Ostaria Siciliana
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Ostaria Siciliana
Venus wrote:violator wrote:
Gnjec, ti si meni slika i prilika one djevojcice s parade. Molim te, stavi je za avatar!
tctctc...
radio sam vam pol sata grimase preko monitora eto. nemogu pokazat ali ovakve otprilike:
Guest- Guest
tražio sam odgovore na pitanja poput: how to kill your doctor in two steps for dummies pa what to do if your doctor behave like or is an asshole? or worse like a croatian psycho fucking bitch? how to poison a doctor? i tako naletim na ovo: rvacke web stranice su nevjerojatna hrpa ničega uostalom ko i zna se.
nazvali-smo-besplatni-broj-s-kutije-cigareta-evo-sto-smo-culi-
na pakiranjima duhanskih proizvoda tiskan i besplatan broj telefona 0800 7999. Odlučili smo nazvati i provjeriti na koji način možemo dobiti pomoć pri odvikavanju od pušenja. "Dobar dan, dobili ste Bijeli telefon..."
Uslijedila je snimljena automatizirana poruka koja pozivatelja vodi kroz izbornik. ...Ako želite razgovarati s agentom, birajte 9.
Upravo taj broj sam odabrala i ja jer sam htjela razgovarati sa stručnom osobom i doznati više informacija. Nakon gotovo devet minuta čekanja, javila se gospođa s druge strane koja me je uputila da sam birala pogrešni broj jer ovaj "kućni" je za otkazivanje narudžbi pregleda u liječničkim ustanovama i sl.
Upućuje me da ponovno nazovem početni broj 0800 7999 i za odvikavanje od pušenja biram broj 2.
Pokušavam iznova. Slušam izbornik i poslušno stišćem broj 2 u očekivanju da će mi se s druge strane javiti još jedan ugodan glas pun podrške i razumijevanja na mom "klimavom startu odvikavanja od pušenja".
Umjesto toga – snimljen glas ženske osobe: Podržavamo vašu odluku da prestanete pušiti!
hahaha...to samo prokletim rvatima može pasti na njihov izopačeni psihopatski um koji im smrdi poput one kante piture. jebote isus šta je do toga došlo da psihopate vladaju. dajte mi kalašnjikov i sto sanduka municije subito.
nazvali-smo-besplatni-broj-s-kutije-cigareta-evo-sto-smo-culi-
na pakiranjima duhanskih proizvoda tiskan i besplatan broj telefona 0800 7999. Odlučili smo nazvati i provjeriti na koji način možemo dobiti pomoć pri odvikavanju od pušenja. "Dobar dan, dobili ste Bijeli telefon..."
Uslijedila je snimljena automatizirana poruka koja pozivatelja vodi kroz izbornik. ...Ako želite razgovarati s agentom, birajte 9.
Upravo taj broj sam odabrala i ja jer sam htjela razgovarati sa stručnom osobom i doznati više informacija. Nakon gotovo devet minuta čekanja, javila se gospođa s druge strane koja me je uputila da sam birala pogrešni broj jer ovaj "kućni" je za otkazivanje narudžbi pregleda u liječničkim ustanovama i sl.
Upućuje me da ponovno nazovem početni broj 0800 7999 i za odvikavanje od pušenja biram broj 2.
Pokušavam iznova. Slušam izbornik i poslušno stišćem broj 2 u očekivanju da će mi se s druge strane javiti još jedan ugodan glas pun podrške i razumijevanja na mom "klimavom startu odvikavanja od pušenja".
Umjesto toga – snimljen glas ženske osobe: Podržavamo vašu odluku da prestanete pušiti!
hahaha...to samo prokletim rvatima može pasti na njihov izopačeni psihopatski um koji im smrdi poput one kante piture. jebote isus šta je do toga došlo da psihopate vladaju. dajte mi kalašnjikov i sto sanduka municije subito.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Venus wrote:violator wrote:
Gnjec, ti si meni slika i prilika one djevojcice s parade. Molim te, stavi je za avatar!
tctctc...
radio sam vam pol sata grimase preko monitora eto. nemogu pokazat ali ovakve otprilike:
Mogao si poslat sliku da vidimo facijalne ekspresije..
Guest- Guest
Jutros sam naletila na ovaj video, vidi ti te okice, rodio se mudar..
Guest- Guest
Otvori.Venus wrote:Ra wrote:Pozdrav skvadro birtijska. :*
Lijepo je opet vidjeti nick Violator <3
Druze Staljin, nista od prvomajskog graha ove godine?
Ako si jela gra' otvorit ću vrata oštarije.
Pa di si ti dosad...
Sto? Trebala sam doci prije?
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
ajme fotke.violator wrote:Ra wrote:Pozdrav skvadro birtijska. :*
Mozemo samo online prditi.
Tipkam s moba i mislim da ce ovo biti dovoljno za ovo javljanje.
Prema tome - >Za grah spremni!
Drugarice Ra , ubrala sam najcrvenije karanfile i isplela vam svima vjencice za glavu! Nema fazola, ali je raspolozenje na nivou! Svi se beskrajno radujemo ovom prazniku i nasoj svijetloj radnickoj buducnosti! Poput ove djevojcice koju su uslikali 1968. tijekom prvomajske parade, negdje u Sovjetskom Savezu...
Drugarice Violator, kad si vec u cvjecarnici uzmi i ljubicice... bijele. Sezona je ljubicica, a i lijepo se uklapaju s crvenim karanfil ima.
2020-06-01
A di su nestali radnici? Otisli u domovinu Italiju, a vas domicilno stanovništvo prepustili na milost i nemilost opakim Slavoncima, Hrvatima i Bosancima?Gnječ wrote:Ra wrote:Pozdrav skvadro birtijska. :*
malo ima radnika u rimskom, talijanskom gradu ostadoše kancelarijski štakori i kancelarijske kurabe, uhljebi koji parazitiraju i hrpa osvajačkih nepovezanih plemena iz mordora slavonije i bosanskog vilajeta. kulturna i civilizacijska katastrofa i šaka u oko svakom normalnom turisti koji se nemože načuditi kako u gradu punom rimskih građevina žive divlje horde iz mordora koje ama nikakve veze sa ovim urbanim gradom nemaju.
povijest se ponavlja. tako je izgledao grad Pola nakon pada rimskog carstva. ološ, kurabe, zločinci, tati i hrpa mentalno poremećenih misionara katolika koji su nam došli prodavat civilizaciju. sva sreća njih su rastjerali komarci i malarija jer ta hrpa ljudskog smeća nije znala čemu služe kanali za odvodnju i razne kloake pa su napravili močvaru. stvar su u svoje ruke preuzeli komarci koji su satrali tu bagru.
treba opet jedno dubinsko čišćenje.
Sram ih bilo.
Prvo izgube rat s drugom Titom, a sad vas i napuste. Stoka zabarska izdajnicka.
2020-06-01
Ra wrote:Otvori.Venus wrote:Ra wrote:Pozdrav skvadro birtijska. :*
Ako si jela gra' otvorit ću vrata oštarije.
Pa di si ti dosad...
Sto? Trebala sam doci prije?
Pa e. Kad god čitaš, logiraj se, ostavi pusu, psovku, nešto..
Guest- Guest
Na vrhu brda, na mom otoku, ispod starih maslina rastu bijele ljubičice.
Kad god idem u proljeće obavezno se popnem do maslinika, pojedem par ljubičica čisto ritualno jer su ljekovite, odnesem bijelo ljubičasti buketić doma, baš im se uvijek razveselim.
Guest- Guest
Ra wrote:A di su nestali radnici? Otisli u domovinu Italiju, a vas domicilno stanovništvo prepustili na milost i nemilost opakim Slavoncima, Hrvatima i Bosancima?Gnječ wrote:Ra wrote:Pozdrav skvadro birtijska. :*
malo ima radnika u rimskom, talijanskom gradu ostadoše kancelarijski štakori i kancelarijske kurabe, uhljebi koji parazitiraju i hrpa osvajačkih nepovezanih plemena iz mordora slavonije i bosanskog vilajeta. kulturna i civilizacijska katastrofa i šaka u oko svakom normalnom turisti koji se nemože načuditi kako u gradu punom rimskih građevina žive divlje horde iz mordora koje ama nikakve veze sa ovim urbanim gradom nemaju.
povijest se ponavlja. tako je izgledao grad Pola nakon pada rimskog carstva. ološ, kurabe, zločinci, tati i hrpa mentalno poremećenih misionara katolika koji su nam došli prodavat civilizaciju. sva sreća njih su rastjerali komarci i malarija jer ta hrpa ljudskog smeća nije znala čemu služe kanali za odvodnju i razne kloake pa su napravili močvaru. stvar su u svoje ruke preuzeli komarci koji su satrali tu bagru.
treba opet jedno dubinsko čišćenje.
Sram ih bilo.
Prvo izgube rat s drugom Titom, a sad vas i napuste. Stoka zabarska izdajnicka.
ti pričaš o 2, svj. ratu? nemaš pojma da je taj odlazak bio prisilan. prisila se radila na više načina. Istra je dio Italije talijanski teritorij koji je okupiran i kome se nije znala sudbina skroz do početka 80-tih godina, zato jugosloveni nisu ništa ulagali u Istru nego samo otimali i krali kao uostalom i ovi današnji turci osmanlije koji sebe zovu hrvati. ali jebote jesi potegla u povijest da bi obranila slavonce, rvate iz NDH i bosanskog vilajeta. a što slavonci uopće taže u Istri pokraj one im bogomdane plodne bogate ravnice??? pa Slavonija je bogatija resursima nego Istra a što ovi iz bosanskog vilajeta traže u Istri?
jel ih netko tjerao?
mi smo ovdje tolerantni prema fureštima ali ja nisam nemam tolerancije niti malo. meni je tolerancija prema prokletim hrvatima i rvatima izbosne niža od nule -100!!! navesti ću samo jedan razlog da ne duljim: ta bagra u 30 godina nije ni hrvatski jezik naučila pričati nego mi ovdje pričaju njihovim šatro dijalektima koji veze s vezom nemaju. ito ne samo naulici nego i uslužbenim instituc'jama đe su se ugnjezdili. čak sretnem i ustaške drotove u usraškoj policijskoj nošnji i oni meni špehenzi na slavonski ili ercegovnjarski ili đezbarski. ma jebem im milu rvacku smrdljivu majku ioca turčina iz osmanlijskog vilayeta.
bljuuuuuv
Guest- Guest
...i da nastavim, ima ovdje u Istri dosta ljudi koji su došli izdaleka sa drugih kontinenta: tajlanđanke, filipinci, kinezi, japanci, vjetnamci, afrikanci iz raznih afričkih zemalja itd i ja ih slušam kako pričaju oni se trude na sve moguće načine pričati hrvatskim jezikom neki čak pričaju hrvatski bolje nego ja. ali ne ova rvacka bagra koja je samo skočila preko plota nama pobstiti travu i posrat se na pločnik. čak su si sa svojim plemenom koje je okupiralo zagreb namjestili sve poslove u državnim službama. sada oni vladaju!
uzmite si rvate vratite nam ako nećete talijane barem nam srbe vratite ipak su bili civiliziraniji, kulturniji i pošteniji od ovih današnjih turaka osmanlija takozvanih rvata. taj ljudski ološ samo gleda i razmišlja đe će nešto ukrast, zajebat, kokošarit.
uzmite si rvate vratite nam ako nećete talijane barem nam srbe vratite ipak su bili civiliziraniji, kulturniji i pošteniji od ovih današnjih turaka osmanlija takozvanih rvata. taj ljudski ološ samo gleda i razmišlja đe će nešto ukrast, zajebat, kokošarit.
Guest- Guest
evo očemu ja pričam o kakvoj hrpi psihopata mentalno poremećenih lopina ja pričam.
ovo ispo je kopi pašta nije fikcija nego jebena stvarnost u rvacko-bosanskom vilayetu mordoru kodnog naziva RH
.......
HDZ-ov župan (scenarist i režiser op.a dodo ja gnječ) Boban ministrici turizma Brnjac se hvalio da je on inscenirao požar koji je otjerao holivudske filmaše:
"Bio je sklopljen neki ugovor sa strane Ministarstva da će neka američka koprodukcija snimati ovdje film... Oni su to sve stavili, ja sam bio tada gradonačelnik... To je bilo negdi 2007. ili 2008. jel tako?" priupitao je župan jednu od svojih suradnica te je nastavio dalje:
"Narod se diga na noge jer je vidija scenarij filma, a to je bija film Omen 666, Demien, sotona mala i tako dalje, i tako dalje... Da najgore bude, treba je iz Dujmova groba onaj mali izać s crnon rukom, mali đava. I mi to čujemo, i ja govorin Biškupiću, a on onakav je, je li, veli šta ti je, triba para, šta Bobane zafrkaješ, triba para... Oni su to plaćali u suvom zlatu, Amerikanci... Međutin, nismo se mogli nikako dogovoriti i ja napravin drugi scenarij. Nije me tija primiti i ja se diga u četiri ure i otiša gori u Zagreb i čekan ga u 7 ujutro ispred ureda, jel, ne može me mimoići. Doša ja gori, a ode javljan ekipi da ću in poslati signal na mobitel kad san kod njega i da me oni kao zovu i kažu da je zapaljena Salona. To san ja inscenira", govori ponosno župan Boban ministrici Brnjac.
"I tako ja s Biškupićen pričam, nikako ga nagovoriti, a onda zvoni telefon. Kažem ja: 'Ministre zapalilo se izgleda sve...' To sve ode bilo pod daskan (okreće se Boban oko sebe i pokazuje ministrici Brnjac koja se osmjehuje)... Kako bilo, on (Biškupić) je da nalog (rukama plješće Boban) i oni su se pokupili i ošli ća, nisu snimali, nisu ništa. Eto...", završio je svoju priču župan Boban.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-provjerava-hdzovog-zupana-koji-je-inscenirao-pozar-zbog-filma-o-sotoni/2273116.aspx
ovo ispo je kopi pašta nije fikcija nego jebena stvarnost u rvacko-bosanskom vilayetu mordoru kodnog naziva RH
.......
HDZ-ov župan (scenarist i režiser op.a dodo ja gnječ) Boban ministrici turizma Brnjac se hvalio da je on inscenirao požar koji je otjerao holivudske filmaše:
"Bio je sklopljen neki ugovor sa strane Ministarstva da će neka američka koprodukcija snimati ovdje film... Oni su to sve stavili, ja sam bio tada gradonačelnik... To je bilo negdi 2007. ili 2008. jel tako?" priupitao je župan jednu od svojih suradnica te je nastavio dalje:
"Narod se diga na noge jer je vidija scenarij filma, a to je bija film Omen 666, Demien, sotona mala i tako dalje, i tako dalje... Da najgore bude, treba je iz Dujmova groba onaj mali izać s crnon rukom, mali đava. I mi to čujemo, i ja govorin Biškupiću, a on onakav je, je li, veli šta ti je, triba para, šta Bobane zafrkaješ, triba para... Oni su to plaćali u suvom zlatu, Amerikanci... Međutin, nismo se mogli nikako dogovoriti i ja napravin drugi scenarij. Nije me tija primiti i ja se diga u četiri ure i otiša gori u Zagreb i čekan ga u 7 ujutro ispred ureda, jel, ne može me mimoići. Doša ja gori, a ode javljan ekipi da ću in poslati signal na mobitel kad san kod njega i da me oni kao zovu i kažu da je zapaljena Salona. To san ja inscenira", govori ponosno župan Boban ministrici Brnjac.
"I tako ja s Biškupićen pričam, nikako ga nagovoriti, a onda zvoni telefon. Kažem ja: 'Ministre zapalilo se izgleda sve...' To sve ode bilo pod daskan (okreće se Boban oko sebe i pokazuje ministrici Brnjac koja se osmjehuje)... Kako bilo, on (Biškupić) je da nalog (rukama plješće Boban) i oni su se pokupili i ošli ća, nisu snimali, nisu ništa. Eto...", završio je svoju priču župan Boban.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-provjerava-hdzovog-zupana-koji-je-inscenirao-pozar-zbog-filma-o-sotoni/2273116.aspx
Guest- Guest
Danas bio miran, opušten, sunčan, vjetrovit i topao dan. Oblaci su rastjerani.
Laku noć drugovi i drugarice..
...sanjam tako da mi je bar jednom proći ispod trešanja u cvatu..
Guest- Guest
Venus wrote:Danas bio miran, opušten, sunčan, vjetrovit i topao dan. Oblaci su rastjerani.
Mestrice, laku noc... Lijepo snivaj..
What a strange thing!
to be alive
beneath cherry blossoms.
----
In the cherry blossom’s shade
there’s no such thing
as a stranger
Guest- Guest
Venus wrote:
Kad god idem u proljeće obavezno se popnem do maslinika, pojedem par ljubičica čisto ritualno jer su ljekovite, odnesem bijelo ljubičasti buketić doma, baš im se uvijek razveselim.
Bas su posebne, kako i Ra veli... :)
Nazalost, rijetko ih susrecem, ali ljubicasti primjerci jednako docekujem... Kao neki raritet. :)
Ljubicice nikada nisam ustima obezglavljivala : )) ali si me podsjetila da sam nekoc jela sve cega bih se dohvatila, recimo jako mi se svidjao okus onih narancastih bobica vatrenog trna... Susjed kojem smo cesto brstili taj grm, bio je lud od brige. Bojao se da nam ne pozli.
Guest- Guest
Ra wrote:ajme fotke.violator wrote:Ra wrote:Pozdrav skvadro birtijska. :*
Drugarice Ra , ubrala sam najcrvenije karanfile i isplela vam svima vjencice za glavu! Nema fazola, ali je raspolozenje na nivou! Svi se beskrajno radujemo ovom prazniku i nasoj svijetloj radnickoj buducnosti! Poput ove djevojcice koju su uslikali 1968. tijekom prvomajske parade, negdje u Sovjetskom Savezu...
Drugarice Violator, kad si vec u cvjecarnici uzmi i ljubicice... bijele. Sezona je ljubicica, a i lijepo se uklapaju s crvenim karanfil ima.
Slazem se. :)
Danas sam pomislila bas na tebe dok sam slusala ovu pjesmu...
Guest- Guest
Gnječ wrote:
.
Guest- Guest
violator wrote:Venus wrote:Danas bio miran, opušten, sunčan, vjetrovit i topao dan. Oblaci su rastjerani.
Mestrice, laku noc... Lijepo snivaj..
What a strange thing!
to be alive
beneath cherry blossoms.
----
In the cherry blossom’s shade
there’s no such thing
as a stranger
Probudila se u 5.10, mirna kao jutro ranom zorom.
Kad uskoro završim svoj veliki životni projekt vezan uz obrazovanje, planiram se baciti na učenje slikarskih tehnika, nek mi se duša izražava. Tako mi je trešnja u cvatu, u svom nježnom roza ruhu, velika inspiracija, veća od badema u cvatu koji ludo miriši.
Priroda je čudesna koliko je lijepa, u svako godišnje doba zapravo.
A trešnjama za jelo se veselim ovaj mjesec, to mi je opsesija, ja mogu kilogram pojest 'nako, dok trepćem... ..a onda poslije sa napuhnutim trbuščićem izgledam ko trudnica u 4-5 mjesecu...
Guest- Guest
violator wrote:Venus wrote:
Bas su posebne, kako i Ra veli... :)
Nazalost, rijetko ih susrecem, ali ljubicasti primjerci jednako docekujem... Kao neki raritet. :)
Ljubicice nikada nisam ustima obezglavljivala : )) ali si me podsjetila da sam nekoc jela sve cega bih se dohvatila, recimo jako mi se svidjao okus onih narancastih bobica vatrenog trna... Susjed kojem smo cesto brstili taj grm, bio je lud od brige. Bojao se da nam ne pozli.
Obezglavljivala... ...poseban je to okus.
Svašta sam znala pojest, npr. zeleni badem dok je još skroz mekan, nisam mu dala da sazri, budalica, nego bi ga mrknula, samo da osjetim taj izvorni okus svježine.. No bobe vatrenog trna bogme nisam jela...e, kad smo već kod toga jesi jela planiku?
Ona me totalno oduševila, sazrije zimi, teško ju je naći na morskim vrletima.
A žižule obožavam također...to je okus mog djetinjstva..bila sam gologuza i uvijek bosa, ko vrabac sam "krala" vinogradarske breskvice, a grožđe bi znala nekad jest ustima ležeći ko divljakuša ispod trsa.
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50