Ukrajina pred eksplozijom
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Ukrajina pred eksplozijom
glupi bosanac od lidla.
izrale je praktično u EU
izrale je praktično u EU
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:glupi bosanac od lidla.
izrale je praktično u EU
To ćemo podržati, kako rekoh.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nemam ja ništa prohiv rusije no ova rusofilska ekipa umišlja da zna što je bolje za 45 milijuna ukrajinaca od njih samih, tuđim kurcem gloginje mlate onako aragantno i dosljedno do zadnje kapi ukrajinske krvi. Muka mi je čitati toliko prosera na jednom mjestuveber wrote:rusija je dio europe, barem onaj do urala.Šandor Winnetou wrote:vid ekipe što viri iz ruskog šupka i tobože se brinu o 45 milijuna ukrajinaca koji ne žele virit iz istog tog šupka.
Boleština čista
izrael tehnički je dio europe.
turska od kada su postali vehabije
nemaju šanse ući u eu.
pregovara se da izrael i rusija uđu unutar eu.
i zato ameri rovare.
ali to je pravo svakog.
Šandor Winnetou wrote:nemam ja ništa prohiv rusije no ova rusofilska ekipa umišlja da zna što je bolje za 45 milijuna ukrajinaca od njih samih, tuđim kurcem gloginje mlate onako aragantno i dosljedno do zadnje kapi ukrajinske krvi. Muka mi je čitati toliko prosera na jednom mjestuveber wrote:rusija je dio europe, barem onaj do urala.Šandor Winnetou wrote:vid ekipe što viri iz ruskog šupka i tobože se brinu o 45 milijuna ukrajinaca koji ne žele virit iz istog tog šupka.
Boleština čista
nemaju šanse ući u eu.
i zato ameri rovare.
ali to je pravo svakog.
hebemli ga tre
ja samo komentiram da politika konfrontacije s rusijom nije dobra za ukrajinu i da onaj koji to gura ne radi dobro toj zemlji
e sad ako hoće neka grunu do vladivostoka, sami pali sami se ublili
2015-08-06
to su efendije.Šandor Winnetou wrote:nemam ja ništa prohiv rusije no ova rusofilska ekipa umišlja da zna što je bolje za 45 milijuna ukrajinaca od njih samih, tuđim kurcem gloginje mlate onako aragantno i dosljedno do zadnje kapi ukrajinske krvi. Muka mi je čitati toliko prosera na jednom mjestuveber wrote:rusija je dio europe, barem onaj do urala.Šandor Winnetou wrote:vid ekipe što viri iz ruskog šupka i tobože se brinu o 45 milijuna ukrajinaca koji ne žele virit iz istog tog šupka.
Boleština čista
nemaju šanse ući u eu.
i zato ameri rovare.
ali to je pravo svakog.
ukrajina je ispred rusije.
naš frend svetoje i dalje se muči s pisanjem.
a spear mi ujebao sport.
2014-12-30
veber wrote:to su efendije.Šandor Winnetou wrote:nemam ja ništa prohiv rusije no ova rusofilska ekipa umišlja da zna što je bolje za 45 milijuna ukrajinaca od njih samih, tuđim kurcem gloginje mlate onako aragantno i dosljedno do zadnje kapi ukrajinske krvi. Muka mi je čitati toliko prosera na jednom mjestuveber wrote:rusija je dio europe, barem onaj do urala.Šandor Winnetou wrote:vid ekipe što viri iz ruskog šupka i tobože se brinu o 45 milijuna ukrajinaca koji ne žele virit iz istog tog šupka.
Boleština čista
nemaju šanse ući u eu.
i zato ameri rovare.
ali to je pravo svakog.
a spear mi ujebao sport.
teško mi je prevaliti preko usta i prvi put ću to reći za nekoga ali spear je definitivno najbistriji lik na forumu
2015-08-06
Uskoro veliko sranje...
red wolf-
2016-02-10
politika konfrontacije bi se izbjegla da se rusi povuku s ukrajinskog teritorija, krim je gotova priča i ukrajincima je to jasno ali donbas je druga priča i tu rusi jedu govna velikom kašikom. Ovakvim ponašanjem stvorili su sebi neprijateljsko okruženje u desetljećima koje sljede i tu povratka nema.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:nemam ja ništa prohiv rusije no ova rusofilska ekipa umišlja da zna što je bolje za 45 milijuna ukrajinaca od njih samih, tuđim kurcem gloginje mlate onako aragantno i dosljedno do zadnje kapi ukrajinske krvi. Muka mi je čitati toliko prosera na jednom mjestuveber wrote:rusija je dio europe, barem onaj do urala.Šandor Winnetou wrote:vid ekipe što viri iz ruskog šupka i tobože se brinu o 45 milijuna ukrajinaca koji ne žele virit iz istog tog šupka.
Boleština čista
nemaju šanse ući u eu.
i zato ameri rovare.
ali to je pravo svakog.
hebemli ga tre
ja samo komentiram da politika konfrontacije s rusijom nije dobra za ukrajinu i da onaj koji to gura ne radi dobro toj zemlji
Šandor Winnetou wrote:politika konfrontacije bi se izbjegla da se rusi povuku s ukrajinskog teritorija, krim je gotova priča i ukrajincima je to jasno ali donbas je druga priča i tu rusi jedu govna velikom kašikom. Ovakvim ponašanjem stvorili su sebi neprijateljsko okruženje u desetljećima koje sljede i tu povratka nema.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:nemam ja ništa prohiv rusije no ova rusofilska ekipa umišlja da zna što je bolje za 45 milijuna ukrajinaca od njih samih, tuđim kurcem gloginje mlate onako aragantno i dosljedno do zadnje kapi ukrajinske krvi. Muka mi je čitati toliko prosera na jednom mjestuveber wrote:rusija je dio europe, barem onaj do urala.Šandor Winnetou wrote:vid ekipe što viri iz ruskog šupka i tobože se brinu o 45 milijuna ukrajinaca koji ne žele virit iz istog tog šupka.
Boleština čista
nemaju šanse ući u eu.
i zato ameri rovare.
ali to je pravo svakog.
hebemli ga tre
Vidjet ćemo što će biti, Ukrajina je pala Majdanom i Ameri su planirali širenej nato pakta dalje.
Jasnod a Rusija to ne može dozvoliti.
Sad su tu gdje su. Jedni i drugi.
2015-08-06
meni nije teško reći da je spear dva speara ispred tebe.epikur37 wrote:veber wrote:to su efendije.Šandor Winnetou wrote:nemam ja ništa prohiv rusije no ova rusofilska ekipa umišlja da zna što je bolje za 45 milijuna ukrajinaca od njih samih, tuđim kurcem gloginje mlate onako aragantno i dosljedno do zadnje kapi ukrajinske krvi. Muka mi je čitati toliko prosera na jednom mjestuveber wrote:rusija je dio europe, barem onaj do urala.Šandor Winnetou wrote:vid ekipe što viri iz ruskog šupka i tobože se brinu o 45 milijuna ukrajinaca koji ne žele virit iz istog tog šupka.
Boleština čista
nemaju šanse ući u eu.
i zato ameri rovare.
ali to je pravo svakog.
a spear mi ujebao sport.
teško mi je prevaliti preko usta i prvi put ću to reći za nekoga ali spear je definitivno najbistriji lik na forumu
čitaš što netko piše.
postoje zajebancije, postoje činjenice.
2014-12-30
veber wrote:meni nije teško reći da je spear dva speara ispred tebe.epikur37 wrote:veber wrote:to su efendije.Šandor Winnetou wrote:nemam ja ništa prohiv rusije no ova rusofilska ekipa umišlja da zna što je bolje za 45 milijuna ukrajinaca od njih samih, tuđim kurcem gloginje mlate onako aragantno i dosljedno do zadnje kapi ukrajinske krvi. Muka mi je čitati toliko prosera na jednom mjestuveber wrote:rusija je dio europe, barem onaj do urala.Šandor Winnetou wrote:vid ekipe što viri iz ruskog šupka i tobože se brinu o 45 milijuna ukrajinaca koji ne žele virit iz istog tog šupka.
Boleština čista
nemaju šanse ući u eu.
i zato ameri rovare.
ali to je pravo svakog.
a spear mi ujebao sport.
čitaš što netko piše.
postoje zajebancije, postoje činjenice.
sve 5
valjda sam i napisao da je čovjek najboljeg rezona na forumu
2015-08-06
ček malo, majdanom su smjenili ruskog igrača i doveli američkog(dakle prljavo igraju i jedni i drugi) zstim je došao kao američki igrač porošenko pa se rusi nisu povukli, zatim je došao proruski zelenski ukrajinci su probali drugim putem sve riješiti ali stvar se nije pomakla s mrtve točke. U čemu je kvaka, u ukrajincima ili u rujama? Ja nemam s time problem kao vi rusofili, za mene je svaki put koji izaberu ukrajinci ok, zašto vama rusofilima nije to se morate zapitati, zašto osporavate 45milijunskom narodu pravo da biraju svoj put i opravdavate ruska sranja ma kakva god bila.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:politika konfrontacije bi se izbjegla da se rusi povuku s ukrajinskog teritorija, krim je gotova priča i ukrajincima je to jasno ali donbas je druga priča i tu rusi jedu govna velikom kašikom. Ovakvim ponašanjem stvorili su sebi neprijateljsko okruženje u desetljećima koje sljede i tu povratka nema.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:nemam ja ništa prohiv rusije no ova rusofilska ekipa umišlja da zna što je bolje za 45 milijuna ukrajinaca od njih samih, tuđim kurcem gloginje mlate onako aragantno i dosljedno do zadnje kapi ukrajinske krvi. Muka mi je čitati toliko prosera na jednom mjestuveber wrote:rusija je dio europe, barem onaj do urala.Šandor Winnetou wrote:vid ekipe što viri iz ruskog šupka i tobože se brinu o 45 milijuna ukrajinaca koji ne žele virit iz istog tog šupka.
Boleština čista
nemaju šanse ući u eu.
i zato ameri rovare.
ali to je pravo svakog.
hebemli ga tre
Vidjet ćemo što će biti, Ukrajina je pala Majdanom i Ameri su planirali širenej nato pakta dalje.
Očito Zelenski nije pouzdan.
No na stranu sve, sad nema nazad.
Ukrajina cjelovitost, bez Krima, može održati federalizacijom i geopolitičkom neutralnošću. A koju ta federalizacija osigurava.
Ili pak može pokušati vojno dobiti pokrajine koje su se odcijepile.
Hic rhodos hic salta!
No na stranu sve, sad nema nazad.
Ukrajina cjelovitost, bez Krima, može održati federalizacijom i geopolitičkom neutralnošću. A koju ta federalizacija osigurava.
Ili pak može pokušati vojno dobiti pokrajine koje su se odcijepile.
Hic rhodos hic salta!
2015-08-06
No najjače su mi tu srpske budaletine koje podržavaju odvajanje krima a ovdje zapeli da se kosovo na sličan način ne smije oteti srbiji. Ono totalna debilana i zbrčkanost u tikvešima na njihovim ramenima.
Šandor Winnetou wrote:No najjače su mi tu srpske budaletine koje podržavaju odvajanje krima a ovdje zapeli da se kosovo na sličan način ne smije oteti srbiji. Ono totalna debilana i zbrčkanost u tikvešima na njihovim ramenima.
To su njihove dubioze, po meni i Krim i Kosovo imaju pravo na samoodređenje i to je gotovo.
2015-08-06
niti je krim ukrajinski, niti je kosovo srpsko.Šandor Winnetou wrote:No najjače su mi tu srpske budaletine koje podržavaju odvajanje krima a ovdje zapeli da se kosovo na sličan način ne smije oteti srbiji. Ono totalna debilana i zbrčkanost u tikvešima na njihovim ramenima.
ali to povlači tehnikalije.
onda svi prave bugarima.
2014-12-30
Tako je Epikure. Pravo na samoodredjenje i samoopredjeljenje je princip iznad svih drugih. Bar bi Hrvati to trebali priznati.
Me zelis biti dio neke drzave... OK, referendum i sta vecina odluci. Manjina se ili pokori ili put pod noge.
Me zelis biti dio neke drzave... OK, referendum i sta vecina odluci. Manjina se ili pokori ili put pod noge.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Eventualni rat Rusije sa Ukrajinom je posljednja stvar koja je preostala USA I UK nacistima u pokusaju rasturanja Rusije.
Ali ako i krene taj sukob, sve ce to zavrsiti mnogo drukcije nego sto oni misle i ocekuju
Ali ako i krene taj sukob, sve ce to zavrsiti mnogo drukcije nego sto oni misle i ocekuju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Točno to. Iako ovi trofazni Ukrainu nazivaju "fašistička hunta" ironija je da je ukraina u suštini liberalana demokracija gdje postoje sasvim regularni izbori, kojih nema niti u Rusiji niti u Americi i u Ukraini je sloboda govora kakve nema niti u Rusiji niti u Americi. Dakle 40ak milijuna ukrainaca uredno ima izbore gdje biraju svoju vlast, Rusi to ne mogu, uredno postoji sloboda govora i udruživanja gdje se Ukrajinci slobodno udruživaju u političke stranke, udruge i slobodno komentiraju svoju politiku, odnos sa Rusijom, dok u Rusiji ništa to Rusi ne mogu,Šandor Winnetou wrote:ček malo, majdanom su smjenili ruskog igrača i doveli američkog(dakle prljavo igraju i jedni i drugi) zstim je došao kao američki igrač porošenko pa se rusi nisu povukli, zatim je došao proruski zelenski ukrajinci su probali drugim putem sve riješiti ali stvar se nije pomakla s mrtve točke. U čemu je kvaka, u ukrajincima ili u rujama? Ja nemam s time problem kao vi rusofili, za mene je svaki put koji izaberu ukrajinci ok, zašto vama rusofilima nije to se morate zapitati, zašto osporavate 45milijunskom narodu pravo da biraju svoj put i opravdavate ruska sranja ma kakva god bila.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:politika konfrontacije bi se izbjegla da se rusi povuku s ukrajinskog teritorija, krim je gotova priča i ukrajincima je to jasno ali donbas je druga priča i tu rusi jedu govna velikom kašikom. Ovakvim ponašanjem stvorili su sebi neprijateljsko okruženje u desetljećima koje sljede i tu povratka nema.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:nemam ja ništa prohiv rusije no ova rusofilska ekipa umišlja da zna što je bolje za 45 milijuna ukrajinaca od njih samih, tuđim kurcem gloginje mlate onako aragantno i dosljedno do zadnje kapi ukrajinske krvi. Muka mi je čitati toliko prosera na jednom mjestuveber wrote:rusija je dio europe, barem onaj do urala.Šandor Winnetou wrote:vid ekipe što viri iz ruskog šupka i tobože se brinu o 45 milijuna ukrajinaca koji ne žele virit iz istog tog šupka.
Boleština čista
nemaju šanse ući u eu.
i zato ameri rovare.
ali to je pravo svakog.
hebemli ga tre
I onda je Ukraina kao "fašistička hunta" a Rusija ustavna republika. Kako da ne
Eno Ukrajina krenula...
I to je izbor u konačnici.
2015-08-06
di je krenila?epikur37 wrote:Eno Ukrajina krenula...
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Hrvatska kao bomba pred eksplozijom: Na dnu smo
» Ukrajina pred potpunim rasapom
» Ukrajina je pred bankrotom, a Rusija se pretvara u vazala
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Ukrajina pred potpunim rasapom
» Ukrajina je pred bankrotom, a Rusija se pretvara u vazala
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V