Ekipa ali za ozbiljno
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ekipa ali za ozbiljno
Dajte smanjite opijate i narkotike.
Previse je ovo
Previse je ovo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Ekipa ali za ozbiljno
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Dajte smanjite opijate i narkotike.
Previse je ovo
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Dajte smanjite opijate i narkotike.
Previse je ovo
Guest- Guest
mislim da me zena drogira...zapravo sumnjam...radi u apoteci...mozda ubaci nesto u hranu ili pice zbog nasledstva...jedem vanka i otvaram pivu osobno iz opreznosti u zadnje vrime...volim je jos al ispitam slucaj detaljnije pa javim
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:mislim da me zena drogira...zapravo sumnjam...radi u apoteci...mozda ubaci nesto u hranu ili pice zbog nasledstva...jedem vanka i otvaram pivu osobno iz opreznosti u zadnje vrime...volim je jos al ispitam slucaj detaljnije pa javim
Guest- Guest
EstebanEnrique wrote:mislim da me zena drogira...zapravo sumnjam...radi u apoteci...mozda ubaci nesto u hranu ili pice zbog nasledstva...jedem vanka i otvaram pivu osobno iz opreznosti u zadnje vrime...volim je jos al ispitam slucaj detaljnije pa javim
Roland Deschain wrote:EstebanEnrique wrote:mislim da me zena drogira...zapravo sumnjam...radi u apoteci...mozda ubaci nesto u hranu ili pice zbog nasledstva...jedem vanka i otvaram pivu osobno iz opreznosti u zadnje vrime...volim je jos al ispitam slucaj detaljnije pa javim
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Roland Deschain wrote:EstebanEnrique wrote:mislim da me zena drogira...zapravo sumnjam...radi u apoteci...mozda ubaci nesto u hranu ili pice zbog nasledstva...jedem vanka i otvaram pivu osobno iz opreznosti u zadnje vrime...volim je jos al ispitam slucaj detaljnije pa javim
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:EstebanEnrique wrote:mislim da me zena drogira...zapravo sumnjam...radi u apoteci...mozda ubaci nesto u hranu ili pice zbog nasledstva...jedem vanka i otvaram pivu osobno iz opreznosti u zadnje vrime...volim je jos al ispitam slucaj detaljnije pa javim
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Svaka čast svima, al Esteban je srusija net s ovom objavom...Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Roland Deschain wrote:EstebanEnrique wrote:mislim da me zena drogira...zapravo sumnjam...radi u apoteci...mozda ubaci nesto u hranu ili pice zbog nasledstva...jedem vanka i otvaram pivu osobno iz opreznosti u zadnje vrime...volim je jos al ispitam slucaj detaljnije pa javim
:D
Guest- Guest
Nije život jedna žena. Brate izdrži!
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Da ja iti malo posumnjam.u svoju odmah bi joj sline poletile na nos.Jack Torrance wrote:Nije život jedna žena. Brate izdrži!
Ja dok nedodjem u kucu ona nesmi ni sist kamoli jesti.
A ako progovori prije nego ja odobrin odmah joj sammarcina doleti.
2015-09-13
Ma kome ti lažeš?FRANK wrote:Da ja iti malo posumnjam.u svoju odmah bi joj sline poletile na nos.Jack Torrance wrote:Nije život jedna žena. Brate izdrži!
Manji si od makova zrna kraj nje...
Guest- Guest
da zna da on pise na forumu, letilo bi perje :)fridrih-niche wrote:Ma kome ti lažeš?FRANK wrote:Da ja iti malo posumnjam.u svoju odmah bi joj sline poletile na nos.Jack Torrance wrote:Nije život jedna žena. Brate izdrži!
Manji si od makova zrna kraj nje...
fridrih-niche wrote:Ajme bi mu bilo, ajme...
:^O
99% da je istina, a ovih preostalih1% je da vjerojatno pokušava napraviti preko nekog drugog... Jednostavno prije ili kasnije im u glavu šuknu neke pizdarije...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2