Rusija zabranila scijentološku crkvu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rusija zabranila scijentološku crkvu
Scientološka crkva je kontradiktorna. Ja sam procitao vecinu Hubbardovih knjiga. Oni meni nešto a ja samo dođem izvucem knjigu u kojoj to i to piše okrenem tocnu stranicu i dam im na citanje.
A DI SMO SAD ?
ONI NE POŠTUJU SAMI SEBE TJ HUBBARDA.
Jedno vrijedi za druge a kad su oni kao organizacija u pitanju onda to ne vrijedi. NEĆE IĆI.
A DI SMO SAD ?
ONI NE POŠTUJU SAMI SEBE TJ HUBBARDA.
Jedno vrijedi za druge a kad su oni kao organizacija u pitanju onda to ne vrijedi. NEĆE IĆI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
provocator-
2015-08-11
Glupa odluka. Kad su mu se zadnji put scijentolozi raznjeli? S druge pak strane problema sa muslimanima ko pljeve. Mali bezazleni kult koji pikira na bogate, a bogatih u društvu nema puno. Zapravo, ja bih preko njih pokušao utjecati na mjenje u Americi budući da oni drmaju Hollywoodom, a svi znamo da ono što prikaže Hollywood je istina. Barem tako amerikanci misle.
Last edited by gargamel0101 on 17/12/2015, 14:34; edited 1 time in total
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Rusima inace piste muda za misljenje americkog javnog mnjenja... :)
http://www.amazon.com/The-Church-Fear-Inside-Scientology/dp/1909269034
Tom Cruise and John Travolta say the Church of Scientology is a force for good. Others disagree. Award-winning journalist John Sweeney investigated the Church for more than half a decade. During that time he was intimidated, spied on and followed and the results were spectacular: Sweeney lost his temper with the Church's spokesman on camera and his infamous 'exploding tomato' clip was seen by millions around the world. In THE CHURCH OF FEAR Sweeney tells the full story of his experiences for the first time and paints a devastating picture of this strange organisation, from former Scientologists who tell heartbreaking stories of families torn apart and lives ruined to its current followers who say it is the solution to many of mankind's problems. This is the real story of the Church by the reporter who was brave enough to take it on.
Tom Cruise and John Travolta say the Church of Scientology is a force for good. Others disagree. Award-winning journalist John Sweeney investigated the Church for more than half a decade. During that time he was intimidated, spied on and followed and the results were spectacular: Sweeney lost his temper with the Church's spokesman on camera and his infamous 'exploding tomato' clip was seen by millions around the world. In THE CHURCH OF FEAR Sweeney tells the full story of his experiences for the first time and paints a devastating picture of this strange organisation, from former Scientologists who tell heartbreaking stories of families torn apart and lives ruined to its current followers who say it is the solution to many of mankind's problems. This is the real story of the Church by the reporter who was brave enough to take it on.
Guest- Guest
Sve stoji .....osim šta ih ti ne poznaješ. Dobra odluka Rusije. Trebali bi tako svi. Odluci se jesi li trgovcko društvo ili religija. Ponavljam : Bravo Rusija.gargamel0101 wrote:Glupa odluka. Kad su mu se zadnji put scijentolozi raznjeli? S druge pak strane problema sa muslimanima ko pljeve. Mali bezazleni kult koji pikira na bogate, a bogatih u društvu nema puno. Zapravo, ja bih preko njih pokušao utjecati na mjenje u Americi budući da oni drmaju Hollywoodom, a svi znamo da ono što prikaže Hollywood je istina. Barem tako amerikanci misle.
2014-04-11
Pa je bitno im je, jer inače RT ne bi operirao u SAD-u. Ono, Rusi sami protiv svih, a kad se udruže sa braćom Srbima ima da imaju Srbiju od Tokija do Milvokija.Stanojko wrote:Rusima inace piste muda za misljenje americkog javnog mnjenja... :)
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Glupa odluka. Kad su mu se zadnji put scijentolozi raznjeli? S druge pak strane problema sa muslimanima ko pljeve. Mali bezazleni kult koji pikira na bogate, a bogatih u društvu nema puno. Zapravo, ja bih preko njih pokušao utjecati na mjenje u Americi budući da oni drmaju Hollywoodom, a svi znamo da ono što prikaže Hollywood je istina. Barem tako amerikanci misle.
da nisam čuo situaciju da su scjentolozi raznjeli nekoga u Moskvi.. dok jedna druga religija u Rusiji svako par mjeseci izvede teroristički napad..
ali Ok.. iskreno ja bi kraj sebe imao prije scjentologije nego ovu ekipu
inače mislim da je njemačka ili neka druga zapadna zemlja isto zabranila ove scjentologe? zašto to radi? dali scjentolozi pozivaju na ubijanje nevjernika, na scjentološki kalifat, zahtjevaju čudne običaje, i drugačije se odjevaju i vrše terorističke napade? zašto ih se tako zabranjuje?
Guest- Guest
na scjentološki kalifatEmberSpirit wrote:
inače mislim da je njemačka ili neka druga zapadna zemlja isto zabranila ove scjentologe? zašto to radi? dali scjentolozi pozivaju na ubijanje nevjernika, na scjentološki kalifat, zahtjevaju čudne običaje, i drugačije se odjevaju i vrše terorističke napade? zašto ih se tako zabranjuje?
2014-04-11
Zato jer imaju spartakanske kampove za obuku mladih, nešto ko Hitlerjugend, forsiraju hijererhiju đe intelegentniji i oni s lovom iđu gore, a kurac od ovce je na dnu.EmberSpirit wrote:inače mislim da je njemačka ili neka druga zapadna zemlja isto zabranila ove scjentologe? zašto to radi? dali scjentolozi pozivaju na ubijanje nevjernika, na scjentološki kalifat, zahtjevaju čudne običaje, i drugačije se odjevaju i vrše terorističke napade? zašto ih se tako zabranjuje?
jeli u tom spartanskom kampu uče djecu mržnju, ubijanju, diskrimanciji, pa onda djeca koja prođu taj kamp vrše terorističke napade, otimaju ljude, kradu, pljačkaju, a oni "umjereniji" se čudno odjevaju, zahtjevaju svoje srednjovjekovno pravo unutar države?
Guest- Guest
I što bi sad trebali zabraniti islam jer među njima ima totalnih i zadrtih idiota koji se u ime vjere raznašaju? Scientolozi razaraju društvo i ljude na drugi način i tome postoje brojna svjedočanstva.gargamel0101 wrote:Glupa odluka. Kad su mu se zadnji put scijentolozi raznjeli? S druge pak strane problema sa muslimanima ko pljeve. Mali bezazleni kult koji pikira na bogate, a bogatih u društvu nema puno. Zapravo, ja bih preko njih pokušao utjecati na mjenje u Americi budući da oni drmaju Hollywoodom, a svi znamo da ono što prikaže Hollywood je istina. Barem tako amerikanci misle.
Ne društvo al indivudalne slobode da. Anatomija je interes protiv interesa. Interes pojedinca vs interes scientološke crkve. Gaženje sloboda.provocator wrote:I što bi sad trebali zabraniti islam jer među njima ima totalnih i zadrtih idiota koji se u ime vjere raznašaju? Scientolozi razaraju društvo i ljude na drugi način i tome postoje brojna svjedočanstva.gargamel0101 wrote:Glupa odluka. Kad su mu se zadnji put scijentolozi raznjeli? S druge pak strane problema sa muslimanima ko pljeve. Mali bezazleni kult koji pikira na bogate, a bogatih u društvu nema puno. Zapravo, ja bih preko njih pokušao utjecati na mjenje u Americi budući da oni drmaju Hollywoodom, a svi znamo da ono što prikaže Hollywood je istina. Barem tako amerikanci misle.
2014-04-11
Ovo šta je Rusija napravila trebaju napraviti svi. Vi niste religijska organizacija nego trgovacko društvo. U prevodu necete se registrirat kao religija a bavit trgovackim djelatnostima. Bit ćeš trgovacko društvo ako oćeš prodavat knjige i tecajeve. KRAJ PRICE.
2014-04-11
A islam ne razara društvo tako što pumpa šehide? Ono iz medresa izlaze se laureati za Nobelovu nagradu za mir.provocator wrote:I što bi sad trebali zabraniti islam jer među njima ima totalnih i zadrtih idiota koji se u ime vjere raznašaju? Scientolozi razaraju društvo i ljude na drugi način i tome postoje brojna svjedočanstva.gargamel0101 wrote:Glupa odluka. Kad su mu se zadnji put scijentolozi raznjeli? S druge pak strane problema sa muslimanima ko pljeve. Mali bezazleni kult koji pikira na bogate, a bogatih u društvu nema puno. Zapravo, ja bih preko njih pokušao utjecati na mjenje u Americi budući da oni drmaju Hollywoodom, a svi znamo da ono što prikaže Hollywood je istina. Barem tako amerikanci misle.
2015-07-23
scjentolozi razarauju društvo a islam je super.
aj ok :D od ljevičara uvijek iznanađenja
Guest- Guest
NeEmberSpirit wrote:jeli u tom spartanskom kampu uče djecu mržnju, ubijanju, diskrimanciji, pa onda djeca koja prođu taj kamp vrše terorističke napade, otimaju ljude, kradu, pljačkaju, a oni "umjereniji" se čudno odjevaju, zahtjevaju svoje srednjovjekovno pravo unutar države?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Hebeš scientološku crkvu. Recimo da je to bio pokušaj Galakticke federacije da se ubaci među ljude al su ljudi sa svojim egom opet sve iskrivili .....tako da je ta operacija prekrižena i stavljena u suspenziju a ide se na ww3.
2014-04-11
BIjeli ( nova škola ) su dobili priliku. Ljudi su je ( opet ) ushrali. Sada crni ( stara škola ) vodi kolo.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusija zabranila uvode iz Kazahstana
» Kazahstan odbio ući u BRICS, Rusija odmah zabranila uvoz voća i povrća
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Noževima upali u crkvu
» Papa rastače Crkvu
» Kazahstan odbio ući u BRICS, Rusija odmah zabranila uvoz voća i povrća
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Noževima upali u crkvu
» Papa rastače Crkvu
Page 3 of 3