ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ostaria Siciliana

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Go down

Ostaria Siciliana  - Page 24 Empty Re: Ostaria Siciliana

Post by Guest 26/5/2021, 21:08

:^0.. tek sam poslije skužila da mi cijela jedna rečenica fali te da bi mogao izvuć takav zaključak.

Ahh..dakle, vizualizacija koja pospoji srce i mozak čuda radi, da ti se vizija prikaže u realnost koju vidiš očima. Evo, ne trebaju ti droze nego malo dobre volje. :)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 28/5/2021, 21:15

AlfaOmega wrote:I ja sam nešt u fazi kad mi se grli i ljubi, pa se pridružujem. 

Za meditaciju otom-potom.  study
:D
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 28/5/2021, 21:17

Violator, javi se kojim slovcem. 

<3

Danas ću ja biti kratka. Nije mi birtijski dan. :)
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2021, 08:11

Fakat...Violator, Gnječ javite se..ako niste u moodu pisanja..možete ostavit samo X  

:)

Ja sam classico, skrivam se malo iza posla i drugih obaveza, al' bitno da priznajem da se skrivam i da je tome kraj...slijedeći tjedan je zdravstveni remont. Ima da sam ko nova.

Danas je službeno retrogradni Merkur na snazi. Što može komunikacijski poć krivo, poć će hahah već sam objesila živce na klin pa me pitaju što sam tako mirna. A jesam, a šta drugo biti kad su svi okolo van sebe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 29/5/2021, 14:10

E viš, ja kad nisam u modu pisanja igram x o game (po naški kružić, križić). 
I vidi fkt, ukucaš u google x o game, dati da igraš sa AI. Vodim ga 3:2.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2021, 07:52

AlfaOmega wrote:E viš, ja kad nisam u modu pisanja igram x o game (po naški kružić, križić). 
I vidi fkt, ukucaš u google x o game, dati da igraš sa AI. Vodim ga 3:2.

:D :D :D
Mene je pobijedio. 
Izašla sam iz moda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2021, 08:01

Prekratak mi je život, pa nastojim bit što kraće melankolična ili raspichkana, iako si dajem pravo u potpunosti osjetiti te emocije. Ako ja plačem, to bude toliko intenzivno da postoji opasnost da namočim pod..kako ga jako volim jer sam ga s ljubavlju i inspiracijom birala za obnovu stana, onda ne riskiram da napravim štetu :D
clean

Ovo mi je super chart, pravo otkriće..

Ostaria Siciliana  - Page 24 82dpu5f6pad51
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 30/5/2021, 21:30

Ostaria Siciliana  - Page 24 C4e17910

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2021, 22:30

AlfaOmega wrote:Ostaria Siciliana  - Page 24 C4e17910

A gle.. :D ..istina je živa, ženski mozaq je složen jer 5 misli zamijeni drugih 5 za 10 sek. Ako muškarac ženi nije u dovoljnom % prisutan u mislima, brzo će uletit neko drugi na teritorij :D Najbolje je napravit stratešku okupaciju, razradit plan i onda je iscrpljivat natenane i povećavati % prisutnosti. Taktički, ništa brzo. Kako smo mi po prirodi nestrpljive, tu gubimo bitku i padamo ko pokošene muve. :^0 I još jedan zakon: da te kolje tupin nožen, nikad ne reć sve. Nikad. Ostavi nešto za sebe, budi misteriozan. Eto.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/6/2021, 07:39

Hej, hej! Prave ste drugarice, hvala vam! :)

Jos ne mogu nista reci jer u ovom tjednu slijedi nastavak pa tek kad to dovrsim, znat cu je li proslo dobro... Ali... barem sam zapocela s rjesavanjem tog nagomilanog, zapetljanog klupka.

Vama zelim svako dobro! Ra vjerojatno rastura na poslu, a Venusin zdravstveni remont proci ce u najboljem redu. :)

Dotad, plavo nebo i zlacana svjetlost neka vam bude suputnik! :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2021, 07:57

Baš mi je drago da si se javila..  :love

Jurim sad, čitamo se..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2021, 07:58

Dobro jutro! :) Kako napreduje ovaj tjedan, Shukrice?

Podosta je zatoplilo pa si jutros gledam kako bih, mozda, narucila jedne od ovih.. :)

https://img.zapatos.hr/images/thumbnails/635/916/detailed/217/Sandale_cu_platforma_Saniza_Negre-2021.jpg

Bila sam malo i po ducanima obuce, trazila upravo ovakve, ali ih nisam pronasla. Mislim, ima ih, varijacija razlicitih, ali i cijene variraju. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 3/6/2021, 08:19

Pa i nije u redu da je neće čak ni tada kad ona neće, jer je prirodno da muškarac ženu hoće i svako njegovo neće nju natjera da se zamisli zašto neće i poželi opet da je on hoće, ali ne u tolikoj mjeri da i ona njega hoće, jer da ona njega stvarno hoće ne bi bilo ovog tko tu koga hoće, koliko i zašto. 

I ja stvarno ne znam što je tu nejasno? :roll
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 3/6/2021, 08:38

violator wrote:Dobro jutro! :) Kako napreduje ovaj tjedan, Shukrice?

Podosta je zatoplilo pa si jutros gledam kako bih, mozda, narucila jedne od ovih.. :)

https://img.zapatos.hr/images/thumbnails/635/916/detailed/217/Sandale_cu_platforma_Saniza_Negre-2021.jpg

Bila sam malo i po ducanima obuce, trazila upravo ovakve, ali ih nisam pronasla. Mislim, ima ih, varijacija razlicitih, ali i cijene variraju. :)
Heejjj Dobro jutro!!! :*

Danas je praznik pa napredujem odlično   :shy

Jučer sam se skuhala vraćajući se doma. Ujutro je još uvijek hladno i mora se obući jaknu, a kasnije zakuha pa vučem jaknu okolo kao debil.
Ajme platformice se vraćaju u modu.  Ostaria Siciliana  - Page 24 1f60d 

Jako ih volim i nosim ih godinama bez obzira što su jedno vrijeme bile aut. 
Te tvoje su za mene vrtoglavo visoke 
ovo je maksimalna peta koju podnosim dulje od par minuta  Ostaria Siciliana  - Page 24 1f648 
Ostaria Siciliana  - Page 24 046a03a860e34f1b9e6c184d2703fffb

Cijene vjerojatno variraju zbog kvalitete tkanine. Zna se razvući pa se sandala ne drži noge i onda ih možeš samo baciti.

P.S. Čim si se odlučila suočiti s problemom već si bila na pola puta.  Najteže iza tebe, sad samo nastavljaš istim putem i sve će biti dobro. <3
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 3/6/2021, 08:57

Venus wrote:
A gle.. :D ..istina je živa, ženski mozaq je složen jer 5 misli zamijeni drugih 5 za 10 sek. Ako muškarac ženi nije u dovoljnom % prisutan u mislima, brzo će uletit neko drugi na teritorij :D Najbolje je napravit stratešku okupaciju, razradit plan i onda je iscrpljivat natenane i povećavati % prisutnosti. Taktički, ništa brzo. Kako smo mi po prirodi nestrpljive, tu gubimo bitku i padamo ko pokošene muve. :^0 I još jedan zakon: da te kolje tupin nožen, nikad ne reć sve. Nikad. Ostavi nešto za sebe, budi misteriozan. Eto.
Ajme, savjetuješ ga kao sina rođenog.  :D

Sinko dragi mislim da Venus nije u pravu i da te krivo savjetuje. (Venus  :P)

Strategija i planiranje su za posao, batali to u ljubavi nego slušaj samo srce i intuiciju. 

Ako se ona stvarno zaljubi u tebe (i ti u nju), nema toga tko će joj uletjeti u misli bez obzira koliko dugo se ne pojaviš. 
E tada te sigurno hoće i neće joj pasti na pamet da te neće čak ni kad ti nju nećeš.  I to jedino vrijedi, bez obzira na ishod. 
Svaki drugi oblik ljubavi u kojoj se taktizira, smišlja, planira i namjerno tajantvenizira je klinac od ovce i zeleno zvonce. 
Takva ljubav mi liči na ono kao kad nekog silom održavaš na životu zahvaljujući medicinskim pomagalima, nadajući se da će jednom trčati maraton. 
Prije ili kasnije se stvari otkriju i svima sve bude jasno, šteta vremena i živaca za šuplju priču. 

Pa ti sad vidi što ćeš  :D
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2021, 13:02

violator wrote:Dobro jutro! :) Kako napreduje ovaj tjedan, Shukrice?

Za ovo boldano bi te sad zagrlila na najjače...Shukra  :love

Fora su sandale i ja inače volim vidjet visoku petu, jako lijepo vizuelno izduži gležanj.
Otvorenih prstiju ne dolaze u obzir?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2021, 13:04

Ra wrote:
Pa i nije u redu da je neće čak ni tada kad ona neće, jer je prirodno da muškarac ženu hoće i svako njegovo neće nju natjera da se zamisli zašto neće i poželi opet da je on hoće, ali ne u tolikoj mjeri da i ona njega hoće, jer da ona njega stvarno hoće ne bi bilo ovog tko tu koga hoće, koliko i zašto. 

I ja stvarno ne znam što je tu nejasno? :roll

Nema nejasnog. Chaser-runner je stara igra, poznata i očekivana, poželjna.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2021, 13:11

Ra wrote:
Venus wrote:

Strategija i planiranje su za posao, batali to u ljubavi nego slušaj samo srce i intuiciju. 

Ako se ona stvarno zaljubi u tebe (i ti u nju), nema toga tko će joj uletjeti u misli bez obzira koliko dugo se ne pojaviš. 
E tada te sigurno hoće i neće joj pasti na pamet da te neće čak ni kad ti nju nećeš.  I to jedino vrijedi, bez obzira na ishod. 
Svaki drugi oblik ljubavi u kojoj se taktizira, smišlja, planira i namjerno tajantvenizira je klinac od ovce i zeleno zvonce. 
Takva ljubav mi liči na ono kao kad nekog silom održavaš na životu zahvaljujući medicinskim pomagalima, nadajući se da će jednom trčati maraton. 
Prije ili kasnije se stvari otkriju i svima sve bude jasno, šteta vremena i živaca za šuplju priču. 

Hahahha...znala sam da ćeš se baš ti očitovat sunny  
Što bi ga ja savjetovala, pobogu...zreo čovjek (pametan, hrabar i zgodan, može birat koga hoće!!!). 
Stroga si ženo, prestroga. Ljudima ponekad treba malo vremena da raščiste svoje emocije i počiste neke svoje emocionalne nepotrebne arhive. Ja sam se npr. iznenadila jako kad mi je osoba koju jako volim rekao da bih se ja prestrašila kad bi mi odmah rekao sve. I tad kad je to rekao sam bila u nevjerici kako on to mene uopće vidi i doživljava jer sam sebe smatrala hrabrom, no ispostavilo se da je bio potpuno u pravu. Vidio je nešto što ja nisam vidjela i naučio me da je polako i taktički najbolje. To je naravno samo moje iskustvo, ne mora nikako rezonirati sa svima koji čitaju.

E i još nešto da dodam vezano uz ovu tvoju rečenicu: "Ako se ona stvarno zaljubi u tebe (i ti u nju), nema toga tko će joj uletjeti u misli bez obzira koliko dugo se ne pojaviš."

Ničiji život ne smije biti "na čekanju" zbog neodlučnosti neke od strana. Za mene muškarac koji nema inicijative nije zainteresiran, i ćao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 3/6/2021, 13:38

Venus wrote:
Ra wrote:
Venus wrote:

Što bi ga ja savjetovala, pobogu...zreo čovjek (pametan, hrabar i zgodan, može birat koga hoće!!!). 
Stroga si ženo, prestroga. Ljudima ponekad treba malo vremena da raščiste svoje emocije i počiste neke svoje emocionalne nepotrebne arhive. Ja sam se npr. iznenadila jako kad mi je osoba koju jako volim rekao da bih se ja prestrašila kad bi mi odmah rekao sve. I tad kad je to rekao sam bila u nevjerici kako on to mene uopće vidi i doživljava jer sam sebe smatrala hrabrom, no ispostavilo se da je bio potpuno u pravu. Vidio je nešto što ja nisam vidjela i naučio me da je polako i taktički najbolje. To je naravno samo moje iskustvo, ne mora nikako rezonirati sa svima koji čitaju.

E i još nešto da dodam vezano uz ovu tvoju rečenicu: "Ako se ona stvarno zaljubi u tebe (i ti u nju), nema toga tko će joj uletjeti u misli bez obzira koliko dugo se ne pojaviš."

Ničiji život ne smije biti "na čekanju" zbog neodlučnosti neke od strana. Za mene muškarac koji nema inicijative nije zainteresiran, i ćao.
:}
Nisam stroga nego mi se ne da zezati s celofanom, uručujem sve bez ambalaže.  

Slažem se u svezi inicijative. Nekad nije zainteresiranost u pitanju, nego strah od odbijanja, ali...  kako poštovati muško koje nema hrabrosti ni snage?  

Istina, ničiji život ne treba biti na čekanju, svatko može krenuti dalje (čak mislim da treba krenuti dalje), ali... ako, tj. kad nekog voliš, ne izbacuje ga se iz misli preko noći, a još manje mijenja nekim drugim. :)

Ono pravilo- klin se klinom izbija- jednostavno ne vrijedi u igri ljubavi. Pomaže kod liječenja ega, ali srcu je ionako svejedno za ego. 
Jednako kao kod svake boljke... kad popiješ analgetik bol nestane, a onda se vrati, jer nisi izliječen. Za to treba vrijeme, a ne surogati.  ;)
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2021, 14:26

Ra wrote:
Venus wrote:

:}
Nisam stroga nego mi se ne da zezati s celofanom, uručujem sve bez ambalaže.  

Slažem se u svezi inicijative. Nekad nije zainteresiranost u pitanju, nego strah od odbijanja, ali...  kako poštovati muško koje nema hrabrosti ni snage?  

Istina, ničiji život ne treba biti na čekanju, svatko može krenuti dalje (čak mislim da treba krenuti dalje), ali... ako, tj. kad nekog voliš, ne izbacuje ga se iz misli preko noći, a još manje mijenja nekim drugim. :)

Ono pravilo- klin se klinom izbija- jednostavno ne vrijedi u igri ljubavi. Pomaže kod liječenja ega, ali srcu je ionako svejedno za ego. 
Jednako kao kod svake boljke... kad popiješ analgetik bol nestane, a onda se vrati, jer nisi izliječen. Za to treba vrijeme, a ne surogati.  ;)

Pa slažem se da celofan nije poželjan, nisam ni ja ljubitelj prešućivanja niti fejkanja. Ja bi nas ljude usporedila sa glavicom luka, imamo slojeve, satkani smo od iskustava, živjeli smo i prije nego se dotična/dotični pojavio u našem životu. Fer je da stupamo u nove veze neopterećeni prošlošću i emocionalno čisti, da ne nosimo svoju staru emocionalnu prtljagu u novu vezu. Ako se još "čistimo"  - e za to treba malo vremena, ne ide to preko noći (možda nekom ide, i tome svaka čast..).
I tu mislim stupa strpljenje na scenu: razumjet ćeš njegov/njezin "proces čišćenja", to je njegova/njezina stvar, i naprosto pričekati. 
Ili možeš odlučiti da nećeš čekati nego ćeš ići dalje sa svojim životom, s time što je kako je. E to se zove izbor (s ovim treba moć živjet ako nam je osoba ostala u srcu). To ne znači da si osobu izbacio iz svog srca, ili da nju/njega ne voliš, nego si dao prednost svom životu jer voliš sebe. Jer je on/ona dao prednost svom čišćenju i rješavanju ostataka svog života. I sve je ok, no drama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 3/6/2021, 14:50

Ajme kako je lijepo proći gradom, a sve terase kafića i restorana su pune. Taj šušur ne vidjeh već dugo. 
Čak mi se i smrad preprženog ulja koji se valja iz tek otvorenih kuhinja učinio primamljiv :D 

U parku obiteljski priručni piknici, ručak na travi, ljudi se voze na biciklima, čuje se glazba iz studentskog doma, već je krenuo party...
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics