KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
slusaj ti purger ne vrijedjaj na regionalnoj osnovi jesi me cujaveber wrote:jebo vas znanj/bačvice/marjanAssadNaPodmornici wrote:Evo me za Znjanu u Splitu sve puno ljudi, nigdje maske fala kurcu.
i ponistra i šolta.
i jebeni brački kanal sa sačekušama.
i tri milje u luci.
dovucite dvadeset cigojnera koji znaju plivat pa neka guraju kaić.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
pa mislim da ni ovom nije mrska četnička ideologija, a ovdje je dobro opisao mlitavost novih generacija.Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:vuksadinare wrote:Uglavnom..radije umrit nego se ne pokazat..
ukratko sažeto
Majko mila, koji luđak.
Inače su im Varaždinci, koji po Miroljubu pričaju kao žene, dobro zapaprili čorbu još u Vukovaru (odnosno u Borovu Naselju na Trpinjskoj cesti), a pogotovo kasnije kod Knina.
Inače, za one koji se ne sjećaju, istu je tezu prije rata provaljivao i jedan od čelnika SAO Krajine Dušan Zelenbaba.
Kao, Srbi, ako dođe do rata sa Hrvatima, taj rata ne mogu izgubiti, jer nemaju sa kim ratovati zato što među Hrvatima nema muškaraca, a zna se kako Srbi izlaze na kraj sa ženama.
Prepričan citat.
Miroljub se očito uživio da je Dušan.
nije od toga ni Srbija izuzeta.
napuši se kurca.
da su pravila regate malo drugačija gledali bi nas u leđa godinama.
ali ko i s debilčekima mora ih biti 5 u školi.
tako i splićani moraju biti na regati.
mene me frend zove jer po pravilima mora imati uteg.
onda me priglupi dalmoš gleda u facu i dere se na mene, a jel ti znaš koja je liva strana.
majmune bosanski desnom mi rukom pokazuješ da odem lijevo?
srećom da ne navigam po njegovim uputama završili bi u veneciji.
ali nije bed.
ja sam uteg, on već 30 godina uči jedrit i svima nam je super.
s vremenom bumo ili kihnuli ili ćemo biti bolji balans.
da su pravila regate malo drugačija gledali bi nas u leđa godinama.
ali ko i s debilčekima mora ih biti 5 u školi.
tako i splićani moraju biti na regati.
mene me frend zove jer po pravilima mora imati uteg.
onda me priglupi dalmoš gleda u facu i dere se na mene, a jel ti znaš koja je liva strana.
majmune bosanski desnom mi rukom pokazuješ da odem lijevo?
srećom da ne navigam po njegovim uputama završili bi u veneciji.
ali nije bed.
ja sam uteg, on već 30 godina uči jedrit i svima nam je super.
s vremenom bumo ili kihnuli ili ćemo biti bolji balans.
2014-12-30
veber wrote:
ja sam uteg
Ti si dobar piz ako treba za kiseli kupus
ne skači po barkama
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dobro je zapucali, triba kontrapiza.epikur37 wrote:veber wrote:
ja sam uteg
ne skači po barkama
mutava baštarda wrote:dobro je zapucali, triba kontrapiza.epikur37 wrote:veber wrote:
ja sam uteg
ne skači po barkama
Naš veberček kao Diogen u bačvi :)
2015-08-06
ne skačem ja po barkama.epikur37 wrote:veber wrote:
ja sam uteg
ne skači po barkama
ne znam kaj piz.
vuče mi na pliz/liz
općenito znam i zrcalno dati uputu.
2014-12-30
Neka ti mutavi pojasni za pizveber wrote:ne skačem ja po barkama.epikur37 wrote:veber wrote:
ja sam uteg
ne skači po barkama
ne znam kaj piz.
vuče mi na pliz/liz
općenito znam i zrcalno dati uputu.
a ti pakšu jer se ne javiš kad ideš u virski slam
2015-08-06
jeben mu mater kinesku.mutava baštarda wrote:dobro je zapucali, triba kontrapiza.epikur37 wrote:veber wrote:
ja sam uteg
ne skači po barkama
pišem zapuvalo mobitel mi stalno ispravlja na zapucali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nisi ti vidio nas.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:dobro je zapucali, triba kontrapiza.epikur37 wrote:veber wrote:
ja sam uteg
ne skači po barkama
Naš veberček kao Diogen u bačvi :)
jednom smo diogeša furali na trežnjenje.
2014-12-30
nije to nikaj.mutava baštarda wrote:jeben mu mater kinesku.mutava baštarda wrote:dobro je zapucali, triba kontrapiza.epikur37 wrote:veber wrote:
ja sam uteg
ne skači po barkama
pišem zapuvalo mobitel mi stalno ispravlja na zapucali.
moj pošalje poruku
bumo se kresnuli?
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» ''Znanstvenici tvrde da su našli dokaze da je korona umjetno stvorena. Jesu li u pravu''
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Pošto naš najveći stručnjak za ovu temu nije pušten za vikend... THE END, ide smak svita
» ''Znanstvenici tvrde da su našli dokaze da je korona umjetno stvorena. Jesu li u pravu''
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Pošto naš najveći stručnjak za ovu temu nije pušten za vikend... THE END, ide smak svita
Page 2 of 2