliko fanatično za ukrajinski Krim
Zna se zašto on pizdi radi svega toga... jer misli da mu je Krim bio nadohvat ruke ali ga Rusi zajebali
I Krimski Tatari pizde, nadali se pod tursku vlast kao nekada davno ... ali ćorak ništa od toga
A odakle ja to sve znam ... e pa nije bitno ali znam ... znam iz vrlo pouzdanih izvora
2015-09-24
Rusija nema saveznike u Crnom moru.
Zbog svog imperijalizma oni na svojim granicama imaju samo neprijatelje ili vazale.
S tim da je upitno koliko su im i ti vazali odani.
Zbog svog imperijalizma oni na svojim granicama imaju samo neprijatelje ili vazale.
2014-04-11
Nisu oni Gruziju napali nego je ona napraviola sranje i sad ždere posljedice toga.RayMabus wrote:
I njih su Amerikanci nagovorili pa ih ostavili na cjedilu
Rusi im jesu uzeli Abhaziju i Osetiju I NEKA SU
Niko nije dužan da trpi gruzijske šovinističke hirove.
A nije to ništa kako će ih tek Turska iskomadati.
2015-09-24
ma reci putko ti prdom javio dok si mu boravio u stražnjici, šta se bre stidiš a tako si moćan i duboko u hijerarhiji :))))Ringo10 wrote:Jer inače šta Erdogana zaboli je li Krim u Rusiji ili Ukrajini ... svakako tu Krim nije njegov
Boli ih kitomir za vazale. Eto Ameri imaju vazale i ako krene rat ko će to ratovat za njihRayMabus wrote:Rusija nema saveznike u Crnom moru.
Da neće vazali Hrvati ako ih pošalju na Istočni front.
Jer lijepo je ići na Baltik lokati po birtijama i jebavati Baltičke kurve i biti lijepo plaćen
Ali ako krene da bije Buratino po njima e onda će se zapitati vrijedi li ratovati za američke interese
2015-09-24
RayMabus wrote:Erdogan.
Ha ha ha ha
6-7 milijuna Rusa godišnje ljetujeu Turskoj
Ove godine sve izgleda kako neće
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hehehe lijepo su Tatarčine krenule praviti frku ... ali izašli Rusi i Tatari podvili rep
https://www.youtube.com/watch?v=RPSWnf460u0
https://www.youtube.com/watch?v=RPSWnf460u0
2015-09-24
MA jebala ih TurskaHektorović wrote:RayMabus wrote:Erdogan.
Ha ha ha ha
6-7 milijuna Rusa godišnje ljetujeu Turskoj
Ove godine sve izgleda kako neće
Pored onoliko ljepote u samoj Rusiji
2015-09-24
Znaš šta mi se ponekad čini kod tebe ? Da si slabo informiran.Ringo10 wrote:Boli ih kitomir za vazale. Eto Ameri imaju vazale i ako krene rat ko će to ratovat za njihRayMabus wrote:Rusija nema saveznike u Crnom moru.
Jer lijepo je ići na Baltik lokati po birtijama i jebavati Baltičke kurve i biti lijepo plaćen
Ali ako krene da bije Buratino po njima e onda će se zapitati vrijedi li ratovati za američke interese
Ja imam rođaka koji je već 30 godina u Franfurktu na Majni. Inžinjer je građevine i radio je na izgradnji centralne evropske banke u Franfurtu na Majni.
Nekako mislim da će ti Hrvati prije odazvat na napad na Rusiju ako ih pokrene Njemačka nego tamo neka Amerika.
Eurozona.
2014-04-11
MA ko će ić ratovat na Rusiju budalo jednaRayMabus wrote:Znaš šta mi se ponekad čini kod tebe ? Da si slabo informiran.Ringo10 wrote:Boli ih kitomir za vazale. Eto Ameri imaju vazale i ako krene rat ko će to ratovat za njihRayMabus wrote:Rusija nema saveznike u Crnom moru.
Ja imam rođaka koji je već 30 godina u Franfurktu na Majni. Inžinjer je građevine i radio je na izgradnji centralne evropske banke u Franfurtu na Majni.
Nekako mislim da će ti Hrvati prije odazvat na napad na Rusiju ako ih pokrene Njemačka nego tamo neka Amerika.
Eurozona.
Koje gluposti lupaš za ne vjerovati
A ja bih baš volio da krene NATO na Rusiju
Eh kako bi dobili po guzici
2015-09-24
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Erdogan se okrenuo od Rusije: Turska nikada neće priznati Krim
» Ovo će naljutiti Putina: Erdogan kazao da se Krim treba vratiti Ukrajini
» Trump - Krim je Ukrainski , Rusija bi ga trebala vratili
» WASHINGTON POST: Rusija ulazi u Srpsku kao na Krim