koji ovo kurac ?
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: koji ovo kurac ?
Tiskovine poput Jutarnjeg lista , večernjeg lista , Slobodne Dalmacije i drugih a oni moraju 10% članaka imat na preplatu.
Al koji su to članci ? Pa nije moda. Neće zbog članka o modi nitko otrčat do trafile kupit novinu il uplatit preplstu.
Aktualne dnevno političke vijesti na temu politika i kriminal.
Kupi novinu ako te tekst zanima. Kad ti to kupiš onda tako plaćaš i onog šta piše o modi i sportu
Al koji su to članci ? Pa nije moda. Neće zbog članka o modi nitko otrčat do trafile kupit novinu il uplatit preplstu.
Aktualne dnevno političke vijesti na temu politika i kriminal.
Kupi novinu ako te tekst zanima. Kad ti to kupiš onda tako plaćaš i onog šta piše o modi i sportu
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
imaš i kulu stražarupokerjocker wrote:Glas Koncila ti je besplatan pa to čitaj. Neće ti škodit.
u zadnje vrijeme nix
2014-12-30
pokerjocker wrote:Glas Koncila ti je besplatan pa to čitaj. Neće ti škodit.
Taj glas k9ncila se nekada zvao KOMUNIST
ja nisam citala , to uvijek stajalo neotvoreno na stolu ureda
Ali glas koncila citaju
Vidim po opcoj kulturi
Ta je za kurac
telegram je provao izlaziti kao tisak
Ali nije išlo
Imam ja njih na fejsu
Korektni su I s dozom humora
Protiv desnicarskih hippopotamus I svakih nakarada iz naseg zvjerinjaka
Ali nije išlo
Imam ja njih na fejsu
Korektni su I s dozom humora
Protiv desnicarskih hippopotamus I svakih nakarada iz naseg zvjerinjaka
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
dobro samSora wrote:veber ..
Kako si , je, ti vruce za jaja ?
i nisam tak očajan da bi se s tobom pojebal.
prije bi neku od bivših pitao.
jedino da ti nije problem popušiti.
2014-12-30
Glas koncila je tjednik a ako ne i mjesečnik. Ne pratim. Al nije dnevna novina. Uostalom financira se iz proračuna preko financiranja religija u Hrvatskoj koje su priznate. Vjerojatno ne direktno nego ovako jer država iz proračuna daje neku lovu svim priznatim religijama u Hrvatskoj.
Telegram je po sadržaju dnevno aktualne teme a to znači da bi svaki dan morali izlaziti a tiskovina ti je ko da tiskaš knjigu pa je to ipak malo veća organizacijska logistika a to mogu samo rijetki.
Tisak je puno složenija logistkčka priča od internet prostora.
Telegram je po sadržaju dnevno aktualne teme a to znači da bi svaki dan morali izlaziti a tiskovina ti je ko da tiskaš knjigu pa je to ipak malo veća organizacijska logistika a to mogu samo rijetki.
Tisak je puno složenija logistkčka priča od internet prostora.
2014-04-11
Za taj Telegram nisan nikad čuja i napisa san neke općenite stvari kako pravilo takvi portali koji imaju i preplatu moraju radit. To nema veze s time jel on lijevi , desni , specijaliziran portal ili išta od toga nego kako se to pravilno radi.
Nikad svi članci na preplatu a ako ima šta onda su to aktualne dnevno političke teme pa kog zanima nek uzme preplatu i gotovo jer netko da nekog intervjuira mora doć do njega , platit mu kavu , izdvojit vrime....pa to plati.
Nikad svi članci na preplatu a ako ima šta onda su to aktualne dnevno političke teme pa kog zanima nek uzme preplatu i gotovo jer netko da nekog intervjuira mora doć do njega , platit mu kavu , izdvojit vrime....pa to plati.
2014-04-11
aben wrote:debotoijusto wrote:koji je ovo kurac
sa ćemo viditi koliko vjernikov zapravo imaju, debotoijušto.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Sora wrote:pokerjocker wrote:Glas Koncila ti je besplatan pa to čitaj. Neće ti škodit.
Ali glas koncila citaju
Vidim po opcoj kulturi
Ta je za kurac
2014-04-12
Buahahahaha...eli bija Aprilili možda... na neviđeno bubam, idem sad provjeriti....
darth_vader-
2014-04-17
Nije Aprilili znači... sretno im sa sva tri pretplatnika...
darth_vader-
2014-04-17
Glas koncila je u doba "mraka" bio jedan od najčitanijih i najprodavanijih tjednika u Hrvatskoj(i šire). Imao je nakladdu od 370.000 primjeraka.Sora wrote:pokerjocker wrote:Glas Koncila ti je besplatan pa to čitaj. Neće ti škodit.
Ali glas koncila citaju
Vidim po opcoj kulturi
Ta je za kurac
U doba mraka. Prodavao se čak i na Vjesnikovim kioscima,a Vjesnik je bio glasilo hrvatske Partije.
U Glasku koncila pisali su ugledni katolički teolozi.
Adalbert Rebić je izjavio kako je Kršćanska sadašnjost bila jedina kršćanska izdavačka kuća od Zagreba do Vladivostoka.
KS je izdavala Ilustriranu Bibliju mladih koja je prevođena na sve ist.europske jezike(uključujući i srpski na ćirilici).
Glas koncila je u doba mraka bio jedan od najčitanijih tiskovina,čak i među ljudima koji nisu bili strogo vjernički orijentirani.
Danas?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Danas kada postajem pionir,
Dajem časnu pionirsku riječ
Da ću marljivo učiti i raditi
I biti dobar drug.
I biti dobar drug.
darth_vader-
2014-04-17
ja tražim štrik.jasambrend wrote:Danas kada postajem pionir,
I biti dobar drug.
ne ko sovak za obračun.
meni treba iz prizemnih razloga.
2014-12-30
erotika imala 400 000 tirazu od VP ohrid do WC ucenickog doma na kantridi , digresije radijastreb wrote:Glas koncila je u doba "mraka" bio jedan od najčitanijih i najprodavanijih tjednika u Hrvatskoj(i šire). Imao je nakladdu od 370.000 primjeraka.Sora wrote:pokerjocker wrote:Glas Koncila ti je besplatan pa to čitaj. Neće ti škodit.
Ali glas koncila citaju
Vidim po opcoj kulturi
Ta je za kurac
U doba mraka. Prodavao se čak i na Vjesnikovim kioscima,a Vjesnik je bio glasilo hrvatske Partije.
Adalbert Rebić je izjavio kako je Kršćanska sadašnjost bila jedina kršćanska izdavačka kuća od Zagreba do Vladivostoka.
KS je izdavala Ilustriranu Bibliju mladih koja je prevođena na sve ist.europske jezike(uključujući i srpski na ćirilici).
Glas koncila je u doba mraka bio jedan od najčitanijih tiskovina,čak i među ljudima koji nisu bili strogo vjernički orijentirani.
Danas?
2014-04-12
Sto samo dokazuje koliko je Juga imala drkadžija.debotoijusto wrote:erotika imala 400 000 tirazu od VP ohrid do WC ucenickog doma na kantridi , digresije radijastreb wrote:Glas koncila je u doba "mraka" bio jedan od najčitanijih i najprodavanijih tjednika u Hrvatskoj(i šire). Imao je nakladdu od 370.000 primjeraka.Sora wrote:pokerjocker wrote:Glas Koncila ti je besplatan pa to čitaj. Neće ti škodit.
Ali glas koncila citaju
Vidim po opcoj kulturi
Ta je za kurac
Danas?
No pojavom Vruceg Kaja,Erotika pada u drugi plan.
Ne znam kako sam mogao biti onako poremecen pa da 89 ili 90 kupujem te budalastine.
2014-04-22
veber-
2014-12-30
sanader ti vec tad podmetnuo kajlu vrucim slicicama oblih zena bez autorskih pravajastreb wrote:Sto samo dokazuje koliko je Juga imala drkadžija.debotoijusto wrote:erotika imala 400 000 tirazu od VP ohrid do WC ucenickog doma na kantridi , digresije radijastreb wrote:Glas koncila je u doba "mraka" bio jedan od najčitanijih i najprodavanijih tjednika u Hrvatskoj(i šire). Imao je nakladdu od 370.000 primjeraka.Sora wrote:pokerjocker wrote:Glas Koncila ti je besplatan pa to čitaj. Neće ti škodit.
Ali glas koncila citaju
Vidim po opcoj kulturi
Ta je za kurac
Danas?
Ne znam kako sam mogao biti onako poremecen pa da 89 ili 90 kupujem te budalastine.
2014-04-12
Sve su to bludnici i pijanci.debotoijusto wrote:
sanader ti vec tad podmetnuo kajlu vrucim slicicama oblih zena bez autorskih prava
Koga smo mi birali.
Robove putene čežnje,šmrkomane,travare i manijake.
Vidi samo onoga Šeksa.
2014-04-22
ti si prije drkanja prvo pogledao ima li fotka TM, a zatim oznaku Cdebotoijusto wrote:sanader ti vec tad podmetnuo kajlu vrucim slicicama oblih zena bez autorskih pravajastreb wrote:Sto samo dokazuje koliko je Juga imala drkadžija.debotoijusto wrote:erotika imala 400 000 tirazu od VP ohrid do WC ucenickog doma na kantridi , digresije radijastreb wrote:Glas koncila je u doba "mraka" bio jedan od najčitanijih i najprodavanijih tjednika u Hrvatskoj(i šire). Imao je nakladdu od 370.000 primjeraka.Sora wrote:pokerjocker wrote:Glas Koncila ti je besplatan pa to čitaj. Neće ti škodit.
Ali glas koncila citaju
Vidim po opcoj kulturi
Ta je za kurac
Danas?
2014-12-30
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Koji kurac je ovo???
» Koji kurac je sa ovim pederskim forumom
» Do 50000 islamista sutra u Sisku. Koji će im kurac Erdogan
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Koji kurac je sa ovim pederskim forumom
» Do 50000 islamista sutra u Sisku. Koji će im kurac Erdogan
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
Page 2 of 6