Da remiziram...vol II.
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
drži se ti kuruzeepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:kurac stavljam na panj ako nije GMOepikur37 wrote:
pogle mi ovaj luk...stavio sam čipirani sjemenski i ovaj koji nije čipiran
čipiran grabi dvostruko
Pola-pola.
Stavi kurac na panj, nećemo sječivom nego listom :D
Uživao sam jutros radeći u vrtu i zezajući veberčeka.
Evo sam kupio i presadnice...to poslijepodne.
imam i ja rađe u masliniku.
i voćnjaku
made in japan
Ovo bonsai, baš lijepo, tim bih se volio baviti :)
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ima veliki list pa kad izraste to bude još izražajnije.veber wrote:ja ima jasen.
u biti ex.
više nije bonsai
malo je izrastao
ja sam svojoj sestri nešto dao, kod nje ili se osušilo ili izraslo.
grab je odličan za bonsai. ima ga na svakom koraku, a nije no name jer Koreja dugo radi s njim.
Šta se tiče prženja co2 bit će prilike.
što više co2 bolje rastu epijevi kukuruzi.
veber wrote:
drži se ti kuruze
I mjeri mu visinu. S obadvije ruke.
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:
drži se ti kuruze
Ma nije ti ono kukuruz, nego češnjak...
Ništa ne kužiš a petljao bi se u bonzai.
gospodebože
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bio sam na tečaju za bonzai onomad u dvorcu Vituri u Kaštelima, sve sam mislio baviti se tim ali nemam vremena.
Kad ostarim ovako kao vas dvojica, penzija onda :)
2015-08-06
u biti je nekih 50ak cmmutava baštarda wrote:Šta se tiče prženja co2 bit će prilike.
ex ga stavila van pa ko ona kao čuva
posadio sam jelku kod nje. i uredno ju zapišam svaki put kada dođem.
dala mi je kavu, to je isto invazivna biljka pa ako hoćeš dam ti sadnicu.
2014-12-30
nije problem doći do toga. ja sam samo bonsai đir, supruga sve je ostalo i tim ostalim mi krade misto.veber wrote:u biti je nekih 50ak cmmutava baštarda wrote:Šta se tiče prženja co2 bit će prilike.
ex ga stavila van pa ko ona kao čuva
posadio sam jelku kod nje. i uredno ju zapišam svaki put kada dođem.
dala mi je kavu, to je isto invazivna biljka pa ako hoćeš dam ti sadnicu.
tvoja ex. vjerojatno ne zna koliko si pažljiv i redovno joj pognjojiš.
završio sam s predavačem Walterom na večeri, malo ga iznenadilo kaštelansko crno.epikur37 wrote:Bio sam na tečaju za bonzai onomad u dvorcu Vituri u Kaštelima, sve sam mislio baviti se tim ali nemam vremena.
punica mi se izvukla od korone ... nije cijepljena, nije ima fibre...
jel to dobro ili nije?mutava baštarda wrote:punica mi se izvukla od korone ... nije cijepljena, nije ima fibre...
vili40-
2015-08-02
mutava baštarda wrote:punica mi se izvukla od korone ... nije cijepljena, nije ima fibre...
Evo susjed Robi 55 god na nogama prenio, brat mu an Covid odjelu...visoki protoci kisika.
Gazda kafića Jure doma, možda i konobarica...
U glavnom važnod a nas se što više imunizira aktivno ili pasivno po izboru.
2015-08-06
za virus nije bilo dobro, a tko mu je kriv.vili40 wrote:jel to dobro ili nije?mutava baštarda wrote:punica mi se izvukla od korone ... nije cijepljena, nije ima fibre...
mutava baštarda wrote:završio sam s predavačem Walterom na večeri, malo ga iznenadilo kaštelansko crno.epikur37 wrote:Bio sam na tečaju za bonzai onomad u dvorcu Vituri u Kaštelima, sve sam mislio baviti se tim ali nemam vremena.
Ovo je bilo oko 2007. godine, ako je to to...
2015-08-06
i prvi čovik kojeg osbno znam umra je prije dva dana s koronom. danas sazna. blizu 70, alkohol i duvan. da je umra prije 5 godina, prvo šta bi pitali je, jel pukla jetra...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:punica mi se izvukla od korone ... nije cijepljena, nije ima fibre...
Evo susjed Robi 55 god na nogama prenio, brat mu an Covid odjelu...visoki protoci kisika.
mutava baštarda wrote:i prvi čovik kojeg osbno znam umra je prije dva dana s koronom. danas sazna. blizu 70, alkohol i duvan. da je umra prije 5 godina, prvo šta bi pitali je, jel pukla jetra...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:punica mi se izvukla od korone ... nije cijepljena, nije ima fibre...
Kao što rekoh,
tko se ne boji bolesti a zazire više od cjepiva, možda bolje da preboli
a tko se boji bolesti i ne zazire od cjepiva neka sa cijepi..
Ja sam u drugoj skupini, a svatko za sebe odlučuje...ionako ćemo svi ili ogromna većina proći imunizaciju na prvi ili drugi način
2015-08-06
ako je bila izložba stabala ispred u atriju dvorca onda je to bila prva njegova godina u vituriju. odličan majstor, najbolji u zapadnom svijetu, a još bolji je u drštvu.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:završio sam s predavačem Walterom na večeri, malo ga iznenadilo kaštelansko crno.epikur37 wrote:Bio sam na tečaju za bonzai onomad u dvorcu Vituri u Kaštelima, sve sam mislio baviti se tim ali nemam vremena.
to je to... nema plakanja. ako nećeš cijepivo a uloviš pa završiš u visokoj fibri, jezik za zube, ako treba i naplatiti trošak liječenja.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:i prvi čovik kojeg osbno znam umra je prije dva dana s koronom. danas sazna. blizu 70, alkohol i duvan. da je umra prije 5 godina, prvo šta bi pitali je, jel pukla jetra...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:punica mi se izvukla od korone ... nije cijepljena, nije ima fibre...
Kao što rekoh,
Ja sam u drugoj skupini, a svatko za sebe odlučuje...ionako ćemo svi ili ogromna većina proći imunizaciju na prvi ili drugi način
ali isto tako, skinimo teret s poreznih obveznika s nuspojava za cijepivo koje će se javljati u budućnosti.
mutava baštarda wrote:ako je bila izložba stabala ispred u atriju dvorca onda je to bila prva njegova godina u vituriju. odličan majstor, najbolji u zapadnom svijetu, a još bolji je u drštvu.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:završio sam s predavačem Walterom na večeri, malo ga iznenadilo kaštelansko crno.epikur37 wrote:Bio sam na tečaju za bonzai onomad u dvorcu Vituri u Kaštelima, sve sam mislio baviti se tim ali nemam vremena.
Vjerojatno, ja sam tada živio u Vinkovcima i samo zbog toga sam iz VK u svibnju išao u Kaštela.
Bonzai me zanimao preko neta i to sve, naravno imao sam više vremena za hobije i to. Kad sam vidio da će to biti u Kaštelima, uzeo godišnji i dolje.
Bilo je jako lijepo.
Poslije me posao progutao pa nisam imao vremena razviti hobi, čeka mirnije dane. Sad tučem kuruzu rekao bi veber. Evo krumpiri izlaze drugi put premda ih je studen ubila.
2015-08-06
zar nisi imao neke nasade kukuruza? možda prošle godine,epikur37 wrote:veber wrote:
drži se ti kuruze
Ma nije ti ono kukuruz, nego češnjak...
a možda sam se totalno zajeba?
mutava baštarda wrote:to je to... nema plakanja. ako nećeš cijepivo a uloviš pa završiš u visokoj fibri, jezik za zube, ako treba i naplatiti trošak liječenja.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:i prvi čovik kojeg osbno znam umra je prije dva dana s koronom. danas sazna. blizu 70, alkohol i duvan. da je umra prije 5 godina, prvo šta bi pitali je, jel pukla jetra...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:punica mi se izvukla od korone ... nije cijepljena, nije ima fibre...
Kao što rekoh,
ali isto tako, skinimo teret s poreznih obveznika s nuspojava za cijepivo koje će se javljati u budućnosti.
Slažem se posve, no i u jednom i u drugom slučaju troškove treba pokriti HZZ po postojećem modelu.
Rizik čovjek prihvata i podnosi za svoje zdravlje i život, a liječenje je jednako pokriveno i za jedne i druge.
2015-08-06
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50