Ostaria Siciliana
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Ostaria Siciliana
Nema frke. Ti si mlad i fin, ti budi umiren i pazi na svoju figuru.AlfaOmega wrote:Triba biti umiren. Pazim na figuru :shyRa wrote:Trenutno? Samo trenutno?AlfaOmega wrote:Trenutno mi je i stomak spreman za kakav krvavi stake. Moram skužit kaj ću po tom pitanju
Za krvav stake uvijek spremna.
A ja ću pojesti i tvoju porciju.
Mene je prošla ta pomama brojanja kalorija.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Mere, ev imam i viška shakea od avokada, taman. Doktor mi propisa avokado za nekakav pozitivni holesterol. Et nisam ni zna da postoji pozitivni holesterol.
Ra wrote:
Čitam ovo tvoje 7 primarnih čakri sa sedam slojeva, pa 21 sekundarna itd i pade mi na pamet vic o Muji kad je kupovao srećku.
Inzistirao je da zadnji broj bude 64. Prodavač je malo gunđao, ali mu je ipak našao srećku koja se završava s 64.
Nakon par dana dolazi Mujo i daje prodavaču 2000 Eura jer se potrudio. Izvučena je njegova srećka.
Ma ne treba, ali molim te reci mi kako si znao da će biti izvučen baš taj broj 64.
Sanjao sam 7 bijelih konja, a na njima jaše 7 prelijepih djevojaka.
Dobro, ali kakve to veze ima?
Aaaa tebe.... Pa pomnoži.
Ti nemoj množiti, nego oduzmi. I ostavi iza sebe. :)
Već je.
Vic možda skužim do petka..dat ću si vremena..
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Mere, ev imam i viška shakea od avokada, taman. Doktor mi propisa avokado za nekakav pozitivni holesterol. Et nisam ni zna da postoji pozitivni holesterol.
Avokado ne volim.
Pozitivni kolesterol postoji, da, nisam ni ja znala dok nisam dobila kritike za loš kolesterol, iako ne jedem masnu hranu baš.
Ma važna je umjerenost u klopi. Gle tko ti kaže, jedem zadnjih mjeseci kao mala ptica.
Guest- Guest
Venus wrote:Ra wrote:
Čitam ovo tvoje 7 primarnih čakri sa sedam slojeva, pa 21 sekundarna itd i pade mi na pamet vic o Muji kad je kupovao srećku.
Inzistirao je da zadnji broj bude 64. Prodavač je malo gunđao, ali mu je ipak našao srećku koja se završava s 64.
Nakon par dana dolazi Mujo i daje prodavaču 2000 Eura jer se potrudio. Izvučena je njegova srećka.
Ma ne treba, ali molim te reci mi kako si znao da će biti izvučen baš taj broj 64.
Već je.
: )))) Priznajem da je malo zbunjujuc.. Shvatila sam ga kao: kad te hoce, hoce te. Kad te nece, nece te. Nema tu nekog razumnog pojasnjenja, razradjenog sistema jer 7×7 definitivno nije 64. Dakle, stvari se naprosto dogode. Nekad te promase, nekad te pokakaju.
Ra, jesam li zasluzila kolacic?
Guest- Guest
Rekla bih da nije htio odati tajnu kako je došao do broja koji će bit izvučen..
Inače, osim lijepih poruka koje sam razmijenila sa osobom koju vrlo volim, the highlight of the day je posjeta dragoj prijateljici koju nisam vidjela sad već jako dugo. Bile smo kao dvije zasmijane djevojčice koje se vesele i kreiraju vrckavu energiju. To je bilo vrlo ljekovito.
I tako, sretneš neke ljude u životu da te vole i ti njih, just like that. Divno. Idem spavati sretna.
Inače, osim lijepih poruka koje sam razmijenila sa osobom koju vrlo volim, the highlight of the day je posjeta dragoj prijateljici koju nisam vidjela sad već jako dugo. Bile smo kao dvije zasmijane djevojčice koje se vesele i kreiraju vrckavu energiju. To je bilo vrlo ljekovito.
I tako, sretneš neke ljude u životu da te vole i ti njih, just like that. Divno. Idem spavati sretna.
Guest- Guest
Lijep ti vikend zelim...
Danas sam tako malo rjecita.
It’s all messy: the hair, the bed, the words, the heart. Life.
Guest- Guest
Hvala darling, i tebi također...
Gnječ i Ra nas izbjegavaju...jel u oštariji možda smrdi..
Guest- Guest
Preveliko mi je ovo za potpis, al je toliko dobro..
"...love is passion. Obsession. Someone you can’t live without. I say fall head over heels. Find someone you can love like crazy, and who’ll love you the same way back. How do you you find ‘em? Well, you forget your head and you listen to your heart. I’m not hearing any heart. Because the truth is, honey, there’s no sense living your life without this. To make the journey and not fall deeply in love, well, you haven’t lived a life at all. But you have to try, because if you haven’t tried, you haven’t lived." (Meet Joe Black & kralj svih glumaca A. Hopkins)
Stavljala sam već ovaj video na YT, al je toliko dobar da ga moram ponovit :D
Sutra ću malo više o zvjezdanim događanjima jer svašta se događa. Idem sad sabrat misli, fokusirat se i učit. Motivacija mi se vratila brzinom rakete, zahvaljujući jednoj tako lijepoj poruci kolegice sa studija. Idem dat sve od sebe (opet).
"...love is passion. Obsession. Someone you can’t live without. I say fall head over heels. Find someone you can love like crazy, and who’ll love you the same way back. How do you you find ‘em? Well, you forget your head and you listen to your heart. I’m not hearing any heart. Because the truth is, honey, there’s no sense living your life without this. To make the journey and not fall deeply in love, well, you haven’t lived a life at all. But you have to try, because if you haven’t tried, you haven’t lived." (Meet Joe Black & kralj svih glumaca A. Hopkins)
Sutra ću malo više o zvjezdanim događanjima jer svašta se događa. Idem sad sabrat misli, fokusirat se i učit. Motivacija mi se vratila brzinom rakete, zahvaljujući jednoj tako lijepoj poruci kolegice sa studija. Idem dat sve od sebe (opet).
Guest- Guest
Nećem avokado. Bezukusan je i bljutav, kao i sve ostalo što je zdravo i preporučljivo od dotura.AlfaOmega wrote:Mere, ev imam i viška shakea od avokada, taman. Doktor mi propisa avokado za nekakav pozitivni holesterol. Et nisam ni zna da postoji pozitivni holesterol.
2020-06-01
Jesi Šerlokice, zaslužila si , ne samo kolačić.violator wrote:Venus wrote:Ra wrote:
Već je.
: )))) Priznajem da je malo zbunjujuc.. Shvatila sam ga kao: kad te hoce, hoce te. Kad te nece, nece te. Nema tu nekog razumnog pojasnjenja, razradjenog sistema jer 7×7 definitivno nije 64. Dakle, stvari se naprosto dogode. Nekad te promase, nekad te pokakaju.
Ra, jesam li zasluzila kolacic?
Ja bih to opet po svom običaju objasnila nekom od bauštelskih fraza kao recimo- 'budali krumpir i na betonu raste'- pa bi opet bilo upitnika. :-D
2020-06-01
Ma neeee...Venus wrote:Hvala darling, i tebi također...
Ja jednostavno ne stignem, a za Gnječa ne znam.
Javit će se kad se bude imao na što referirati, tj. ako i kad ga isprovocira Alpska štetočina.
Njoj to ide od ruke, noge, jezika i pameti
2020-06-01
Ljubav je u zraku ovog praznog birca.Venus wrote:Preveliko mi je ovo za potpis, al je toliko dobro..
Odoh napisati par grafita na zidove zadnjeg separea... nekako su bezlično bijeli.
Možda se iskupim zbog nedolaženja.
Kad te ljubav zove, slijedi je,
Premda su joj putovi tvrdi i strmi.
A kad vas krila njena ponesu, predajte joj se,
Premda vas mač skriven u njenim perima može raniti.
A kad vam govori, vjerujte joj,
Premda njezin glas može razdrmati vaše snove kao što sjeverac pustoši perivoj.
Jer, kao što vas ljubav kruni, tako će vas i razapeti. Jer, koliko vam pomaže da rastete, toliko vas i potkresava.
Kao što se uspinje na vašu visinu i miluje vam najnježnije grane što dršću na suncu,
Tako će vam sići u korijenje i protresti ih dok prianjaju uz zemlju.
Poput snopova žita ona vas skuplja.
Ona vas mlati da bi vas razgolitila.
Ona vas sije da bi vas vaše lupine oslobodila.
Ona vas melje dok ne pobijelite.
Ona vas mijesi dok gipki ne budete,
A onda vas meće na svoj sveti oganj, da postanete sveti kruh za Božji sveti pir.
Sve će vam ovo ljubav učiniti kako biste doznali tajne svoga srca i da biste po tome znanju postali komadić srca samoga Života.
Ljubav ne daje ništa osim sebe i ne uzima ništa osim sebe.
I ne mislite da možete upravljati putem ljubavi, jer ljubav, vidi li da ste vrijedni toga, upravlja vašim putem.
K.Gibran: Prorok (isječci)
2020-06-01
Ra wrote:Ma neeee...Venus wrote:Hvala darling, i tebi također...
Javit će se kad se bude imao na što referirati, tj. ako i kad ga isprovocira Alpska štetočina.
Gnječ se naljutio..
Što je stvarno šteta jer inače se stvarno nikad ne ljuti. :P
Guest- Guest
Ra wrote:Venus wrote:Preveliko mi je ovo za potpis, al je toliko dobro..
Ljubav je u zraku ovog praznog birca.
Odoh napisati par grafita na zidove zadnjeg separea... nekako su bezlično bijeli.
Možda se iskupim zbog nedolaženja.
Kad te ljubav zove, slijedi je,
Premda su joj putovi tvrdi i strmi.
A kad vas krila njena ponesu, predajte joj se,
Premda vas mač skriven u njenim perima može raniti.
A kad vam govori, vjerujte joj,
Premda njezin glas može razdrmati vaše snove kao što sjeverac pustoši perivoj.
Jer, kao što vas ljubav kruni, tako će vas i razapeti. Jer, koliko vam pomaže da rastete, toliko vas i potkresava.
Kao što se uspinje na vašu visinu i miluje vam najnježnije grane što dršću na suncu,
Tako će vam sići u korijenje i protresti ih dok prianjaju uz zemlju.
Poput snopova žita ona vas skuplja.
Ona vas mlati da bi vas razgolitila.
Ona vas sije da bi vas vaše lupine oslobodila.
Ona vas melje dok ne pobijelite.
Ona vas mijesi dok gipki ne budete,
A onda vas meće na svoj sveti oganj, da postanete sveti kruh za Božji sveti pir.
Sve će vam ovo ljubav učiniti kako biste doznali tajne svoga srca i da biste po tome znanju postali komadić srca samoga Života.
Ljubav ne daje ništa osim sebe i ne uzima ništa osim sebe.
I ne mislite da možete upravljati putem ljubavi, jer ljubav, vidi li da ste vrijedni toga, upravlja vašim putem.
K.Gibran: Prorok (isječci)
Ljubav je totalno u zraku, istina.
A ti si hexa, znaš..?
Jer sam jučer čitala Gibranove stihove, toliko su mi bili prelijepi...
Osobito ovaj dio jer je svakom bitno da ga onaj drugi ne guši nego da bude samostalno biće koje ljubav prema sebi i životu rado dijeli s voljenom osobom:
Neka bude prostora u vašem zajedništvu.
Neka nebeski vjetrovi plešu među vama.
Ljubite jedno drugo, ali ne pravite spone od
ljubavi:
Neka radije bude uzburkano more meńu obalama
vaših duša.
Lijevajte čašu jedno drugome, ali ne pijte iz
iste čaše.
Dajte jedno drugome od svoga kruha, ali ne
jedite od iste kriške.
Pjevajte i plešite zajedno i radujte se, ali neka
svako od vas uzmogne biti i samo,
Kao što su žice na lutnji same, premda odzvanjaju
istom glazbom.
Podajte svoja srca, ali ne jedno drugom u
posjed.
Jer samo ruka Života može obuhvatiti vaša
srca.
I stojte zajedno, ali ne preblizu;
Jer, stupovi hramski stoje odvojeno,
A hrast i čempres ne rastu u sjeni jedan
drugome.
Iskupila si se..
Separe nije prazan, uvijek je pun, dok god i jedna osoba dođe pisati, ili makar čitati.
Guest- Guest
Ma nije.Venus wrote:Ra wrote:Ma neeee...Venus wrote:Hvala darling, i tebi također...
Gnječ se naljutio..
Gnječ kad se naljuti ne bježi nego oplete po onom tko ga je naljutio.
Vjerojatno je nešto drugo u pitanju.
2020-06-01
Ra wrote:Ma nije.Venus wrote:Ra wrote:Ma neeee...Venus wrote:Hvala darling, i tebi također...
Gnječ se naljutio..
Aj ća. Biće si mu ušla u eroCke snove!
Guest- Guest
Venus wrote:
Ljubav je totalno u zraku, istina.
A ti si hexa, znaš..?
Jer sam jučer čitala Gibranove stihove, toliko su mi bili prelijepi...
Osobito ovaj dio jer je svakom bitno da ga onaj drugi ne guši nego da bude samostalno biće koje ljubav prema sebi i životu rado dijeli s voljenom osobom:
Neka bude prostora u vašem zajedništvu.
Neka nebeski vjetrovi plešu među vama.
Ljubite jedno drugo, ali ne pravite spone od
ljubavi:
Neka radije bude uzburkano more meńu obalama
vaših duša.
Lijevajte čašu jedno drugome, ali ne pijte iz
iste čaše.
Dajte jedno drugome od svoga kruha, ali ne
jedite od iste kriške.
Pjevajte i plešite zajedno i radujte se, ali neka
svako od vas uzmogne biti i samo,
Kao što su žice na lutnji same, premda odzvanjaju
istom glazbom.
Podajte svoja srca, ali ne jedno drugom u
posjed.
Jer samo ruka Života može obuhvatiti vaša
srca.
I stojte zajedno, ali ne preblizu;
Jer, stupovi hramski stoje odvojeno,
A hrast i čempres ne rastu u sjeni jedan
drugome.
Iskupila si se..
Separe nije prazan, uvijek je pun, dok god i jedna osoba dođe pisati, ili makar čitati.
Ma nisam uopće.
Slučajno smo u sličnim filmovima, a čini mi se da su nam i nedoumice tu negdje. ;)
Naravno, to vrijedi samo pod uvjetom da slučajnosti postoje.
2020-06-01
Ma kakvi. Kad je erotika u pitanju zanimljiva mu je samo moja rodbina. Spomene ih sve po redu.Venus wrote:Ra wrote:Ma nije.Venus wrote:Ra wrote:Ma neeee...Venus wrote:Hvala darling, i tebi također...
Gnječ se naljutio..
Aj ća. Biće si mu ušla u eroCke snove!
2020-06-01
Ra wrote:
Ma nisam uopće.
Slučajno smo u sličnim filmovima, a čini mi se da su nam i nedoumice tu negdje. ;)
Naravno, to vrijedi samo pod uvjetom da slučajnosti postoje.
Nema slučajnosti.
Znamo šta i koga hoćemo, i što i koga nećemo.
Mene malo pere nestrpljenje, a želim biti smirena.
Onda nastane mali rat u meni, pa se samoiscrpim.
Jučer ujutro sam primila senzacionalnu mamac test ponudu.
Odbila sam je jer znam što mi je u srcu.
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50