Dana Budisavljevic pokopala 'antifasiste',petu kolonu a i Irineja i SPC:'Stepinac je spasio pet tisuca srpske djece.Hrvati nisu fasisti'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Dana Budisavljevic pokopala 'antifasiste',petu kolonu a i Irineja i SPC:'Stepinac je spasio pet tisuca srpske djece.Hrvati nisu fasisti'
https://direktno.hr/domovina/mi-smo-dobri-ljudi-nismo-fasisti-stepinac-dao-spasiti-pet-tisuca-srpske-djece-168372/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dana Budisavljevic pokopala 'antifasiste',petu kolonu a i Irineja i SPC:'Stepinac je spasio pet tisuca srpske djece.Hrvati nisu fasisti'
A imali što novo?vuksadinare wrote:https://direktno.hr/domovina/mi-smo-dobri-ljudi-nismo-fasisti-stepinac-dao-spasiti-pet-tisuca-srpske-djece-168372/
Ovo je nešto što svi znamo samo neki ignoriraju i prave se grbavi.
Re: Dana Budisavljevic pokopala 'antifasiste',petu kolonu a i Irineja i SPC:'Stepinac je spasio pet tisuca srpske djece.Hrvati nisu fasisti'
A je li ona neki rod Dijani Budisavljevic?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:A je li ona neki rod Dijani Budisavljevic?
"Dana Budisavljević, koja je njena prezimenjakinja ali ne i bliski rod"
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
sad je dobra i lezbijka samo da je nasa
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pun kufer više izjava pojedinih nehrvata i stavljanja važnosti na izrečene nebuloze
2014-04-16
Koji mi? Hrvati? Šta mu ova dođe? Pokatoličena lezbača koja brani Stepinca?vuksadinare wrote:https://direktno.hr/domovina/mi-smo-dobri-ljudi-nismo-fasisti-stepinac-dao-spasiti-pet-tisuca-srpske-djece-168372/
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Trebalo bi te zanimati jeli bl. Alojz Stepinac stvarno pomagao udomiti 5000 srpske djece ili ne, ostalo bi ti trebalo biti nebitno.dzango wrote:Koji mi? Hrvati? Šta mu ova dođe? Pokatoličena lezbača koja brani Stepinca?vuksadinare wrote:https://direktno.hr/domovina/mi-smo-dobri-ljudi-nismo-fasisti-stepinac-dao-spasiti-pet-tisuca-srpske-djece-168372/
Istina o tome vam može biti od pomoći. Bez toga ćete se teško izvuć iz gliba u kojem ste.
pa jebote sad ne valja ni lezbaca ako je na strani istine..i peohrvatski se osjeca.
e peta kolono ne znate ni glumiti
e peta kolono ne znate ni glumiti
2015-09-08
Jebe mi se za Stepinca. Apartčik endehazije. Više me interesuje ovo spinovanje prezimena Dijane Budisavljević, kojim se hoće pokazati kako su i Srbi za Pavelićevog popa.Eroo wrote:Trebalo bi te zanimati jeli bl. Alojz Stepinac stvarno pomagao udomiti 5000 srpske djece ili ne, ostalo bi ti trebalo biti nebitno.dzango wrote:Koji mi? Hrvati? Šta mu ova dođe? Pokatoličena lezbača koja brani Stepinca?vuksadinare wrote:https://direktno.hr/domovina/mi-smo-dobri-ljudi-nismo-fasisti-stepinac-dao-spasiti-pet-tisuca-srpske-djece-168372/
Istina o tome vam može biti od pomoći. Bez toga ćete se teško izvuć iz gliba u kojem ste.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Stepinac je spasio 5000 srpske djece i to stoji. Može se tebi jebat zanjih, ali to vam neće biti od pomoći.dzango wrote:Jebe mi se za Stepinca. Apartčik endehazije. Više me interesuje ovo spinovanje prezimena Dijane Budisavljević, kojim se hoće pokazati kako su i Srbi za Pavelićevog popa.Eroo wrote:Trebalo bi te zanimati jeli bl. Alojz Stepinac stvarno pomagao udomiti 5000 srpske djece ili ne, ostalo bi ti trebalo biti nebitno.dzango wrote:Koji mi? Hrvati? Šta mu ova dođe? Pokatoličena lezbača koja brani Stepinca?vuksadinare wrote:https://direktno.hr/domovina/mi-smo-dobri-ljudi-nismo-fasisti-stepinac-dao-spasiti-pet-tisuca-srpske-djece-168372/
Ovo o Stepincu natezanje istine kako je spasio djecu
nece sakriti cibjenicu da je bio ustaski pop I suradnik
Stepinac nije ni u kom slucaju svetac
Uostalom, i danasnjimpopovi to dokazuju
Svojim ponašanjem i podržavanjem ustasluka
Oni su glavni GENERATOR ustaskog resentimana u RH
nece sakriti cibjenicu da je bio ustaski pop I suradnik
Stepinac nije ni u kom slucaju svetac
Uostalom, i danasnjimpopovi to dokazuju
Svojim ponašanjem i podržavanjem ustasluka
Oni su glavni GENERATOR ustaskog resentimana u RH
Ovog utorka u Crkvi svetog Marka na Gornjem gradu održana je misa zadušnica za 35 ustaških časnika, pišu Novosti. Iako se ta misa, kao ona za Antu Pavelića, prethodnih godina održavala u isusovačkoj Bazilici srca Isusova u Palmotićevoj ulici, ove godine odlučili su ju premjestiti.
“Bolno sjećanje za 35 hrvatskih mučenika, visokih časnika, generala i pukovnika Hrvatske vojske NDH”, kako je najavljeno, održano je u utorak, u 19 sati, na 74. obljetnicu strijeljanja 18 generala koji su šest dana ranije osuđeni na smrt na suđenju u Beogradu. Uhićeni su 7. srpnja 1945. na Bleiburgu otkud su otpremljeni u zatvor na zagrebačkoj Novoj Vesi i kasnije u Beograd. Ostali uhvaćeni osuđeni su na zatvorske kazne.
“Bolno sjećanje za 35 hrvatskih mučenika, visokih časnika, generala i pukovnika Hrvatske vojske NDH”, kako je najavljeno, održano je u utorak, u 19 sati, na 74. obljetnicu strijeljanja 18 generala koji su šest dana ranije osuđeni na smrt na suđenju u Beogradu. Uhićeni su 7. srpnja 1945. na Bleiburgu otkud su otpremljeni u zatvor na zagrebačkoj Novoj Vesi i kasnije u Beograd. Ostali uhvaćeni osuđeni su na zatvorske kazne.
‘Uvjeren sam da je poglavnik Ante Pavelić sada u raju i da zajedno s nevinom dječicom gleda Bogu u lice’, izjavio je fratar Vjekoslav Lasić na jednoj od brojnih misa zadušnica koje je održao za ustaškog poglavnika Antu Pavelića. Misa za tog pokojnika održat će se i danas u Zagrebu.
Drugim riječima, Vjekoslav Lasić je nevinost nacističkog vođe, koji je otvarao koncentracijske logore po Hrvatskoj, usporedio s nevinošću novorođenčadi koja su zbog rođenja Isusa Krista ubijena u Betlehemu po naređenju kralja Heroda, uplašenog zbog najave dolaska “novog kralja Židova”._________________
DUM SPIRO, SPERO
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
ustase i nevina dječica
To samo popu moze pasti na um
To samo popu moze pasti na um
sora jesi ispekla piceka?
2015-09-08
Poznato je da su hrvati uvijek pomagali srbima, osobito u ww2, tako što su ih skrivali od režima. Neke su tako dobro sakrili da ih ni dan danas nisu pronašli
na sto konkretno mislis sa ovim upisom?mutava baštarda wrote:Poznato je da su hrvati uvijek pomagali srbima, osobito u ww2, tako što su ih skrivali od režima. Neke su tako dobro sakrili da ih ni dan danas nisu pronašli
2015-09-08
Ustvari radilo se o 10,000 djece, od kojih je 5,000 bilo bolesne.
Sve skupa me užasava i moj mozak jednostavno ne može normalno obraditi...
no, svaka čast Crkvi, bl. Stepincu i dobrim ljudima.
Frapira me činjenica da se nakon rata ustavilo eventualno spajanje djece s rodbinom....
To bi nam mogla objasnit Sora.
Sve skupa me užasava i moj mozak jednostavno ne može normalno obraditi...
no, svaka čast Crkvi, bl. Stepincu i dobrim ljudima.
Frapira me činjenica da se nakon rata ustavilo eventualno spajanje djece s rodbinom....
To bi nam mogla objasnit Sora.
Last edited by Eroo on 30/9/2019, 14:30; edited 1 time in total
Pomozi sirotu na svoju nevolju
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izetbegović, "da bi branio cijelu BiH od susjeda", prvo će morati da osvoji 75 odsto teritorije koje nastanjuju Srbi i Hrvati i pokori više od pola populacije BiH da bi likvidirao "petu kolonu".
» Beroš napao petu kolonu
» Ukrajnski general : Treba pobiti petu kolonu u Ukrajini a to su Rusi i RPC
» Povjesničarka Esther Gitman : Kardinal Stepinac spasio je brojne Židove za vrijeme NDH
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Beroš napao petu kolonu
» Ukrajnski general : Treba pobiti petu kolonu u Ukrajini a to su Rusi i RPC
» Povjesničarka Esther Gitman : Kardinal Stepinac spasio je brojne Židove za vrijeme NDH
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
Page 1 of 2