Rusija zabranila scijentološku crkvu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rusija zabranila scijentološku crkvu
Smiješ, ne prvo ti predstoji dugoročni period udvaranja i zavođenja.Regoč wrote:Ja želim da Lana Jurčević ima slobodu sputati me i seksati se sa mnom. Smijem li ja imati takvu slobodu prema njoj?red wolf wrote:Slobodno biće ima samo jednu zapovijed, imaj slobodu onakvu kakvu želiš i da imaju drugi. Sve izvan toga nije sloboda.
Guest- Guest
Ne, ne, ček malo. Nisam je njoj želio slobodu udvaranja i zavođenja, već slobodu sputavanja i seksanja. Ako ja imam slobodu kakvu želim i drugima, čemu ove fiškalske fore oko Lane?deda na aparatima wrote:Smiješ, ne prvo ti predstoji dugoročni period udvaranja i zavođenja.Regoč wrote:Ja želim da Lana Jurčević ima slobodu sputati me i seksati se sa mnom. Smijem li ja imati takvu slobodu prema njoj?red wolf wrote:Slobodno biće ima samo jednu zapovijed, imaj slobodu onakvu kakvu želiš i da imaju drugi. Sve izvan toga nije sloboda.
Tako bi i Kara Mustafa imao 50% slobodu udvarati se
tebi na isti način. Mislim da to nije prihvatljivo jer nedostaje
pristanak onih drugih 50%
tebi na isti način. Mislim da to nije prihvatljivo jer nedostaje
pristanak onih drugih 50%
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Tako to funkcionira u prirodi, ženke instinktivno žele da ih se juri, kako bi bile sigurne da si stvarno zainteresiran i želiš investirati. One ulažu puno više energije kroz 9 mjeseci trudnoće, nego što tebi treba da proizvedeš spermu. Tako da imaš slobodu, ali ipak neka evolucijom uređena pravila igre postoje i nikad se neće izmjeniti.Regoč wrote:Ne, ne, ček malo. Nisam je njoj želio slobodu udvaranja i zavođenja, već slobodu sputavanja i seksanja. Ako ja imam slobodu kakvu želim i drugima, čemu ove fiškalske fore oko Lane?deda na aparatima wrote:Smiješ, ne prvo ti predstoji dugoročni period udvaranja i zavođenja.Regoč wrote:Ja želim da Lana Jurčević ima slobodu sputati me i seksati se sa mnom. Smijem li ja imati takvu slobodu prema njoj?red wolf wrote:Slobodno biće ima samo jednu zapovijed, imaj slobodu onakvu kakvu želiš i da imaju drugi. Sve izvan toga nije sloboda.
Guest- Guest
Ali to onda nije ono što je Vuk Crvendać napisao, zašto me dovodi u zabludu? A ja već pripremio gajtan.deda na aparatima wrote:Tako to funkcionira u prirodi, ženke instinktivno žele da ih se juri, kako bi bile sigurne da si stvarno zainteresiran i želiš investirati. One ulažu puno više energije kroz 9 mjeseci trudnoće, nego što tebi treba da proizvedeš spermu. Tako da imaš slobodu, ali ipak neka evolucijom uređena pravila igre postoje i nikad se neće izmjeniti.Regoč wrote:Ne, ne, ček malo. Nisam je njoj želio slobodu udvaranja i zavođenja, već slobodu sputavanja i seksanja. Ako ja imam slobodu kakvu želim i drugima, čemu ove fiškalske fore oko Lane?deda na aparatima wrote:Smiješ, ne prvo ti predstoji dugoročni period udvaranja i zavođenja.Regoč wrote:Ja želim da Lana Jurčević ima slobodu sputati me i seksati se sa mnom. Smijem li ja imati takvu slobodu prema njoj?red wolf wrote:Slobodno biće ima samo jednu zapovijed, imaj slobodu onakvu kakvu želiš i da imaju drugi. Sve izvan toga nije sloboda.
Regoč wrote:Ali to onda nije ono što je Vuk Crvendać napisao, zašto me dovodi u zabludu? A ja već pripremio gajtan.deda na aparatima wrote:Tako to funkcionira u prirodi, ženke instinktivno žele da ih se juri, kako bi bile sigurne da si stvarno zainteresiran i želiš investirati. One ulažu puno više energije kroz 9 mjeseci trudnoće, nego što tebi treba da proizvedeš spermu. Tako da imaš slobodu, ali ipak neka evolucijom uređena pravila igre postoje i nikad se neće izmjeniti.Regoč wrote:Ne, ne, ček malo. Nisam je njoj želio slobodu udvaranja i zavođenja, već slobodu sputavanja i seksanja. Ako ja imam slobodu kakvu želim i drugima, čemu ove fiškalske fore oko Lane?deda na aparatima wrote:Smiješ, ne prvo ti predstoji dugoročni period udvaranja i zavođenja.Regoč wrote:Ja želim da Lana Jurčević ima slobodu sputati me i seksati se sa mnom. Smijem li ja imati takvu slobodu prema njoj?red wolf wrote:Slobodno biće ima samo jednu zapovijed, imaj slobodu onakvu kakvu želiš i da imaju drugi. Sve izvan toga nije sloboda.
hah crvan ban, nisam čitao..mora da je fora
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Jok ovo je razlog zbog kojeg sam ja raskinio sa njima. Bravo Rusija.bogomdani wrote:Longi na aparatima..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
HUbbard je jednom napisao da znanje nije nicija svojina. Ok mogu shvatit zašto se tećajevi naplacuju ( netko mora odvojit svoje vrijeme za to i ok ) , mogu shvatit zašto se knjige naplacuju .....no onda imamo knjigu koja se zove DIjanetika moderna znanost o mentalnom zdravlju a cilj Scientologa je pomoci covjecanstvu .....pa je došlo do toga a zašto ja to nemogu dijeliti pa onda neke price ovo ono da je to pogrešno pa rekoh sebi jel bitnije to šta prije proširiti ili šta ? I onda oni da je to pogrešno i da treba naplatit knjigu i da je NE SMIJEM POKLANJATI i tako te price.
Rekoh im : DOVIĐENJA.
Rekoh im : DOVIĐENJA.
2014-04-11
Potpuno ispravan potez Rusije koji bi trebao napraviti cijeli svijet ....pa oni ako će biti trgovacko društvo onda neka se tako i registriraju.
2014-04-11
Buahahaahaha... A svemirski brod? Nula bodova? Tebe dok nisu klepili po dzepu nisi progledao... :)
Naravno. Cekao svemirski brod i s vremena na vreme rokao elektrosokove... :)VUČIĆU PEDERU wrote:cekaj, longi je bio sajentolog? :D
Pare nisu nikad bile problem. Ne znaš me al da me znaš onda bi znao da vidim sto eura na podu da ih ne bi niti pogledao. Bogat sam materijalno. Lova nije jednostavno moj problem. Viša srednja klasa.Stanojko wrote: Tebe dok nisu klepili po dzepu nisi progledao... :)
Problem je ono šta sam napisao. Ovo šta su Rusi donijeli odluku to je razlog mog odlaska od tamo tj jeste li vi trgovacko društvo koje se zove religija ili vam je cilj pomoci covjecanstvu ? Izgleda da im je cilj držati sve pod kontrolom pa onda bolje manja skupina ljudi al da su pod scinetološkom crkvom i da placaju sve nego ići na buđenje masa.
Za mene je to bilo neprihvatljivo. Mene lova ne zanima nego pomaganje.
2014-04-11
Još uvijek sam samo nemam ništa sa scijentološkom crkvom.VUČIĆU PEDERU wrote:cekaj, longi je bio sajentolog? :D
2014-04-11
Sukobili smo se oko ove knjige :
Scientologija je nauka o duši ....ok ....DIjanetika je znanost o umu.
Hubbard je jednom napisao da znanje nije nicija svojina. Razumijem zašto se tecajevi placaju i knjige koje nisu DIjanetika .....al zašto im smeta da se materijal iz ove knjige dijeli okolo ?
Odgovor koji su mi dali nije me zadovoljio.
Rekao sam im : DOVIĐENJA.
Scientologija je nauka o duši ....ok ....DIjanetika je znanost o umu.
Hubbard je jednom napisao da znanje nije nicija svojina. Razumijem zašto se tecajevi placaju i knjige koje nisu DIjanetika .....al zašto im smeta da se materijal iz ove knjige dijeli okolo ?
Odgovor koji su mi dali nije me zadovoljio.
Rekao sam im : DOVIĐENJA.
2014-04-11
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Scientološka crkva je kontradiktorna. Ja sam procitao vecinu Hubbardovih knjiga. Oni meni nešto a ja samo dođem izvucem knjigu u kojoj to i to piše okrenem tocnu stranicu i dam im na citanje.
A DI SMO SAD ?
ONI NE POŠTUJU SAMI SEBE TJ HUBBARDA.
Jedno vrijedi za druge a kad su oni kao organizacija u pitanju onda to ne vrijedi. NEĆE IĆI.
A DI SMO SAD ?
ONI NE POŠTUJU SAMI SEBE TJ HUBBARDA.
Jedno vrijedi za druge a kad su oni kao organizacija u pitanju onda to ne vrijedi. NEĆE IĆI.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusija zabranila uvode iz Kazahstana
» Kazahstan odbio ući u BRICS, Rusija odmah zabranila uvoz voća i povrća
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Noževima upali u crkvu
» Papa rastače Crkvu
» Kazahstan odbio ući u BRICS, Rusija odmah zabranila uvoz voća i povrća
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Noževima upali u crkvu
» Papa rastače Crkvu
Page 2 of 3