Ukrajinske snage granatirale su Donjeck
Page 17 of 18
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Ukrajinske snage granatirale su Donjeck
pa i meni su simpatični po tom pitanju rodne ideologije, apsolutno su mi antipatični sa otimačinom tuđeg jer eto oni su kao jaki i mogu raditi što hoće po susjednim zemljama i svi im trebaju skinuti gaće. Neprihvatljivo prika, neprihvatljivo.mutava baštarda wrote:pa dobro, Rusija ka zemlja koja njeguje tradicionalne vrijednosti i zabranjuje rodne ideologije mi je simpatična.Šandor Winnetou wrote:Nebitno, činjenica je da se rusija i rusofili pozivaju na neke kao povjesne karte a ti kao rusofil ideš kontra tih priča. Daj se usuglasite jebemu.( aljasku nećemo spominjati jer su je glupi rusi prodali za kikiriki)mutava baštarda wrote:komentar na mapu?Šandor Winnetou wrote:evo ti pa čitajmutava baštarda wrote:o čemu ti?Šandor Winnetou wrote:To treba reći tu što srbljima što njihovim simpatizerima što rusofilima koji su dobranu na tragu one srpske gdje je stao srpski opanak to je srpsko.mutava baštarda wrote:pa povijesni centar srpske pravoslavne crkve i države je na Kosovu. pa koga boli kurac.RayMabus wrote:To ti je povijest ukratko a Carigrad je prije tri godine vratio Kievu status crkve jer tu je orginalni centar a ne u Moskvi.
U Moskvu su oni utekli nakon šta su Mongoli uništili Kiev i kievsku Rus.
na
države nisu statične.
Kosovo je bilo Srpsko, a više nije.
Isto kao Krim, koji je jedno vrijeme bio ukrajinski, a sad nije. možda se to dogodi i Donbasu, ništa nije isključeno.
boli koga kurac za Mongolima koje Longi spominje, gleda se što je danas.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t46051p240-ukrajinske-snage-granatirale-su-donjeck#1833734
istina, nešto tu ne štima. nedostaje Ruska Aljaska.
U svakom slučaju ne podržavam otimačinu (ničijeg teritorija) u ovom slučaju Ukrajinskog teritorija pa da mi je rođeni brat s druge strane. Ako neće biti moje neće biti ničije, spalio bi to bez jebemti s par atomskih ali ne bi dao da me iko jebe u mom dvorištu.
jako bitna na političkoj karti svijeta 2021 godine.
Ukrajinci ako su glupi pokušati će vojno riješiti sukob na istoku, na svoju žalost, a radost onih čije objave Biden čita.
Šandor Winnetou- Posts : 19782
2017-12-31
kada bi ti rekao da nisu imali izbora i da su bili preblagi?Šandor Winnetou wrote:pa i meni su simpatični po tom pitanju rodne ideologije, apsolutno su mi antipatični sa otimačinom tuđeg jer eto oni su kao jaki i mogu raditi što hoće po susjednim zemljama i svi im trebaju skinuti gaće. Neprihvatljivo prika, neprihvatljivo.mutava baštarda wrote:pa dobro, Rusija ka zemlja koja njeguje tradicionalne vrijednosti i zabranjuje rodne ideologije mi je simpatična.Šandor Winnetou wrote:Nebitno, činjenica je da se rusija i rusofili pozivaju na neke kao povjesne karte a ti kao rusofil ideš kontra tih priča. Daj se usuglasite jebemu.( aljasku nećemo spominjati jer su je glupi rusi prodali za kikiriki)mutava baštarda wrote:komentar na mapu?Šandor Winnetou wrote:evo ti pa čitajmutava baštarda wrote:o čemu ti?Šandor Winnetou wrote:To treba reći tu što srbljima što njihovim simpatizerima što rusofilima koji su dobranu na tragu one srpske gdje je stao srpski opanak to je srpsko.mutava baštarda wrote:pa povijesni centar srpske pravoslavne crkve i države je na Kosovu. pa koga boli kurac.RayMabus wrote:To ti je povijest ukratko a Carigrad je prije tri godine vratio Kievu status crkve jer tu je orginalni centar a ne u Moskvi.
na
države nisu statične.
Isto kao Krim, koji je jedno vrijeme bio ukrajinski, a sad nije. možda se to dogodi i Donbasu, ništa nije isključeno.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t46051p240-ukrajinske-snage-granatirale-su-donjeck#1833734
U svakom slučaju ne podržavam otimačinu (ničijeg teritorija) u ovom slučaju Ukrajinskog teritorija pa da mi je rođeni brat s druge strane. Ako neće biti moje neće biti ničije, spalio bi to bez jebemti s par atomskih ali ne bi dao da me iko jebe u mom dvorištu.
Ukrajinci ako su glupi pokušati će vojno riješiti sukob na istoku, na svoju žalost, a radost onih čije objave Biden čita.
svakoa čast ukrajini, ali svaki ispaljeni metak na donbas je metak za rodne ideologije, tako da Udri Putko
griješiš prika, radi se o tuđem teritoriju i svatko neka sam odlučuje u svom dvorištu što želi, u susjedovo dvorište se nos ne gura niti mu smiješ određivati kućna pravila a ako netko želi propasti ti ga silom spasiti nećeš. Rusi bi trebali biti pametniji i poslušati onu staru o snazi i kladama i umu i carovanju.mutava baštarda wrote:kada bi ti rekao da nisu imali izbora i da su bili preblagi?Šandor Winnetou wrote:pa i meni su simpatični po tom pitanju rodne ideologije, apsolutno su mi antipatični sa otimačinom tuđeg jer eto oni su kao jaki i mogu raditi što hoće po susjednim zemljama i svi im trebaju skinuti gaće. Neprihvatljivo prika, neprihvatljivo.mutava baštarda wrote:pa dobro, Rusija ka zemlja koja njeguje tradicionalne vrijednosti i zabranjuje rodne ideologije mi je simpatična.Šandor Winnetou wrote:Nebitno, činjenica je da se rusija i rusofili pozivaju na neke kao povjesne karte a ti kao rusofil ideš kontra tih priča. Daj se usuglasite jebemu.( aljasku nećemo spominjati jer su je glupi rusi prodali za kikiriki)mutava baštarda wrote:komentar na mapu?Šandor Winnetou wrote:evo ti pa čitajmutava baštarda wrote:o čemu ti?Šandor Winnetou wrote:To treba reći tu što srbljima što njihovim simpatizerima što rusofilima koji su dobranu na tragu one srpske gdje je stao srpski opanak to je srpsko.mutava baštarda wrote:pa povijesni centar srpske pravoslavne crkve i države je na Kosovu. pa koga boli kurac.RayMabus wrote:To ti je povijest ukratko a Carigrad je prije tri godine vratio Kievu status crkve jer tu je orginalni centar a ne u Moskvi.
na
države nisu statične.
svakoa čast ukrajini, ali svaki ispaljeni metak na donbas je metak za rodne ideologije, tako da Udri Putko
Šta više metaka ispale na Donbas bit će manje rodne ideologije.
A Boga mi i ruske manjine u Ukrajini.
Lets play the game.
Lets play the game.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:]
Lets play the game.
Podcjenjivati ustaše je jako loše.
Možda su pravi cilj ovi :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Opposition_Platform_%E2%80%94_For_Life
Jesu. Ako vas zanima istina.
2014-04-11
Oćete rat ?RayMabus wrote:Šta više metaka ispale na Donbas bit će manje rodne ideologije.
Lets play the game.
Nećete da predate oružje i odete svojim kućama nego ćete Sao Krajinu ?
Poslat ću vam stručnjake za etničko čišćenje jer vidim da je na prošlim izborima 2 miljona Rusa ostalo u Ukrajini s ovu stranu granice.
I vidim gdje su.
Neće ostat nit jedan do idući izbora.
2014-04-11
Kako ono ide ?
Jednu trećinu....
Jednu trećinu....
2014-04-11
ok... onda mi možeš objasniti šta naša vojska radi u afganistanu, kada je to talibanski teritorij i kada nato ode oni će opet doći na vlast.Šandor Winnetou wrote:griješiš prika, radi se o tuđem teritoriju i svatko neka sam odlučuje u svom dvorištu što želi, u susjedovo dvorište se nos ne gura niti mu smiješ određivati kućna pravila a ako netko želi propasti ti ga silom spasiti nećeš. Rusi bi trebali biti pametniji i poslušati onu staru o snazi i kladama i umu i carovanju.mutava baštarda wrote:kada bi ti rekao da nisu imali izbora i da su bili preblagi?Šandor Winnetou wrote:pa i meni su simpatični po tom pitanju rodne ideologije, apsolutno su mi antipatični sa otimačinom tuđeg jer eto oni su kao jaki i mogu raditi što hoće po susjednim zemljama i svi im trebaju skinuti gaće. Neprihvatljivo prika, neprihvatljivo.mutava baštarda wrote:pa dobro, Rusija ka zemlja koja njeguje tradicionalne vrijednosti i zabranjuje rodne ideologije mi je simpatična.Šandor Winnetou wrote:Nebitno, činjenica je da se rusija i rusofili pozivaju na neke kao povjesne karte a ti kao rusofil ideš kontra tih priča. Daj se usuglasite jebemu.( aljasku nećemo spominjati jer su je glupi rusi prodali za kikiriki)mutava baštarda wrote:komentar na mapu?Šandor Winnetou wrote:evo ti pa čitajmutava baštarda wrote:o čemu ti?Šandor Winnetou wrote:To treba reći tu što srbljima što njihovim simpatizerima što rusofilima koji su dobranu na tragu one srpske gdje je stao srpski opanak to je srpsko.mutava baštarda wrote:pa povijesni centar srpske pravoslavne crkve i države je na Kosovu. pa koga boli kurac.RayMabus wrote:To ti je povijest ukratko a Carigrad je prije tri godine vratio Kievu status crkve jer tu je orginalni centar a ne u Moskvi.
na
države nisu statične.
Sad ćete birat između :RayMabus wrote:Podcjenjivati ustaše je jako loše.
a ) bezuvjetne predaje
b ) eskalacije sukoba
Pri čemu b ) ima sljedeće dvije opcije
1 ) Vi izgubite
2 ) Vi se obranite
3 ) Vi se obranite i krenete u napad
U obje ove dvije situacije u kojoj se vi obranite ide etničko čišćenje vaših sunarodnjaka koji vas podržavaju a nalaze se na terioriju Ukrajine
Aj zdravo
2014-04-11
to su američki uvjetiRayMabus wrote:Sad ćete birat između :RayMabus wrote:Podcjenjivati ustaše je jako loše.
a ) bezuvjetne predaje
b ) eskalacije sukoba
Pri čemu b ) ima sljedeće dvije opcije
1 ) Vi izgubite
2 ) Vi se obranite
3 ) Vi se obranite i krenete u napad
U obje ove dvije situacije u kojoj se vi obranite ide etničko čišćenje vaših sunarodnjaka koji vas podržavaju a nalaze se na terioriju Ukrajine
Aj zdravo
eu ima plenkovića kao posrednika u mirnoj reintegraciji.
Kako su krenili......mirna integracija će im se desit nakon totalnog etničkog čišćenja njihovih sunarodnjak koji ih podržavaju a ostali su u Ukrajini i to po posebnom ključu.
Toliko će ih izrokat raketama da neće cigla na cigli ostat u toj Sao Krajini.
Temeljito će ih se etnički očistit.
2014-04-11
RayMabus wrote:Kako su krenili......mirna integracija će im se desit nakon totalnog etničkog čišćenja njihovih sunarodnjak koji ih podržavaju a ostali su u Ukrajini i to po posebnom ključu.
tko od tamo ode dobro će mu doći.
isto kao srbi koji su pobjegli 95te iz krajine
da su ostali bili bi u vukojebini bez perspektive u kojoj se ne zadržavaju ni izbjeglice s bliskog istoka i afrike...
Pa šta ti misliš , od početka godine poginilo je 20 ukrajinski vojnika i bar još toliko ranjeno...mutava baštarda wrote:RayMabus wrote:Kako su krenili......mirna integracija će im se desit nakon totalnog etničkog čišćenja njihovih sunarodnjak koji ih podržavaju a ostali su u Ukrajini i to po posebnom ključu.
da su ostali bili bi u vukojebini bez perspektive u kojoj se ne zadržavaju ni izbjeglice s bliskog istoka i afrike...
Pa to su nečji sinovi , braća , očevi ....to se samo gomila dok jednom ne krenu pa očiste ovu petu kolonu koja je ostala u Ukrajini a podržava te četnike tamo a na prošlim izborima su dobili 13% glasova i za njih je glasalo 1 miljon i 900 tisuća ljudi.
Kad pukne ovi će letit svi.
2014-04-11
od početka godine poginulo 20 vojnika!sinko koliko ih kod nass pogine od korone svaki dan? 20, 30?RayMabus wrote:Pa šta ti misliš , od početka godine poginilo je 20 ukrajinski vojnika i bar još toliko ranjeno...mutava baštarda wrote:RayMabus wrote:Kako su krenili......mirna integracija će im se desit nakon totalnog etničkog čišćenja njihovih sunarodnjak koji ih podržavaju a ostali su u Ukrajini i to po posebnom ključu.
Pa to su nečji sinovi , braća , očevi ....to se samo gomila dok jednom ne krenu pa očiste ovu petu kolonu koja je ostala u Ukrajini a podržava te četnike tamo a na prošlim izborima su dobili 13% glasova i za njih je glasalo 1 miljon i 900 tisuća ljudi.
Kad pukne ovi će letit svi.
ako se ne varam ti si ovdje bio za distancu i lockdown, a sada bi nečije bake i djedove slao u smrt zbog korone uslijed pojačanih aktivnosti kakve rat nosi.
aj leć
Nije poveziva situacija u afganistanu i ukrajini. Kad separatisti i rusija dopuste međunarodne snage u donbasu tad se može o tome pričati.
a zapravo je povezanaŠandor Winnetou wrote:Nije poveziva situacija u afganistanu i ukrajini. Kad separatisti i rusija dopuste međunarodne snage u donbasu tad se može o tome pričati.
cilo ovo sranje u ukrajini je da se i tamo oboja crvena točkica kao u afganistanu.
postojao je i plan EU po kojemu u ukrajini nije trebalo biti rata, ali viktorija nuland ga je odbila.
zašto...
zbog toga što je ova priča povezana s pričom u afganistanu.
Gdje je taj plan? link?
u svakom slučaju neusporedivo je povezivati legalnu ukrajinsku vlast s talibanijom ma što vi rusofili mislili o tome.
u svakom slučaju neusporedivo je povezivati legalnu ukrajinsku vlast s talibanijom ma što vi rusofili mislili o tome.
link može, samo daj ti meni link da nisi seronja prije togaŠandor Winnetou wrote:Gdje je taj plan? link?
a kad je nastala odmetnuta pokrajna nije postojala legitimna vlast, nego je postojala revolucionarna...mutava baštarda wrote:link može, samo daj ti meni link da nisi seronja prije togaŠandor Winnetou wrote:Gdje je taj plan? link?
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
» Dodik: Oružane snage nisu snage BiH, već NATO
» Putin: Ne možemo pustiti Ukre u Donjeck, bila bi to nova Srebrenica
» Ukrajinske "ustaše" na odmoru u Makarskoj
» Rastu tenzije između SAD-a i EU-a oko ukrajinske ekonomije
» NATO neće da obućava ukrajinske ustaše
» Putin: Ne možemo pustiti Ukre u Donjeck, bila bi to nova Srebrenica
» Ukrajinske "ustaše" na odmoru u Makarskoj
» Rastu tenzije između SAD-a i EU-a oko ukrajinske ekonomije
» NATO neće da obućava ukrajinske ustaše
Page 17 of 18