Ekipa ali za ozbiljno
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ekipa ali za ozbiljno
EstebanEnrique wrote:mislim da me zena drogira...zapravo sumnjam...radi u apoteci...mozda ubaci nesto u hranu ili pice zbog nasledstva...jedem vanka i otvaram pivu osobno iz opreznosti u zadnje vrime...volim je jos al ispitam slucaj detaljnije pa javim
99% da je istina, a ovih preostalih1% je da vjerojatno pokušava napraviti preko nekog drugog... Jednostavno prije ili kasnije im u glavu šuknu neke pizdarije...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:EstebanEnrique wrote:mislim da me zena drogira...zapravo sumnjam...radi u apoteci...mozda ubaci nesto u hranu ili pice zbog nasledstva...jedem vanka i otvaram pivu osobno iz opreznosti u zadnje vrime...volim je jos al ispitam slucaj detaljnije pa javim
darth_vader-
2014-04-17
fridrih-niche wrote:Svaka čast svima, al Esteban je srusija net s ovom objavom...Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:EstebanEnrique wrote:mislim da me zena drogira...zapravo sumnjam...radi u apoteci...mozda ubaci nesto u hranu ili pice zbog nasledstva...jedem vanka i otvaram pivu osobno iz opreznosti u zadnje vrime...volim je jos al ispitam slucaj detaljnije pa javim
:D
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Svaka čast svima, al Esteban je srusija net s ovom objavom...Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:EstebanEnrique wrote:mislim da me zena drogira...zapravo sumnjam...radi u apoteci...mozda ubaci nesto u hranu ili pice zbog nasledstva...jedem vanka i otvaram pivu osobno iz opreznosti u zadnje vrime...volim je jos al ispitam slucaj detaljnije pa javim
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Svaka čast svima, al Esteban je srusija net s ovom objavom...Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:EstebanEnrique wrote:mislim da me zena drogira...zapravo sumnjam...radi u apoteci...mozda ubaci nesto u hranu ili pice zbog nasledstva...jedem vanka i otvaram pivu osobno iz opreznosti u zadnje vrime...volim je jos al ispitam slucaj detaljnije pa javim
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Svaka čast svima, al Esteban je srusija net s ovom objavom...Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:EstebanEnrique wrote:mislim da me zena drogira...zapravo sumnjam...radi u apoteci...mozda ubaci nesto u hranu ili pice zbog nasledstva...jedem vanka i otvaram pivu osobno iz opreznosti u zadnje vrime...volim je jos al ispitam slucaj detaljnije pa javim
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2