koji ovo kurac ?
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: koji ovo kurac ?
Noor wrote:on ti je meštar od kunjkiveber wrote:ti bi mene mogao sjebat sa jedno kiluipo škampa
može i dvije da učvrstiš poziciju.
a je li...sad će ispast još da mi je šura :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
toplog ili hladnoh?debotoijusto wrote:super , ja dovedem brataaben wrote:Aj, organiziroj, jo ću doniti radenskuveber wrote:ja napacam bosansku hobu, dofuram samoborsko bijelo.aben wrote:veber wrote:a to sam si i mislio.aben wrote:Ali, ne želin te sjebati...veber wrote:ti bi mene mogao sjebat sa jedno kiluipo škampa
ajd me sjebi s tri fete pršuata.
Nope, nis ti neprijatelj
ti slabo konzumiraš, dapače apstiniraš nemre iz tebe niti utebe.
malo mezimo, ti apstiniraš pa onda do epija svratimo.
on isto ne mezi.
2014-12-30
Pa, zgodno, ali jo nemun nišće protiv imigracije, meni cilj ni ozlijediti epikura- samo želin da prizno da je krpuša.veber wrote:streličarstvo.aben wrote:Kako misliš pucan, na psihu?veber wrote:jel pucaš?aben wrote:Ne, to je valjda poželjni princip, da svako nešto dobije.veber wrote:ako svatko nešto dobije, a ti tvrdiš da si oštećen.
onda nismo svi dobili, jer si ti oštećen u diobi.
Doduše, ne zun kako bi ona tote profitirala..
boske slabo kotiraju.
ali za vježbu?
Ča je boske?
ako zanemarimo zoč činiš mi se skroz ok.
pitam, stavimo epija na luftmadac i pobjednik je tko probuši luftić.
cilj je da ode do velebita.
s probušenim luftićem.
A tote mi je jedini saveznik iločka graševina....
2014-04-16
Nu, metni da vidimo,veber wrote:daaaa?Noor wrote:on ti je meštar od kunjkiveber wrote:ti bi mene mogao sjebat sa jedno kiluipo škampa
meni su draže pizdice.
ali ako stavim fotku kic ne bu skužil, a ja mrtavbaniran.
ako te baniro reci mu da te nior nagovorila
2014-04-16
darth_vader likes this post
probaj :)veber wrote:daaaa?Noor wrote:on ti je meštar od kunjkiveber wrote:ti bi mene mogao sjebat sa jedno kiluipo škampa
meni su draže pizdice.
A, je ti nana rekla da je danas koliko vina popiješ, toliko krvi dobiješ?epikur37 wrote:aben wrote:Danemo?epikur37 wrote:aben wrote:Iloč...zakurac svas rajan er, apartmani i glizeri..epikur37 wrote:veber wrote:daj hiti taj svoj metilnjak i počni piti vino. ili koks koriti, bolji je od horsa.epikur37 wrote:aben wrote:Ali svaki nešto dobije; ti autentični dalmatinski doživljaj, epikur priliku da vroti malo šoldov zajednici, zoč jo ne bi mogo dobiti nešto?veber wrote:kaj sm ja lokalni diler?aben wrote:Meni bar dofuroj kaju
dofuram sebe.
mogu ti reći da bumo epiju popeglali karticu.
Mi zajednici vraćamo, živim praktički amiški život, samo mi fali crni šešir ravnog oboda.
Kaji dam motiku i da potuče ovo granje, te proširimo obradivu površinu.
iločka graševina, amen
pustio sam sebi špinu do ponedjeljka :)
Kaj god.
Evo proljetnih praznika, da malo danemo.
Majko isusova, vode niko nikoga ne razumi... možda bi bolje bilo da obavimo mirnu disoluciju foruma, pa da zagrebčani budu na svojih 49%, vi bosanci na svojih 28, a mi hrvati na ostatku servera...
:D
Dobar, inače danemo znači odahnuti.
Moja baba je tako znala govoriti, a kako sam umoran zadnjih dana pa i iscrpljen...nekako mi se taj pojam povlači i ima dodatnu težinu.
Ma ne mi ga od iločke graševine...jo sun za danas odabro merlot, jer i meni tribo danuti...
2014-04-16
ne bum.aben wrote:Nu, metni da vidimo,veber wrote:daaaa?Noor wrote:on ti je meštar od kunjkiveber wrote:ti bi mene mogao sjebat sa jedno kiluipo škampa
meni su draže pizdice.
a možda bum.
definicija pizdica je širolika.
2014-12-30
aben wrote:A, je ti nana rekla da je danas koliko vina popiješ, toliko krvi dobiješ?epikur37 wrote:aben wrote:Danemo?epikur37 wrote:aben wrote:Iloč...zakurac svas rajan er, apartmani i glizeri..epikur37 wrote:veber wrote:daj hiti taj svoj metilnjak i počni piti vino. ili koks koriti, bolji je od horsa.epikur37 wrote:aben wrote:Ali svaki nešto dobije; ti autentični dalmatinski doživljaj, epikur priliku da vroti malo šoldov zajednici, zoč jo ne bi mogo dobiti nešto?veber wrote:kaj sm ja lokalni diler?aben wrote:Meni bar dofuroj kaju
dofuram sebe.
Mi zajednici vraćamo, živim praktički amiški život, samo mi fali crni šešir ravnog oboda.
iločka graševina, amen
Kaj god.
Majko isusova, vode niko nikoga ne razumi... možda bi bolje bilo da obavimo mirnu disoluciju foruma, pa da zagrebčani budu na svojih 49%, vi bosanci na svojih 28, a mi hrvati na ostatku servera...
Moja baba je tako znala govoriti, a kako sam umoran zadnjih dana pa i iscrpljen...nekako mi se taj pojam povlači i ima dodatnu težinu.
Ma ne mi ga od iločke graševine...jo sun za danas odabro merlot, jer i meni tribo danuti...
Nije, oni nisu pili vino, rakija tu i tamo koje pivo.
Dani i ti...težak je naš kruh.
2015-08-06
veber wrote:ne bum.aben wrote:Nu, metni da vidimo,veber wrote:daaaa?Noor wrote:on ti je meštar od kunjkiveber wrote:ti bi mene mogao sjebat sa jedno kiluipo škampa
meni su draže pizdice.
a možda bum.
definicija pizdica je širolika.
Stavi, imaš moje dopuštenje a ja imam utjecaj na kica.
2015-08-06
Jo znun da je jugosloven, i možda... kako bi to reko.. neopasan za kaju, ali doboto i brat mu jušto bi nan siguro dobro došo, jer bi siguro imo za zakuriti... I, nekako mi se doimo postojan, un bi nas svih na hitnu pove ako bi stvori izmakle kontroli...veber wrote:toplog ili hladnoh?debotoijusto wrote:super , ja dovedem brataaben wrote:Aj, organiziroj, jo ću doniti radenskuveber wrote:ja napacam bosansku hobu, dofuram samoborsko bijelo.aben wrote:veber wrote:a to sam si i mislio.aben wrote:Ali, ne želin te sjebati...veber wrote:ti bi mene mogao sjebat sa jedno kiluipo škampa
Nope, nis ti neprijatelj
on isto ne mezi.
2014-04-16
epikur37 wrote:aben wrote:A, je ti nana rekla da je danas koliko vina popiješ, toliko krvi dobiješ?epikur37 wrote:aben wrote:Danemo?epikur37 wrote:aben wrote:Iloč...zakurac svas rajan er, apartmani i glizeri..epikur37 wrote:veber wrote:daj hiti taj svoj metilnjak i počni piti vino. ili koks koriti, bolji je od horsa.epikur37 wrote:aben wrote:Ali svaki nešto dobije; ti autentični dalmatinski doživljaj, epikur priliku da vroti malo šoldov zajednici, zoč jo ne bi mogo dobiti nešto?veber wrote:kaj sm ja lokalni diler?aben wrote:Meni bar dofuroj kaju
dofuram sebe.
iločka graševina, amen
Kaj god.
Otprilike, burnout nan je nakon 15 godin...a meni je sa 17.
korona me je doslovno spasila
2014-04-16
oba ako doneses dosta spizeveber wrote:toplog ili hladnoh?debotoijusto wrote:super , ja dovedem brataaben wrote:Aj, organiziroj, jo ću doniti radenskuveber wrote:ja napacam bosansku hobu, dofuram samoborsko bijelo.aben wrote:veber wrote:a to sam si i mislio.aben wrote:Ali, ne želin te sjebati...veber wrote:ti bi mene mogao sjebat sa jedno kiluipo škampa
Nope, nis ti neprijatelj
on isto ne mezi.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:A, je ti nana rekla da je danas koliko vina popiješ, toliko krvi dobiješ?epikur37 wrote:aben wrote:Danemo?epikur37 wrote:aben wrote:Iloč...zakurac svas rajan er, apartmani i glizeri..epikur37 wrote:veber wrote:daj hiti taj svoj metilnjak i počni piti vino. ili koks koriti, bolji je od horsa.epikur37 wrote:aben wrote:Ali svaki nešto dobije; ti autentični dalmatinski doživljaj, epikur priliku da vroti malo šoldov zajednici, zoč jo ne bi mogo dobiti nešto?veber wrote:kaj sm ja lokalni diler?aben wrote:Meni bar dofuroj kaju
dofuram sebe.
iločka graševina, amen
Kaj god.
Otprilike, burnout nan je nakon 15 godin...a meni je sa 17.
korona me je doslovno spasila
I mene, ovih par samoizolacija me držalo iznad vode ovu godinu.
Punih 20 godina bez dana pauze....istrošilo me.
Pomalo, valjda dalje gurat.
2015-08-06
kaj se svi zapalili za kaju?aben wrote:Jo znun da je jugosloven, i možda... kako bi to reko.. neopasan za kaju, ali doboto i brat mu jušto bi nan siguro dobro došo, jer bi siguro imo za zakuriti... I, nekako mi se doimo postojan, un bi nas svih na hitnu pove ako bi stvori izmakle kontroli...veber wrote:toplog ili hladnoh?debotoijusto wrote:super , ja dovedem brataaben wrote:Aj, organiziroj, jo ću doniti radenskuveber wrote:ja napacam bosansku hobu, dofuram samoborsko bijelo.aben wrote:veber wrote:a to sam si i mislio.aben wrote:Ali, ne želin te sjebati...veber wrote:ti bi mene mogao sjebat sa jedno kiluipo škampa
Nope, nis ti neprijatelj
on isto ne mezi.
ona ti ima 150
kila
visoka je 140, ovisi o kontejneru.
a flaše možemo u sklopu čistog zd mora skupljat.
one na kojima piše 50lp
one druge nisu ekološke.
2014-12-30
Kaja je zauzeta, veberovim maštarijama.
Prava gospoda to poštuje.
2015-08-06
ti bi se mrknul s kajomepikur37 wrote:Kaja je zauzeta, veberovim maštarijama.
da ti da.
ako bi ti žena dala ispričnicu.
pop u crkvi da to možeš ali uz 25 očenaša.
ti bi, ali ne bi.
2014-12-30
i ne kužim tu tvoju fascinaciju.
pošalji joj pp.
odgovori, ne odgovori.
lapo lapo si.
pošalji joj pp.
odgovori, ne odgovori.
lapo lapo si.
2014-12-30
ts-ts
živio veberček, naše drago forumsko švapče!
Prost!
U mene je graševina ne znam što može ponuditi bodulska škrtica.
živio veberček, naše drago forumsko švapče!
Prost!
U mene je graševina ne znam što može ponuditi bodulska škrtica.
2015-08-06
isteklo mi na telegramu a tek 3 u mjesecu a nemam voljni moment platit
2014-04-12
t portal ukinuo komentare i predlaze centralni sustav za pracenje komentara sto god to znacilo
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/ministarstvu-kulture-i-medija-predlozen-centralni-sustav-za-moderaciju-komentara-na-portalima-20210318
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/ministarstvu-kulture-i-medija-predlozen-centralni-sustav-za-moderaciju-komentara-na-portalima-20210318
2014-04-12
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Koji kurac je ovo???
» Koji kurac je sa ovim pederskim forumom
» Do 50000 islamista sutra u Sisku. Koji će im kurac Erdogan
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Koji kurac je sa ovim pederskim forumom
» Do 50000 islamista sutra u Sisku. Koji će im kurac Erdogan
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
Page 5 of 6